HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC kábeltévé szolgáltatása... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 262
  • 263
  • 264
  • 265
  • 266
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC kábeltévé szolgáltatása... Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#5261 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 11. 17. 10:01

Üzenet megtekintéseIdézet: m_and_m - Dátum: 2011. 11. 17. 09:44

Nálam is ezt játszotta mostanában, bár megjegyzem a box mindig forró (én ott tartom melegen a teámat filmnézés közben. :rolleyes: )

Nálunk is ugyanez a helyzet, a héten kétszer is lefagyott a box kikapcsolt állapotban, de olyan is előfordult már, hogy annak ellenére, hogy az óra pontosan járt a kijelzőn, nem lehetett bekapcsolni, nem reagált az előlapi gombokra és természetesen a rögzítendő műsort se vette fel.
Valóban forró a készülék, akár ki van kapcsolva, akár tv-t néz vele az ember, nyáron volt nagyon durva, akkor volt olyan, hogy ha elmentünk otthonról inkább áramtalanítottam is.

#5262 Felhasználó inaktív   Nter 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 11. 17. 13:18

Az, hogy melegszik nem is zavarna annyira, de hogy következetesen mindig megpunnyad a készenlétben, az már nekem sok. Holnap jönnek cserélni, de sztem szólok, hogy mindjárt egy HD tudásút hozzanak.
Gigabyte GA-MA770-DS3, AMD64 x2 5200+  , 2GB Kingstone, Maxtor 160GB, Samsung 250GB, HD3870 512 DDR4 ,SyncMaster 225MW, ASUS 616A, NEC ND3500AG, iP4200

#5263 Felhasználó inaktív   Modika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 17. 20:52

Gigabites kábelnetet demózott a UPC

"A lakosság számára jelenleg elérhető vezetékes internetszolgáltatások sávszélességének csaknem tízszeresével száguldhatnának akár már most is az adatok a UPC kábelhálózatán. A szolgáltató ma demózta a másodpercenkénti 1 gigabites sávszélességű hálózat képességeit."

UPC Mobile

"... cég már jó ideje vizsgálja a mobilpiacra való belépés lehetőségét. Amint azt Kenigsztein a mai sajtótájékoztatón elmondta, a mobilkommunikációra még mindig mint alapszolgáltatásra tekintenek. Ennek megfelelően hamarosan nyilvánossá válik a döntés, azaz kiderül, hogy a jövőre ígért UPC Mobile megjelenése milyen formában (önálló szolgáltatóként vagy valamelyik, a hazai piacon már tevékenykedő mobilszolgáltatóval karöltve) történik meg"
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása..

#5264 Felhasználó inaktív   Nter 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 11. 18. 12:03

Bocs, törölve

Szerkesztette: Nter 2011. 11. 18. 12:04 -kor

Gigabyte GA-MA770-DS3, AMD64 x2 5200+  , 2GB Kingstone, Maxtor 160GB, Samsung 250GB, HD3870 512 DDR4 ,SyncMaster 225MW, ASUS 616A, NEC ND3500AG, iP4200

#5265 Felhasználó inaktív   Takeshi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 18. 21:06

Az előző oldalon lévő fixhd-s 'lol' poston felbuzdulva utánanéztem, hogy hol is lehet erre a csatornára matyizni. Aztán mivel unatkoztam, az eredmény ez lett (a teljesség igénye nélkül):

Kép

Csatolt fájl:

• Csatolt fájl  hd.pdf (33,78K)
    Letöltések:: 11

Szerkesztette: Takeshi 2011. 11. 18. 21:08 -kor

#5266 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 18. 21:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Takeshi - Dátum: 2011. 11. 18. 21:06

Az előző oldalon lévő fixhd-s 'lol' poston felbuzdulva utánanéztem, hogy hol is lehet erre a csatornára matyizni. Aztán mivel unatkoztam, az eredmény ez lett (a teljesség igénye nélkül):

Kép

hát, még ez is több mint amennyire igény van :D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#5267 Felhasználó inaktív   FredT 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 18. 21:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Takeshi - Dátum: 2011. 11. 18. 22:06

Kép

Ez a Parisat szolgáltató nagyon színpatikusnak tűnik nekem. :laugh:
Egész olcsó, van CA modul és közel tökéletes a csatornakiosztása. Hmmm...

