HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC kábeltévé szolgáltatása... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC kábeltévé szolgáltatása... Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#231 Felhasználó inaktív   Tom-y 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 27. 16:23

Idézet: Teppik - Dátum: 2008. jan. 26., szombat - 23:13

De tényeg kik között végeztek felmérést? Van 6-8 olyan külföldi adó (rai, meg csomó német) amit soha nem nézek. Ezek helyett nekem AXN Scifi lenne az igényem meg a viasat új adói! Tessék, itt az igény, mérjék fel :)

Ez jó kérdés.Én még soha,senkitől nem hallottam semmiféle felmérésről.Ez kamu!A UPC konkrétan lesz@rja az előfizetők igényeit csatornaválaszték tekintetében.Nekem sem hiányoznának a külföldi FTA adók.Ha már egyszer Mo-n élünk,hadd nézzünk,halgassunk anyanyelvű műsorokat.(ráadásul fizetünk és értük,mint a katonatiszt)
Mezei "filléres"vevővel ménkűsok angol,német,francia,olasz stb FTA adás nézhető.Az utóbbi években szépen kikoptak az idegen nyelvű adók a kábelről.

#232 Felhasználó inaktív   Teppik 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 27. 21:12

Idézet: pacee22 - Dátum: 2008. jan. 27., vasárnap - 15:06

csomó német????

ilyenek mint: tv5 (francia) 3sat, sat1...öö tényleg nincs több :D nabonyek..nemisértem miért sírok?!
Viszont ez a 3 helyett mehetne az axn scifi :)

#233 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 28. 14:35

Idézet: upc

- közel 20 új magyar nyelvű csatornával bővül a kínálat: további sport, ismeretterjesztő, film- és szórakoztató csatornákat, gyerekműsorokat nézhet;

En csak a Nickelodeonomat kerem vissza...  :mad:

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#234 Felhasználó inaktív   pacee22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 28. 23:07

Idézet: Samott - Dátum: 2008. jan. 28., hétfő - 14:35

Idézet: upc

- közel 20 új magyar nyelvű csatornával bővül a kínálat: további sport, ismeretterjesztő, film- és szórakoztató csatornákat, gyerekműsorokat nézhet;

En csak a Nickelodeonomat kerem vissza...  :mad:

Samott

ezt adom

#235 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 28. 23:21

Idézet: Tom-y - Dátum: 2008. jan. 27., vasárnap - 16:23

Ez jó kérdés.Én még soha,senkitől nem hallottam semmiféle felmérésről.Ez kamu!A UPC konkrétan lesz@rja az előfizetők igényeit csatornaválaszték tekintetében.Nekem sem hiányoznának a külföldi FTA adók.Ha már egyszer Mo-n élünk,hadd nézzünk,halgassunk anyanyelvű műsorokat.(ráadásul fizetünk és értük,mint a katonatiszt)
Mezei "filléres"vevővel ménkűsok angol,német,francia,olasz stb FTA adás nézhető.Az utóbbi években szépen kikoptak az idegen nyelvű adók a kábelről.

itt nem az előfizetők igényeiről van szó, hanem konkrétan a tieidről :p csak mert nem vagy hajlandó idegen nyelven nézni bármit is... az pedig egy rossz szöveg, hogy műholdon ingyen fent vannak a külföldiek, mert csomó nem :p

jaigen, nickelodeon az kéne :) meg cartoon network ángliusul.

Szerkesztette: qnadam 2008. 01. 28. 23:22 -kor

de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#236 Felhasználó inaktív   Tom-y 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 29. 06:30

Idézet: qnadam - Dátum: 2008. jan. 28., hétfő - 23:21

itt nem az előfizetők igényeiről van szó, hanem konkrétan a tieidről :p csak mert nem vagy hajlandó idegen nyelven nézni bármit is... az pedig egy rossz szöveg, hogy műholdon ingyen fent vannak a külföldiek, mert csomó nem :p

jaigen, nickelodeon az kéne :) meg cartoon network ángliusul.

Hisz én is előfizető vagyok. :)Meg Te is.Rajtunk kívül több százezren is előfizetők.Mérjék fel az ig
ényeket.Az eredmény függvényében legyen kialakítva a programcsomag.

