HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC kábeltévé szolgáltatása... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 294
  • 295
  • 296
  • 297
  • 298
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC kábeltévé szolgáltatása... Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#5901 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 01. 02. 21:19

Dupla

Szerkesztette: Gubek 2013. 01. 02. 21:20 -kor

------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#5902 Felhasználó inaktív   ghostie 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2013. 01. 02. 21:50

Az egy dolog, hogy jogos vagy nem jogos ez az húzás, vagy esetleg elég jó vagy kevésbé jó.
Ami engem felháborít, ahogy ezt árcsökkentésnek próbálják beállítani.
Persze a szöveg értelmezése után egyértelmű a helyzet, de akkor is érezhető a "valós helyzet leplezésének szándéka".

Idézet: Gubek - Dátum: 2013. 01. 02. 21:19

Több szolgáltatónál a hűség lejárta után azonnal lista ára kerül az előfizető, ezzel szemben a UPC-nél nem, csak egy picit magasabb árat kap, szerintem elég jó ez.

Szerkesztette: ghostie 2013. 01. 02. 21:58 -kor

#5903 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 02. 22:08

Több szolgáltatónál a hűség lejárta után azonnal lista ára kerül az előfizető, ezzel szemben a UPC-nél nem, csak egy picit magasabb árat kap, szerintem elég jó ez.

Azt is jónak tartod,hogy nekem 2011.dec.31.-óta (1 év és 1 nap) 4 alkalommal emeltek árat?
Én ezen vhogy nem röhögök....

#5904 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 02. 22:17

Ja, biztos van, akinek elég jó. Ha Neked is, akkor probléma egy szál se.

Viszont én inkább teljesen nyugodt stílusban elbeszélgettem a 1221-el, aminek következtében az emelés helyett háromezerrel(!) kevesebb lett a havidíj.
Papesz

#5905 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 03. 11:17

Idézet: Papesz - Dátum: 2013. 01. 02. 22:17

Viszont én inkább teljesen nyugodt stílusban elbeszélgettem a 1221-el, aminek következtében az emelés helyett háromezerrel(!) kevesebb lett a havidíj.

Én most már nem egyezkedek velük!
A múlt hónapban húzta ki a Digi a madzagját a házunk előtt. Megvárom az ő ajánlatukat is!

#5906 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 03. 12:42

Idézet: alibabusic - Dátum: 2013. 01. 03. 11:17

A múlt hónapban húzta ki a Digi a madzagját a házunk előtt.

Ez mondjuk a UPC fele eleg jo alkualap. Kezdj ugy, hogy felmondanad a szerzodest, es erdeklodnel, hogy mi ilyenkor a teendo. Jobb arat fogsz kapni ha tudjak van alternativa, plane ha a digi az.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#5907 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 03. 13:14

Idézet: Papesz - Dátum: 2013. 01. 02. 22:17

Detto. Még október végén felhívtam őket, hogy lefelé szeretnék módosítani, mert a jelenlegi díjcsomagom havidíját túk drágának találom, másként fogalmazva nem ár/érték arányos, és amúgyis van alternatíva. Kérdeztem , hogy milyen csatornákat veszthetek el a lefelé váltással. Az ügyintéző hölgy összeszedte ezeket, üt olyan volt, amit aktívan nézek. Mondom neki úgy ez nem lesz jó, most akkor menjek el a konkurrenciához, ahol kevesebb havidíjért csak hármat vesztek el? Kis türelmet kért, majd kisvártatva visszajött, hogy egy egyedi ajánlatot tegyen, mint hűséges ügyfélnek amit végülis elfogadtam. Szerintem aki csak teheti, éljen ezzel a lehetőséggel.
"Légy szerény mint én..."

#5908 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2013. 01. 03. 14:13

Idézet: alibabusic - Dátum: 2013. 01. 02. 22:08

Azt is jónak tartod,hogy nekem 2011.dec.31.-óta (1 év és 1 nap) 4 alkalommal emeltek árat?
Én ezen vhogy nem röhögök....