Szerkesztette: FredT 2011. 11. 18. 21:39 -kor

#5268 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 18. 21:47

Kép

Azért a Penthouse HD nem lehet rossz.
Papesz

#5269 Felhasználó inaktív   Takeshi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 18. 22:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Papesz - Dátum: 2011. 11. 18. 21:47

Azért a Penthouse HD nem lehet rossz.

Arra lehet kártyát venni 19900 Ft-ért, és egyből három csatornát nézhetsz HD-ben (műholdról).

#5270 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 18. 23:36

Kép

Es mivel a UPC epp most vette meg a Rubicomot.... :nevet2:
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#5271 Felhasználó inaktív   Takeshi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 18. 23:58

Üzenet megtekintéseIdézet: asdf - Dátum: 2011. 11. 18. 23:36

Es mivel a UPC epp most vette meg a Rubicomot.... :nevet2:

Fú basszus, ezt a mondatot kifelejtettem! :laugh:

#5272 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 19. 10:12

Nem tudom, itt volt-e már róla szó, de van egy tévém CI-slottal.
Lehet az UPC-től kérni egy társkártyát? Ugyanis a boxból nem szeretném átrakni, mivel a tévé nem felvevős, viszont az áramon némileg spórolnánk, ha csak akkor lenne bekapcsolva, ha felvesz vagy visszajátszik, nézéskor nem kellene. Tehát nem kell második áramfogyasztó box, csak a kártya.
Ezért kérdezem, hogyha egy második CI kártyák kaphatnék az UPC-től, akkor az jó lenne. A tévé megtalálta az összes digitális csatornát, van benne DVB-C tuner.

Szerkesztette: Mykee 2011. 11. 19. 10:13 -kor

Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#5273 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 19. 10:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Mykee - Dátum: 2011. 11. 19. 10:12

Lehet az UPC-től kérni egy társkártyát? Ugyanis a boxból nem szeretném átrakni, mivel a tévé nem felvevős, viszont az áramon némileg spórolnánk, ha csak akkor lenne bekapcsolva, ha felvesz vagy visszajátszik, nézéskor nem kellene. Tehát nem kell második áramfogyasztó box, csak a kártya.
Ezért kérdezem, hogyha egy második CI kártyák kaphatnék az UPC-től, akkor az jó lenne. A tévé megtalálta az összes digitális csatornát, van benne DVB-C tuner.

Nem, a UPC Digital-t nem lehet használni a tévé beépített tuner-ével.
Pletykák szerint jövőre már lesz erre lehetőség.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#5274 Felhasználó inaktív   Lewes 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 19. 10:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Mykee - Dátum: 2011. 11. 19. 09:12

Sajnos nincs CI kártyás megoldása a UPC-nek Magyarországon. Néhány másik országban már bevezették, nálunk egyelőre nem ígérnek semmit...

#5275 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 19. 10:39

nem

#5276 Felhasználó inaktív   Modika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 19. 11:17

Üzenet megtekintéseIdézet: xclusiv - Dátum: 2011. 11. 16. 19:02

Mert ami sportcsati az legtöbbször szar.
Van a sportklub, akárhányszor odakapcsoltam mindig valami nézhetetlen fos ment, 2007-es poker meg ilyesmi. Meg foci.
Van a sport1/2/m, ezek egymás ismétlőcsatornái, értelmes időben vagy ismétlés megy rajta vagy (sajnos főleg) bohócliga. Meg foci.
Eurosport változatos, de általában (90+%) nem érdekel.
Ez az analóg, digiten van még ES2, ez eddig 6 csatorna (mi a másik 2?), ebből a 6-ból legalább kettőn minősíthetetlen fos megy, a maradék négyből legalább kettőn foci, szóval aki a focit nem szereti az választhat 1-2 csatorna közül, amiből az egyik tuti annak az ismétlése, amit már láttál, a maradék 1 meg vagy tetszik vagy nem.

Egyébként elsősorban nem sportcsatornát kellene bővíteni, hanem zenecsatornát. Mert az nincs. Ilyen viháncolós rieliti szarok vannak. Na nem mintha néznék zenecsatornát (bár vh1-on volt 1-2 jó dolog), de azért na.