#237 Felhasználó inaktív   PaLa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 31. 14:55

Idézet: Teppik - Dátum: 2008. jan. 27., vasárnap - 0:13

De tényeg kik között végeztek felmérést? Van 6-8 olyan külföldi adó (rai, meg csomó német) amit soha nem nézek. Ezek helyett nekem AXN Scifi lenne az igényem meg a viasat új adói! Tessék, itt az igény, mérjék fel :)

Én isz AXN Sci-Fi-t akaroook! Komolyan nem tudom, miért vonják tőlem meg a kedvenc sorozataim legális megnézhetőségének lehetőségét (is). És szeretnék egy HD-s stb-t is. Amin ezt fogni szeretném. Meg szeretném, ha nem csak a hallmarknak lenne 2 szinkronja. Meg szeretnék... Najó, kiveszem a kezema bilibők, és inkább letöltöm... Szeretnék limit nélküli torrentet... :) Najó, az megoldva :)

#238 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 31. 15:12

Idézet: PaLa - Dátum: 2008. jan. 31., csütörtök - 14:55

Én isz AXN Sci-Fi-t akaroook! Komolyan nem tudom, miért vonják tőlem meg a kedvenc sorozataim legális megnézhetőségének lehetőségét (is). És szeretnék egy HD-s stb-t is. Amin ezt fogni szeretném. Meg szeretném, ha nem csak a hallmarknak lenne 2 szinkronja. Meg szeretnék... Najó, kiveszem a kezema bilibők, és inkább letöltöm... Szeretnék limit nélküli torrentet... :) Najó, az megoldva :)

ha letoltod az is legalais, nem tudom mit parazol.
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#239 Felhasználó inaktív   PaLa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 31. 17:30

Idézet: charlie - Dátum: 2008. jan. 31., csütörtök - 16:12

ha letoltod az is legalais, nem tudom mit parazol.

najó, akkor úgy mondom, hogy az AXN így tudja eladni a reklámjait, amiből vesz még több jó sorozatot :)

#240 Felhasználó inaktív   powaa 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 06. 14:02

Üdv!

Olyan gondom lenne hogy van egy Chello Extreme előfizetésem ami ugye coax kábelen jön be van a coax elosztó aminek az egyik bemenetét lezárják szűrővel (azthiszem szűrő) nah én azt letekertem Decemberbe és azon keresztül TVztem jött nagyonsok csatorna de Január másodikán elment minden (gondolom kódolták) és mostmár csak a Sport 2 meg a Filmmúzeum jön tisztán a többi csatorna vagy eltűnt totál vagy nagyonszemcsésen jön be.
Mit kellene tennem hogy újra nézhetők legyenek a csatornák? Nemigazán értek hozzá!

#241 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 14:08

Előfizetni?
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#242 Felhasználó inaktív   powaa 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 02. 06. 14:34

Az igazat megvalva nekem nemér az alap csomag (4700FT) hogy előfizessek rá mivel havonta megnézek max 5-6 meccset a Sport1-en nemsokat TVzek.
Valami konverterrel nemlehetne megoldani?

#243 Felhasználó inaktív   Tom-y 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 14:57

Idézet: powaa - Dátum: 2008. febr. 6., szerda - 14:34

Az igazat megvalva nekem nemér az alap csomag (4700FT) hogy előfizessek rá mivel havonta megnézek max 5-6 meccset a Sport1-en nemsokat TVzek.
Valami konverterrel nemlehetne megoldani?

Egyébként kábeltv előfizető vagy?Csillagpontos rendszernél egy közös dobozból van elosztva a jel.Oda szokott rakni a szolga szűrőt.Ha csak Chello előfizud van,berak egy piros szalagos szűrőt.Ez az internetet átengedi,de a kábeltv-t nem.Hazai csomag esetében is szűrővel operálnak.
Nem valószínű.hogy ezeket a szűrőket lakáson belül helyezték el.Amit te letekertél,az a net miatt lett beépítve,a kódoláshoz nincs köze.
Konverterrel akkor lehet "játszani",ha bemegy a jel a lakásba.
Alap csomiban nincs benne a sport1.(családi kell neked)

Szerkesztette: Tom-y 2008. 02. 06. 14:59 -kor

#244 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 15:26

töltsd le a netrol.

