HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC kábeltévé szolgáltatása... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC kábeltévé szolgáltatása... Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#131 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 08. 21:09

De ha van listaaras egy ev huseg az aszf-ben, akkor azon az aron meg atmehet ra. De amugy erdemes a telefonost felhivni, mert bar nem kommunikaljak, altalaban az uj elofizetkonek szolo ajanlatot megadjak a jelenlegi elofizetoknek is. Egy probat meger.

Szerkesztette: asdf 2007. 09. 08. 21:11 -kor

Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#132 Felhasználó inaktív   gap 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 08. 21:22

Idézet: Papesz - Dátum: 2007. szept. 8., szombat - 11:53

>>> Csatornakiosztás <<<

Válaszd ki a térképről, hogy melyik területen laksz és kattints a kirendeltség linkjére. PDF-ben jeleníti meg, így ki is tudod nyomtatni.

köszi megtaláltam :)

#133 Felhasználó inaktív   gap 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 08. 21:25

Idézet: Adam84 - Dátum: 2007. szept. 8., szombat - 16:58

Nem. Az a kedvezmény kizárólag új előfizetőkre vonatkozik.

Én ezt úgy értelmezem, hogy a jelenlegi előfizetöknek is lehet 1 éves határozott idejüt is kötni
http://www.upc.hu/ka...kcio_elofizetok
habár próbáltam az online megrendelést de ott már nem engedete a szerzödést  :reklamacio:

#134 Felhasználó inaktív   gap 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 08. 21:27

Idézet: asdf - Dátum: 2007. szept. 8., szombat - 21:09

De ha van listaaras egy ev huseg az aszf-ben, akkor azon az aron meg atmehet ra. De amugy erdemes a telefonost felhivni, mert bar nem kommunikaljak, altalaban az uj elofizetkonek szolo ajanlatot megadjak a jelenlegi elofizetoknek is. Egy probat meger.

köszi neked is , majd hétfön megkérdezem az üfsz-t

#135 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 01:27

Idézet: gap - Dátum: 2007. szept. 8., szombat - 21:25

Én ezt úgy értelmezem, hogy a jelenlegi előfizetöknek is lehet 1 éves határozott idejüt is kötni
habár próbáltam az online megrendelést de ott már nem engedete a szerzödést  :reklamacio:

És ezt honnan következtetted ki? Mert hogy sehol nem írják az általad belinkelt oldalon, hogy jelenlegi előfizetők is megkapják a kedvezményt, az biztos.
Ha felfelé módosít valaki, akkor viszont tényleg megkapja az akciós díjat ...
De jelen esetben nem erről van szó ...

#136 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 07:13

Idézet: gap - Dátum: 2007. szept. 8., szombat - 22:25

Rosszúl értelmezted!
A Jelenlegi Minimum v. Hazai csomagosokra vonatkozik ha Alap-ra állnak át.

Nekem szintén Alap csomagom volt 4800-ért és sehogy sem tudtam lejjebb faragni az árát.
Most viszont váltottam Családira,így lett 1 éves hűséggel 3990 Ft. -1 konverterrel.
Amikor megrendeltem telefonon, akkor még 2 konvertert ígértek,de mire kihozták csak 1 lett belőle.
Akkor már csak annak járt a 2, aki Minimumról ment fel v. teljesen új volt. :down:
Nekem 960 Ft/hó-ért adták volna -így inkább nem kellett.

#137 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 10:37

szerk: hulyeseget irtam :)

Szerkesztette: asdf 2007. 09. 09. 10:39 -kor

Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#138 Felhasználó inaktív   gap 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 10:50

Idézet: Adam84 - Dátum: 2007. szept. 9., vasárnap - 1:27

És ezt honnan következtetted ki? Mert hogy sehol nem írják az általad belinkelt oldalon, hogy jelenlegi előfizetők is megkapják a kedvezményt, az biztos.
Ha felfelé módosít valaki, akkor viszont tényleg megkapja az akciós díjat ...
De jelen esetben nem erről van szó ...

