HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC kábeltévé szolgáltatása... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC kábeltévé szolgáltatása... Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#281 Felhasználó inaktív   Gyzmo 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 20. 19:46

Idézet: wpepi - Dátum: 2008. febr. 20., szerda - 19:27

A 32. oldalon újabb sz*patás.

"Az előfizető legfeljebb három darab konverter vagy
médiabox igénylésére jogosult.
"

Nem elég, hogy fizetni kell érte még azt is megszabják, hogy hány darabot igényelhetek-.

Itt a szép új digitális világ. Lehet örülni!

Ezek után én maradok az analógnál, amig lehet. :reklamacio:

#282 Felhasználó inaktív   Tom-y 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 20. 20:11

Érdekes.Amikor először ránéztem a pdf-re,teljesen máshogy nézett ki.Ezért nem láttam a HD csatikat.Lehet,hogy pár perccel a látogatásom előtt töltötték fel.Kissé drágállom a digitális csomit.

#283 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 20. 21:15

Szerint a mostani Családi Csomag listárát (5800 körül) és akciós árát ( "Szőke kapitány" 3990) elnézve 5800 Ft körül várható az akciós árú digitális Családi csomag rögzítős STB-vel. Azaz a havi díja mostani listaár körül fog alakulni. Másként nem nagyon lenne értelme. Persze gondolom majd lehet "felfelé" váltani, azaz a jelenlegi hűségszerződéssel rendelkezők is előfizethetnek.

Szerkesztette: zoli62 2008. 02. 20. 21:20 -kor

"Légy szerény mint én..."

#284 Felhasználó inaktív   Investor2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 20. 21:24

Évvégére kisebb városokba is elérnek szerintetek?

#285 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 20. 21:33

Jövő év elejére, így hallottam, illetve ennek az évnek a harmadik-negyedik negyedére.

#286 Felhasználó inaktív   Tom-y 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 20. 21:41

Miért vannak kiemelve egyes csatornák pirossal?
Ha jól gondolom,március 31-e után már nem lehet konverteres(ex családi)csomagot rendelni analógban.(BP kivétel)
Aki HBO-t meg miegymást akar,csak digitálisan kapja majd.

#287 Felhasználó inaktív   Peetie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 21. 08:48

Most már működik az ÁSZF 3/b melléklet.  Ez ugye nem az amire gondolok : Plussz vételi hely 3,360 (ÁFÁsan). :(
ASUS A8N-E|3000+ A64@9*290|MSI 6600GT|2x512 Twinmos-2,5-3-3-8-1T@220MHz|Maxtor+Samsung 80 GB 7200|LG 1730B TFT|FSP Blue Storm 400W

"Minden probléma megoldására több módszer létezik. Van amelyik elegáns, és van amelyik működik - ha nem is tökéletesen."

#288 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 21. 09:48

Idézet: wpepi - Dátum: 2008. febr. 20., szerda - 19:27

A 32. oldalon újabb sz*patás.

"Az előfizető legfeljebb három darab konverter vagy
médiabox igénylésére jogosult.
"

Nem elég, hogy fizetni kell érte még azt is megszabják, hogy hány darabot igényelhetek-.

Itt a szép új digitális világ. Lehet örülni!

Ez pont nem szopatas, az a szoptas amit a t-kabel csinal... ott ket dobozod lehet max a harmadikhoz mar uj elofizetes kell.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#289 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 21. 10:07

Idézet: Peetie - Dátum: 2008. febr. 21., csütörtök - 8:48

Most már működik az ÁSZF 3/b melléklet.  Ez ugye nem az amire gondolok : Plussz vételi hely 3,360 (ÁFÁsan). :(

Ha arra gondolsz, akkor ez NEM a 2. és 3. konverter bérleti díja.

Ez a 2. és 3. vételi hely KIÉPÍTÉSÉNEK az EGYSZERI díja.

#290 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 21. 10:32

Azért a mi (Pécs) analóg csatornakiosztásunk érdekesen alakul márc. 31-től.
Elvették a következő 4 adót: CNN, TV5, RTL, Travel, és jött helyette 1 a Doq.

Tehát ugyanannyi pénzért 3-al kevesebb csatornát nézhetek a családi csomagban - Ügyes  :down:

#291 Felhasználó inaktív   Peetie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 21. 10:37

Idézet: Adam84 - Dátum: 2008. febr. 21., csütörtök - 10:07

Ha arra gondolsz, akkor ez NEM a 2. és 3. konverter bérleti díja.

