HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC kábeltévé szolgáltatása... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC kábeltévé szolgáltatása... Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#781 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 18. 16:43

Idézet: petne - Dátum: 2008. szept. 18., csütörtök - 16:26

Ez nem a UPC sara, hanem a csatorna forgalmazója döntött így. Magyarországon már nem osztható el a 24 órás VH1, csakis a VH1/Comedy Central változat október 1-től.

Akkor miért nem azt írták ?
A "gazdagítjuk a kínálatot"  nekem azt jelenti mintha ők döntöttek volna így !
Más tollával ékeskedni nem szép  :D

#782 Felhasználó inaktív   Tom-y 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 18. 17:41

Idézet: alibabusic - Dátum: 2008. szept. 18., csütörtök - 17:43

Akkor miért nem azt írták ?
A "gazdagítjuk a kínálatot"  nekem azt jelenti mintha ők döntöttek volna így !
Más tollával ékeskedni nem szép  :D

Azért írták így,mert szebb.Ha valaki nem néz utána,könnyen azt mondhatja hogy "ez igen:Ismét bővit a UPC" A UPC akkor fog új,sokak érdeklődésére számot tartó csatit berakni,ha piros hó esik.

#783 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 18. 19:52

Idézet: Tom-y - Dátum: 2008. szept. 18., csütörtök - 18:41

Azért írták így,mert szebb.Ha valaki nem néz utána,könnyen azt mondhatja hogy "ez igen:Ismét bővit a UPC" A UPC akkor fog új,sokak érdeklődésére számot tartó csatit berakni,ha piros hó esik.

Nekem igazából nem hiányzik a bővítés.
Ez viszont nem jól érintett,hogy elveszik a kedvenc műsorom felét - mindegy hogy ki miatt van  :D

#784 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 18. 22:06

Idézet: Tom-y - Dátum: 2008. szept. 18., csütörtök - 17:41

Pontosan, le akarja aratni a babért ebből is... pedig nem is csinált semmit valójában.

#785 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 25. 21:02

Idézet: alibabusic - Dátum: 2008. szept. 15., hétfő - 14:51

A upc állásfoglalása az ,hogy pár focimeccsel ne zsarolják őket.

Nagyon helyesen teszik, melysegesen egyetertek veluk. Az a baj, hogy az eurosport2 zsarolasanak is bedoltek, igy valszeg ennek is befognak...
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#786 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 10. 05. 08:18

Idézet: petne - Dátum: 2008. szept. 18., csütörtök - 16:26

Ez nem a UPC sara, hanem a csatorna forgalmazója döntött így. Magyarországon már nem osztható el a 24 órás VH1, csakis a VH1/Comedy Central változat október 1-től.

Ezt szomorúan hallom. Részemről nem érdekel, hogy ki tehet erről, de rossz döntést hozott.  :reklamacio:

A VH1 nem csak toronymagasan a legjobb zenei csatorna, de az összes csatorna színvonalához mérten is az egyik legjobb.

Gyakran volt olyan, hogy "háttérzene" miatt kapcsoltam be, mert mindig nagyon jó zenék mentek rajta.

A Comedy Central pedig engem abszolút nem érdekel. S van egy olyan gyanúm, hogy azok, akik a VH1 törzsközönségét képezik, hasonlóan vannak ezzel.

Új nézőket nem nagyon fog ezzel a csatornaelosztással toborozni szerintem. Kár, sőt, egyenesen felháborító, hogy így döntöttek.  :down:
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#787 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 10. 06. 20:28

Azt tudja valaki, hogy Phillips DVR8111 esetén a napi ismétlésű memot hogyan tudom eltávolítani? Naponta automatikusan létrehozza a bejegyzést, amit ugyan ki tudok törölni, de magát a folyamatot nem.
A tévedés jogát fenntartom :)

"Consciousness is the uninterrupted stream of memories and simulations taking place within your brain using models of yourself, people you know, and other aspects of reality in order to accurately choose behaviours likely to result in the most beneficial outcomes."

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB
DTX-Box :: Koncepció

#788 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 10. 06. 21:42

Rá akarnak beszélni a digit stbre, merevlemezzel. Üzletkötőnek nem hiszek, kérdés maradnak-e nekem ugyanezek az analóg csatik, meg a beltéri mennyire működőképes? Árban ugyanott vagyunk, ha van mellette analóg, akkor jók lehetünk.
Make love not Wor.

