HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC kábeltévé szolgáltatása... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC kábeltévé szolgáltatása... Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#981 Felhasználó inaktív   sacaboy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 20. 13:14

Idézet: wpepi - Dátum: 2009. febr. 20., péntek - 12:44

Ez így van, de.
Elveszted a TV, az asztali felvevő adta kényelmi lehetőségeket. A TV-d innentől kezdve csak mezei monitor, a műsor rögzítés is problematikus (HDD-s STB ebből a szempontból felejtős, mert nem tudod archiválni).
Élő műsor megállítás, visszatekerés pedig népbutító marketingduma hiszen HDD-s asztali DVD felvevővel ill. HDD-vel egybeépíett TV-vel már évek óta elérhető ez és nem kell hozzá digitális adás (én pld. a Pioneer felvevőmmel már 5 évvel ezelőtt megállítottam, visszatekertem az élő adást :D )

Szerinted hány embernek van és hány ember venne hdd-s rögzitőt magától? Elenyésző százalékának van az előfizetők közül. Sokan azt sem tudják mi az. Akik meg nem tudják mi az, azok meg pláne nem akarnak archiválni műsorokat. Arra pedig tökéletesen megfelel az stb, hogy felvegye a kedvenc sorozatának részeit és egy megnézés után letörölje! Erre nem kell 40-50 netán 110eft-os hdd-s rögzitő az embereknek még külön. Nekem is van asztali rögzitőm, de amióta bejött a UPC digitális szolgáltatása azóta nem nagyon használom. Felveszem az stb-vel az adást és ha archiválni akarom akkor utána feveszem az asztalival, és ki tudom irni! Ennyi. De hogy ezért kritiziáld valamelyik cégnek a szolgáltatását, mert neked nem kell. Ez azért nevetséges. Neked nem kell, ettől még sokmindenkinek tetszik.
UPC FP 120, DIGIKABEL 20/10

#982 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 20. 13:27

Idézet: sacaboy - Dátum: 2009. febr. 20., péntek - 13:14

Szerinted hány embernek van és hány ember venne hdd-s rögzitőt magától? Elenyésző százalékának van az előfizetők közül. Sokan azt sem tudják mi az. Akik meg nem tudják mi az, azok meg pláne nem akarnak archiválni műsorokat. Arra pedig tökéletesen megfelel az stb, hogy felvegye a kedvenc sorozatának részeit és egy megnézés után letörölje! Erre nem kell 40-50 netán 110eft-os hdd-s rögzitő az embereknek még külön. Nekem is van asztali rögzitőm, de amióta bejött a UPC digitális szolgáltatása azóta nem nagyon használom. Felveszem az stb-vel az adást és ha archiválni akarom akkor utána feveszem az asztalival, és ki tudom irni! Ennyi. De hogy ezért kritiziáld valamelyik cégnek a szolgáltatását, mert neked nem kell. Ez azért nevetséges. Neked nem kell, ettől még sokmindenkinek tetszik.

Nem kritizálom a céget, pusztán arra világítottam rá, hogy nem szűnik meg az analóg, mert igény van rá. Egyébként én is UPC kábelTV előfizető vagyok és azt amit leírtam a UPC embereitől hallottam mikor intéztem január végén a hűség lejárata után az új szerződésemet.
Nem véletlen, hogy a cég a tavaly tavaszi irgumburgum levél után mikor közölték az emberekkel, hogy a nemrég megkötött hűségük a nyáron megszűnik, meg digitális TV-re kell áttérni szövegezés után ma már 100%-ban másképp kommunikálnak és a digitális szolgáltatásukat az analóg mellett mint extra szolgáltatás árulják.

#983 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 20. 15:15

Ha el akarok tenni egy filmet akkor inkább megveszem DVD-n és úgy lesz meg mert a felvétel nem olyan jó minőségű mint a DVD.
Nagy rész csak sorozatokat szoktam felvenni az STB-re de ha úgy adódik, hogy három műsor van egy időben akkor elő hívom a jó öreg VCR-t és arra veszek fel egy adott sorozatot (általában napi 20-30 percesek ezek).
El sem tudom már képzelni az életemet digitális tévé nélkül mivel olyan sokat használom mindig. Az EPG kivételesen jól jön amikor is nem tudom, hogy az adott műsor miről is szól vagy változott a kiadott műsor és ez csak az EPG-ben jelent meg (webes műsorújság sem annyira pontos e szempontból). Sokkal több csatorna közül tudok válogatni mint csak analóg kínálat esetén, azon csatornák amikket nézek és csak digitális kínálatban szerepelnek: HBO2, HBO Comedy, Cinemax(, Cinemax 2), AXN Crime, AXN Sci-Fi. Sajnos nem mindenhol érhető el a felírat így nem tudom eredeti nyelven nézni a filmeket/sorozatokat de ha ezt javítják akkor igazán megérné nekem a feliratos műsorokat nézni, főleg a Lost, CSI: NY, stb esetében.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#984 Felhasználó inaktív   tom007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 21. 02:01

Hát azért is kapott el a röhögő görcs, mert a upc mindenáron azt akarja, hogy az ügyfél váltson. pl analóg HBO-ra febr 1-től már nem lehet kötni/hosszabbítani szerződést. Erre analóg START. Hamár analóg akkor miértnem Bronze? :) Amúgy énis eszméletlen magasról tolyok a digitálra. Kell a fenének. Ha lejár a hűség a silverre, felhívom őket, és kérem tovább. :D Én a HBO-n még nem láttam, semmi megszünik infot. Amúgy azt vettem észre, hogy a upc direkt tönkrevágja az analógot. Eddig kristálytiszta csatornák lettek szencsések, szellenképesek. :mad:  A HBO és a helyi városi csatorna pedig szebb lett :cool:

#985 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 23. 14:21

Mit tudtok, mi lesz az analog Silverrel? Nekem még júniusig van rá hűségem, állítólag áprilisban leszerelik a konvertert. Honlapon továbbra is szerepel ez a csomag. A márciusi helyi csatornakiosztásban is szerepel, de durva, 6000 Ft körüli havi díjjal. Én most 4000-et fizetek érte hűséggel.
"Légy szerény mint én..."

