Idézet: tom007 - Dátum: 2009. febr. 1., vasárnap - 16:46
Felvehető adás: ott a VHS magnónk. megállítható adás: hát vhogy nem érdekel. max VHS-re felvesszük, majd pause jobb kép: a városban hihetetlenül szép az analóg minősége HD adások: 55cm-es képcsöves tv-n aszem hülyeség

több csatorna: hát igen. most az 50csatornából nézünk összesen kb 23db-ot. A digital silver-ben néznénk kb 30db-ot. Szval nekünk UPC Analog forever!!
Ja van még az EPG: feltalálták a netet. Vagy TXT
Amúgy meg "De nem élvezheted a többlet szolgáltatásokat."
Nemhát! Csak az áremelkedést!
Nemtudja vki, hogy hosszabbításnál mennyi az analóg silver? Mert már hallottam, és olvastam is 3féle árat... :confused:
Pár év úgy is minden adás digitális lesz és akkor mi lesz a kifogásaiddal???
Felvehető adás: Ha korábban elkezdődött a műsor az elejéről tudom nézni miközben a hátra levő időt felveszi.
Megállítható adás: Volt olyan, hogy rám jött a szükség vagy kajálnom kellett és ott folytathattam ahol abba hagytam.
Jobb kép és hang: Forma1-es közvetítés alkalmával hallom, hogy pattog a kerék a rázókövön, nem szellemképes az adás ha gyengébb minőségű valami miatt a jel (pl időjárás). A digitális tévéadások nem csak sztereó hanggal, hanem térhatású Dolby Digital 5.1-es hangminőséggel is foghatóak.
HD adások: Akinek LCD-Plazma tévéje van az élvezheti a teljes felbontásban is az adott műsort és nem kell a gyengébb, felkonvertált jelet néznie (egyenlőre még nincsen elég adó, hogy teljesen megérje de majd nem sokára).
Több csatorna: Nem kell minden adót nézni de olyan csatornák vannak mint a Eurosport 2, National Geographic Wild, History Channel, Discovery Science, Viasat Explorer, Da Vinci Learning, AXN Crime, AXN Sci-fi, Poén, Film+2, Sorozat+, HBO2, HBO Comedy, Cinemax, Cinemax2 (az utóbbi négy külön előfizetős).
EPG: (Szinte) Mindig aktuális, sokszor még a net és a csatorna saját tájékoztatásánál is frissebb és egy kattintással fel is lehet venni az adott műsort és nem kell lesni a kezdési és végződési időpontokat (van lehetőség ráhagyásra is, +/- 10 perc).
Egyéb plusz szolgáltatások:
Nyelv választás: Bizonyos műsorok esetén lehetőség lehetőséged nyílik az adásokat eredeti nyelven, vagy felirattal nézni (a felírat nem minden hol müködik).
Digitális rádió: Az MR1 Kossuth, az MR2 Petőfi, az MR3 Bartók rádió csatornáin felül 30 tematikus rádiócsatorna adását is élvezheted (nagyobb rádió adók egyenlőre még nincsenek de már folynak a tárgyalások elvileg).
Gyerekzár: A gyerekzár funkció lehetővé teszi, hogy a korhatáros műsorokat gyermek ne, vagy csak szülői felügyelettel nézhesse meg.
Szerkesztette: Gubek 2009. 02. 01. 17:17 -kor