HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC kábeltévé szolgáltatása... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 292
  • 293
  • 294
  • 295
  • 296
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC kábeltévé szolgáltatása... Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#5861 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 12. 16. 01:33

Üzenet megtekintéseIdézet: kando777 - Dátum: 2012. 12. 15. 12:20

Nem nyert, hiába scannelt, savingolt a box... Most is ugyanúgy írja a Loading.... dolgait és semmi kép nem jön ki rajta. Ha lehúzom az RF kábelt, akkor sem, ha kiveszem a smart cardot akkor sem..

Ügyfélszolgálatot hívd fel, hogy megpusztult a boxod, cseréljék rögvest.

#5862 Felhasználó inaktív   kando777 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2012. 12. 17. 07:38

Esetleg a box hátulján levő UTP vagy USB csatikról a belső tartalom nem érhető el, vagy nem lehet a firmware-t helyreállítani? Tényleg nem akarom elveszíteni a rajta levő, felvett anyagokat most és már amúgy is baromira unom, hogy ezek a fekete szarok fél évet se bírnak...

#5863 Felhasználó inaktív   kando777 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 12. 17. 07:40

Üzenet megtekintéseIdézet: xclusiv - Dátum: 2012. 12. 16. 01:33

Ügyfélszolgálatot hívd fel, hogy megpusztult a boxod, cseréljék rögvest.

Oké, de pont ez a bajom, kicserélik és a rajta levő csomó műsor meg elveszik.. Nem is értem, a vinyót miért nem tudják átpakolni a másikba?

#5864 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 17. 09:29

Üzenet megtekintéseIdézet: kando777 - Dátum: 2012. 12. 17. 07:38

Esetleg a box hátulján levő UTP vagy USB csatikról a belső tartalom nem érhető el, vagy nem lehet a firmware-t helyreállítani? Tényleg nem akarom elveszíteni a rajta levő, felvett anyagokat most és már amúgy is baromira unom, hogy ezek a fekete szarok fél évet se bírnak...

Az Ethernet és USB portok le vannak tiltva. Az Ethernet a STB-ban beépített kábel modemhez van, erről is lehetne net adni de a UPC nem használja ki ezt a lehetőséget.

Üzenet megtekintéseIdézet: kando777 - Dátum: 2012. 12. 17. 07:40

Oké, de pont ez a bajom, kicserélik és a rajta levő csomó műsor meg elveszik.. Nem is értem, a vinyót miért nem tudják átpakolni a másikba?

Túlságosan nem munka lenne ezt megoldani,meg különben is nem biztos, hogy ugyan olyan eszközt kapsz mint ami jelenleg is van így lehet, hogy nem is kompatibilis a két eszközben lévő HDD.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#5865 Felhasználó inaktív   kando777 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 12. 17. 21:56

Remek és ezt nevezik szolgáltatásnak? Az Ügyfélszolgálat, ha egyáltalán elérhető 10+ perc után, hülye, értelmetlen barmok halmaza csupán.
A felvett műsorok visszanyerése pedig szerintem egyáltalán nem nagy munka. Ez is egy számítógép, csak nem windows meg más fut rajta, hanem valami beágyazott op., de nem hinném, hogy egy disk hozzáillesztése akkora nagy dolog lenne.
A 21. században ne mondja már egy ostoba upc, hogy bonyolult, amikor 50 évvel ezelőtt már a holdon jártunk... :( :s

A végén marad az internet, megnézek és letöltök ott mindent ami kellhet..

#5866 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 17. 23:03

Üzenet megtekintéseIdézet: kando777 - Dátum: 2012. 12. 17. 07:40

Mert nem akarják/tudják/akármi, pont.
Buktad. Tudom, hogy szar ezt hallani, de sajnos kénytelen leszel ezt elfogadni, ha tényleg dög a box. Én is szoptam ilyet anno...
Talán megoldás lehetne, ha vennél egy megbízható CI+ kártyát fogadó boxot, és kártyás+adapteres dolgot kérnél tőlük, ami megy a cuccal. (Nem költségbe akarlak verni, csak segíteni próbálok.)

