Idézet: Modika - Dátum: 2011. 11. 16. 18:11
Persze tegyünk be még a 8 sportcsati mellé még vagy 3-at!
Mert ami sportcsati az legtöbbször szar.
Van a sportklub, akárhányszor odakapcsoltam mindig valami nézhetetlen fos ment, 2007-es poker meg ilyesmi. Meg foci.
Van a sport1/2/m, ezek egymás ismétlőcsatornái, értelmes időben vagy ismétlés megy rajta vagy (sajnos főleg) bohócliga. Meg foci.
Eurosport változatos, de általában (90+%) nem érdekel.
Ez az analóg, digiten van még ES2, ez eddig 6 csatorna (mi a másik 2?), ebből a 6-ból legalább kettőn minősíthetetlen fos megy, a maradék négyből legalább kettőn foci, szóval aki a focit nem szereti az választhat 1-2 csatorna közül, amiből az egyik tuti annak az ismétlése, amit már láttál, a maradék 1 meg vagy tetszik vagy nem.
Egyébként elsősorban nem sportcsatornát kellene bővíteni, hanem zenecsatornát. Mert az nincs. Ilyen viháncolós rieliti szarok vannak. Na nem mintha néznék zenecsatornát (bár vh1-on volt 1-2 jó dolog), de azért na.
Idézet
Arról nem is beszélve,hogy több olyan csatorna is van amin különféle sport közvetítések mennek.(MTV, TV2, RTL Klub, Duna TV, Prizma TV, Story Tv, stb.....)
Ja, sőt, majdnem ez a fő profiljuk

MTV - 4 évente focivb, focieb, olimpia. Kb. Ennyi, 4 évből 1 évben 1 hónap sport van, másik 1 évben pedig 2 hónap, hurrá
teve2 - valami focit közvetítenek, ezt is csak az anyázásból tudom
retek - forma1 évente kb. 20 (?) délután

Duna - asszem egy boxgála jogait megvették, csodálkozott is mindenki, h wtf?
prizma - még csak nem is hallottam erről
story - erről csak annyit tudok, hogy megy rajta a dallas, látni még sose láttam
stb - itt szerintem arra gondolsz, hogy egyszer a reflektor tv-n Kokóval beszélgettek
egy szóban: lol
Idézet
Akkor sajnálod azoktól a helyet,lehetőséget akiket viszont ezek a csatornák érdekelnek????
Nem sajnálom bazmeg, csak az a helyzet, hogy ha ma megkérdezel 1000 embert, hogy milyen új csatornákat szeretne (mondjon maximum 5-öt), akkor a fixhd-t max. 1 ember mondaná, de az az 1 is csak akkor, ha Te beleesnél a mintavételbe.
Itt anyázzuk ezt a céget csomóan, szerintem joggal, csomó ember új csatornákat szeretne, de ha senki még csak meg se említi ezt rajtad kívül. Te viszont folyamatosan ezen nyígsz. Meglátom valahol, hogy fixhd, akkor egyből tudom, h te írtál. De komolyan.
google keresés: "fixhd site:forum.hwsw.hu" - kb. 110 találat
google keresés: "fixhd site:forum.hwsw.hu -modika" - 0 találat
Nyilván tudom, hogy ez csak annyit jelent, hogy nincs olyan oldal, ahol szerepelne a fixhd és ne szerepelne a neved, de akkor is beszédes.
Azt az egyet értsd már meg, hogy rajtad kívül nem érdekel senkit a világon ez a dolog. Senkit. SENKIT.
A TV alapvetően arra való, hogy nagy tömegek által nézett dolgokat eljuttassunk nagy tömegekhez. Az ilyen pár embert érdeklő dolgokat nem éri meg közvetíteni. Ez a fixhd nem hogy kerekítési hibahatáron belüli "népszerűségű", hanem kimutathatatlan. És ha a színvonala olyan, mint amin régen röhögtünk, akkor ez bőven indokolt is.
Nézd a neten vazze...