Én viszont abból próbálom kikövetkeztetni, hogy ennek az oldalnak
http://www.upc.hu/ka...elevizio/akcio_
a jobb felső részén olvasható "Ajánlatok jelenlegi előfizetőknek" az nálam értelemszerüen ez az egész oldalra vonatkozik. Illetve arra a linkre klikeltem, amit a jelenlegi elöfizetöknek ajánlanak.
Valamint az oldal második felében nem szerepel a "hazai csomag" , ami szintén UPC- szolgáltatás, de merem feltételezni, hogy alacsonyabb szolgáltatási csomagba nem enged belépni. Hogy miért? azt a UPC titka marad továbbra is  :confused:
Viszont, ha a feltételezésem helytelen, akkor  ez nem más mint az fogyasztók/ügyfelek megtévesztése. Teszem hozzá ez nem az első eset lenne a UPC részéröl  :mad:

Amennyiben a Te érvelésed a helyes, arra meg a következö a véleményem, természetesen nem feléd  :)
Aki, régi (több mint 20 éve vagyok) elöfizetőjük , annak 4.800 Ft, aki viszont  "friss" előfizetö, annak 2.600 Ft/hó. Kérdésem , hogy ez nem diszkrimináció? Hiszen ugyanazt a szolgáltatást kapja mindkét ügyfél. De a " hüséges elöfizetöknek" a bónuszért fizetni kell, méghozzá nem is kevesett, közel 85%-ot, mert én mint régi ügyfélként miért  is kaphatnék olyan kedvezményeket, mint egy új, hiszen én már úgyis  20 éve tejelek nekik :reklamacio:
A másik pedig az, hogy én (mint jelenlegi  határozatlan alapcsomag elöfizető) miért nem választatom a hazai csomagot, amikor az is megfelene az igényeimnek. :reklamacio:
Szerencsére hamarosan müködik városunkban is a konkurens digi kábel szolgáltatás,mely a helyenként magasabb szintü net/tv/fon szolgáltatásokat alacsonyabb áron teszi hozzáférhetővé.  Szerintem a UPC nem az új ügyfelek szerzéséböl  fog az elkövetkezendö idöszakban profitálni, hanem a régi ügyfelek elvesztéséböl fogja csökkenteni az eredményességét  :up: Ami szerintem egy lakótelepen végigsétálva a homlokzaton felszerel és egyre gyarapodó lavorok sokaságából nagyszerüen lemérhetö.
Ez az eszmefuttatás nem Neked szól, csak egy kicsit elgondolkoztam, hogy......  ;)
HAJRÁ UPC csak így tovább !!!  :think:

#139 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 11:31

Idézet: Pangea65 - Dátum: 2007. aug. 27., hétfő - 22:02

A szarabb minőséghez én is csatlakozom.    :reklamacio: Bp. XI. kerület.

XIV. kerben szintén.
Én is az antenna kábellel vacakoltam a minap, de ezek szerint mégsem ott van a hiba?! :(

#140 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 12:06

Idézet: gap - Dátum: 2007. szept. 9., vasárnap - 10:50

Én viszont abból próbálom kikövetkeztetni, hogy ennek az oldalnak
http://www.upc.hu/ka...elevizio/akcio_
a jobb felső részén olvasható "Ajánlatok jelenlegi előfizetőknek" az nálam értelemszerüen ez az egész oldalra vonatkozik. Illetve arra a linkre klikeltem, amit a jelenlegi elöfizetöknek ajánlanak.
Valamint az oldal második felében nem szerepel a "hazai csomag" , ami szintén UPC- szolgáltatás, de merem feltételezni, hogy alacsonyabb szolgáltatási csomagba nem enged belépni. Hogy miért? azt a UPC titka marad továbbra is  :confused:
Viszont, ha a feltételezésem helytelen, akkor  ez nem más mint az fogyasztók/ügyfelek megtévesztése. Teszem hozzá ez nem az első eset lenne a UPC részéröl  :mad:

Amennyiben a Te érvelésed a helyes, arra meg a következö a véleményem, természetesen nem feléd  :)
Aki, régi (több mint 20 éve vagyok) elöfizetőjük , annak 4.800 Ft, aki viszont  "friss" előfizetö, annak 2.600 Ft/hó. Kérdésem , hogy ez nem diszkrimináció? Hiszen ugyanazt a szolgáltatást kapja mindkét ügyfél. De a " hüséges elöfizetöknek" a bónuszért fizetni kell, méghozzá nem is kevesett, közel 85%-ot, mert én mint régi ügyfélként miért  is kaphatnék olyan kedvezményeket, mint egy új, hiszen én már úgyis  20 éve tejelek nekik :reklamacio:
A másik pedig az, hogy én (mint jelenlegi  határozatlan alapcsomag elöfizető) miért nem választatom a hazai csomagot, amikor az is megfelene az igényeimnek. :reklamacio:
Szerencsére hamarosan müködik városunkban is a konkurens digi kábel szolgáltatás,mely a helyenként magasabb szintü net/tv/fon szolgáltatásokat alacsonyabb áron teszi hozzáférhetővé.  Szerintem a UPC nem az új ügyfelek szerzéséböl  fog az elkövetkezendö idöszakban profitálni, hanem a régi ügyfelek elvesztéséböl fogja csökkenteni az eredményességét  :up: Ami szerintem egy lakótelepen végigsétálva a homlokzaton felszerel és egyre gyarapodó lavorok sokaságából nagyszerüen lemérhetö.
Ez az eszmefuttatás nem Neked szól, csak egy kicsit elgondolkoztam, hogy......  ;)
HAJRÁ UPC csak így tovább !!!  :think:

Szó sincs megtévesztésről a honlapon. Egyértelműen ki van írva, hogy azok az árak kizárólag arra vonatkoznak, akik felfelé módosítanak (Jelenlegi Alap csomag előfizetőinkre vonatkozó ajánlatok, HA felfelé módosítanak Családi csomagra).
Egyértelműen kiderül az is, hogy ha most Alap csomagja van valakinek, és szintén Alap csomagot szeretne, de olcsóbban, az nem teheti meg ezt...

A régi-új előfizető problémrakörre pedig csak ezt reagálnám:
Amikor te voltál új előfizető, akkor biztos te is kaptál valami kedvezményt (bekötési díj kedvezmény, havidíjkedvezmény egy bizonyos ideig).
Mivel egy cég profitorientált, ezért nem érdeke, hogy feleslegesen adjon több ezer forint kedvezményt az ügyfeleinek. Nagyon sok ember még így is kifizeti a teljes árat a szolgáltatásra.

Hazai csomagra való váltás: honnan veszed, hogy nem válthatsz át erre a kisebb és olcsóbb csomagra?! Simán meg lehet tenni ...

Digitv: A digitv valóban konkurenciának számít, de a minősége miatt nagyon sok (kevésbé árérzékeny előfizető) visszajön a upc-hez ... Nem véletlenül kerül 2.700 Ft-ba a digitv szolgálatása ...

Szerkesztette: Adam84 2007. 09. 09. 12:11 -kor

#141 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 12:33

Idézet: Adam84 - Dátum: 2007. szept. 9., vasárnap - 13:06

Amikor te voltál új előfizető, akkor biztos te is kaptál valami kedvezményt (bekötési díj kedvezmény, havidíjkedvezmény egy bizonyos ideig).

Én spec. soha nem kaptam semmilyen kedvezményt !
1991-ben kötötte be a kábelt a Kábelkom nevü cég és pár év múlva vette meg őket a UPC.
Azóta csak tejelek  ;)

Azért a mostani akciójuk is trükkös!
Ha Alap csomagról megy vki most Családira 3990 Ft -1 konverterrel -2-vel 3990+960= 4950 Ft.

Ha augusztusban mentem volna fel Családi csomagra,akkor maradt volna az előfizetés 4799 Ft és kaptam volna 2 konvertert -az volt az akció.

Kérdem én ebben az újban mi az akció ?
Ha olyan marha lennék,hogy 2 konvertert kérek,akkor 151 Ft-al többet fizetek mint 10 nappal ezelőtt.
Ügyes.

#142 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 16:09

Idézet: alibabusic - Dátum: 2007. szept. 9., vasárnap - 12:33

Én spec. soha nem kaptam semmilyen kedvezményt !
1991-ben kötötte be a kábelt a Kábelkom nevü cég és pár év múlva vette meg őket a UPC.
Azóta csak tejelek  ;)

Azért a mostani akciójuk is trükkös!
Ha Alap csomagról megy vki most Családira 3990 Ft -1 konverterrel -2-vel 3990+960= 4950 Ft.