#245 Felhasználó inaktív   powaa 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 02. 06. 17:45

Idézet: Tom-y - Dátum: 2008. febr. 6., szerda - 14:57

Egyébként kábeltv előfizető vagy?Csillagpontos rendszernél egy közös dobozból van elosztva a jel.Oda szokott rakni a szolga szűrőt.Ha csak Chello előfizud van,berak egy piros szalagos szűrőt.Ez az internetet átengedi,de a kábeltv-t nem.Hazai csomag esetében is szűrővel operálnak.
Nem valószínű.hogy ezeket a szűrőket lakáson belül helyezték el.Amit te letekertél,az a net miatt lett beépítve,a kódoláshoz nincs köze.
Konverterrel akkor lehet "játszani",ha bemegy a jel a lakásba.
Alap csomiban nincs benne a sport1.(családi kell neked)

Nem nincs kábeltv előfizum csakis netre fizettem elő
10 emeletesbe lakok az ötödiken van az elosztódoboz akkor onnan kéne kioperálnom a szűrőt? :)
Mert kb december közepe óta néztem és pont január másodikán szinte minden csatorna elszállt kivéve a Sport 2 meg a filmmúzeum ezek frankón tisztán bejönnek...

Szerkesztette: powaa 2008. 02. 06. 17:47 -kor

#246 Felhasználó inaktív   Tom-y 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 07. 08:38

Idézet: powaa - Dátum: 2008. febr. 6., szerda - 17:45

Nem nincs kábeltv előfizum csakis netre fizettem elő
10 emeletesbe lakok az ötödiken van az elosztódoboz akkor onnan kéne kioperálnom a szűrőt? :)
Mert kb december közepe óta néztem és pont január másodikán szinte minden csatorna elszállt kivéve a Sport 2 meg a filmmúzeum ezek frankón tisztán bejönnek...

Akkor valami véletlen folytán neked nem volt leszűrőzve a kábeled.Aztán mikor észrevették,beraktak egyet.Az más kérdés,hogy miért maradt meg pár csati.(valszeg a szűrő nem szűr tökéletesen)
Ha van kulcsod a szekrényhez,hajrá.Ha feltöröd,könnyen bajba kerülhetsz.Inkább javasolnám,hogy fizess elő akciósan.Új előfizetőként sokkal olcsóbban megkapod.

#247 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 07. 08:56

Idézet: Tom-y - Dátum: 2008. febr. 7., csütörtök - 8:38

Akkor valami véletlen folytán neked nem volt leszűrőzve a kábeled.Aztán mikor észrevették,beraktak egyet.Az más kérdés,hogy miért maradt meg pár csati.(valszeg a szűrő nem szűr tökéletesen)
Ha van kulcsod a szekrényhez,hajrá.Ha feltöröd,könnyen bajba kerülhetsz.Inkább javasolnám,hogy fizess elő akciósan.Új előfizetőként sokkal olcsóbban megkapod.

az a szuro amin a net atmegy egy-két ado is atmegy. ez normalis.
aztan az, hogy melyik adok, az ugye csatorna kiosztasonkent valtozo. nekunk pl. a viva, az m1, meg még két ado jon at.

#248 Felhasználó inaktív   powaa 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 02. 08. 18:48

Köszönöm a gyors válaszokat! :)

#249 Felhasználó inaktív   Löfi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 17. 20:38

Sziasztok,

Azt szeretném megkérdezni, hogy az UPC előfizetők kapnak egy dekódert vagy közvetlenül a TV-be csatlakozik a kábel?
(azért kérdezem, mert nem szeretnék +1 távirányítót a lakásba)

köszi

Szerkesztette: Löfi 2008. 02. 17. 20:39 -kor

#250 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 17. 20:42

Idézet: Löfi - Dátum: 2008. febr. 17., vasárnap - 20:38

Sziasztok,

Azt szeretném megkérdezni, hogy az UPC előfizetők kapnak egy dekódert vagy közvetlenül a TV-be csatlakozik a kábel?
(azért kérdezem, mert nem szeretnék +1 távirányítót a lakásba)

köszi

nem

olyan csak muholdnál és digitális tévénél van.

Téma megosztása:

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.