HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC kábeltévé szolgáltatása... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC kábeltévé szolgáltatása... Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#161 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 13. 11:21

Idézet: zergelo - Dátum: 2007. szept. 13., csütörtök - 11:53

Hali,

van valakinek tapasztalata hogy hogyan lehetne a husegnyilatkozat lejarta utan tovabbi olcsosagot kapni.
Azt mondta az ÜFSZ hogy mar csakis a normal dijat fizethetem...es ez gaz

koszi

Aláírni megint egy-két évet?
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#162 Felhasználó inaktív   zergelo 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 13. 12:32

Idézet: csozsi - Dátum: 2007. szept. 13., csütörtök - 12:21

Aláírni megint egy-két évet?

akkor jo szemet volt a neni, mert volt kepe azt mondani hogy azt nem lehet, mert csak uj elofizetoknek jar...

ezt nem hiszem el....mintha keresne rajta ha nekem szar lesz.
"...egy meggymag meg meg egy meggymag..."

#163 Felhasználó inaktív   kapasz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 13. 12:57

Nekem is azt mondta az egyik ügyintéző, hogy nem lehet hűség-only ellenében kedvezőbb díjat kapni, magasabbb csomagba is kell váltani. Aztán a másik ügyintéző simán megcsinálta.
Olcsón eladó 1 db Yonah Celeron 1.73 GHz-es mobilproci (1MB/533MHz), továbbá 1 db Dothan Celeron M 1.3 GHz/400MHz/1MB cache), valamint 4 db 256MB-os SODIMM DDR2 laptop RAM. Ha kapok mobilszámot, a visszahívást vállalom.

#164 Felhasználó inaktív   Gordon Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 13. 20:14

Sziasztok!

Eddig be volt állítva rendesen az összes csatorna a TV-mben. Minden szé sorban volt. Erre most ezek a ....-ok összekeverték... :reklamacio:
Gigabyte K8N51GMF-9 S939, AMD Athlon64 3500 Venice, Hynix 4x512Mb DDR400, Inno3D 7600GS, NEC DVD_RW ND-3520A, LD DVD ROM

#165 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 13. 20:14

Idézet: Gordon Freeman - Dátum: 2007. szept. 13., csütörtök - 20:14

Sziasztok!

Eddig be volt állítva rendesen az összes csatorna a TV-mben. Minden szé sorban volt. Erre most ezek a ....-ok összekeverték... :reklamacio:

És ezt csak most vetted észre?  :Đ

#166 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 23. 15:31

Van egy kérdésem. Októbertől átállt az ORF digtális sugárzásra. Kérdezem a szombathelyi soproni előfizetőket, ott még fogható?UPC oldalon levő csatornabeosztás szerint igen. Nagykanizsán már nem. Hozzáértők szerint miért van ilyen megkülönböztetés? Mik a sugárzás technikai feltételei?
"Légy szerény mint én..."

#167 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 25. 11:23

Sehol senkinek semmi információja a DVB-T vétellel kapcsolatban Szombathelyen, és Sopronban? Esetleg még analóg megy?

#168 Felhasználó inaktív   Klown 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 25. 20:10

Idézet: zoli62 - Dátum: 2007. okt. 25., csütörtök - 12:23

Sehol senkinek semmi információja a DVB-T vétellel kapcsolatban Szombathelyen, és Sopronban? Esetleg még analóg megy?

Üdv!

Ajánlom, hogy nézz körül >> ITT <<! Szvsz a Szakik ott tudnak neked válaszolni! Van elég sok DX-er.  :)

Üdv: Klown
<< Jégvirágos ablakot láttam már, de fagyott pingvint még soha! >>

#169 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 02. 11:31

Idézet: zoli62 - Dátum: 2007. okt. 23., kedd - 15:31

Van egy kérdésem. Októbertől átállt az ORF digtális sugárzásra. Kérdezem a szombathelyi soproni előfizetőket, ott még fogható?UPC oldalon levő csatornabeosztás szerint igen. Nagykanizsán már nem. Hozzáértők szerint miért van ilyen megkülönböztetés? Mik a sugárzás technikai feltételei?

