HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC kábeltévé szolgáltatása... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC kábeltévé szolgáltatása... Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#121 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 27. 16:49

Egyebkent meg az RTL Klub regi helyen ez jon be musor helyett:

Csatolt fájl:

#122 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 27. 16:57

Csak nekem tunt fel, hogy rosszabb a kep+hangminoseg, mint tegnap?

Ma hajnalban visszabbvagtam a koaxomat, aztan rendesen raraktam a csatlakozot, plusz a tunerem csatlakozojat is a helyere hajtogattam, aztan majdnem hibatlan lett a kep.

Ehhez kepest most sistereg az adas, plusz zizeg a kep. :(

Szerkesztette: nyunyu 2007. 08. 27. 17:00 -kor

#123 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 27. 17:28

Idézet: nyunyu - Dátum: 2007. aug. 27., hétfő - 17:57

Csak nekem tunt fel, hogy rosszabb a kep+hangminoseg, mint tegnap?

Nálam is rosszabb, sok csatorna képe zajos, finomhangolás nem segít.  :reklamacio:

Ja, a helyszín Eger.
Papesz

#124 Felhasználó inaktív   Malakai 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 27. 17:54

Amint írtam, természetesen újra lett programoza...

#125 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 27. 21:02

Idézet: Papesz - Dátum: 2007. aug. 27., hétfő - 18:28

Nálam is rosszabb, sok csatorna képe zajos, finomhangolás nem segít.  :reklamacio:

Ja, a helyszín Eger.

A szarabb minőséghez én is csatlakozom.    :reklamacio: Bp. XI. kerület.
Hoffmann Rózsa nem a kedvencem.

#126 Felhasználó inaktív   Blackdeath 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 27. 21:09

Idézet: Pangea65 - Dátum: 2007. aug. 27., hétfő - 22:02

nálunk itt bp. VII.kerben hál' istennek maradt a kép- és hangminőség. sőt, vmelyik sztem még jobb is lett. :cool:

csak ez 1 kicsit fura volt, hogy elmászkáltak a csatornák. de végül is visszaállítottuk őket eredeti helyükre, hogy ne kelljen újra felkutatni ezeket a csatornákat. :) 
gigabyte ga-p55-us3l, intel core i5-750 + ac freezer 7 pro rev.2, apacer 4096mb (2*2gb) ddr3 golden cover 1333mhz kit, wdc blue 320 + 640gb, powercolor hd5850 1gb gddr5, sb audigy2 zs, tp-link tl-wn651g, nec ad-7203a, aerocool s9 pro + ac af12025l fan + corsair cx400w, 17" samsung syncmaster 730bf, win7 ultimate x64

#127 Felhasználó inaktív   Malakai 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 27. 21:36

Jah, újra végignyomtam egy autómatát este és duna előkerült (reggel volt a másik, hogy kerestettem vele). Viasat viszont még mindig nem jó, az meg is volt, viszont finomhangolással se tudom nézhetőre tisztítani.

Szerkesztette: Malakai 2007. 08. 27. 21:36 -kor

#128 Felhasználó inaktív   gap 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 08. 09:59

Sziasztok,
Én vagyok a béna, vagy valóban nem található a UPC honlapján , hogy milyen csomaghoz milyen tv állomások tartoznak.  :confused:
Érdekelne, hogy  a hazai (ez új?) és alapcsomag mit tartalmaz.
Másik kérdésem , hogy jelenleg határozatlan idejü alapcsomagom van (4.800 Ft/hó). Ezt megváltoztathatom 1 éves (2.990 Ft/hó),vagy 2 éves (2.690 Ft/hó) határozott idejü alapcsomagra?

#129 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 08. 11:53

Idézet: gap - Dátum: 2007. szept. 8., szombat - 10:59

Sziasztok,
Én vagyok a béna, vagy valóban nem található a UPC honlapján , hogy milyen csomaghoz milyen tv állomások tartoznak.  :confused:
Érdekelne, hogy  a hazai (ez új?) és alapcsomag mit tartalmaz.
Másik kérdésem , hogy jelenleg határozatlan idejü alapcsomagom van (4.800 Ft/hó). Ezt megváltoztathatom 1 éves (2.990 Ft/hó),vagy 2 éves (2.690 Ft/hó) határozott idejü alapcsomagra?

