HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC kábeltévé szolgáltatása... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC kábeltévé szolgáltatása... Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#2281 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 06. 08:33

Üzenet megtekintéseIdézet: upc on-line - Dátum: 2010. 04. 06. 09:09

Az elmúlt időszakban már több újabb csatornával gazdagodott a digitális kábeltelevíziós szolgáltatásunk tartalma és a közeljövőben is tervezzük még további műsorokkal bővíteni a kínálatot. Mivel azonban a digitális tartalmak bővítéséhez fokozatosan analóg csatornahelyeket kell felszabadítani, és minden további csatorna tovább drágíthatná a szolgáltatást, sajnos arra nincs mód, hogy a bővítéssel párhuzamosan minden egyes korábbi adást megtarthassunk a kínálatban.

Mar bocsanat, de milyen bovitesrol van itt szo? Joval kevesebb csatornat kapunk, mint amikor bevezettek a szolgaltatast... bakker.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2282 Felhasználó inaktív   Neoka1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 08:36

[quote name='upc on-line' date='2010. 04. 06. 08:09' timestamp='1270537792' post='6208849']
Mivel azonban a digitális tartalmak bővítéséhez fokozatosan analóg csatornahelyeket kell felszabadítani, és minden további csatorna tovább drágíthatná a szolgáltatást, sajnos arra nincs mód, hogy a bővítéssel párhuzamosan minden egyes korábbi adást megtarthassunk a kínálatban. Mindezek kényszerű mérlegelése mellett nem tudtunk megállapodni az ESPN lejáró szerződésének a meghosszabbításáról.
[/quote]
Ha az emlékezetem nem csal, hasonló indokok voltak az analóg csatorna bővítésénél is. Ott az volt az indok, hogy az azért nem lehet bővíteni, mert a sávszélesség maximumán vannak és csak más csatorna kivételével lehet megoldani új csatorna behozatalát.
- Oké ezt akkor ez elfogadható volt.

Aztán jött az az időszak, hogy az analóg adásokat már nem lehet bővíteni, de majd a digitális adásokkal sok -sok csatornát tudnak adni.
- Hurrá, jöjjön a digitális.

most meg azt olvasom, hogy a digitális adásnál is csak úgy lehet bővíteni, ha elveszünk még csatorna helyeket?
- na ne már!!! még sem volt igaz, amit anno a digitális adás népszerűsítésénél mondtak?
Elfogadom, hogy a digitális műsorszórásnak is vannak határai, de már is elértük? 1 év alatt? Hááát így egy kicsit rossz szájíze van a digitálisnak.

[quote
Újabb hibába futottam bele. Thomsonnal felvettem egy adást. Visszanéztem, és a felvétel kb. kétharmad részénél visszaugrott a feléig. Találkozott már valaki ehhez hasonló hibajelenséggel? Mitől lehet ez?
[/quote]

Igen nálam is volt ilyen mostanában.
53 perces felvételt felosztotta a boksz 3 egyenlő részre és ismételgette a felvett műsort.

#2283 Felhasználó inaktív   robbie78 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 06. 08:48

Kedves UPC,

Csak azért regisztráltam erre a jó kis fórumra, (ahol egyébként nagyon tetszik, hogy reagálnak a kérdésekre), hogy én is ráerősítsek azon előttem szólókhoz akik hiányolják (DE NAGYON !) az ESPN America csatornát a kínálatukból !

Én csak és kizárólag ezért választottam a UPC-t, mivel NFL rajongó vagyok, és bármilyen drága csomagot megveszek, csak nézhessem kedvenc sportomat !

Ugyanakkor, nem értem, hogy ha velem leszerződtek 'x' csatorna mennyiségre 'x' pénzért akkor, hogy van az, hogy kiveszik az összes külföldi adót és azért már külön kéne fizetnem ? Én azokra az adókra is szerződtem, nem ??

Hány aláírást gyűjtsek, hogy visszahozzák az ESPN-t a kínálatukba ??? Van erre esély, vagy nézzek új szolgáltatót ?

A választ előre is köszönöm.

#2284 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 08:50

Tematikus mini csomagokat a jelenlegi piaci viszonyok figyelembe vételével egyelőre még nem kínálhatunk a szolgáltatásunkban, ezért pillanatnyilag sajnos nem látunk lehetőséget arra, hogy az ESPN-t önállóan előfizethető csatornaként tudjuk biztosítani. Természetesen továbbra is folyamatosan nyomon követjük a médiapiac és a nézői igények változásait és elképzelhető, hogy ez alapján a jövőben akár mini csomag részeként, akár önállóan vagy más módon újra felvegyük a kínálatba az ESPN adását.