Idézet

Ezúton tájékoztatjuk nagykanizsai előfizetőinket, hogy az ORF 1 és ORF 2 csatornák analóg sugárzását váratlanul és előzetes értesítés nélkül megszüntették, ezért jelenleg műszaki okokból nincs lehetőségünk a csatornák továbbítására. Keressük a megoldást arra, hogy a jövőben ismét szerepeltethessük kínálatunkban a fent említett csatornákat. A műszaki akadályok fennállásáig 2007. szeptember 28-tól a megüresedett csatornahelyeken a 3 Sat és Szlovén 1 csatornák műsora látható.
http://www.upc.hu/rolunk/hirek/upc#19
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#170 Felhasználó inaktív   Szasza_G 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 07. 18:15

A UPC az egy trükkös cég.
Arra mennek rá, hogy akiről csak lehet lehúzzák a listaárat, erről van egy érdekes történetem. Betelefonáltam az ügyfélszolgálatra, hogy 2700 Ft-os alap csomag akciót vennék igénybe hűségnyilatkozattal. Az ügyintéző elkérte az adataim, és utánanézett lehetséges-e, majd közölte, hogy nem, mivel csak új előfizetőknek jár. Felajánlta, módosítsak családi csomagra 3900 Ft-ért, mondtam köszönöm nem. Később eljátszottam ugyanezt másik ügyintézőnél, ős is ugyanezt közölte. Én mondtam hogy ha lemondom és bekötöm újra akkor új előfizető vagyok? Azt mondta nem, pár hónapnak el kell telnie a lemondás után. Kérdeztem kb mennyinek, nem tudta megmondani pontosan. Ekkor bejelentettem, hogy lemondanám. Átkapcsolt egy másik ügyintézőhöz, aki megkérdezte mi a lemondás oka, neki is elmondtam a gondom. Erre csípőböl közölte, hogy mivel régi ügyfél vagyok, ezért mai nappal már aktiválni tudja a 2700 Ft-os akciós árat. Ekkor megkérdeztem, hogy az előző 2 kolléga ezt mért nem tudta aktiválni, azt mondta nekik nincs kompetenciájuk ez ügyben. Szóval erről ennyit. Sunyi cég a UPC nagyon. Ha nem bírkózom velük, a mai napig fizetném ugyanazért a szolgáltatásért a dupla árat...

#171 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 07. 20:41

Idézet: Szasza_G - Dátum: 2007. nov. 7., szerda - 18:15

A UPC az egy trükkös cég.
Arra mennek rá, hogy akiről csak lehet lehúzzák a listaárat, erről van egy érdekes történetem. Betelefonáltam az ügyfélszolgálatra, hogy 2700 Ft-os alap csomag akciót vennék igénybe hűségnyilatkozattal. Az ügyintéző elkérte az adataim, és utánanézett lehetséges-e, majd közölte, hogy nem, mivel csak új előfizetőknek jár. Felajánlta, módosítsak családi csomagra 3900 Ft-ért, mondtam köszönöm nem. Később eljátszottam ugyanezt másik ügyintézőnél, ős is ugyanezt közölte. Én mondtam hogy ha lemondom és bekötöm újra akkor új előfizető vagyok? Azt mondta nem, pár hónapnak el kell telnie a lemondás után. Kérdeztem kb mennyinek, nem tudta megmondani pontosan. Ekkor bejelentettem, hogy lemondanám. Átkapcsolt egy másik ügyintézőhöz, aki megkérdezte mi a lemondás oka, neki is elmondtam a gondom. Erre csípőböl közölte, hogy mivel régi ügyfél vagyok, ezért mai nappal már aktiválni tudja a 2700 Ft-os akciós árat. Ekkor megkérdeztem, hogy az előző 2 kolléga ezt mért nem tudta aktiválni, azt mondta nekik nincs kompetenciájuk ez ügyben. Szóval erről ennyit. Sunyi cég a UPC nagyon. Ha nem bírkózom velük, a mai napig fizetném ugyanazért a szolgáltatásért a dupla árat...

Ezt már én is eljátszottam. Sajnos még nem jutottak el odáig, hogy hűségkedvezményt maguktól ajánljanak fel.

#172 Felhasználó inaktív   Klown 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 07. 21:06

Üdv!