>>> Csatornakiosztás <<<

Válaszd ki a térképről, hogy melyik területen laksz és kattints a kirendeltség linkjére. PDF-ben jeleníti meg, így ki is tudod nyomtatni.
Papesz

#130 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 08. 16:58

Idézet: gap - Dátum: 2007. szept. 8., szombat - 9:59

Ezt megváltoztathatom 1 éves (2.990 Ft/hó),vagy 2 éves (2.690 Ft/hó) határozott idejü alapcsomagra?

Nem. Az a kedvezmény kizárólag új előfizetőkre vonatkozik.

Szerkesztette: Adam84 2007. 09. 08. 16:59 -kor

#131 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 08. 21:09

De ha van listaaras egy ev huseg az aszf-ben, akkor azon az aron meg atmehet ra. De amugy erdemes a telefonost felhivni, mert bar nem kommunikaljak, altalaban az uj elofizetkonek szolo ajanlatot megadjak a jelenlegi elofizetoknek is. Egy probat meger.

Szerkesztette: asdf 2007. 09. 08. 21:11 -kor

Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#132 Felhasználó inaktív   gap 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 08. 21:22

Idézet: Papesz - Dátum: 2007. szept. 8., szombat - 11:53

>>> Csatornakiosztás <<<

Válaszd ki a térképről, hogy melyik területen laksz és kattints a kirendeltség linkjére. PDF-ben jeleníti meg, így ki is tudod nyomtatni.

köszi megtaláltam :)

#133 Felhasználó inaktív   gap 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 08. 21:25

Idézet: Adam84 - Dátum: 2007. szept. 8., szombat - 16:58

Nem. Az a kedvezmény kizárólag új előfizetőkre vonatkozik.

Én ezt úgy értelmezem, hogy a jelenlegi előfizetöknek is lehet 1 éves határozott idejüt is kötni
http://www.upc.hu/ka...kcio_elofizetok
habár próbáltam az online megrendelést de ott már nem engedete a szerzödést  :reklamacio:

#134 Felhasználó inaktív   gap 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 08. 21:27

Idézet: asdf - Dátum: 2007. szept. 8., szombat - 21:09

De ha van listaaras egy ev huseg az aszf-ben, akkor azon az aron meg atmehet ra. De amugy erdemes a telefonost felhivni, mert bar nem kommunikaljak, altalaban az uj elofizetkonek szolo ajanlatot megadjak a jelenlegi elofizetoknek is. Egy probat meger.

köszi neked is , majd hétfön megkérdezem az üfsz-t

#135 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 01:27

Idézet: gap - Dátum: 2007. szept. 8., szombat - 21:25

Én ezt úgy értelmezem, hogy a jelenlegi előfizetöknek is lehet 1 éves határozott idejüt is kötni
habár próbáltam az online megrendelést de ott már nem engedete a szerzödést  :reklamacio:

És ezt honnan következtetted ki? Mert hogy sehol nem írják az általad belinkelt oldalon, hogy jelenlegi előfizetők is megkapják a kedvezményt, az biztos.
Ha felfelé módosít valaki, akkor viszont tényleg megkapja az akciós díjat ...
De jelen esetben nem erről van szó ...

#136 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 07:13

Idézet: gap - Dátum: 2007. szept. 8., szombat - 22:25

Rosszúl értelmezted!
A Jelenlegi Minimum v. Hazai csomagosokra vonatkozik ha Alap-ra állnak át.