#789 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 06. 23:03

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. okt. 6., hétfő - 22:42

Rá akarnak beszélni a digit stbre, merevlemezzel. Üzletkötőnek nem hiszek, kérdés maradnak-e nekem ugyanezek az analóg csatik, meg a beltéri mennyire működőképes? Árban ugyanott vagyunk, ha van mellette analóg, akkor jók lehetünk.

Ja hogy nem a kábelesre Már azt hittem, digikábelen is van rögzítős változat. Melyik kerületben?

Szerkesztette: zoli62 2008. 10. 06. 23:04 -kor

"Légy szerény mint én..."

#790 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 07. 07:20

Idézet: HookR - Dátum: 2008. okt. 6., hétfő - 21:28

Azt tudja valaki, hogy Phillips DVR8111 esetén a napi ismétlésű memot hogyan tudom eltávolítani? Naponta automatikusan létrehozza a bejegyzést, amit ugyan ki tudok törölni, de magát a folyamatot nem.

Ne a "kék" gombbal töröld ki a listából hanem a távirányító jobb alsó sarokában lévő Stop gombbal (sötét négyzet van rárajzolva) - ekkor véglegesen törlődik.

#791 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 07. 08:59

Idézet: HookR - Dátum: 2008. okt. 6., hétfő - 21:28

Én ezért nem hozok létre állandó ismétléseket, csak egy alkalmasakat.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#792 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 07. 09:12

Idézet: Gubek - Dátum: 2008. okt. 7., kedd - 9:59

Én ezért nem hozok létre állandó ismétléseket, csak egy alkalmasakat.

Miért nem ? Csak el kell olvasni az útmutatót.
Nekem hetek óta be van állítva 1 sorozat, hétfőtől-péntekig és nincs rá gond.

Csak nem állítgatom mindennap  ;)

#793 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 07. 09:15

Néha nekem is jól jönne egy-két állandó felvétel de én össze-vissza nézek mindent így nem lehet az én estemben ilyet csinálni sajnos.
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#794 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 10. 07. 17:07

Idézet: alibabusic - Dátum: 2008. okt. 7., kedd - 8:20

Ne a "kék" gombbal töröld ki a listából hanem a távirányító jobb alsó sarokában lévő Stop gombbal (sötét négyzet van rárajzolva) - ekkor véglegesen törlődik.

Thx, meglesem.

"Consciousness is the uninterrupted stream of memories and simulations taking place within your brain using models of yourself, people you know, and other aspects of reality in order to accurately choose behaviours likely to result in the most beneficial outcomes."

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB

#795 Felhasználó inaktív   gyuri 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 08. 08:42

Sziasztok,

Kellene egy kis segítség. Anyósomnak Gyöngyösön lejár a hűsége a silver kábeltv+hbo (csak 1csati)+ chello minimumra.
Eddig ezt fizetjük 2008.10.31-ig:

silver csomag      3 990,00
HBO szolgáltatás  1 900,00
chello minimum 3 990,00

Összesen : 9880.

Ugye ha nem szólunk semmit, akkor 2008.11.01-től minden visszaáll a listaárra:

silver csomag      7 640,00
HBO szolgáltatás  3 340,00
chello minimum 5 290,00

Összesen : 16270 lenne, Ez egy kicsit húzós.  :down:  Ennyit a régi ügyfelekről.

Nade, ha váltunk Chello bronzra, akkor így alakulna:

Chello bronze      5 000,00
HBO szolgáltatás  3 340,00 (ezt mondták telefonon, hogy nincs kedvezmény), de én ezt találtam:
Hbo hűségidő nélkül meglévő ügyfeleknek
Így a hbo 1 500,00 ft lenne.
Silver csomag      5 290,00 (ezt mondták telefonon, hogy nincs kedvezmény), de én ezt találtam:
Kábeltv silver hűségidővel
Így a Silver csomag      4 800,00 lenne.

