HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC kábeltévé szolgáltatása... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC kábeltévé szolgáltatása... Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#221 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 25. 20:50

Gondolod fog ez érni valamit?! :confused: :think:
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#222 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 25. 20:54

Idézet: Csokis - Dátum: 2007. dec. 25., kedd - 20:50

Gondolod fog ez érni valamit?! :confused: :think:

Persze. Nem szeretem, ha leráznak. Lásd, hűségszerződéses kedvezményes díj meglevő előfizetőként,  ami amúgy nem publikus.
"Légy szerény mint én..."

#223 Felhasználó inaktív   Tom-y 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 22. 18:32

Nagyon nagy a csönd.Én pár nap múlva ismét kábeltv előfizető leszek.Akciós áron 2700ft az alapcsomi,dec 31-ig.Amikor tavaly lemondtam,ez még 4800 ft volt.Ez egyértelműen a Digi tv agresszív nyomulásának köszönhető.A kábeles piacon bizony nagy "népvándorlás"van/lesz.

Szerkesztette: Tom-y 2008. 01. 22. 18:34 -kor

#224 Felhasználó inaktív   Klown 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 22. 21:22

Idézet: Tom-y - Dátum: 2008. jan. 22., kedd - 18:32

Nagyon nagy a csönd.Én pár nap múlva ismét kábeltv előfizető leszek.Akciós áron 2700ft az alapcsomi,dec 31-ig.Amikor tavaly lemondtam,ez még 4800 ft volt.Ez egyértelműen a Digi tv agresszív nyomulásának köszönhető.A kábeles piacon bizony nagy "népvándorlás"van/lesz.

Már ha van hová?!

Mert ugye panelban nem biztos, hogy olyan könnyű tányéros TV-re váltani! Mert vagy nincs rálátásod az adott holdra, vagy egyszerre több TV-n is szeretnéd nézni, vagy nem szeretnéd újra szétfurkálni a lakást, nyílászárókat, vagy a közösképviselő ugat érte, stb..

Ezért kellene államilag kötelezni a szolgáltatókat a hálózatuk megnyitására! (Ld.: JPE-k hurokátengedése)

Üdv: Klown
<< Jégvirágos ablakot láttam már, de fagyott pingvint még soha! >>

#225 Felhasználó inaktív   Tom-y 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 22. 22:02

Idézet: Klown - Dátum: 2008. jan. 22., kedd - 21:22

Már ha van hová?!

Mert ugye panelban nem biztos, hogy olyan könnyű tányéros TV-re váltani! Mert vagy nincs rálátásod az adott holdra, vagy egyszerre több TV-n is szeretnéd nézni, vagy nem szeretnéd újra szétfurkálni a lakást, nyílászárókat, vagy a közösképviselő ugat érte, stb..

Ezért kellene államilag kötelezni a szolgáltatókat a hálózatuk megnyitására! (Ld.: JPE-k hurokátengedése)

HI!
Fehérváron gőzerővel építi a digi a saját hálózatát.(optikai,koax kábel mindenhol)
A házunkban is lesz vmikor,de pontos indulási időt nem tudnak mondani.(decemberben január,januárban februárra szólt az ígéret)Gyakorlatilag semmi konkrét dolgot nem tudnak mondani.
Ezért döntöttem a UPC mellett.Decemberig csak sikerül bekötniük.Addig eksönös UPC előfizunk lesz. ;)

#226 Felhasználó inaktív   Naszta 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 23. 16:00

Digitális UPC. Ezt ma kaptam tőlük. Remélem mond újat... ;)

Idézet

Tisztelt NASZTANOVICS FERENC Úr!

Köszönettel vettük a UPC Magyarország Kft.-hez érkezett megkeresését, mellyel kapcsolatban az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni Önt.

A UPC hamarosan, még az idén tavasszal megkezdi digitális kábeltelevíziós szolgáltatásának bevezetését, annak érdekében, hogy az eddiginél is nagyobb élményt nyújtó szolgáltatásokkal bővítse a kínálatát. A továbbfejlesztett szolgáltatást nem egyszerre az egész országban indítjuk el, hanem területenként eltérő időpontban, fokozatosan vezetjük be. Az első körben, tavasszal Budapesten és 4 vidéki városban lesz lehetőség az igénybevételére, a UPC jelenlegi kábelhálózatával ellátott lakóterületeken. Az új, digitális kábeltelevíziós szolgáltatás igénybevételének lehetőségeiről, díjszabásáról és egyéb részleteiről, azok véglegesítését követően, hamarosan személyre szóló levélben tájékoztatjuk az első körben érintett előfizetőinket, illetve mindenkit nyilvánosan is tájékoztatunk.