A piaci viszonyok részt ki lehetne fejteni bővebben? Mert úgy sejtem ez leginkább a szolgáltató(k) hozzáállásán múlik... vagyis ha Önök (és a többi szolgáltató, akár kényszerűségből, mert a versenytársuk váltott) váltani/változtatni szeretnének ezen akkor már rég másfajta piaci viszonyok léteznének. Akár a csatornák akár a szolgáltatók piacát nézem - gyanítom... Mellesleg más szolgáltatóknál azért akadnak már minicsomagos megoldások...

Az látható, hogy a nagycsomagos megoldás nem lesz életképes. Lehet persze nyírbálni egyszer... kétszer, de jelenleg ott tartunk, hogy havi 3 új ÁSZF jelenik meg csatornaváltás miatt és lassan tízessével lehet számolni a "leválasztott" csatornákat. De ha nem leválasztásról beszélünk, hanem cseréről, mondván újak (=bóvlik) is bekerültek a régiek pótlására a többségi igényeket (=olcsóbbak a UPC számára a tulajdonosok többségi igénye szerint) kielégítve akkor sincs ez rendben. A havi gyakoriságú változás követhetetlen és az előfizető számára ez hatalmas bizonytalanságot jelent. Ha a csatornaszám nem csökkenne és ugyanolyan jó csatornákat kapna (ami nem igaz) akkor sem feltétlen élné meg pozitívan. Egy szó mint száz, ezt a húrt csak egy ideig lehet feszíteni és már régóta megy a dolog.

szerk: A többieknek: Isten hozott a drága, de legalább jót kapsz minicsomagos világ helyett az előbb utóbb szart kapsz a nagycsomagban is ugyanolyan drágán világban. Lehet hivatkozni a "többségre" akiknek az új csatornák kellettek...

Szerkesztette: vipi 2010. 04. 06. 08:52 -kor

#2285 Felhasználó inaktív   Kecskoss 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 09:02

Ez a mondat nekem nagyon tetszik, mert erre többször hivatkozik a UPC:

"Felméréseink és előfizetői visszajelzések alapján úgy ítéltük meg, hogy a különféle tematikájú adások a speciális tartalmú és ezért viszonylag szűkebb nézői kört érintő sportcsatornánál szélesebb előfizetői réteg érdeklődésére tarthatnak számot."

Az itt lévő fórumozók közül valaha valakit is kérdezett már meg a UPC, hogy milyen csatornákat szeretne?

Azóta vagyok UPC előfizető, hogy betették a lábukat Nyíregyházára (jó régen volt), de soha egyszer sem kérdeztek meg az igényeimről, viszont folyamatosan a nézői igényekre és felmérésekre hivatkoznak!

Hogy is van ez???

#2286 Felhasználó inaktív   upc on-line 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 09:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Papesz - Dátum: 2010. 04. 05. 21:18

Jut eszembe: Egerben mikor válik nézhetővé a videotár tartalma?

2010 március 30-án Egerben, és Szolnokon 10 órától az előfizetők számára elérhetővé vált a VOD szolgáltatás.
Üdvözlettel: upc on-line

Twitter: upc_online_hu
Facebook: upcmagyarorszag

#2287 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 09:53

Üzenet megtekintéseIdézet: upc on-line - Dátum: 2010. 04. 06. 10:03

2010 március 30-án Egerben, és Szolnokon 10 órától az előfizetők számára elérhetővé vált a VOD szolgáltatás.

Köszönöm.

Ezesetben 1221-eznem kell, mert nálam azt írja, hogy nem elérhető.
Papesz

#2288 Felhasználó inaktív   Modika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 09:59

A jelenleg elérhető(+ ESPN meg a Digisport)Sport csatornákból nyugodtan lehetne csinálni egy mini csomagot, úgy,hogy csökkenjen azoknak a havídija akik nem kérik a csomagot.
Nálunk a családban senki nem nézi a Sport csatikat.(Vagyis fizetünk érte,de nem használjuk)
Én is csak a Forma 1-et nézzem ,azt is az RTL-en.

Biztos,hogy több család van olyan akinek nincsen szüksége a sport csatikra.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása..

#2289 Felhasználó inaktív   Modika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 10:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Papesz - Dátum: 2010. 04. 06. 10:53

Köszönöm.

Ezesetben 1221-eznem kell, mert nálam azt írja, hogy nem elérhető.

Húzd ki a boxot a konektórból egy 10 másodperc múlva dugd vissza,várd meg,hogy fel álljon,nézd meg akkor a videotárat.
Ha ez esetben sem megy akkor 1221!
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása..

#2290 Felhasználó inaktív   Ariel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 10:20

T upconline!