Nekem hűségem volt, azon nem nagyon bírnak módosítani. Most is beígértem 2 évet, elmúlt 10 évet ha nézem, akkor relatív olcsóbb lett, de tán gyakorlatban is.
Make love not Wor.

#5909 Felhasználó inaktív   Gubip 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 04. 10:13

tavaly nyáron mi is felhívtuk az upc-t hogy lemondanánk mindent, mert megyünk a digihez. egyből előléptek egy olyan ajánlattal, hogy annyiba kerül net, tv és telefon, mint a diginél lenne:)
érdekes, hogy maguktól miért nem adják ezeket? fenyegetőzni kell, hogy más szolgáltatóhoz megy az ember?

#5910 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 04. 14:21

Idézet: Gubip - Dátum: 2013. 01. 04. 10:13

tavaly nyáron mi is felhívtuk az upc-t hogy lemondanánk mindent, mert megyünk a digihez. egyből előléptek egy olyan ajánlattal, hogy annyiba kerül net, tv és telefon, mint a diginél lenne:)
érdekes, hogy maguktól miért nem adják ezeket? fenyegetőzni kell, hogy más szolgáltatóhoz megy az ember?

Idéntől 10.900 Ft.-ot fogok fizetni!
A Diginél 2 évig kb. ugyanez 2 évig 3.990 Ft. -utána 5.700 Ft.
Gondolod, ennyit emgednének?

#5911 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 04. 17:34

Bréking a fészbúkról:
"Mától elérhető a Muzsika TV a digitális kínálatunkban, a 108-as programhelyen keressétek! Analóg előfizetőink január 8-tól élvezhetik az új csatorna műsorait."

Már csak a frekvencia kellene. :-) Ezt a boxról ki lehet puskázni? Thomson box van idehaza.

Szerkesztette: Mykee 2013. 01. 04. 17:44 -kor

Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#5912 Felhasználó inaktív   Takeshi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 04. 17:48

314 MHz monori körzetben. Discovery, ATV, DW, TVE, RTL, stb. mux.

#5913 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 04. 17:59

Budapesten a 112 MHz, a Reflektor helyén van pontosan.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#5914 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 04. 18:03

Itt pesten a régi Reflektor TV helyén van, a 112-es MHz-en.

#5915 Felhasználó inaktív   Gubip 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 05. 19:03

Idézet: alibabusic - Dátum: 2013. 01. 04. 14:21

Idéntől 10.900 Ft.-ot fogok fizetni!
A Diginél 2 évig kb. ugyanez 2 évig 3.990 Ft. -utána 5.700 Ft.
Gondolod, ennyit emgednének?

mi tizenvalamennyi helyett fizetünk 6500 forinot

próbáld meg, ahogy a többiek is írták, mondd meg, hogy átmennél a digihez és lemondanál mindent

#5916 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 06. 10:06

Ez utóbbi mondat engem nem hatna meg, ha én lennék ott az ügyfélszolgálatos. ;) Ha tudom, hogy minőségi szolgáltatást ad a cégem, és mit adnak a többiek, akkor még biztatnám is az illetőt: menjen csak! Ugyanis úgyis tudom, hogy visszajön, mert az ember ilyen: a minőségből nehezen ad le, csak akkor, ha muszáj. Neki lesz rosszabb.
Lassan ugyanis a Digi a szegény ember kábeltévéje lesz, lásd azon húzásait, hogy egyes csomagokat saját alternatívával váltanak ki, ami olyan, mint egy márkás cucc helyett kínait venni: külsőre úgy néz ki, olcsóbb, de nem az a minőség.

Én is gondolkodtam anno a Digire valóm áttérésen, de három ok miatt nem tettem:
- nincsenek ott olyan csatornák, amiket néha nézek
- a kínálat kevesebb, mint az UPC-n
- nincs rögzítős boxuk (nekem meg nincs pénzem erre).