Nekem szintén Alap csomagom volt 4800-ért és sehogy sem tudtam lejjebb faragni az árát.
Most viszont váltottam Családira,így lett 1 éves hűséggel 3990 Ft. -1 konverterrel.
Amikor megrendeltem telefonon, akkor még 2 konvertert ígértek,de mire kihozták csak 1 lett belőle.
Akkor már csak annak járt a 2, aki Minimumról ment fel v. teljesen új volt. :down:
Nekem 960 Ft/hó-ért adták volna -így inkább nem kellett.

#137 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 10:37

szerk: hulyeseget irtam :)

Szerkesztette: asdf 2007. 09. 09. 10:39 -kor

Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#138 Felhasználó inaktív   gap 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 10:50

Idézet: Adam84 - Dátum: 2007. szept. 9., vasárnap - 1:27

És ezt honnan következtetted ki? Mert hogy sehol nem írják az általad belinkelt oldalon, hogy jelenlegi előfizetők is megkapják a kedvezményt, az biztos.
Ha felfelé módosít valaki, akkor viszont tényleg megkapja az akciós díjat ...
De jelen esetben nem erről van szó ...

Én viszont abból próbálom kikövetkeztetni, hogy ennek az oldalnak
http://www.upc.hu/ka...elevizio/akcio_
a jobb felső részén olvasható "Ajánlatok jelenlegi előfizetőknek" az nálam értelemszerüen ez az egész oldalra vonatkozik. Illetve arra a linkre klikeltem, amit a jelenlegi elöfizetöknek ajánlanak.
Valamint az oldal második felében nem szerepel a "hazai csomag" , ami szintén UPC- szolgáltatás, de merem feltételezni, hogy alacsonyabb szolgáltatási csomagba nem enged belépni. Hogy miért? azt a UPC titka marad továbbra is  :confused:
Viszont, ha a feltételezésem helytelen, akkor  ez nem más mint az fogyasztók/ügyfelek megtévesztése. Teszem hozzá ez nem az első eset lenne a UPC részéröl  :mad:

Amennyiben a Te érvelésed a helyes, arra meg a következö a véleményem, természetesen nem feléd  :)
Aki, régi (több mint 20 éve vagyok) elöfizetőjük , annak 4.800 Ft, aki viszont  "friss" előfizetö, annak 2.600 Ft/hó. Kérdésem , hogy ez nem diszkrimináció? Hiszen ugyanazt a szolgáltatást kapja mindkét ügyfél. De a " hüséges elöfizetöknek" a bónuszért fizetni kell, méghozzá nem is kevesett, közel 85%-ot, mert én mint régi ügyfélként miért  is kaphatnék olyan kedvezményeket, mint egy új, hiszen én már úgyis  20 éve tejelek nekik :reklamacio:
A másik pedig az, hogy én (mint jelenlegi  határozatlan alapcsomag elöfizető) miért nem választatom a hazai csomagot, amikor az is megfelene az igényeimnek. :reklamacio:
Szerencsére hamarosan müködik városunkban is a konkurens digi kábel szolgáltatás,mely a helyenként magasabb szintü net/tv/fon szolgáltatásokat alacsonyabb áron teszi hozzáférhetővé.  Szerintem a UPC nem az új ügyfelek szerzéséböl  fog az elkövetkezendö idöszakban profitálni, hanem a régi ügyfelek elvesztéséböl fogja csökkenteni az eredményességét  :up: Ami szerintem egy lakótelepen végigsétálva a homlokzaton felszerel és egyre gyarapodó lavorok sokaságából nagyszerüen lemérhetö.
Ez az eszmefuttatás nem Neked szól, csak egy kicsit elgondolkoztam, hogy......  ;)
HAJRÁ UPC csak így tovább !!!  :think:

#139 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 11:31

Idézet: Pangea65 - Dátum: 2007. aug. 27., hétfő - 22:02

XIV. kerben szintén.
Én is az antenna kábellel vacakoltam a minap, de ezek szerint mégsem ott van a hiba?! :(

#140 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 12:06

Idézet: gap - Dátum: 2007. szept. 9., vasárnap - 10:50

Én viszont abból próbálom kikövetkeztetni, hogy ennek az oldalnak
http://www.upc.hu/ka...elevizio/akcio_
a jobb felső részén olvasható "Ajánlatok jelenlegi előfizetőknek" az nálam értelemszerüen ez az egész oldalra vonatkozik. Illetve arra a linkre klikeltem, amit a jelenlegi elöfizetöknek ajánlanak.
Valamint az oldal második felében nem szerepel a "hazai csomag" , ami szintén UPC- szolgáltatás, de merem feltételezni, hogy alacsonyabb szolgáltatási csomagba nem enged belépni. Hogy miért? azt a UPC titka marad továbbra is  :confused:
Viszont, ha a feltételezésem helytelen, akkor  ez nem más mint az fogyasztók/ügyfelek megtévesztése. Teszem hozzá ez nem az első eset lenne a UPC részéröl  :mad:

Amennyiben a Te érvelésed a helyes, arra meg a következö a véleményem, természetesen nem feléd  :)
Aki, régi (több mint 20 éve vagyok) elöfizetőjük , annak 4.800 Ft, aki viszont  "friss" előfizetö, annak 2.600 Ft/hó. Kérdésem , hogy ez nem diszkrimináció? Hiszen ugyanazt a szolgáltatást kapja mindkét ügyfél. De a " hüséges elöfizetöknek" a bónuszért fizetni kell, méghozzá nem is kevesett, közel 85%-ot, mert én mint régi ügyfélként miért  is kaphatnék olyan kedvezményeket, mint egy új, hiszen én már úgyis  20 éve tejelek nekik :reklamacio:
A másik pedig az, hogy én (mint jelenlegi  határozatlan alapcsomag elöfizető) miért nem választatom a hazai csomagot, amikor az is megfelene az igényeimnek. :reklamacio:
Szerencsére hamarosan müködik városunkban is a konkurens digi kábel szolgáltatás,mely a helyenként magasabb szintü net/tv/fon szolgáltatásokat alacsonyabb áron teszi hozzáférhetővé.  Szerintem a UPC nem az új ügyfelek szerzéséböl  fog az elkövetkezendö idöszakban profitálni, hanem a régi ügyfelek elvesztéséböl fogja csökkenteni az eredményességét  :up: Ami szerintem egy lakótelepen végigsétálva a homlokzaton felszerel és egyre gyarapodó lavorok sokaságából nagyszerüen lemérhetö.
Ez az eszmefuttatás nem Neked szól, csak egy kicsit elgondolkoztam, hogy......  ;)
HAJRÁ UPC csak így tovább !!!  :think:

Szó sincs megtévesztésről a honlapon. Egyértelműen ki van írva, hogy azok az árak kizárólag arra vonatkoznak, akik felfelé módosítanak (Jelenlegi Alap csomag előfizetőinkre vonatkozó ajánlatok, HA felfelé módosítanak Családi csomagra).
Egyértelműen kiderül az is, hogy ha most Alap csomagja van valakinek, és szintén Alap csomagot szeretne, de olcsóbban, az nem teheti meg ezt...

A régi-új előfizető problémrakörre pedig csak ezt reagálnám:
Amikor te voltál új előfizető, akkor biztos te is kaptál valami kedvezményt (bekötési díj kedvezmény, havidíjkedvezmény egy bizonyos ideig).
Mivel egy cég profitorientált, ezért nem érdeke, hogy feleslegesen adjon több ezer forint kedvezményt az ügyfeleinek. Nagyon sok ember még így is kifizeti a teljes árat a szolgáltatásra.

Hazai csomagra való váltás: honnan veszed, hogy nem válthatsz át erre a kisebb és olcsóbb csomagra?! Simán meg lehet tenni ...

Digitv: A digitv valóban konkurenciának számít, de a minősége miatt nagyon sok (kevésbé árérzékeny előfizető) visszajön a upc-hez ... Nem véletlenül kerül 2.700 Ft-ba a digitv szolgálatása ...

Szerkesztette: Adam84 2007. 09. 09. 12:11 -kor

Téma megosztása:

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.