Ja, sőt, majdnem ez a fő profiljuk :D
MTV - 4 évente focivb, focieb, olimpia. Kb. Ennyi, 4 évből 1 évben 1 hónap sport van, másik 1 évben pedig 2 hónap, hurrá
teve2 - valami focit közvetítenek, ezt is csak az anyázásból tudom
retek - forma1 évente kb. 20 (?) délután :)
Duna - asszem egy boxgála jogait megvették, csodálkozott is mindenki, h wtf?
prizma - még csak nem is hallottam erről
story - erről csak annyit tudok, hogy megy rajta a dallas, látni még sose láttam
stb - itt szerintem arra gondolsz, hogy egyszer a reflektor tv-n Kokóval beszélgettek :D

egy szóban: lol

Nem sajnálom bazmeg, csak az a helyzet, hogy ha ma megkérdezel 1000 embert, hogy milyen új csatornákat szeretne (mondjon maximum 5-öt), akkor a fixhd-t max. 1 ember mondaná, de az az 1 is csak akkor, ha Te beleesnél a mintavételbe.
Itt anyázzuk ezt a céget csomóan, szerintem joggal, csomó ember új csatornákat szeretne, de ha senki még csak meg se említi ezt rajtad kívül. Te viszont folyamatosan ezen nyígsz. Meglátom valahol, hogy fixhd, akkor egyből tudom, h te írtál. De komolyan.
google keresés: "fixhd site:forum.hwsw.hu" - kb. 110 találat
google keresés: "fixhd site:forum.hwsw.hu -modika" - 0 találat
Nyilván tudom, hogy ez csak annyit jelent, hogy nincs olyan oldal, ahol szerepelne a fixhd és ne szerepelne a neved, de akkor is beszédes.

Azt az egyet értsd már meg, hogy rajtad kívül nem érdekel senkit a világon ez a dolog. Senkit. SENKIT.
A TV alapvetően arra való, hogy nagy tömegek által nézett dolgokat eljuttassunk nagy tömegekhez. Az ilyen pár embert érdeklő dolgokat nem éri meg közvetíteni. Ez a fixhd nem hogy kerekítési hibahatáron belüli "népszerűségű", hanem kimutathatatlan. És ha a színvonala olyan, mint amin régen röhögtünk, akkor ez bőven indokolt is.

Nézd a neten vazze...

Szerintem te rohadtul eltévedtél, és rossz fórumba írtál.
Ha csak mások b*szogatásán tudsz elélvezni az sz*r dolog.
Ahogy elnézem más fórumokban is hasonló vagy még rosszabb hangokat ütsz meg.
Ilyen viselkedés mellett nem kötelező fórumozni.....
El lehet mondani a vélemény normális keretek között is.
Tudtommal ez egy műszaki fórum és nem az egymás cseszegetéséről szól!

Egyébként itt és más fórumokban is többen írtak a FiXHD-ról,hogy szeretnék. De hagyjuk!
Téged és biztosan sokakat nem érdekel,de érdekel másokat. Attól még nem kell itt le hurrogni másokat , a szolgáltatókat és a műsorgyártókat.
Az,hogy nem hallottál pl. a Prizmárol stb... az a te dolgod.
Mint leírtad egy-egy jó sportközvetítések vannak a többi meg maszlag. Akkor minek még sportcsatorna????
Kerüljön ki ami nem jó és kerüljön be ami megéri és kész.

Üzenet megtekintéseIdézet: xclusiv - Dátum: 2011. 11. 16. 19:02

Itt anyázzuk ezt a céget csomóan, szerintem joggal, csomó ember új csatornákat szeretne, de ha senki még csak meg se említi ezt rajtad kívül. Te viszont folyamatosan ezen nyígsz. Meglátom valahol, hogy fixhd, akkor egyből tudom, h te írtál

Új csatornákat? Mint Pl. a Story 5 (a Story4) vagy a PRO4 ami a (TV2) folyamatos ismétlésekből áll?
BL miatt volt a Rinyálás a Pro 4 miatt. Érdemes volt heti 2-3 óra miatt el bélni egy csatorna helyett. És most mi van? Egész héten csak ismétlések...