Ez a 2. és 3. vételi hely KIÉPÍTÉSÉNEK az EGYSZERI díja.

Huh, megnyugodtam.  :D A médiaboxok áráról nem lehet akkor tudni semmit? Vagy én vagyok vak?

Szerkesztette: Peetie 2008. 02. 21. 10:37 -kor

ASUS A8N-E|3000+ A64@9*290|MSI 6600GT|2x512 Twinmos-2,5-3-3-8-1T@220MHz|Maxtor+Samsung 80 GB 7200|LG 1730B TFT|FSP Blue Storm 400W

"Minden probléma megoldására több módszer létezik. Van amelyik elegáns, és van amelyik működik - ha nem is tökéletesen."

#292 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 21. 10:40

Idézet: alibabusic - Dátum: 2008. febr. 21., csütörtök - 10:32

Azért a mi (Pécs) analóg csatornakiosztásunk érdekesen alakul márc. 31-től.
Elvették a következő 4 adót: CNN, TV5, RTL, Travel, és jött helyette 1 a Doq.

Tehát ugyanannyi pénzért 3-al kevesebb csatornát nézhetek a családi csomagban - Ügyes  :down:

Erre írtam, hogy jól megsz*patják a népet, mert ugyebár nem azért kötöttünk hűségszerződést, hogy lefaragjanak a programkínálatból.
Ez akkor lenne tisztességes ha a jelenlegi analóg családi+HBO csomag kiváltására ugyanazzal a műsorkínálattal ugyanazért az 5100Ft áron kínálnák a hűségszerződéssel lévő ügyfeleknek a digitálisat. Ebben az esetben még a 2. 3. STB külön költségét is lenyelném.

#293 Felhasználó inaktív   Laci082 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 21. 12:44

A UPC is a lehető leghamarabb meg akarja szüntetni az analóg sugárzást, így szinte biztos, hogy fel lesz ajánlva a jelenleg hűségszerződéses analóg csomagra előfizető ügyfeleknek, hogy ugyanazon az áron térjenek át ugyanarra a digitális csomagra amit most analógban kapnak. (az analóg csomagok neve is megváltozik start, silver, és gold-ra).
Nekik se buli, hogy még évekig párhuzamosan menjen az analóg, és a digitális sugárzás.

#294 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 21. 13:00

Idézet: Laci082 - Dátum: 2008. febr. 21., csütörtök - 12:44

így szinte biztos, hogy fel lesz ajánlva a jelenleg hűségszerződéses analóg csomagra előfizető ügyfeleknek, hogy ugyanazon az áron térjenek át ugyanarra a digitális csomagra amit most analógban kapnak.

Bár igazad lenne!
Mivel azonban a családi csomag listaára 6.050 Ft, a legkisebb digit.csomag listaára pedig 7.000 Ft, ezért nehezen tudom elképzelni,hogy ugyanannyiért megkapjuk.

Lehet,hogy a nyuszi tojik nekünk ilyen ajándékot ? :)

#295 Felhasználó inaktív   reelmoro 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 21. 13:04

s azt lehet tudni, hogy ha DVB tunerrel szerelt a tv, akkor is mindenképp muszáj lesz set top boxot tartani ezredik kütyüként?
❘❘ ❙❘ ❘ ❙❚❘ ❘❙❘ ❙ ❘ ❙❘❘❘❚ ❘ ❘❘ ❘❘❚ ❘ ❘❘ ❘ ❘❘

#296 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 21. 13:15

Idézet: reelmoro - Dátum: 2008. febr. 21., csütörtök - 13:04

s azt lehet tudni, hogy ha DVB tunerrel szerelt a tv, akkor is mindenképp muszáj lesz set top boxot tartani ezredik kütyüként?

Igen, lehet tudni mert a 03.31.-től érvényes ÁSZF-ben benne van konkrétan, hogy az eszköz és a kártya társítva lesz ergo a DVB tuneres TV-t, DVD felvevőt a hajadra kenheted a UPC kábelszolgáltatásánál. De ez már korábban is nyilvánvaló volt mivel a digitális kábelTV esetében egy kicsit más a helyzet mint pld. a DVB-T -nél és emiatt azon készülékek melyekben van DVB tuner (ami tudomásom szerint csak a földfelszíni vételre alkalmas) az nem lesz jó a digitális kábelTV szolgáltatáshoz.

