HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC kábeltévé szolgáltatása... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 285
  • 286
  • 287
  • 288
  • 289
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC kábeltévé szolgáltatása... Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#5721 Felhasználó inaktív   djlacee 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2012. 06. 28. 00:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Gubek - Dátum: 2012. 06. 27. 18:19

Július másodikától, hétfőtől lesz m3D de már most is benne van a kínálatban a 30-as program helyen de még "nincs hozzáférés üzenet" jelenik meg.

és ahogy látom, FTA tesztként sincs fent... Semmi FTA nincs upc kábelen?
upc Fiber Power 25 + Telefon Bronze + Digital Bronze DVB-C, MinDigTV DVB-T, DVB-S Astra 19,2°+23,5°

#5722 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 06. 28. 04:01

Üzenet megtekintéseIdézet: djlacee - Dátum: 2012. 06. 28. 01:46

és ahogy látom, FTA tesztként sincs fent... Semmi FTA nincs upc kábelen?

Az m2 SD adása ingyenes + most a "Teszt 3" néven lehet nézni az m1 SD adását is.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#5723 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 28. 05:36

Üzenet megtekintéseIdézet: djlacee - Dátum: 2012. 06. 27. 14:52

Halihó, mikor lesz upc kábelen m3D?
Illetve upc soproni analóg kábelhálózatot mikor szándékoznak rendbe tenni, csomó csatorna féloldalas vagy MONO, Duna World napokig egyáltalán nem volt, és pl a VIVA képe hónapok óta remeg, és olyan, mintha alacsony lenne az FPS.

Én azt látom az M1 SD pixelháború, mint egy 3-4 évvel ezelőtti kockás youtube video. Pedig pár hete még jó volt.
A remegés, akadozás bizonyos csatornákon mindennapos, másokon pedig időről időre visszatér és eltűnik.

#5724 Felhasználó inaktív   djlacee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 06. 28. 11:44

Üzenet megtekintéseIdézet: vipi - Dátum: 2012. 06. 28. 06:36

Én azt látom az M1 SD pixelháború, mint egy 3-4 évvel ezelőtti kockás youtube video. Pedig pár hete még jó volt.
A remegés, akadozás bizonyos csatornákon mindennapos, másokon pedig időről időre visszatér és eltűnik.

Aha, akkor ez nem egyedi probléma.
Mellesleg mikor várható az analóg kínálat teljes leépítése, illetve mikor lesz pár új értelmesebb csatorna digitálison?
upc Fiber Power 25 + Telefon Bronze + Digital Bronze DVB-C, MinDigTV DVB-T, DVB-S Astra 19,2°+23,5°

#5725 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 28. 11:56

Üzenet megtekintéseIdézet: vipi - Dátum: 2012. 06. 28. 06:36

Digitalison? Nezz jelszintet meg minoseget... felenk ha igazan bemelegszik az ido rendesen osszezuhan mindketto, gondolom doglodik az erosito kint az oszlopon (radugtam csak egy dobozt direktben eloszto nelkul es ott se volt eleg jel). Jovoheten otthon leszek, meg meleg is varhato bejelentem hibara.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#5726 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 02. 10:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2012. 06. 28. 12:56

Digitalison? Nezz jelszintet meg minoseget... felenk ha igazan bemelegszik az ido rendesen osszezuhan mindketto, gondolom doglodik az erosito kint az oszlopon (radugtam csak egy dobozt direktben eloszto nelkul es ott se volt eleg jel). Jovoheten otthon leszek, meg meleg is varhato bejelentem hibara.

Samott

Digitálison. Jelszintet hiába nézek, az mindig ua, már bekötés óta.
Időfüggetlen mikor esik össze, jóval inkább vmi belső vagy forráshibára utal.
Vagy csatornafüggő az akadozás pl. TV paprikán, Spektrum Home-on rendszeres.
Vagy időszakfüggő. Pl. 2-6 napig akadozik bizonyos idősávokban. (Pl. TV2).
Vagy műsorfüggő. Írtam korábban többször, hogy pl. bizonyos reklámok, raklám átvezető animok, vagy bizonyos sorozatok egy időben akadoztak rendszeresen. Ilyenkor minden más ok, ahogy feltűnik az adott tartalom akkor összeszarja magát.