UPC legelább tett azért,hogy láthassátok. Ja az nem számít.
Megy a Rinya,hogy 3 csatorna kikerül.
Bocs a Zone Club helyén a Megamax lesz.
A Movies 24 megszűnik. (Nem a szolgáltató hibája)
A Musicmix, meg nem volt nagy szám.

Nekem sem tetszik az MTV és a VIVa műsora.

De tekints vissza az évre aminek még nincs vége.
Ugyanis sok minden év közben történt.

Bekerült : Filmbox,Filmbox extra 1, Discovery ID, Discovery HD, AXN HD,PRo4,Duna2,Al Jazerra újabbnál újabb videótárak, távrögzítő stb...

És nézz meg egyes szolgáltatókat a Videótár kapcsán. Vannak olyan dolgok amikért más szolgáltatónál fizetni kell.

Akkor miről is beszélünk.
Rendben,ne kerüljön be a Fix,de akkor több sportcsatorna sem kell.
Itt nem csak a sport rajongókat kell kiszolgálni hanem mindenki mást.

Anyósom a Muzsika TV-t és a Nóta TV-t hiányolja. Az ő korosztálya ezt szereti.
Gyerekek a mesecsatornákat szeretik.
A Tinik az MTV és Viva műsorait szeretik. és ide akkár már be lehet sorolni a FixHD-t is.
De érdekes módon egy 70-éves ismerősöm is a FixHD után érdeklődött.
És sok idősebb ember telefonál be a műsorba......
Tudod vannak sokan a mai világban,ahol a számítástechnika ismerete nagy úr, de nem ismerik.(Szerencsémre én ismerem).
Viszont PL. a FIXHD-n a restartból sokat tanulhatnak,na meg kérdezhetnek.
Ott legalább nem hurrogják le ha rosszat kérdezz nem úgy mint a fórumokba.
Lásd a mostani hozászolásodat....

Szóval Milyen új csatornákat akarsz,olyanokat ami csupa ismétlésből áll????
Körülbelül 100-110 csatorna elérhető a különböző csomagokban.
Nézd meg,hogy ez a csatornaszám mennyibe kerülne a T-home-nál,mivel ott mini csomagok vannak.
Nézd meg a kisebb szolgáltatók árait.
Fóton ismerőseim nagy örömmel fogadták a múlthetén megjelent cikket,hogy a Rubicomot megveszi a UPC!
hasonlítsd össze az árakat,és a csatornákat.
Látsz náluk Discovery-t, Cartoon Network-öt, Cool-t stb.. Jó persze Digisport van náluk,az egy dolog.De nem mindenkit az érdekel.

Nézd meg az internet csomagjaikat. A legkisebb csomag a 1/128 2.490 Ft ,Legnagyobb Csomag a 16/2 8670 FT
És ezt nézd meg a UPC-nél pl. Érdekes összehasonlítás nem? És PL Fóton vagy Rubicom,vagy Invitel adsl.
És elhiheted ismerőseim nagyon sokat panaszkodnak a szolgáltatásra a Rubicomnál.
De ugyan ez volt a Fibernetnél is. Ott is volt ismerős és őrült a UPC-nek. Már csak az árban nagy volt a különbség....

Egy szó és száz a vége.
Ha nem tetszik a szolgáltató,nem mocskolódni kell hanem normálisan le írni mi a problémád.
Ott is emberek dolgoznak.

Ha meg nem tudsz megállapodni akkor menj más szolgáltatóhoz. Ennyi...
Evvel viselkedési formával semmit nem fogsz elérni.

De ahogy olvasson a hozászolásaidat neked a mocskolódás a lét elemed,neked semmi nem jó.
Ha szolgáltatót váltasz,akkor azt a szolgáltatót fogod mocskolni.
Ha valamelyik fórumtárs írása nem tetszik,akkor azt mocskolod.
Neked úgy látszik mindegy.
Ha jól emlékszem ez miatt már valahol leteremtettek téged..

És elnézést mindenkitől ha egy kicsit átvettem a exclusiv topic társ stílusát az írásomban.....

Szerkesztette: Modika 2011. 11. 19. 11:43 -kor

Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása..

