Idézet: hkpk - Dátum: 2014. 11. 03. 23:29
Én egy, a szaros 29-es körzetben működővel találkozom gyakran, annak van HDMI kimenete, és nem produkál ilyen jelenséget, ráadásul nem gold csomag, csak valami alap. És tud felvenni úgy is, hogy közben másik csatornát néznek rajta, és úgy is, hogy ki van kapcsolva. És ha olyasmit veszel fel vele, ami egy sorozat epizódja, akkor megkérdezi, hogy akarod-e a többi részt is felvenni. Ha igen, figyeli, hogy mikor adják a többi részt, és amelyik nincs meg, azt felveszi. (Tehát az előző részeket is, ha újra adják, és eltelhet akár fél év a következő epizódig, nem felejti el felvenni. Áramtalanítva csak akkor volt, amikor áramszünet volt.
Budapest, Cisco tipusú mediabox.
Hát én még ennyi sw hibát, biyonytalanságot, amit ez felvételkor elkövet, nem láttam!
Régebben írtam is arról, hogy mi mindent nem tud a leírásához képest.
Most csak néhány "újabb nyalánkság":
1. Tegnap (szerda) nem vette fel az Universal ch-ről a "A férjem védelmében" soronkövetkező epizódját. Ki tudja miért? Semmi átfedés, sima sorozatfelvétel. Viszont "előjegyezte" a pénteki ismétlést: P. 23:20-0:20.
2. Film Cafe: szinté sorozat felvétel (Római helyszínelők, 8:00-9:00, majd 9:00-10:00 - két epízód, de be van állítva -5 és +10 perc ráhagyás, tehá van átfedés (amit persze a lírás szerint tudni kellene neki kezelni).
Tegnap felvette mindkét epizódot. Ma viszont már csak az elsőt. Ebben az időszakban a mediabox mindkét nap stand-by állapotban volt.
3. Na erre meguntam:
töröltem a sorozat felvételét, és beállítottam, hogy "Film Cafe, H-P 7:55-10:15". (remélem ez majd működik),
de most kapaszkodjatok meg: ahogy ellenőrzöm, hogy akkor mit is fog felvenni, látom, hogy eltűnt a "A férjem védelmében" ismétlés felvétele. Már csak a jövö szerdai következő epizód látszik.
Az ember esze megáll!
Szerkesztette: malvin 2014. 11. 06. 15:05 -kor