Ha augusztusban mentem volna fel Családi csomagra,akkor maradt volna az előfizetés 4799 Ft és kaptam volna 2 konvertert -az volt az akció.

Kérdem én ebben az újban mi az akció ?
Ha olyan marha lennék,hogy 2 konvertert kérek,akkor 151 Ft-al többet fizetek mint 10 nappal ezelőtt.
Ügyes.

Én meg vagyok elégedve a UPC áraival.
Főleg most, hogy nagy mértékben árat csökkentettek szinte minden szolgáltatás tekintetében.

Ezt az árcsökkentést pedig valamivel ellensúlyozni kell.

Többek között azzal az általad említett 151 Ft-al ... Ami tegyük hozzá, hogy elhanyagolható "burkolt" áremelés, ha hozzávesszük a több ezer forintos havidíjcsökkentést net és telefonszolgáltatás terén.
Valamit valamiért ...  :cool:

#143 Felhasználó inaktív   gap 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 16:56

Idézet: Adam84 - Dátum: 2007. szept. 9., vasárnap - 12:06

Szó sincs megtévesztésről a honlapon. Egyértelműen ki van írva, hogy azok az árak kizárólag arra vonatkoznak, akik felfelé módosítanak (Jelenlegi Alap csomag előfizetőinkre vonatkozó ajánlatok, HA felfelé módosítanak Családi csomagra).
Egyértelműen kiderül az is, hogy ha most Alap csomagja van valakinek, és szintén Alap csomagot szeretne, de olcsóbban, az nem teheti meg ezt...

Mivel egy cég profitorientált, ezért nem érdeke, hogy feleslegesen adjon több ezer forint kedvezményt az ügyfeleinek. Nagyon sok ember még így is kifizeti a teljes árat a szolgáltatásra.

Hazai csomagra való váltás: honnan veszed, hogy nem válthatsz át erre a kisebb és olcsóbb csomagra?! Simán meg lehet tenni ...

Digitv: A digitv valóban konkurenciának számít, de a minősége miatt nagyon sok (kevésbé árérzékeny előfizető) visszajön a upc-hez ... Nem véletlenül kerül 2.700 Ft-ba a digitv szolgálatása ...

A 22 év alatt soha semmilyen kedvezményt nem kaptam a UPC-töl, sem annak elödjétöl.

"Hazai csomagra való váltás: honnan veszed, hogy nem válthatsz át erre a kisebb és olcsóbb csomagra?! Simán meg lehet tenni ..."
Tehát azonos határozott idejüre NEM válthatok át , de alacsonyabbra igen?  Légyszíves leírni, vagy belinkelni, hogy mire hivatkozva tehetem ezt meg.
Ez fölöttébb érdekes, mert akkor átváltok hazaira, utána a hazairól pedig  ez alapján
határozott idejü alap díjcsomagra.
Vagy hogy van ez ?

#144 Felhasználó inaktív   gap 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 17:26

Idézet: Adam84 - Dátum: 2007. szept. 9., vasárnap - 16:09

Én meg vagyok elégedve a UPC áraival.
Főleg most, hogy nagy mértékben árat csökkentettek szinte minden szolgáltatás tekintetében.

Ezt az árcsökkentést pedig valamivel ellensúlyozni kell.

Többek között azzal az általad említett 151 Ft-al ... Ami tegyük hozzá, hogy elhanyagolható "burkolt" áremelés, ha hozzávesszük a több ezer forintos havidíjcsökkentést net és telefonszolgáltatás terén.
Valamit valamiért ...  :cool:

havi 4.800 Ft-os alapdíjcsomaggal elégedett lennél  :) 

#145 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 18:55

Idézet: gap - Dátum: 2007. szept. 9., vasárnap - 16:56

Vagy hogy van ez ?

Ez egy csöppet másképp működik, de nem írhatom le neked, hogy pontosan hogyan.

