HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC kábeltévé szolgáltatása... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 261
  • 262
  • 263
  • 264
  • 265
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC kábeltévé szolgáltatása... Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#5241 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 11. 15. 10:56

Üzenet megtekintéseIdézet: -MCsaba- - Dátum: 2011. 11. 14. 18:38

12.01-től kikerül a Zone Club és 01.01-től pedig a MusicMix a digitálisból a ma érkezett számla szerint.

Két csatorna kiesik digitálisról és nem is lesz pótolva? A digitális indulásakor azt hangoztatták mindenhol mennyivel jobb lesz, mennyivel több csatorna érhető el és ehhez az analóg csatornák helyére szükség van. Az analóg csatornák száma lassan csökken is, cserébe viszont digitálison nem nagyon jelent meg semmi plusz az utóbbi időben. Az árak viszont emelkednek, magasabb a kedvezményes csomag ár is, a második media box ára is emelkedett, HBO-t is emelték, cserébe viszont nem látni semmi bővítést. Szerintem nincs még egy szolgáltató, ahol nincs egy darab zenecsatorna se.
A szolgáltatás stabilitása sem a régi, a rögzíteni kívánt műsort hol felveszi a box, hol nem, a sorozatrögzítés teljesen megbízhatatlan lett és sokszor le is fagy a box kikapcsolt állapotban.
A Duna TV és a Duna2 digitálison több hete nézhetetlen, a Filmbox Extra is nagyon kockásodik.
Ismerősnél láttam nemrég a DigiKábel adásait és mind az analóg, mind a digitális jobb minőségű volt, mint a UPC-é.

#5242 Felhasználó inaktív   multibit 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 15. 11:33

Üzenet megtekintéseIdézet: s.attesz - Dátum: 2011. 11. 15. 11:56

A Duna TV és a Duna2 digitálison több hete nézhetetlen, a Filmbox Extra is nagyon kockásodik.
Ismerősnél láttam nemrég a DigiKábel adásait és mind az analóg, mind a digitális jobb minőségű volt, mint a UPC-é.

A Duna TV-n látható kockaháború engem is nagyon bosszant!
Ma rendeltem meg egy Digi Kábel csomagot, amúgy próbaképpen, hűségidő nélkül. Egy ideig párhuzamosan használom az UPC Digital Bronze előfizetésemmel. Az UPC hűségidő lejárta után a jobb minőséget adó szolgáltató marad.

#5243 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 15. 11:38

Nálam semmiféle kockásodás nincs, akkor helyi problémák lehetnek?
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#5244 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 11. 15. 12:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 11. 15. 10:39

A FIXHD ha meg a "szépemlékű" fixtv, akkor inkább ne, mert sikítok azoktól a dilettánsoktól :)

Nekem fórumon már megmagyarázták, hogy de az jó vót. Innentől nem volt kérdésem, mert azoknak fogalmuk nem volt semmiről.
Make love not Wor.

#5245 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 15. 13:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 11. 15. 12:13

Nekem fórumon már megmagyarázták, hogy de az jó vót. Innentől nem volt kérdésem, mert azoknak fogalmuk nem volt semmiről.

jó vót, egyszer kétszer röhögni, hogy mekkora dilettánsok
aztán még satnyult a dolog, idióta tinik röhigcséltek egész nap

#5246 Felhasználó inaktív   FredT 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 15. 15:52

Már nem azért, de engem pl. a 6-8 gyerek, ill. sportcsatorna hagy hidegen, a zenecsatorna igen is érdekelne. Ha nincs semmi nézhető tartalom, akkor átkapcsolnék és legalább hasznosan tölteném az időm. Nem mindenki függ youtube-on és keres eszelősen klippeket. Rokonaim és a baráti köröm nagy részének azért sincs UPC előfizetése, mert a szolgáltató sz*rik a zenei kínálatba. Most pedig még az egyetlen ténylegesen zenét sugárzó csatornát is kiveszik? Megvesztek ezek? Ennyire nehéz összedobni egy zenecsomagot, amire csak az fizet elő, akit érdekel is? (Bezzeg XXX tartalom az fontos, a ratyi X-MO-val.)

