Idézet: ufonauta - Dátum: 2007. dec. 2., vasárnap - 20:55
Noh itt olvasgatom ezt a hűséges dolgot és bennem is motoszkál a kisördög.
Évek óta családi csomagom van, de eddig nem is tudtam róla, hogy TV-re is lehet hűséget kötni. (ilyen sűrün nézem a upc.hu-t). A Chello prof-omra természetesen van hűség hiszen arról tudtam. Most, hogy kijött a számlán a tájékoztató az új TV díjakról, gondoltam körülnézek a upc honlapján és látom, hogy 3900-ért adják hűségben. (én meg fizetek ötezer valamennyit érte) Felhívtam az ÜSZ-t és elhajtott mondván, hogy csak új előfizetőkre vonatkozik a hűség és nem érdekelte, hogy nekem a TV-re még nem volt hűségem.
Asszem telefonálok újból és felmondom a TV-t úgy, ahogy van a pi..ába. Több, mint húszezret csengetek UPC számlára havonta, az elsők között kötötték be nálam a TV-t és a netet. Elvárnám, hogy az én seggem jobbban nyalják, mint az új előfizetőkét.

A kedvezmény azokra a meglévő elöfizetőkre IS vonatkozik, akiknek NINCS ELKÖTELETTSÉGÜK a UPC felé határozott idejü szerződéssel.
Jogilag simán át lehet menni a határozatlan családi díjcsomagból az akciós határozott 1 vagy 2 éves hazai, alap, vagy családi díjcsomagok bármelyikébe.
Tehát a határozatlan idötartamu szerzödést bármikor aznap fel lehet mondani, módosítani, és azt a díjcsomagot választani amelyiket az ügyfél akarja (ezért határozatlan idejü), akár lefelé a hazait dcs-t határozatlanba, vagy határozott idejüre. Viszont ha határozott idejüt választ vki, akkor a szerzödés idötartama alatt csak felfelé módosíthat bármikor mindenféle költségek nélkül, lefelé természetesen nem.
Mond meg a üf-es tyúknak, hogy neked sok a családi csomag, ezért átváltasz határozatlan hazai dcs-ra havi 1700-ért. Utána, majd Ő fog könyörögni, hogy beleeggyezz a határozott idejü családi dcs-be. Ha ekkor sem hajlandó, akkor fenyegesd meg őket a fogyasztóvédelmisekkel ebben biztosan Te leszel a nyerő.
Próbálkoznak ezek mindennel, mert hálistennek szorongatja a töküket a konkurencia. Rájuk is fér már