A digitális szolgáltatás az eddiginél bővebb választékot, jobb DVD kép- és hangminőséget és akár házimozi (5.1-es) hangot biztosít, továbbá olyan újszerű, interaktív, kiegészítő és egyedi tévézést lehetővé tevő alkalmazásokra is lehetőséget teremt, amelyek csak az új technika révén érhetőek el. Ezáltal megújulhat a családok televíziózása, otthoni szórakozása. Szeretnénk mindezt ezt úgy biztosítani, hogy mindenki a lehető legegyszerűbben, bonyodalmak nélkül hozzájuthasson, mindenki számára elérhető és bármilyen különleges felkészültség nélkül, könnyen használható legyen.

A digitális szolgáltatás igénybevételéhez nem kell lecserélni a már meglévő tévékészülékeket, nincsen szükség semmilyen költséges eszköz megvásárlására: minden szükséges kiegészítő berendezést a UPC biztosít majd az előfizetőknek. (Más /pl. internet/ szolgáltatásra sem kell hozzá előfizetni és számítógép sem szükséges a használatához.) Emellett a népszerű tévécsatornák többsége vagy akár a teljes jelenlegi kínálat is elérhető marad a hagyományos, megszokott (analóg) formában, így a kedvelt adások változatlanul, kiegészítő berendezések nélkül is nézhetőek maradnak a családok számára, akár több szobában, több tévékészüléken is.

- DVD kép- és hangminőség
- közel 20 új magyar nyelvű csatornával bővül a kínálat:
o további sport, ismeretterjesztő, film- és szórakoztató csatornákat, gyerekműsorokat nézhet; o nagy, lapos képernyős (LCD vagy plazma) tévékészülékeken lehetőség nyílik a tűéles képet, különleges élményt nyújtó nagy felbontású (HD) tévéadások megtekintésére o kibővített prémium tartalmak érhetőek el.

- olyan speciális szolgáltatások állnak majd rendelkezésre, mint:
o elektronikus műsorújság, amely az elérhető csatornakínálat programját részletezi - mindig frissen, naprakészen; o késleltető (időeltolási) funkció, amivel a műsort bármikor megszakíthatja, és később ugyanonnan folytathatja; o műsorrögzítés; o különleges beállítások, mint például a csatornák lezárása PIN kóddal (gyerekzár); o külföldi és magyar rádiók digitális minőségben; o a távirányító segítségével játszható videojátékok; o hírek, időjárás, útinform a képernyőn - egyetlen gombnyomásra.

Szerkesztette: Naszta 2008. 01. 23. 16:01 -kor

#227 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 23. 19:13

Hamarosan.... Én inkább a publikus tesztnek örülnék.
"Légy szerény mint én..."

#228 Felhasználó inaktív   Teppik 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 26. 23:13

De tényeg kik között végeztek felmérést? Van 6-8 olyan külföldi adó (rai, meg csomó német) amit soha nem nézek. Ezek helyett nekem AXN Scifi lenne az igényem meg a viasat új adói! Tessék, itt az igény, mérjék fel :)

#229 Felhasználó inaktív   Klown 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 27. 15:10

Idézet: Teppik - Dátum: 2008. jan. 26., szombat - 23:13

De tényeg kik között végeztek felmérést? Van 6-8 olyan külföldi adó (rai, meg csomó német) amit soha nem nézek. Ezek helyett nekem AXN Scifi lenne az igényem meg a viasat új adói! Tessék, itt az igény, mérjék fel :)

Áhh az nem úgy megy ám!  :D

Hidd el Szőke kapitánynak sokkal olcsóbb a prózíben, meg a raiúnó, mint az AXN Sci-Fi meg a Viasat History  után megfizetni a jogdíjat!  :D  Ha megfizetnék, akkor sokkal kevesebb extra profit maradna, ami meg ugye tudjuk, hogy elég szégyenletes!  :rolleyes:  Ééés nem vagyok DEMAGÓG!

<< Jégvirágos ablakot láttam már, de fagyott pingvint még soha! >>

#230 Felhasználó inaktív   pacee22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 27. 16:06

csomó német????

#231 Felhasználó inaktív   Tom-y 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 27. 16:23

Ez jó kérdés.Én még soha,senkitől nem hallottam semmiféle felmérésről.Ez kamu!A UPC konkrétan lesz@rja az előfizetők igényeit csatornaválaszték tekintetében.Nekem sem hiányoznának a külföldi FTA adók.Ha már egyszer Mo-n élünk,hadd nézzünk,halgassunk anyanyelvű műsorokat.(ráadásul fizetünk és értük,mint a katonatiszt)
Mezei "filléres"vevővel ménkűsok angol,német,francia,olasz stb FTA adás nézhető.Az utóbbi években szépen kikoptak az idegen nyelvű adók a kábelről.