Ha már itt tartunk, számoljunk kicsit:
megszűnt idén az info-24, Movies 24. Kiveszik a Zone Club-ot és a MusicMix-et. Ez 4 csatorna mínusz, amit basznak pótolni és a havidíj ugyanakkora? (Vagy kapunk újabb videotár promo klónokat?) Azért ez nem kicsit pofátlanság szerintem. Ha ezt szó nélkül benyelik az előfizetők, akkor valami nagyon nincs rendben a fejekben.
Részemről én kivárom a januárt és ha nem kerülnek pótlásra a csatornák, ill. nem lesz tényleges zenei tartalom (nem a videotárba feltöltött 100.000 éves VHS minőségű koncertfelvételekre gondolok, amikkel etetni szokták az ügyfeleket), akkor részemről keresek más szolgáltatót, akinél ott hagyhatok havi 20k-t. :angry:

Szerkesztette: FredT 2011. 11. 15. 15:56 -kor

#5247 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 15. 16:43

Üzenet megtekintéseIdézet: FredT - Dátum: 2011. 11. 15. 15:52

(nem a videotárba feltöltött 100.000 éves VHS minőségű koncertfelvételekre gondolok, amikkel etetni szokták az ügyfeleket)

Magyarok ott fizetősek, de a BeeGees, Queen, satöbbivel semmi bajom nincs, és nagyon nem millió éves VHS stílus. Én meg letöltögetem, csak mondjuk Black Sabbathot nagyon nem találni, még minőségen kívül sem. Videótárból ajánlott a videójátékos sorozat, annak az első része különösen bejött, szóval találni ott jó dolgokat is.
Make love not Wor.

#5248 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 15. 16:49

Már nem azért, de engem pl. a 6-8 gyerek, ill. sportcsatorna hagy hidegen, a zenecsatorna igen is érdekelne. Ha nincs semmi nézhető tartalom, akkor átkapcsolnék és legalább hasznosan tölteném az időm. Nem mindenki függ youtube-on és keres eszelősen klippeket. Rokonaim és a baráti köröm nagy részének azért sincs UPC előfizetése, mert a szolgáltató sz*rik a zenei kínálatba. Most pedig még az egyetlen ténylegesen zenét sugárzó csatornát is kiveszik? Megvesztek ezek? Ennyire nehéz összedobni egy zenecsomagot, amire csak az fizet elő, akit érdekel is? (Bezzeg XXX tartalom az fontos, a ratyi X-MO-val.)

Ha már itt tartunk, számoljunk kicsit:
megszűnt idén az info-24, Movies 24. Kiveszik a Zone Club-ot és a MusicMix-et. Ez 4 csatorna mínusz, amit basznak pótolni és a havidíj ugyanakkora? (Vagy kapunk újabb videotár promo klónokat?) Azért ez nem kicsit pofátlanság szerintem. Ha ezt szó nélkül benyelik az előfizetők, akkor valami nagyon nincs rendben a fejekben.
Részemről én kivárom a januárt és ha nem kerülnek pótlásra a csatornák, ill. nem lesz tényleges zenei tartalom (nem a videotárba feltöltött 100.000 éves VHS minőségű koncertfelvételekre gondolok, amikkel etetni szokták az ügyfeleket), akkor részemről keresek más szolgáltatót, akinél ott hagyhatok havi 20k-t. :angry:

nem tudom te mire fizetsz havi 20K-t, én 10-et fizetek nettel együtt
klippeket pedig neten érdemes nézni, ott azt választasz amit akarsz :D
xxx tartalmam nincs is szerintem, nem is hiányzik :)
zone club meg ilyen marhaságokat nem tudomki néz....
sajna más választás nincs, t-home-mal meg már végeztem