Annak idején, az ESPN America (NASN) bevezetésével a kínálatunk színesítése volt a célunk, hiszen mindig is arra törekedtünk, hogy a

blablabla....
ez nem politikai temaju topik, ugyhogy a bullshitet itt nyugodtan lehet mellozni.
ugyan orulok hogy a upc vette a faradtsagot es leereszkedik az elofizetoihez (nem tudom ebben mekkora szerepe van Onnek es mekkora a vezetesnek), de rendkivul felesleges es arto az ilyen marketing duma.

Ugyanakkor folyamatosan követnünk kell a médiapiaci tartalomkínálat változásait is, és ezt megpróbálni minél jobban összehangolni az előfizetői igényekkel.
Felméréseink és előfizetői visszajelzések alapján úgy ítéltük meg, hogy a különféle tematikájú adások a speciális tartalmú és ezért viszonylag szűkebb nézői kört érintő sportcsatornánál szélesebb előfizetői réteg érdeklődésére tarthatnak számot.

jah. es egy igazi unikum, az eszak-amerikai sportokat kozvetito csatorna volt az ami helyett inkabb beraktak 2, reklamokkal es szemettel teli huszonsokadik eletmod csatornat, mert ez az elofizetoi igeny. nah persze.

Mivel azonban a digitális tartalmak bővítéséhez fokozatosan analóg csatornahelyeket kell felszabadítani, és minden további csatorna tovább drágíthatná a szolgáltatást, sajnos arra nincs mód, hogy a bővítéssel párhuzamosan minden egyes korábbi adást megtarthassunk a kínálatban. Mindezek kényszerű mérlegelése mellett nem tudtunk megállapodni az ESPN lejáró szerződésének a meghosszabbításáról.

mar irtak masok is, hogy ez hazugsag. vagy most hazudnak vagy honapok ota (vagy egyszerre mind2).
sokkal egyszerubb lenne az igazsagot megirni: a sok szar eletmod meg reklam like csatorna meg nekunk fizet, az ESPN meg nem akarta ingyen adni a musorat, raadasul a managert sem fizettek le egy amerikai uttal es kulonben is utalja a baseballt mint a szart.

Tematikus mini csomagokat a jelenlegi piaci viszonyok figyelembe vételével egyelőre még nem kínálhatunk a szolgáltatásunkban, ezért pillanatnyilag sajnos nem látunk lehetőséget arra, hogy az ESPN-t önállóan előfizethető csatornaként tudjuk biztosítani.

megint egy bullshit.
akkor a vilag meg az europa csomag micsoda? az belefer a piaci viszonyokba, hogy olyan csatornaert amiert mar egyszer fizettem (m1,m2) ujra elkernek penzt? nyugi, menni fog a feljelentes az NHH-hoz ezert!!
hasznosabb lett volna ha inkabb nem valaszol, mert ez a szoveg csak felboszitett es veglegesen elhataroztam, hogy minden szolgaltatasukat lemondom. nagyon rafognak faragni, mert amikor ekkora a konkurenciaharc a komm. piacon, mar nem lehet ilyen hozzaallassal megelni, meg egy ekkora multinak sem.

#2291 Felhasználó inaktív   jeeves 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 10:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Kecskoss - Dátum: 2010. 04. 06. 09:02

Ez a mondat nekem nagyon tetszik, mert erre többször hivatkozik a UPC:

"Felméréseink és előfizetői visszajelzések alapján úgy ítéltük meg, hogy a különféle tematikájú adások a speciális tartalmú és ezért viszonylag szűkebb nézői kört érintő sportcsatornánál szélesebb előfizetői réteg érdeklődésére tarthatnak számot."

Az itt lévő fórumozók közül valaha valakit is kérdezett már meg a UPC, hogy milyen csatornákat szeretne?

Azóta vagyok UPC előfizető, hogy betették a lábukat Nyíregyházára (jó régen volt), de soha egyszer sem kérdeztek meg az igényeimről, viszont folyamatosan a nézői igényekre és felmérésekre hivatkoznak!

Hogy is van ez???

Én is pont ezt akartam kérdezni. Én 6 éve vegyok előfizető, még soha nem kérdeztek, és nem is találkoztam olyan emberrel akit igen.

#2292 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 10:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Modika - Dátum: 2010. 04. 06. 11:01

Húzd ki a boxot a konektórból egy 10 másodperc múlva dugd vissza,várd meg,hogy fel álljon,nézd meg akkor a videotárat.
Ha ez esetben sem megy akkor 1221!

Ezen túlestem már, holnap jön a szaki.
Papesz

#2293 Felhasználó inaktív   jeeves 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 10:41

A dolog azért érdekes, mert az ÁSZF értelmében az ilyen típusú egyoldalú szerződésmódosításhoz a körülmények lényeges megváltozása szükséges, ami akkor valósul meg,

"ha az előfizetői igények, a jelszolgáltatás körülményei és egyéb
érdekek, körülmények figyelembe vételével a programválaszték, a
programcsomagok száma, összeállítása módosul az elfizetői igényeket
felmérő piackutatás, valamint a műsordíjak gazdasági hatása és a műsorok
minőségi jellemzői adatainak összevetése alapján."