Szerintem ez valami belső gebasz, amire egyszerűen szarnak évekig, ahogy a többi dologra is...

M1 meg szintén konstans beállt kb. 2 hete erre a pixelháborúra. Ritkán nézem, de 3-4 naponta ha ránéztem feltűnt, hogy most is tiszta kocka, most is, stb... Először csak gyanakszik az ember, hogy az adott forrás szar vagy nem emlékszik, "lehet, hogy mindig ilyen kockás volt ez". :)
Havernál is néztem.
Aztán jött hétvégén az F1 és egyértelmű lett. Az időeredmények feliratok szinte olvashatatlanságig kockásak voltak. Ilyen korábban nem volt.
Gondolom kell a sávszélesség másra. 3D-re vagy mittoménmire... :(

Az a gond, hogy rohadtul nincs időm foglalkozni vele és az ügyfélszolgálattal csevegni. Múltkor is annyi időm volt, hogy 3x15 perc zenélés után végre meg tudtam valakitől kérdezni, hogy miért növekedett a havidíj egyik hónapról a másikra csak úgy. A válasz: "van ilyen".
De majd egyszer összeszedem a mocskos epg-jüket, fagyásokat, akadásokat aztán lehet kijárni hetente boxot cserélni majd. :(

Szerkesztette: vipi 2012. 07. 02. 11:02 -kor

#5727 Felhasználó inaktív   pbando 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 07. 03. 18:30

Budapesten kiraktam egy 15 centis botantennát az ablakba, és DVB-T -n simán jön az m3D, a spanyol-olaszt -t már azon néztem.

#5728 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 09. 15:13

Üzenet megtekintéseIdézet: vipi - Dátum: 2012. 06. 28. 05:36

Szia!

Nálunk is ugyanez a helyzet, borzalmas az m1 minősége, de ilyen a Duna TV is és a Duna World is, valamint a fizetős Filmbox Extra is.

#5729 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 10. 06:41

Üzenet megtekintéseIdézet: s.attesz - Dátum: 2012. 07. 09. 16:13

Szia!

Nálunk is ugyanez a helyzet, borzalmas az m1 minősége, de ilyen a Duna TV is és a Duna World is, valamint a fizetős Filmbox Extra is.

Azokon nem vettem észre annyira, de az M1 tényleg borzalmas. 3-4 hete még nem volt ilyen.
Hétvégén megnéztem T-Home Sat-on is, ott semmi kockás, szőrös felirat nem volt F1 közben, itt kábelen, ahol meg bőven lenne sávszélesség az időeredmények is alig olvashatóak.

#5730 Felhasználó inaktív   Gubip 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 10. 14:51

National Geographic átállt 16:9-re:)

#5731 Felhasználó inaktív   histhi80 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 07. 12. 11:30

Sajnos szokásos és egyre égetőbb kérdésemet szeretném feltenni, mint sportbuzi...
Van, lesz, várható valami fejlemény DigiSport, Digisport+ ügyben?
Egyszerűen a Sport tv-ken a magyar nb1-en kívül, meg majd a mostani keddi BL meccseken kívül nincs már semmi.
A hírek szerint az NBA is vándorol digire.

a jobb képminőség és hogy tányéros tv-t kellene vennem, még elég a maradásomhoz egy darabig, de jobb híreket várnék hamarosan ezekben az ügyekben. Valami információ erről valakinek, vagy még mindig tart a kivéreztetési háború?

#5732 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 12. 14:34

Ha már külső forrásból tudjuk meg: a TV2 és a SuperTV2 ősztől HD-ben sugároz. Vajon helyből mindenki HD-ben kapja majd, vagy a központban SD-sítik és kétfelé veszik? (Tehát lesz a mostani SD és a HD csomagban a HD, mint pl. az AXN esetében)
http://index.hu/kult...on_a_super_tv2/
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#5733 Felhasználó inaktív   Takeshi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 12. 17:59

Üzenet megtekintéseIdézet: histhi80 - Dátum: 2012. 07. 12. 12:30

Van, lesz, várható valami fejlemény DigiSport, Digisport+ ügyben?