#5277 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 19. 11:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Modika - Dátum: 2011. 11. 19. 11:17

Bekerült : Filmbox,Filmbox extra 1, Discovery ID, Discovery HD, AXN HD,PRo4,Duna2,Al Jazerra újabbnál újabb videótárak, távrögzítő stb...

És nézz meg egyes szolgáltatókat a Videótár kapcsán. Vannak olyan dolgok amikért más szolgáltatónál fizetni kell.

Ha visszatekintünk év elejére, akkor kikerült a Hálózat TV és a Pax TV (melyről előre nem igazán értesítették az előfizetőket), helyette kaptuk meg az Autonómiát, melyet törvényi előírás miatt kellett felvenni, mellesleg két fizetős helyett kaptunk egy ingyenes csatornát. Év közben valóban bekerült a Filmbox és az ID Discovery, felfoghatjuk úgy, hogy ezzel pótolták a januárban elvett két csatornát. Pluszként érkezett a Pro4, bár ez akkora bővítésnek szerintem nem számít. A Filmbox Extra1 pedig csak a Filmbox előfizetőket érinti, a HD csatornák pedig csak a HD előfizetőket. Al Jazerra-t is csak a Világ csomagosok kapták meg, mellesleg ott is érdekes, hogy a csomag tartalmazza az m1-et is, amikor az a legkisebb csomagban is benne van.
Videótár valóban nem rossz dolog, bár az ingyenes műsorok között többnyire olyanok vannak, amik a csatornákon többször is vetítésre kerültek. Az RTL és a TV2 videótár pedig szerintem egyenlő a nullával, az RTL-ében nincs semmi, az is fizetős, TV2 szintén.

Szerkesztette: s.attesz 2011. 11. 19. 11:36 -kor

#5278 Felhasználó inaktív   Modika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 19. 11:45

Egyelőre nem, de ha jól tudom tervbe van véve,legalább is ez hangzott el valamikor itt a fórumban.

#5279 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 19. 12:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Modika - Dátum: 2011. 11. 19. 11:17

Szerintem te rohadtul eltévedtél, és rossz fórumba írtál.
Ha csak mások b*szogatásán tudsz elélvezni az sz*r dolog.
Ahogy elnézem más fórumokban is hasonló vagy még rosszabb hangokat ütsz meg.
Ilyen viselkedés mellett nem kötelező fórumozni.....
El lehet mondani a vélemény normális keretek között is.
Tudtommal ez egy műszaki fórum és nem az egymás cseszegetéséről szól!

Egyébként itt és más fórumokban is többen írtak a FiXHD-ról,hogy szeretnék. De hagyjuk!
Téged és biztosan sokakat nem érdekel,de érdekel másokat. Attól még nem kell itt le hurrogni másokat , a szolgáltatókat és a műsorgyártókat.
Az,hogy nem hallottál pl. a Prizmárol stb... az a te dolgod.
Mint leírtad egy-egy jó sportközvetítések vannak a többi meg maszlag. Akkor minek még sportcsatorna????
Kerüljön ki ami nem jó és kerüljön be ami megéri és kész.

Új csatornákat? Mint Pl. a Story 5 (a Story4) vagy a PRO4 ami a (TV2) folyamatos ismétlésekből áll?
BL miatt volt a Rinyálás a Pro 4 miatt. Érdemes volt heti 2-3 óra miatt el bélni egy csatorna helyett. És most mi van? Egész héten csak ismétlések...

UPC legelább tett azért,hogy láthassátok. Ja az nem számít.
Megy a Rinya,hogy 3 csatorna kikerül.
Bocs a Zone Club helyén a Megamax lesz.
A Movies 24 megszűnik. (Nem a szolgáltató hibája)
A Musicmix, meg nem volt nagy szám.

Nekem sem tetszik az MTV és a VIVa műsora.

Akkor miről is beszélünk.
Rendben,ne kerüljön be a Fix,de akkor több sportcsatorna sem kell.
Itt nem csak a sport rajongókat kell kiszolgálni hanem mindenki mást.