#5867 Felhasználó inaktív   kando777 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 12. 18. 10:52

Üzenet megtekintéseIdézet: xclusiv - Dátum: 2012. 12. 17. 23:03

Mert nem akarják/tudják/akármi, pont.
Buktad. Tudom, hogy szar ezt hallani, de sajnos kénytelen leszel ezt elfogadni, ha tényleg dög a box. Én is szoptam ilyet anno...
Talán megoldás lehetne, ha vennél egy megbízható CI+ kártyát fogadó boxot, és kártyás+adapteres dolgot kérnél tőlük, ami megy a cuccal. (Nem költségbe akarlak verni, csak segíteni próbálok.)

Persze, tudom :)
Meglátom, a szerelő mikor jön ki egyáltalán, mert még nem is hívtak fel, hogy mondjak időpontot..
Meg máskor igyekszem hamar megnézni őket, esetleg kimenteni vhs-re :) :)

#5868 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 18. 11:04

Üzenet megtekintéseIdézet: kando777 - Dátum: 2012. 12. 17. 21:56

A végén marad az internet, megnézek és letöltök ott mindent ami kellhet.

Na latod, tudod te a valaszt. :-) Ez a 21. szazadi megoldas erre a problemara.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#5869 Felhasználó inaktív   Gubip 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 18. 12:23

UPC Direct-en nem lesz Sport1 HD?

#5870 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 18. 13:51

Üzenet megtekintéseIdézet: kando777 - Dátum: 2012. 12. 17. 21:56

Remek és ezt nevezik szolgáltatásnak? Az Ügyfélszolgálat, ha egyáltalán elérhető 10+ perc után, hülye, értelmetlen barmok halmaza csupán.
A felvett műsorok visszanyerése pedig szerintem egyáltalán nem nagy munka. Ez is egy számítógép, csak nem windows meg más fut rajta, hanem valami beágyazott op., de nem hinném, hogy egy disk hozzáillesztése akkora nagy dolog lenne.
A 21. században ne mondja már egy ostoba upc, hogy bonyolult, amikor 50 évvel ezelőtt már a holdon jártunk... :( :s

A másolásvédelem, meg a szerzői jogokra hivatkozás a "nem"-re.

Idézet

A végén marad az internet, megnézek és letöltök ott mindent ami kellhet..

Mások is ezt teszik, nálunk fél éve ki van kapcsolva a box. Aztán veszek egy mindigTv kártyát.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#5871 Felhasználó inaktív   kando777 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 12. 18. 18:01

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2012. 12. 18. 13:51

A másolásvédelem, meg a szerzői jogokra hivatkozás a "nem"-re.

Mások is ezt teszik, nálunk fél éve ki van kapcsolva a box. Aztán veszek egy mindigTv kártyát.

Szerintem majd nálam is az lesz.. Csak nem minden a Filmmánián (ex Filmmúzeum) adott műsor szedhető le, de előbb-utóbb sokminden kikerül a jutyúbra is :)

Hah, szerzői jogok.. azt a jeszenszkit kéne már ,,lelőni'' végre, hogy egy üres cd/dvd-re ne kelljen már fizetni jogdíjat.. ostoba :D

#5872 Felhasználó inaktív   Neoka1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 18. 22:42

Üzenet megtekintéseIdézet: xclusiv - Dátum: 2012. 12. 17. 22:03

ha vennél egy megbízható CI+ kártyát fogadó boxot,

Esetleg típust is tudsz mondani?
A UPC-s CI+ kártyával tuti hogy működnek ezek a (nem a upc által adott fos) boxok?

#5873 Felhasználó inaktív   Takeshi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 18. 23:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Neoka1 - Dátum: 2012. 12. 18. 22:42

A UPC-s CI+ kártyával tuti hogy működnek ezek a (nem a upc által adott fos) boxok?