Igen sajnos ez nem csak a UPC-re jellemző! Mármint ez a WinBack-es szarkeverés!  :(  Addig tojnak a fejedre, míg fizetsz mint a katonatiszt és kussolsz. Ha bármit is szeretnél, akkor lemondással kell fenyegetőzni!  :reklamacio:  Szomorú!  :(

Hehh!  :Đ  Ekkora pofátlan hazugságot! Mármint, hogy nem tudták, hogy megszűnik az ORF analóg sugárzása!  :omg:  Minden szakmai fórum ezzel volt teli (+ az osztrák média), s persze pont ők nem tudtak róla! S.Z.Á.N.A.L.O.M. Képtelenek voltak 2db DVB-T-s beltérit venni!  :lol: 

<< Jégvirágos ablakot láttam már, de fagyott pingvint még soha! >>

#173 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 02:03

Idézet: Klown - Dátum: 2007. nov. 7., szerda - 21:06

Üdv!

Igen sajnos ez nem csak a UPC-re jellemző! Mármint ez a WinBack-es szarkeverés!  :(  Addig tojnak a fejedre, míg fizetsz mint a katonatiszt és kussolsz. Ha bármit is szeretnél, akkor lemondással kell fenyegetőzni!  :reklamacio:  Szomorú!  :(

Hehh!  :Đ  Ekkora pofátlan hazugságot! Mármint, hogy nem tudták, hogy megszűnik az ORF analóg sugárzása!  :omg:  Minden szakmai fórum ezzel volt teli (+ az osztrák média), s persze pont ők nem tudtak róla! S.Z.Á.N.A.L.O.M. Képtelenek voltak 2db DVB-T-s beltérit venni!  :lol: 

Kaptam hivatalos marketing rizsa válaszlevelet az ezzel kapcsolatos  reklamációmra, hogy márpedig keresik a lehetőségét a további sugárzásnak sűrű elnézések közepette. Én meg azt mondom, oldják meg, volt rá legalább egy évük.

#174 Felhasználó inaktív   Neoka1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 26. 22:37

Idézet: zergelo - Dátum: 2007. szept. 13., csütörtök - 11:32

akkor jo szemet volt a neni, mert volt kepe azt mondani hogy azt nem lehet, mert csak uj elofizetoknek jar...

ezt nem hiszem el....mintha keresne rajta ha nekem szar lesz.

Hali!

ez tuti??

Mert engem már 2 éve szivatnak azzal, hogy mivel családi csomagban vagyok nem írhatok alá megint hűsget. Csak ha veszek még hozzá telefont vagy Chellot.

Fél évente próbálkozom, hívom őket, de a válasz ugyan az.. nem, nem írhatok alá újabb hűséget mert családi csomagban vagyok.

Ha tudtok valami megoldást, hogy lehetne kicsikarni belőlük, hogy újra hűsget kapjak azt megköszönném. (telefon nem kell, internet van)

#175 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 27. 02:40

Ha már rég lejárt a hűséged, felhívod őket, megkérdezed, hogy milyen lehetőség van régi hűséges előfizetőként kedvezményesebb havi díjon előfizetni. Ha le akarnak rázni azzal, hogy jelenleg csak akciós előfizetésben van ilyen, akkor elmondod, hogy kénytelen leszel más szolgátatóval szerződést kötni, amennyiben egy régi előfizető ennyit nem ér meg. Kicsit erősködsz, esetleg kéred a vezetőt (nem tudják kapcsolni), határozottan le akarod mondani, ekkor kapcsolni fogják a számlázást, és ott ugyanezt elmondod. A mennyibben tényleg régi előfizető vagy, lehetőséged lesz 1 éves hűségnyilatkozattal a listaárnál kedvezőbb havidíjas szerződést kötni.

Szerkesztette: zoli62 2007. 11. 27. 02:41 -kor

#176 Felhasználó inaktív   ufonauta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 02. 20:55

Noh itt olvasgatom ezt a hűséges dolgot és bennem is motoszkál a kisördög.
Évek óta családi csomagom van, de eddig nem is tudtam róla, hogy TV-re is lehet hűséget kötni. (ilyen sűrün nézem a upc.hu-t). A Chello prof-omra természetesen van hűség hiszen arról tudtam. Most, hogy kijött a számlán a tájékoztató az új TV díjakról, gondoltam körülnézek a upc honlapján és látom, hogy 3900-ért adják hűségben. (én meg fizetek ötezer valamennyit érte) Felhívtam az ÜSZ-t és elhajtott mondván, hogy csak új előfizetőkre vonatkozik a hűség és nem érdekelte, hogy nekem a TV-re még nem volt hűségem.