Összesen (a kedvezőbbel számolva) 11 300,00 ft. Ez is 11% áremlés lenne részükről.  :down:

Kérek ajánlatokat, tapasztalatokat.
Már beszéltem velük, mondtam hogy lemondom az egészet, de ez őket nem hatotta meg , nem mondtak kedvezőbb árat.

Köszi Gyuri

#796 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 10. 08. 08:44

Idézet: zoli62 - Dátum: 2008. okt. 7., kedd - 0:03

Ja hogy nem a kábelesre Már azt hittem, digikábelen is van rögzítős változat. Melyik kerületben?

De, kábelesre. XXI ker.
Make love not Wor.

#797 Felhasználó inaktív   jeeves 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 08. 09:32

Nekem is beajánlották a digitális csomagot 300 Ft-tal többért, mint a meglevő analóg. Ennyit azért megér kipróbálni, viszont műszaki szempontból nem biztos, hogy megoldható. A honlapon levő útmutatók szerint a bejövő jelet osztás nélkül kell a digibox-hoz eljuttatni, és az analóg jelet onnan lehet továbbvinni/osztani. Nálunk viszont kiépített fali hálózat van, a többi TV-t már nem tudom a digiboxtól elérni. Van valakinek tapasztalata arról, hogy osztott jelről hogy működik a digibox? Előre is köszönöm.

#798 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 08. 10:38

Idézet: jeeves - Dátum: 2008. okt. 8., szerda - 10:32

Nekem is beajánlották a digitális csomagot 300 Ft-tal többért, mint a meglevő analóg. Ennyit azért megér kipróbálni, viszont műszaki szempontból nem biztos, hogy megoldható. A honlapon levő útmutatók szerint a bejövő jelet osztás nélkül kell a digibox-hoz eljuttatni, és az analóg jelet onnan lehet továbbvinni/osztani. Nálunk viszont kiépített fali hálózat van, a többi TV-t már nem tudom a digiboxtól elérni. Van valakinek tapasztalata arról, hogy osztott jelről hogy működik a digibox? Előre is köszönöm.

Ha UPC telepítette az elosztókat akkor nincsen semmi gond mivel azok nem számítanak olyan osztóknak amilyeneket a leírás is említ. Nálunk van két osztós (egy a többi szobába és egy az internethez) még mielőtt a STB-be csatlakozna a kábel és ez nem volt baj amikor telepítették a STB-ot.
Ajánlom a Gold Movie csomagot mert azzal lehet igazán élvezni a digitális tévézés előnyeit, megállítható (max 150 percig) és felvehető bármely adás kb 60-65 óra erejéig (adástól és csatornától függően) és korlátlan ideig meg is tartható. Nekem már május közepe óta van és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Canon Pixma MP540

#799 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 08. 10:41

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. okt. 6., hétfő - 22:42

Digitális csomag esetén is megmarad az analóg vételi lehetőség. Két dologra hívnám fel a figyelmet:
- Digitális jelnél minden vételi ponthoz külön STB-re van szükség. 2-nél több tv esetén kezd kiütközni a probléma.
- Analóg csatornakiosztást kicsit megnyirbálták, hogy nagyobb sávszélesség legyen a digitálisnak, s nem kizárt, hogy a jövőben további analóg csatornák is áldozatul esnek.

Idézet: jeeves - Dátum: 2008. okt. 8., szerda - 10:32

Az STB-nek ugyanazokat a körülményeket kell biztosítani, mint a kábelmodemnek. Nálunk még kint a falon különválik a tv és az internet kábele, majd utóbbin még van egy T elágazó a kábelmodem és az STB előtt. Tehát csak szűrő nem lehet előtte, osztás az igen.

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB

#800 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 08. 14:06

Idézet: Gubek - Dátum: 2008. okt. 8., szerda - 11:38

Ajánlom a Gold Movie csomagot mert azzal lehet igazán élvezni a digitális tévézés előnyeit, megállítható (max 150 percig) és felvehető bármely adás kb 60-65 óra erejéig (adástól és csatornától függően) és korlátlan ideig meg is tartható. Nekem már május közepe óta van és nagyon meg vagyok vele elégedve.

Nekem már 2004-ben megállítható, visszatekerhető volt az élő adás. Az eszköz neve HDD-s asztali DVD felvevő  :Đ

Téma megosztása:

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.