#5249 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 16. 10:23

Kiveszik a Zone Club-ot

Felkerült a honlapra a dec. 1-től érvényes csatornakiosztás, amely szerint a 95-ös programhelyen a Megamax lesz látható, gondolom akkor a csatorna adásideje növekszik a Zone Club rovására. Csak ha gyerekcsatorna lesz, akkor miért nem teszik át mondjuk a 87-esre? Bár nem tudom vajon hányan nézik majd, szerintem nagyon gyenge csatorna.
Ennek ellenére tényleg kiesik majd januártól 2 csatorna, ami nem lesz majd pótolva?! :(
A sorozatrögzítési funkció pedig pár napja nálam egyáltalán nem működik. Tegnap délelőtt próbáltam egy gyári beállítást is, beállítottam újra a sorozat rögzítést, jelezte is a box a rögzítendő műsorok között, majd este keresem a felvett műsort, de nincs sehol :(

#5250 Felhasználó inaktív   multibit 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 16. 10:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 11. 15. 12:38

Nálam semmiféle kockásodás nincs, akkor helyi problémák lehetnek?

Lehet. Csak ez engem - mint érintettet - nem vigasztal.

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 11. 15. 16:49

sajna más választás nincs, t-home-mal meg már végeztem

Én szerencsésebb helyzetben vagyok, lakóhelyemen több szolgáltató is választható. Hosszú évek óta UPC-előfizető vagyok (nem voltam másnál soha), de most úgy néz ki, váltás lesz nálam. Ha majd az UPC jobban odafigyel a képminőségre és Conax-kártyát ad, akkor talán visszatérek.

#5251 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 16. 13:13

Én évekig T-nél voltam. Aztán akartam digitálisat, és eladtak nekem iptv-t jól. Miután beszerelték derült ki hogy nincs is Újpesten lefedettségük... Nem volt se net se tv 2 napig, aztán beköttettem a upc-t, t-home-ot meg lemondtam.
Utána még a soha nem működő iptv-t is kiszámlázták :) Természetesen reklamáltam.
Vicces gyerekek.

#5252 Felhasználó inaktív   Modika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 16. 17:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 11. 15. 10:39

Én meg remélem hogy nem lesz 1 zenecsatorna sem, teljesen feleslegesnek tartom, zenét tv-n nézni :)
A FIXHD ha meg a "szépemlékű" fixtv, akkor inkább ne, mert sikítok azoktól a dilettánsoktól :)

Persze tegyünk be még a 8 sportcsati mellé még vagy 3-at!
Arról nem is beszélve,hogy több olyan csatorna is van amin különféle sport közvetítések mennek.(MTV, TV2, RTL Klub, Duna TV, Prizma TV, Story Tv, stb.....)
Akkor sajnálod azoktól a helyet,lehetőséget akiket viszont ezek a csatornák érdekelnek????
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása..

#5253 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 16. 17:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 11. 16. 13:13

Én évekig T-nél voltam. Aztán akartam digitálisat, és eladtak nekem iptv-t jól. Miután beszerelték derült ki hogy nincs is Újpesten lefedettségük...

Ezt nálam minden júzernél megcsinálták, eladták kombóban olyan helyre, ahol az ADSL is alig döcögött. Mondtam júzernek, hogy nem fog menni. Persze ilyenkor új loginnevet kapott, mert papírmunka más, akkor routert hozzászögeltem, majd T kijött a dobozzal, akkor megint, aztán becserélték a dobozt,amjd mehettem újra a saját routerrel. Közben tudtam előre, de hát ilyen az élet, nem is sírnék ha kifizetnék.
Make love not Wor.