Szerkesztette: Adam84 2007. 09. 09. 19:00 -kor

#146 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 18:59

Idézet: gap - Dátum: 2007. szept. 9., vasárnap - 17:26

havi 4.800 Ft-os alapdíjcsomaggal elégedett lennél  :)

Ha anyagilag megterhelő lenne a számomra a 4.800 Ft-os havidíj, akkor átváltanék kisebb csomagra.
Kitűnő lehetőség a Hazai csomag is, mivel a legnépszerűbb magyar csatornák megtalálhatóak benne.
Ha pedig bírnám fizetni a 4.800 Ft-ot, akkor bele kell törődni ebbe az árba.

#147 Felhasználó inaktív   gap 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 19:34

Idézet: Adam84 - Dátum: 2007. szept. 9., vasárnap - 18:55

Ez egy csöppet másképp működik, de nem írhatom le neked, hogy pontosan hogyan.

Csak nem  UPC-nél dolgozol, vagy titoktartási kötelezettséget vállaltál náluk, már amennyiben ez titok lehet.
No mindegy valahogy azért megoldom vagy a UPC-nél, vagy türelmesen várok 22 év után még 1-2 hónapot és átmegyek a digikábelhoz.
Abban igazad van, hogy a digi műholdas adásával egyes helyeken kisebb problémák vannak vihar esetén, de a UPC direct adása semmivel sem jobb- sőt :D  :D  :D

#148 Felhasználó inaktív   gap 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 19:39

Idézet: Adam84 - Dátum: 2007. szept. 9., vasárnap - 18:59

Ha anyagilag megterhelő lenne a számomra a 4.800 Ft-os havidíj, akkor átváltanék kisebb csomagra.
Kitűnő lehetőség a Hazai csomag is, mivel a legnépszerűbb magyar csatornák megtalálhatóak benne.
Ha pedig bírnám fizetni a 4.800 Ft-ot, akkor bele kell törődni ebbe az árba.

Nem anyagilag megterhelö, inkább morálisan  :)

#149 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 20:40

Idézet: gap - Dátum: 2007. szept. 9., vasárnap - 19:34

Csak nem  UPC-nél dolgozol, vagy titoktartási kötelezettséget vállaltál náluk, már amennyiben ez titok lehet.
No mindegy valahogy azért megoldom vagy a UPC-nél, vagy türelmesen várok 22 év után még 1-2 hónapot és átmegyek a digikábelhoz.
Abban igazad van, hogy a digi műholdas adásával egyes helyeken kisebb problémák vannak vihar esetén, de a UPC direct adása semmivel sem jobb- sőt :D  :D  :D

Hát ez pont fordítva igaz szerintem.
A diginél már a legkisebb esőtől is szemcsés a kép, míg a direct-nél csak durva és szélsőséges esetekben romlik a képminőség. Nem véletlenül vetette be a upc a digitévével szemben azt a szlogent, hogy: "megköveteljük a tökéletes képminőséget".

#150 Felhasználó inaktív   gap 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 21:04

Idézet: Adam84 - Dátum: 2007. szept. 9., vasárnap - 20:40

Hát ez pont fordítva igaz szerintem.
A diginél már a legkisebb esőtől is szemcsés a kép, míg a direct-nél csak durva és szélsőséges esetekben romlik a képminőség. Nem véletlenül vetette be a upc a digitévével szemben azt a szlogent, hogy: "megköveteljük a tökéletes képminőséget".

Mindenki a saját lovát dicséri, főleg ha el akarja adni :D
Nekem más  tapasztalatom van  erről és  egyikhez sincs sem anyagi sem érzelmi kötödésem. Szerintem ez mind hely, mind eszköz és beállítás kérdése. Tehát ebböl kifolyolag mindegyik szolgáltató ügyfeleinél  lehet jobb, vagy  rosszabb a kép/hang minősége. Van olyan rokonom, akinél a digi 1,5 éve hibátlanul kristálytiszta képet sugároz, és van olyan barátom, aki a gyakori gyenge képminőség miatt hosszas utánjárás és veszekedés közepette visszamondta a szolgáltatást.
"megköveteljük a tökéletes képminőséget" hihi, azt lehet.!!! Jó a szlogen ugyan , de köszönöviszonyban sincs a valósággal.  ;)

Téma megosztása:

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.