Egy párszor már ki lett tárgyalva, hogy soha, de soha nem lesz Digisport a UPC kínálatában. Olyat viszont hallottam, hogy ha nem Digisport lenne a csatorna neve, be is tenné akár a UPC, akár a T-Home.

#5734 Felhasználó inaktív   Takeshi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 12. 18:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Mykee - Dátum: 2012. 07. 12. 15:34

Ha már külső forrásból tudjuk meg: a TV2 és a SuperTV2 ősztől HD-ben sugároz. Vajon helyből mindenki HD-ben kapja majd, vagy a központban SD-sítik és kétfelé veszik? (Tehát lesz a mostani SD és a HD csomagban a HD, mint pl. az AXN esetében)
http://index.hu/kult...on_a_super_tv2/

A HD szinte biztos, hogy prémium csatorna lesz, magyarul a szolgáltatóknak külön kell fizetni érte. Nem csodálkoznék, ha megemelnék a szolgáltatók az előfizetők felé a HD csomagjaik árát.

#5735 Felhasználó inaktív   Gubip 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 15. 08:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Gubip - Dátum: 2012. 07. 10. 15:51

National Geographic átállt 16:9-re:)

valamint a History és a Viasat Explorer is

#5736 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 15. 11:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Takeshi - Dátum: 2012. 07. 12. 18:59

Egy párszor már ki lett tárgyalva, hogy soha, de soha nem lesz Digisport a UPC kínálatában. Olyat viszont hallottam, hogy ha nem Digisport lenne a csatorna neve, be is tenné akár a UPC, akár a T-Home.

Nem a sportcsatorna miatt, de erős a késztetés a UPC tévéjének lemondására, és Digi lavór, amíg kábelen nem érnek ide.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#5737 Felhasználó inaktív   Zoli12345 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 15. 16:06

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2012. 07. 15. 12:08

Nem a sportcsatorna miatt, de erős a késztetés a UPC tévéjének lemondására, és Digi lavór, amíg kábelen nem érnek ide.

Hozzánk Digit nem engedi a "tisztelt" lakóközösség, lavór a közeli ház miatt nem lehetséges.. Marad a reménykedés..
UPCDigitalGold+MediacardHD+HboMaxPak+Európa+SamsungUe27D5000+Lg42LW4500,FiberPower120

#5738 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 15. 16:48

Alljatok ossze, asszem 10%-nyi mar osszehivhat lakogyulest, ha 50% feletti ember akarja (ami ugye nem feltetlenul azonos azokkal, akik a kozgyulesen tiszteletuket szoktak tenni), szerintem siman johetnek.
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#5739 Felhasználó inaktív   Zoli12345 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 15. 17:29

Üzenet megtekintéseIdézet: asdf - Dátum: 2012. 07. 15. 17:48

Alljatok ossze, asszem 10%-nyi mar osszehivhat lakogyulest, ha 50% feletti ember akarja (ami ugye nem feltetlenul azonos azokkal, akik a kozgyulesen tiszteletuket szoktak tenni), szerintem siman johetnek.

Ezen már túl vagyunk..
UPCDigitalGold+MediacardHD+HboMaxPak+Európa+SamsungUe27D5000+Lg42LW4500,FiberPower120

#5740 Felhasználó inaktív   Gubip 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 19. 08:20

Kedves UPC!

B+ a medaiboxodat. Eddig csak pár másodperc maradt ki a felvételből, ha rögzítés alatt kapcsolta ki az ember a boxot. Mostmár nem is veszi tovább a műsort kikapcsolá után. ez már pofátlanság

nem baj, úgyis megyünk a Digihez pár héten belül

Téma megosztása:

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 285
  • 286
  • 287
  • 288
  • 289
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.