#5254 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 16. 18:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Modika - Dátum: 2011. 11. 16. 17:11

Arról nem is beszélve,hogy több olyan csatorna is van amin különféle sport közvetítések mennek.(MTV, TV2, RTL Klub, Duna TV, Prizma TV, Story Tv, stb.....)
Akkor sajnálod azoktól a helyet,lehetőséget akiket viszont ezek a csatornák érdekelnek????

nem értem mi értelme magának a zenecsatornának
ha zenét akarok hallgatni, nem a tv-n teszem
klippet meg úgyse azt adnának amire épp hangulatom van :D
a sport meg több embert érdekel mint a hülye mai fos zeneklippek, ennyi
mtv sem ad már rég rockot, csak ócska valóságsók mennek

#5255 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 16. 18:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 11. 16. 17:16

Ezt nálam minden júzernél megcsinálták, eladták kombóban olyan helyre, ahol az ADSL is alig döcögött. Mondtam júzernek, hogy nem fog menni. Persze ilyenkor új loginnevet kapott, mert papírmunka más, akkor routert hozzászögeltem, majd T kijött a dobozzal, akkor megint, aztán becserélték a dobozt,amjd mehettem újra a saját routerrel. Közben tudtam előre, de hát ilyen az élet, nem is sírnék ha kifizetnék.

engem is itthagytak egy nemműködő routerrel, mert a régit meg már deaktiválták
én meg nem vártam, 21. század meg ilyenek, felhívtam a UPC-t :D

#5256 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 16. 19:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Modika - Dátum: 2011. 11. 16. 18:11

Mert ami sportcsati az legtöbbször szar.
Van a sportklub, akárhányszor odakapcsoltam mindig valami nézhetetlen fos ment, 2007-es poker meg ilyesmi. Meg foci.
Van a sport1/2/m, ezek egymás ismétlőcsatornái, értelmes időben vagy ismétlés megy rajta vagy (sajnos főleg) bohócliga. Meg foci.
Eurosport változatos, de általában (90+%) nem érdekel.
Ez az analóg, digiten van még ES2, ez eddig 6 csatorna (mi a másik 2?), ebből a 6-ból legalább kettőn minősíthetetlen fos megy, a maradék négyből legalább kettőn foci, szóval aki a focit nem szereti az választhat 1-2 csatorna közül, amiből az egyik tuti annak az ismétlése, amit már láttál, a maradék 1 meg vagy tetszik vagy nem.

Egyébként elsősorban nem sportcsatornát kellene bővíteni, hanem zenecsatornát. Mert az nincs. Ilyen viháncolós rieliti szarok vannak. Na nem mintha néznék zenecsatornát (bár vh1-on volt 1-2 jó dolog), de azért na.

Idézet

Ja, sőt, majdnem ez a fő profiljuk :D
MTV - 4 évente focivb, focieb, olimpia. Kb. Ennyi, 4 évből 1 évben 1 hónap sport van, másik 1 évben pedig 2 hónap, hurrá
teve2 - valami focit közvetítenek, ezt is csak az anyázásból tudom
retek - forma1 évente kb. 20 (?) délután :)
Duna - asszem egy boxgála jogait megvették, csodálkozott is mindenki, h wtf?
prizma - még csak nem is hallottam erről
story - erről csak annyit tudok, hogy megy rajta a dallas, látni még sose láttam
stb - itt szerintem arra gondolsz, hogy egyszer a reflektor tv-n Kokóval beszélgettek :D

egy szóban: lol

Idézet

Nem sajnálom bazmeg, csak az a helyzet, hogy ha ma megkérdezel 1000 embert, hogy milyen új csatornákat szeretne (mondjon maximum 5-öt), akkor a fixhd-t max. 1 ember mondaná, de az az 1 is csak akkor, ha Te beleesnél a mintavételbe.
Itt anyázzuk ezt a céget csomóan, szerintem joggal, csomó ember új csatornákat szeretne, de ha senki még csak meg se említi ezt rajtad kívül. Te viszont folyamatosan ezen nyígsz. Meglátom valahol, hogy fixhd, akkor egyből tudom, h te írtál. De komolyan.
google keresés: "fixhd site:forum.hwsw.hu" - kb. 110 találat
google keresés: "fixhd site:forum.hwsw.hu -modika" - 0 találat
Nyilván tudom, hogy ez csak annyit jelent, hogy nincs olyan oldal, ahol szerepelne a fixhd és ne szerepelne a neved, de akkor is beszédes.