Más helyeken olvastam, hogy a diginél az adás és a net is sokszor problémás lehet, de ezt nem erősíthetem meg, anno az UPC-nél is bosszankodtunk eleget, de mára már szinte semmi bajom velük. Úgyhogy én egyelőre maradok UPC-s. Kedvezőbb csomagot nem tudtak kikalkulálni nekem hűség után sem, mert amilyen kombó nálunk van, az kedvezőbb csomagokkal sem hozható ki ennyire, csak drágábbra.

#5917 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 06. 19:38

Idézet: Mykee - Dátum: 2013. 01. 06. 10:06

Dehogy nincs pénzed boxra, csak nem tudsz róla! :)

A rögzítős box-al kapcsolatban 1 számítás!
20-25.000 Ft.-ért már lehet kapni dvb-c HD-s rögzítős boxot -az igaz,hogy ezekkel vagy tv-zel,vagy rögzítesz,vagy felvett műsort nézel. Én pl. soha nem szoktam ezekből 2-őt egyszerre!!
Most az SD box havidíja 1.016 Ft. (nekem), a HD-s 2.000 Ft.
Tehát ha SD boxod van,akkor 2 évente, ha HD-s, akkor évente kifizetsz 1 új box árát!!
Nekem lassan 5 éve van SD boxom - tehát már majdnem 3 box árát kifizettem!!!!

A saját boxnak előnye,hogy rányomhatsz 1 külső HDD-t vagy pendrive-ot és azt utána ott játszod le,ahol akarod!
A upc boxal már körülményesebb ugyanez!

ui: tudom,hogy ez így ráfizetés,de nincs még lehetőségem váltani.....

#5918 Felhasználó inaktív   Takeshi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 06. 22:39

Egy normális dupla tuneres DVB-C box 60 ropi. Tudom, mert ezzel foglalkozom.

#5919 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 07. 06:47

Dupla tuner nélkül felesleges boxot venni, mert a tévém is tud felvenni, de meg vagyok lőve, ha azt kell felvennem, amit nézek. Pont az a lényege a dupla tunernek, hogy egyik műsort nézem, a másikat veszem. Én szerencsésebb vagyok, hogy a tévém tud ilyet, de sokak tévéje nem, vagy analóg.
Úgyhogy az a 60 ezer azért kissé érvágás lenne, csak azért, mert mondjuk Digire állnék át.

Szerkesztette: Mykee 2013. 01. 07. 06:49 -kor

#5920 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 07. 09:56

Idézet: Mykee - Dátum: 2013. 01. 06. 10:06

Ez utóbbi mondat engem nem hatna meg, ha én lennék ott az ügyfélszolgálatos. ;) Ha tudom, hogy minőségi szolgáltatást ad a cégem, és mit adnak a többiek, akkor még biztatnám is az illetőt: menjen csak! Ugyanis úgyis tudom, hogy visszajön, mert az ember ilyen: a minőségből nehezen ad le, csak akkor, ha muszáj. Neki lesz rosszabb.
Lassan ugyanis a Digi a szegény ember kábeltévéje lesz, lásd azon húzásait, hogy egyes csomagokat saját alternatívával váltanak ki, ami olyan, mint egy márkás cucc helyett kínait venni: külsőre úgy néz ki, olcsóbb, de nem az a minőség.

Más helyeken olvastam, hogy a diginél az adás és a net is sokszor problémás lehet, de ezt nem erősíthetem meg, anno az UPC-nél is bosszankodtunk eleget, de mára már szinte semmi bajom velük. Úgyhogy én egyelőre maradok UPC-s. Kedvezőbb csomagot nem tudtak kikalkulálni nekem hűség után sem, mert amilyen kombó nálunk van, az kedvezőbb csomagokkal sem hozható ki ennyire, csak drágábbra.

Alternatíva nélkül is lemondja az ember a szolgáltatást. A használhatatlan rögzítős box miatt, a boxra terelt csatornák miatt, stb...
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

Téma megosztása:

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 294
  • 295
  • 296
  • 297
  • 298
  • Utolsó »