Idézet: Tom-y - Dátum: 2008. febr. 20., szerda - 17:31
Felkerültek a UPC honlapjára a március 31-e utáni csatornalisták.Debrecenben,Pécsett,Székesfehérváron,Miskolcon és Budapesten indul a digitális rendszer.Csak a fővárosban lesz HD az HBO.
7000 ft az "alapcsomag"Emiatt kissé átrendeződik az analóg csatornalista is.
Na itt a szopacs amiért tomboltam korábban
2007. december végén kötöttem hűséget a családi+HBO-ra 5100Ft havidíjért mivel 2008. január 11-től 9.120Ft lett volna az előfizetésem. Erre beb*sszák a digitális csomagot és ott a legkisebb 7000Ft.
És akkor még nincs is szó + STB-k meg a HDD-s STB-k bérleti áráról.
Április 2.-től kikötik az analógból a Travel-t (a német RTL és a kínai CCTV nem izgat de a Travel-t nagyon sajnálom) és a mostani 5100Ft-nál jóval drágábban lehet majd elérni.
Na ez a kib*szás azokkal akik pont azért kötöttek hűséget a családi+HBO-ra hogy megkapják azokat a csatornákat ami a családiban benne van és ne legyen több mint 5100Ft.
Nesze neked digitális átállás. Lehet örömködni meg fizetni keményen.
Huh de felhúztam magam!!
Szerk:
Ha jól olvasom akkor a digital gold +HBO együtt 10.950Ft lesz havonta melyhez hozzá jön ugyebár a + STB . Kössz. Ez aztán k*rva jó lesz.
Amennyiben nem adják a jelenlegi analóg családi+HBO 5100Ft-os áráért a vele megegyező digitális csomagot akkor én biztos, hogy nem fogok áttérni. nem azért kötöttem le magam 1 évig, hogy aztán fizessek havi 10.950Ft azért, hogy azt kapjam amit 2008. március 31.-e előtt.
Már most érlelődik bennem a gondolat, hogy ha tovább szűkítik az analóg csatornákat ill. végképp megszűntetik akkor 2009-től kibaszom a kábeleket a picsába mert nekem havi 10.950Ft-ért nem kell a digitális maszlag.
Szerkesztette: wpepi 2008. 02. 20. 19:04 -kor