Anyósom a Muzsika TV-t és a Nóta TV-t hiányolja. Az ő korosztálya ezt szereti.
Gyerekek a mesecsatornákat szeretik.
A Tinik az MTV és Viva műsorait szeretik. és ide akkár már be lehet sorolni a FixHD-t is.
De érdekes módon egy 70-éves ismerősöm is a FixHD után érdeklődött.
És sok idősebb ember telefonál be a műsorba......
Tudod vannak sokan a mai világban,ahol a számítástechnika ismerete nagy úr, de nem ismerik.(Szerencsémre én ismerem).
Viszont PL. a FIXHD-n a restartból sokat tanulhatnak,na meg kérdezhetnek.
Ott legalább nem hurrogják le ha rosszat kérdezz nem úgy mint a fórumokba.
Lásd a mostani hozászolásodat....

Szóval Milyen új csatornákat akarsz,olyanokat ami csupa ismétlésből áll????
Körülbelül 100-110 csatorna elérhető a különböző csomagokban.
Nézd meg,hogy ez a csatornaszám mennyibe kerülne a T-home-nál,mivel ott mini csomagok vannak.
Nézd meg a kisebb szolgáltatók árait.
Fóton ismerőseim nagy örömmel fogadták a múlthetén megjelent cikket,hogy a Rubicomot megveszi a UPC!
hasonlítsd össze az árakat,és a csatornákat.
Látsz náluk Discovery-t, Cartoon Network-öt, Cool-t stb.. Jó persze Digisport van náluk,az egy dolog.De nem mindenkit az érdekel.

Nézd meg az internet csomagjaikat. A legkisebb csomag a 1/128 2.490 Ft ,Legnagyobb Csomag a 16/2 8670 FT
És ezt nézd meg a UPC-nél pl. Érdekes összehasonlítás nem? És PL Fóton vagy Rubicom,vagy Invitel adsl.
És elhiheted ismerőseim nagyon sokat panaszkodnak a szolgáltatásra a Rubicomnál.
De ugyan ez volt a Fibernetnél is. Ott is volt ismerős és őrült a UPC-nek. Már csak az árban nagy volt a különbség....

Egy szó és száz a vége.
Ha nem tetszik a szolgáltató,nem mocskolódni kell hanem normálisan le írni mi a problémád.
Ott is emberek dolgoznak.

Ha meg nem tudsz megállapodni akkor menj más szolgáltatóhoz. Ennyi...
Evvel viselkedési formával semmit nem fogsz elérni.

De ahogy olvasson a hozászolásaidat neked a mocskolódás a lét elemed,neked semmi nem jó.
Ha szolgáltatót váltasz,akkor azt a szolgáltatót fogod mocskolni.
Ha valamelyik fórumtárs írása nem tetszik,akkor azt mocskolod.
Neked úgy látszik mindegy.
Ha jól emlékszem ez miatt már valahol leteremtettek téged..

És elnézést mindenkitől ha egy kicsit átvettem a exclusiv topic társ stílusát az írásomban.....

a nótatévét meg a muzsikatv-t értelmes ember nem szereti, korosztálytól nem függ :D szüleim pl rühellik
a Fixtv irányában véleményem változatlan, én ugyan pár éve láttam utoljára, de mivel minőségileg egyre romlott, nem hinném hogy ezz megfordult volna
a betelefonáló időseket meg sajnálom hogy ilyen fasságokat fognak elhinni, amiket ott mondtak, ennyi

#5280 Felhasználó inaktív   Modika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 19. 12:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 11. 19. 12:14

a nótatévét meg a muzsikatv-t értelmes ember nem szereti, korosztálytól nem függ :D szüleim pl rühellik
a Fixtv irányában véleményem változatlan, én ugyan pár éve láttam utoljára, de mivel minőségileg egyre romlott, nem hinném hogy ezz megfordult volna
a betelefonáló időseket meg sajnálom hogy ilyen fasságokat fognak elhinni, amiket ott mondtak, ennyi

Ez is egy vélemény :)
És el is fogadom,mert normálisan a fórumhoz méltóan le írtad.
Nem tetszhet mindenkinek minden,de azért is vagyunk itt,hogy higgadtan normálisan megbeszéljük egymás között a dolgokat.

Köszönöm :)

Téma megosztása:

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 262
  • 263
  • 264
  • 265
  • 266
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.