#297 Felhasználó inaktív   Taip 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 21. 14:03

Örülök, hogy felkerült az új csatornakiosztás, mert így legalább a homály egy része tisztult.
Azért látszik, hogy össze van gányolva a kiosztás: A lábjegyzet csillagozás nem jó, az 1 és 2 csillagnak rossz a szövege, a 3 csillag nem is olvasható. A digital gold csomagról csak tippelhető, hogy az a felvevőt tartalmazó silver csomag (HD adások nélkül).

Amire kíváncsi lennék az az, hogy ha előfizetek egy digital silver vagy gold csomagra, akkor egyszerre csak 1 készüléken nézhetem a műsort, mégpedig azt, amire az STB be van állítva? Vagy esetleg megmarad a lehetőség, hogy az analóg adásokat ugyanúgy nézhessem, mint eddig, akár párhuzamosan is?
Meg jó lenne tudni, mennyiért lehet plusz STB-t bérelni, ha 1 STB csak 1 készüléket tud ellátni.

Ja és pl. én nem kaptam a számlalevél mellé értesítést a digitális átállásról, pedig bp.-i vagyok. Csak néhány csatorna megszűnését közölték a számlalevélen, amiért némileg anyáztam is... De ha lehetne nálunk is fogni a digitális adást, elgondolkoznék. Most is 5780 Ft-ot fizetek a családi csomagért, amit nagyon soknak tartok. A digital silver még drágább, de nem sokkal és több csatorna van benne, ami érdekel. Szóval vagy jobb szolgáltatás némileg több pénzért vagy elgondolkodok egy vmi más, olcsóbb megoldáson.

Nem tudom ezek az STB-k mekkora helyet foglalnak, mennyi áramot fogyasztanak, stb, de kezd egy rémálomkép kialakulni előttem, hogy hová fogom rakni magukat az STB-ket meg a meglevő 4 távirányító mellé az újabb 1-2-t...

#298 Felhasználó inaktív   lanlaf 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 21. 14:11

Idézet: Laci082 - Dátum: 2008. febr. 21., csütörtök - 13:44

A UPC is a lehető leghamarabb meg akarja szüntetni az analóg sugárzást, így szinte biztos, hogy fel lesz ajánlva a jelenleg hűségszerződéses analóg csomagra előfizető ügyfeleknek, hogy ugyanazon az áron térjenek át ugyanarra a digitális csomagra amit most analógban kapnak. (az analóg csomagok neve is megváltozik start, silver, és gold-ra).
Nekik se buli, hogy még évekig párhuzamosan menjen az analóg, és a digitális sugárzás.

szvsz nem lesz erőszakos digitalizálás most. Aki akar, marad a mostani csomagjánál (pár csatornával kevesebbet kap), és marad a havidíja (amíg ki nem fut a hűség, max 1 év). Aki akar, áttérhet majd digitálisra, de nem lesz kötelező Mari néninek a Hazai csomag előfizetésével, és a 20 éves tv-jével digitális csomagra, és STB-ra váltani.

Most nem. Kicsi a különbség az analóg és digitális csatornadarabszám között, de 1-2 éven belül kialakul ami Hollandiában is van, 30 analóg csatorna (Mari néninek), és 100-130 digitális csatorna azoknak, akik hajlandók a több adóért többet fizetni.
PC: Gigabyte MA770-UD3, AMD Phenom II 710 2.6 Ghz , 2*2 GByte Kingmax DDR2 RAM 1066 MHz, Gigabyte Nvidia GTS 250 1 GByte, SetTopBox: Synaps THD3000 DVB-T HD PVR, Internet: UPC FP120

#299 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 21. 14:19

TV6 márciustól jön.

#300 Felhasználó inaktív   lanlaf 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 21. 14:31

furcsának tartottam, miért így csinálják, szinte nulla hírverés, és információ, és jön az új digitális csomag. Aztán elgondolkodtam. Muszáj így csinálni. Hiszen előbb kell a terméknek meglenni, és csak utána lehet elkezdeni hírdetni... Szőke kapitány digitalizál! stb. Hiszen ha fordítva lenne, akkor fix y tévénéző hiába hívná a UPC ügyfélszolgálatot, hogy neki kell az elektronikus műsorújság, mert az tök jó, csak azt tudnák neki mondani, hogy hát majd valamikó' lesz.
PC: Gigabyte MA770-UD3, AMD Phenom II 710 2.6 Ghz , 2*2 GByte Kingmax DDR2 RAM 1066 MHz, Gigabyte Nvidia GTS 250 1 GByte, SetTopBox: Synaps THD3000 DVB-T HD PVR, Internet: UPC FP120

Téma megosztása:

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.