Asszem telefonálok újból és felmondom a TV-t úgy, ahogy van a pi..ába. Több, mint húszezret csengetek UPC számlára havonta, az elsők között kötötték be nálam a TV-t és a netet. Elvárnám, hogy az én seggem jobbban nyalják, mint az új előfizetőkét.  :mad:

#177 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 02. 21:33

Idézet: ufonauta - Dátum: 2007. dec. 2., vasárnap - 20:55

Felhívtam az ÜSZ-t és elhajtott mondván, hogy csak új előfizetőkre vonatkozik a hűség és nem érdekelte, hogy nekem a TV-re még nem volt hűségem.

Egyetértek veled, én is fel fogom őket hívni. Másrészt nem értem:  ez ügyfélszolgától függ, vagy mitől, hogy kinek kötnek olcsóbb tévét az ezer éve előfizetők közül??  :(
Hoffmann Rózsa nem a kedvencem.

#178 Felhasználó inaktív   gap 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 02. 23:18

Idézet: ufonauta - Dátum: 2007. dec. 2., vasárnap - 20:55

Noh itt olvasgatom ezt a hűséges dolgot és bennem is motoszkál a kisördög.
Évek óta családi csomagom van, de eddig nem is tudtam róla, hogy TV-re is lehet hűséget kötni. (ilyen sűrün nézem a upc.hu-t). A Chello prof-omra természetesen van hűség hiszen arról tudtam. Most, hogy kijött a számlán a tájékoztató az új TV díjakról, gondoltam körülnézek a upc honlapján és látom, hogy 3900-ért adják hűségben. (én meg fizetek ötezer valamennyit érte) Felhívtam az ÜSZ-t és elhajtott mondván, hogy csak új előfizetőkre vonatkozik a hűség és nem érdekelte, hogy nekem a TV-re még nem volt hűségem.

Asszem telefonálok újból és felmondom a TV-t úgy, ahogy van a pi..ába. Több, mint húszezret csengetek UPC számlára havonta, az elsők között kötötték be nálam a TV-t és a netet. Elvárnám, hogy az én seggem jobbban nyalják, mint az új előfizetőkét.  :mad:

A kedvezmény azokra a meglévő elöfizetőkre IS vonatkozik, akiknek NINCS ELKÖTELETTSÉGÜK a UPC felé  határozott idejü szerződéssel.
Jogilag simán át lehet menni a határozatlan családi díjcsomagból az akciós határozott 1 vagy 2 éves hazai, alap, vagy családi díjcsomagok bármelyikébe.
Tehát a határozatlan idötartamu szerzödést bármikor aznap fel lehet mondani, módosítani, és azt a díjcsomagot választani amelyiket az ügyfél akarja (ezért határozatlan idejü), akár  lefelé a  hazait dcs-t határozatlanba, vagy határozott idejüre. Viszont ha határozott idejüt választ vki, akkor a szerzödés idötartama alatt csak felfelé módosíthat bármikor mindenféle költségek nélkül, lefelé természetesen nem.
Mond meg a üf-es tyúknak, hogy neked sok a családi csomag, ezért átváltasz határozatlan hazai dcs-ra havi 1700-ért. Utána, majd Ő fog könyörögni, hogy beleeggyezz a határozott idejü családi dcs-be. Ha ekkor sem hajlandó, akkor fenyegesd meg őket a fogyasztóvédelmisekkel ebben biztosan Te leszel a nyerő.
Próbálkoznak ezek mindennel, mert hálistennek szorongatja a töküket a konkurencia. Rájuk is fér már :respect:

#179 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 03. 11:18

Már megvan a jövő év januári csatornakiosztás az ászf-ben.
Semmilyen új csatornát nem látok benne,pedig még ősszel 8-10 új magyar csatornáról cikkeztek egyesek.
Ezekből nekünk 1 sem jut ?

#180 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 03. 16:40

Azert mert 8-10 csatornat inditanak paran, attol meg nem lesz tobb csatornahely (max csak ha valami csatorna helyere rakjak be, akkor viszont meg jon az automatikus sipolas a juzerektol, hogy de hat ok azt neztek). Majd ha DVB-C lesz, majd akkor lehet nyomatni ezt a sok csatornat, addig nem fer el...
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

Téma megosztása:

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.