#232 Felhasználó inaktív   Teppik 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 27. 21:12

Idézet: pacee22 - Dátum: 2008. jan. 27., vasárnap - 15:06

csomó német????

ilyenek mint: tv5 (francia) 3sat, sat1...öö tényleg nincs több :D nabonyek..nemisértem miért sírok?!
Viszont ez a 3 helyett mehetne az axn scifi :)

#233 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 28. 14:35

Idézet: upc

- közel 20 új magyar nyelvű csatornával bővül a kínálat: további sport, ismeretterjesztő, film- és szórakoztató csatornákat, gyerekműsorokat nézhet;

En csak a Nickelodeonomat kerem vissza...  :mad:

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#234 Felhasználó inaktív   pacee22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 28. 23:07

Idézet: Samott - Dátum: 2008. jan. 28., hétfő - 14:35

Idézet: upc

- közel 20 új magyar nyelvű csatornával bővül a kínálat: további sport, ismeretterjesztő, film- és szórakoztató csatornákat, gyerekműsorokat nézhet;

En csak a Nickelodeonomat kerem vissza...  :mad:

Samott

ezt adom

#235 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 28. 23:21

Idézet: Tom-y - Dátum: 2008. jan. 27., vasárnap - 16:23

Ez jó kérdés.Én még soha,senkitől nem hallottam semmiféle felmérésről.Ez kamu!A UPC konkrétan lesz@rja az előfizetők igényeit csatornaválaszték tekintetében.Nekem sem hiányoznának a külföldi FTA adók.Ha már egyszer Mo-n élünk,hadd nézzünk,halgassunk anyanyelvű műsorokat.(ráadásul fizetünk és értük,mint a katonatiszt)
Mezei "filléres"vevővel ménkűsok angol,német,francia,olasz stb FTA adás nézhető.Az utóbbi években szépen kikoptak az idegen nyelvű adók a kábelről.

itt nem az előfizetők igényeiről van szó, hanem konkrétan a tieidről :p csak mert nem vagy hajlandó idegen nyelven nézni bármit is... az pedig egy rossz szöveg, hogy műholdon ingyen fent vannak a külföldiek, mert csomó nem :p

jaigen, nickelodeon az kéne :) meg cartoon network ángliusul.

Szerkesztette: qnadam 2008. 01. 28. 23:22 -kor

de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#236 Felhasználó inaktív   Tom-y 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 29. 06:30

Idézet: qnadam - Dátum: 2008. jan. 28., hétfő - 23:21

itt nem az előfizetők igényeiről van szó, hanem konkrétan a tieidről :p csak mert nem vagy hajlandó idegen nyelven nézni bármit is... az pedig egy rossz szöveg, hogy műholdon ingyen fent vannak a külföldiek, mert csomó nem :p

jaigen, nickelodeon az kéne :) meg cartoon network ángliusul.

Hisz én is előfizető vagyok. :)Meg Te is.Rajtunk kívül több százezren is előfizetők.Mérjék fel az ig
ényeket.Az eredmény függvényében legyen kialakítva a programcsomag.

#237 Felhasználó inaktív   PaLa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 31. 14:55

Idézet: Teppik - Dátum: 2008. jan. 27., vasárnap - 0:13

Én isz AXN Sci-Fi-t akaroook! Komolyan nem tudom, miért vonják tőlem meg a kedvenc sorozataim legális megnézhetőségének lehetőségét (is). És szeretnék egy HD-s stb-t is. Amin ezt fogni szeretném. Meg szeretném, ha nem csak a hallmarknak lenne 2 szinkronja. Meg szeretnék... Najó, kiveszem a kezema bilibők, és inkább letöltöm... Szeretnék limit nélküli torrentet... :) Najó, az megoldva :)

#238 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 31. 15:12

Idézet: PaLa - Dátum: 2008. jan. 31., csütörtök - 14:55

Én isz AXN Sci-Fi-t akaroook! Komolyan nem tudom, miért vonják tőlem meg a kedvenc sorozataim legális megnézhetőségének lehetőségét (is). És szeretnék egy HD-s stb-t is. Amin ezt fogni szeretném. Meg szeretném, ha nem csak a hallmarknak lenne 2 szinkronja. Meg szeretnék... Najó, kiveszem a kezema bilibők, és inkább letöltöm... Szeretnék limit nélküli torrentet... :) Najó, az megoldva :)

ha letoltod az is legalais, nem tudom mit parazol.
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#239 Felhasználó inaktív   PaLa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 31. 17:30

Idézet: charlie - Dátum: 2008. jan. 31., csütörtök - 16:12

ha letoltod az is legalais, nem tudom mit parazol.

najó, akkor úgy mondom, hogy az AXN így tudja eladni a reklámjait, amiből vesz még több jó sorozatot :)

#240 Felhasználó inaktív   powaa 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 06. 14:02

Üdv!

Olyan gondom lenne hogy van egy Chello Extreme előfizetésem ami ugye coax kábelen jön be van a coax elosztó aminek az egyik bemenetét lezárják szűrővel (azthiszem szűrő) nah én azt letekertem Decemberbe és azon keresztül TVztem jött nagyonsok csatorna de Január másodikán elment minden (gondolom kódolták) és mostmár csak a Sport 2 meg a Filmmúzeum jön tisztán a többi csatorna vagy eltűnt totál vagy nagyonszemcsésen jön be.
Mit kellene tennem hogy újra nézhetők legyenek a csatornák? Nemigazán értek hozzá!

Téma megosztása:

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.