#2294 Felhasználó inaktív   sirarcheer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 13:35

Ismerős a UPC válasza:

http://comment.blog....erica_a_upc_nel

#2295 Felhasználó inaktív   Ariel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 13:44

Üzenet megtekintéseIdézet: sirarcheer - Dátum: 2010. 04. 06. 14:35

Ismerős a UPC válasza:

hat ez fasza..
es en hulye naiv meg azt hittem, hogy upconline nem egy papagaj, hanem egy gondolkodo ugyfelszolgalatos..

#2296 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 13:45

Száz szónak is egy a vége, ha megszakadunk, akkor sem lesz belátható időn belül ESPN America. TV6 szindróma, azzal a különbséggel, hogy az sose került bele a kiosztásba. Ráadásul a Chellomediahoz tartozó Sporttv nem harcol az olasz bajnoki mérközések további közvetítési jogához. Arra sem kaptunk magyarázatot, hogy akkor a Directen miért van ESPN America. A Russia Today meg szerintem nem "gazdagítás".
"Légy szerény mint én..."

#2297 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 13:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Neoka1 - Dátum: 2010. 04. 06. 09:36

Ha az emlékezetem nem csal, hasonló indokok voltak az analóg csatorna bővítésénél is. Ott az volt az indok, hogy az azért nem lehet bővíteni, mert a sávszélesség maximumán vannak és csak más csatorna kivételével lehet megoldani új csatorna behozatalát.
- Oké ezt akkor ez elfogadható volt.

Aztán jött az az időszak, hogy az analóg adásokat már nem lehet bővíteni, de majd a digitális adásokkal sok -sok csatornát tudnak adni.
- Hurrá, jöjjön a digitális.

most meg azt olvasom, hogy a digitális adásnál is csak úgy lehet bővíteni, ha elveszünk még csatorna helyeket?
- na ne már!!! még sem volt igaz, amit anno a digitális adás népszerűsítésénél mondtak?
Elfogadom, hogy a digitális műsorszórásnak is vannak határai, de már is elértük? 1 év alatt? Hááát így egy kicsit rossz szájíze van a digitálisnak.

Igen nálam is volt ilyen mostanában.
53 perces felvételt felosztotta a boksz 3 egyenlő részre és ismételgette a felvett műsort.

Akkor ez megint egy újabb szoftveres hiba. Most nálam áramtalanítás után egyelőre megszűnt, persze ki tudja, meddig.

#2298 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 13:55

Üzenet megtekintéseIdézet: sirarcheer - Dátum: 2010. 04. 06. 14:35

Ismerős a UPC válasza:

Robotválasz...

#2299 Felhasználó inaktív   upc on-line 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 14:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Ariel - Dátum: 2010. 04. 06. 14:44

hat ez fasza..
es en hulye naiv meg azt hittem, hogy upconline nem egy papagaj, hanem egy gondolkodo ugyfelszolgalatos..

A upc on-line igyekszik minden nagy érdeklődést kiváltó a kérdésre válaszolni, ami megjelenik web-en. A kérdések nagy része több fórumon is feltűnik, amelyekre megpróbálunk minél több hasznos információt közvetítve reagálni. Egy olyan választ, amely teljes mértékben tartalmazza az álláspontunk több helyen is felhasználunk, hiszen minden érdeklődő felé azonosak az indokaink. A másik lehetőség, hogy egy linket helyezünk el arra a helyre mutatva, ahol már egyszer megtörtént a válaszadás.

Szerkesztette: upc on-line 2010. 04. 06. 14:55 -kor

Üdvözlettel: upc on-line

Twitter: upc_online_hu
Facebook: upcmagyarorszag

#2300 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 16:45

Üzenet megtekintéseIdézet: zoli62 - Dátum: 2010. 04. 06. 14:45

Száz szónak is egy a vége, ha megszakadunk, akkor sem lesz belátható időn belül ESPN America.

Azért ez nem biztos hogy így van.

Emlékszel rá, amikor kivették a Mezzo-t? Annyian reklamáltak, hogy egy hónap múlva visszakerült. A remény hal meg utoljára, vagyis én remélem, hogy ezúttal is összegyűlik egy tonnányi panasz.

És igen, az egyik döntő érv a digitális adás mellett nálam is az NASN volt az amerikai sportok miatt. A másik a National Geographic Wild. Az még szerencsére van.

Szerkesztette: Papesz 2010. 04. 06. 16:47 -kor

Papesz

Téma megosztása:

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Utolsó »