Idézet: Szasza_G - Dátum: 2007. nov. 7., szerda - 18:15
Arra mennek rá, hogy akiről csak lehet lehúzzák a listaárat, erről van egy érdekes történetem. Betelefonáltam az ügyfélszolgálatra, hogy 2700 Ft-os alap csomag akciót vennék igénybe hűségnyilatkozattal. Az ügyintéző elkérte az adataim, és utánanézett lehetséges-e, majd közölte, hogy nem, mivel csak új előfizetőknek jár. Felajánlta, módosítsak családi csomagra 3900 Ft-ért, mondtam köszönöm nem. Később eljátszottam ugyanezt másik ügyintézőnél, ős is ugyanezt közölte. Én mondtam hogy ha lemondom és bekötöm újra akkor új előfizető vagyok? Azt mondta nem, pár hónapnak el kell telnie a lemondás után. Kérdeztem kb mennyinek, nem tudta megmondani pontosan. Ekkor bejelentettem, hogy lemondanám. Átkapcsolt egy másik ügyintézőhöz, aki megkérdezte mi a lemondás oka, neki is elmondtam a gondom. Erre csípőböl közölte, hogy mivel régi ügyfél vagyok, ezért mai nappal már aktiválni tudja a 2700 Ft-os akciós árat. Ekkor megkérdeztem, hogy az előző 2 kolléga ezt mért nem tudta aktiválni, azt mondta nekik nincs kompetenciájuk ez ügyben. Szóval erről ennyit. Sunyi cég a UPC nagyon. Ha nem bírkózom velük, a mai napig fizetném ugyanazért a szolgáltatásért a dupla árat...
Ezt már én is eljátszottam. Sajnos még nem jutottak el odáig, hogy hűségkedvezményt maguktól ajánljanak fel.

Súgó
A téma zárva.