Ez már egy jópárszor ki lett tárgyalva. Olyan fosboxot nem kapsz, ami CI+ *és* ki is szedheted belőle az anyagot.

#5874 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 19. 11:39

Üzenet megtekintéseIdézet: kando777 - Dátum: 2012. 12. 18. 18:01

Hah, szerzői jogok.. azt a jeszenszkit kéne már ,,lelőni'' végre, hogy egy üres cd/dvd-re ne kelljen már fizetni jogdíjat.. ostoba :D

A jogdíj (amit a szabad felhasználás "ellenértékeként" fizetünk) jó dolog, elvileg legalábbis. Más kérdés a hazai mértéke...

#5875 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 19. 11:40

Nem ismerem a piacot, nem tudok konkrét terméket ajánlani.

#5876 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 19. 12:10

Technisat Technistar K1 / Technisat Digit ISIO C - de ahogy Takeshi irja kiszedni nem lehet a felvetelt beloluk.

kando777: mikor vettel utoljara DVD-t? Mikor irtal utoljara DVD-t? Mert en evek ota nem csinaltam ilyet.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#5877 Felhasználó inaktív   Neoka1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 19. 15:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2012. 12. 19. 11:10

Technisat Technistar K1 / Technisat Digit ISIO C - de ahogy Takeshi irja kiszedni nem lehet a felvetelt beloluk.

kando777: mikor vettel utoljara DVD-t? Mikor irtal utoljara DVD-t? Mert en evek ota nem csinaltam ilyet.

Samott

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat. Nincs nagy választék (még) a piacon, tegnap én is Technistar K1-et találtam.

Nem nagyon akarom kiszedni a felvételeket.
Nekem elég lenne egy felvevős box, ami nem fagy le, ami gyors, amin olyan alap dolgot meg lehet csinálni, mint pl a saját programlista, stb.

#5878 Felhasználó inaktív   Takeshi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 22. 12:13

Hát nemtom. Ezektől a techniszaroktól sosem voltam elszállva. Ez általában igaz a német piacra készült készülékekre. Ja, és az, hogy CI+ kompatibilis, nem jelenti azt, hogy a mediacarddal működni is fog. A Samsung blu-ray + médialejátszó kombóval gondolom azért működött nekem, mert ugyanaz a digitális aláírás van benne, mint a Samsung tévékben.

Egy elfogadható megoldásnak tartom a televízióhoz csatlakoztatott merevlemezt. A Panasonic tévém pl. az időzített felvételt úgy kezeli, hogy a panel nem kapcsol be, csak sárgára vált a LED az elején, jelezvén, hogy felvétel fut. Ez nem jó megoldás?

#5879 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 22. 17:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Takeshi - Dátum: 2012. 12. 22. 12:13

A Samsung blu-ray + médialejátszó kombóval gondolom azért működött nekem, mert ugyanaz a digitális aláírás van benne, mint a Samsung tévékben.

Van nálam egy csak DVB-T, és DVB-S képes LG eszköz, hasonló a Samsungodhoz.
Kártyám nincs még hozzá, így csak a szabad földi vételt tudtam kipróbálni. *.ts formátumban rögzít, usb-re kimásolható, a többnyelvű Euronews mindhárom nyelve hallgatható. "Mókás", hogy csak usb-re tudok kimásolni, miközben a hálózatot tudom tallózni, és onnan egyéb lejátszható formátumokat tudok nézni, vagy a belső vinyóra másolni.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#5880 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 22. 22:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Takeshi - Dátum: 2012. 12. 22. 12:13

A Panasonic tévém pl. az időzített felvételt úgy kezeli, hogy a panel nem kapcsol be, csak sárgára vált a LED az elején, jelezvén, hogy felvétel fut. Ez nem jó megoldás?

Megkérdezhetem, higy milyen tv? nekem az s30 elvileg nem tudja, de hátha...

Téma megosztása:

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 292
  • 293
  • 294
  • 295
  • 296
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.