Azt az egyet értsd már meg, hogy rajtad kívül nem érdekel senkit a világon ez a dolog. Senkit. SENKIT.
A TV alapvetően arra való, hogy nagy tömegek által nézett dolgokat eljuttassunk nagy tömegekhez. Az ilyen pár embert érdeklő dolgokat nem éri meg közvetíteni. Ez a fixhd nem hogy kerekítési hibahatáron belüli "népszerűségű", hanem kimutathatatlan. És ha a színvonala olyan, mint amin régen röhögtünk, akkor ez bőven indokolt is.

Nézd a neten vazze...

#5257 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 16. 19:38

Idézet

Nem sajnálom bazmeg, csak az a helyzet, hogy ha ma megkérdezel 1000 embert, hogy milyen új csatornákat szeretne (mondjon maximum 5-öt), akkor a fixhd-t max. 1 ember mondaná, de az az 1 is csak akkor, ha Te beleesnél a mintavételbe.
Itt anyázzuk ezt a céget csomóan, szerintem joggal, csomó ember új csatornákat szeretne, de ha senki még csak meg se említi ezt rajtad kívül. Te viszont folyamatosan ezen nyígsz. Meglátom valahol, hogy fixhd, akkor egyből tudom, h te írtál. De komolyan.
google keresés: "fixhd site:forum.hwsw.hu" - kb. 110 találat
google keresés: "fixhd site:forum.hwsw.hu -modika" - 0 találat
Nyilván tudom, hogy ez csak annyit jelent, hogy nincs olyan oldal, ahol szerepelne a fixhd és ne szerepelne a neved, de akkor is beszédes.

Azt az egyet értsd már meg, hogy rajtad kívül nem érdekel senkit a világon ez a dolog. Senkit. SENKIT.
A TV alapvetően arra való, hogy nagy tömegek által nézett dolgokat eljuttassunk nagy tömegekhez. Az ilyen pár embert érdeklő dolgokat nem éri meg közvetíteni. Ez a fixhd nem hogy kerekítési hibahatáron belüli "népszerűségű", hanem kimutathatatlan. És ha a színvonala olyan, mint amin régen röhögtünk, akkor ez bőven indokolt is.

Nézd a neten vazze...

:up: :respect:
Papesz

#5258 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 16. 20:02

Hahha, ha lenne meg, dobnek egy KCS-t ;)
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#5259 Felhasználó inaktív   Nter 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 11. 17. 07:47

Sziasztok!

Találkozott már valaki azzal a jelenséggel, hogy a Thomson (szürke) box készenléti állapotban (és csak akkor) hoszabb-rövidebb idő alatt lefagy. A piros jelzés is kialszik, semmire nem reagál és igen forró a hátulja-alja a doboznak? Csak az áramtalanítás segít némi pihentetéssel. Bekapcsolt állapotában mehet egész nap és semmi baja.
Gigabyte GA-MA770-DS3, AMD64 x2 5200+  , 2GB Kingstone, Maxtor 160GB, Samsung 250GB, HD3870 512 DDR4 ,SyncMaster 225MW, ASUS 616A, NEC ND3500AG, iP4200

#5260 Felhasználó inaktív   m_and_m 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 17. 09:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Nter - Dátum: 2011. 11. 17. 07:47

Sziasztok!

Találkozott már valaki azzal a jelenséggel, hogy a Thomson (szürke) box készenléti állapotban (és csak akkor) hoszabb-rövidebb idő alatt lefagy. A piros jelzés is kialszik, semmire nem reagál és igen forró a hátulja-alja a doboznak? Csak az áramtalanítás segít némi pihentetéssel. Bekapcsolt állapotában mehet egész nap és semmi baja.

Nálam is ezt játszotta mostanában, bár megjegyzem a box mindig forró (én ott tartom melegen a teámat filmnézés közben. :rolleyes: )

Téma megosztása:

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 261
  • 262
  • 263
  • 264
  • 265
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.