#986 Felhasználó inaktív   pacee22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 23. 15:30

Idézet: zoli62 - Dátum: 2009. febr. 23., hétfő - 14:21

Mit tudtok, mi lesz az analog Silverrel? Nekem még júniusig van rá hűségem, állítólag áprilisban leszerelik a konvertert. Honlapon továbbra is szerepel ez a csomag. A márciusi helyi csatornakiosztásban is szerepel, de durva, 6000 Ft körüli havi díjjal. Én most 4000-et fizetek érte hűséggel.

az annyi is lesz, hacsak nem kötsz mellé valami mást

#987 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 23. 16:01

Idézet: zoli62 - Dátum: 2009. febr. 23., hétfő - 14:21

Nekem Budapesten az analóg silver 4990 + 2500 a HBO mely szintén analóg. Február elején kaptam ezt az árat miután lejárt a hűségem és csak kábelTV-m van.

#988 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 02. 23. 23:10

Jé, ilyen is van, a csellósban épp írtam arról pár sort, hogy a philips benyalhat tövig az idióta dekóderével, ami készenlétben pont annyit eszik, mint bekapcsolva, 8W-ot 24 órában.
Pár napja van, de a földi antennát nem hagytam kiköttetni, egyszerűen ha nem muszáj, nem akarom látni ezt a sávszéloptimalizált mpeg tömörítést. Egy kb. 12 éves Thomson Black Pearl TV-n nézem és egyszerűen arctalanok az emberek, a textúrák olyanok, mint egy sík mező. Azt észrevettem, hogy pl. a travel szarabb volt a többinél :-D . A Digihez képest viszont szebbnek tűnik a kép, az a szomszéd LG katódsugaras vackán is ordítóan kockás volt, a szövegek kontúrjai borzalmasak voltak. Ha a DVB is ilyen lesz, hát elsírom magam.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#989 Felhasználó inaktív   couguar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 23. 23:16

Idézet: didyman - Dátum: 2009. febr. 23., hétfő - 23:10

Jé, ilyen is van, a csellósban épp írtam arról pár sort, hogy a philips benyalhat tövig az idióta dekóderével, ami készenlétben pont annyit eszik, mint bekapcsolva, 8W-ot 24 órában.

Rossz topikban panaszkodsz, a kabeles philips mediabox 23W-ot fogyaszt standbyban :)

#990 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 02. 23. 23:32

Idézet: couguar - Dátum: 2009. febr. 23., hétfő - 23:16

Rossz topikban panaszkodsz, a kabeles philips mediabox 23W-ot fogyaszt standbyban :)

A té digitálismindentbeléje ügyfélnél meg készenlétben is forgatja a merevlemezt és a ventilátort. Nem akartam elhinni, de amikor a ventit megfogtam, a doboz csak morgott tovább, hát mondom ilyen nincs, valamit ilyen hihetetlen technikai és környezetvédelmii igénytelenséggel megcsinálni. Arról nem is beszélve, hogy abban a lakásban két ilyen doboz van, ami élből kb. 60W-os villanykörte állandó üzemben, villanyszámlabarát igazán. Kikapcsoni persze valóban vétek, mert 4 (!) percen keresztül tart a teljes elindulása.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#991 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 24. 14:40

Idézet: couguar - Dátum: 2009. febr. 24., kedd - 0:16

Philips médiabox monnyonle!

#992 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 04. 17:42

A volt analog Bronze és Silver előfizetők számára van alacsonyabb havidíjú, mint a meglevő listaár, csak be kell telefonálni. Ezek az ajánlatok nem publikusak. Pl: Analog Bronze listaára 4800 Ft, kedvezményekkel együtt meglévő előfizetőknek 2800.

Szerkesztette: zoli62 2009. 03. 04. 17:43 -kor

"Légy szerény mint én..."

#993 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 09. 12:08

Idézet: zoli62 - Dátum: 2009. márc. 4., szerda - 17:42

A volt analog Bronze és Silver előfizetők számára van alacsonyabb havidíjú, mint a meglevő listaár, csak be kell telefonálni. Ezek az ajánlatok nem publikusak. Pl: Analog Bronze listaára 4800 Ft, kedvezményekkel együtt meglévő előfizetőknek 2800.

Ezt meg tudom erősíteni én is. persze a dologhoz hozzátartozik, hogy nagyon határozottnak kelll lenni ahhoz hogy kicsikarja az ember a szolgáltatóbol a kedvezményes árat, ami erdetileg csak az új előfizetőknek szól. Szóval volt egy kis "boxmeccs" az ügyfélszolgálatos hölgyikével, aki megkérdezte a csoport vezetőt hogy lehet e nekünk mint meglévő előfizetőknek, és láss csodát, nekünk is 2800-rt jön a cucc 4800 helyett.
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#994 Felhasználó inaktív   remal 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 09. 16:00

Sziasztok !

Tud valaki a zinternet bugyraiban olyan helyet, ahol a Tomzon médijabox-ról vannak technikaibb infók?
Olyasmikre lennék kíváncsi, mint pl. a (ha yol emlékszem) 1789-el előcsalható "titkos" menü.
A service manual érdekelne legfőképpen.
Kösz

#995 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 10. 18:54

Idézet: zoli62 - Dátum: 2009. márc. 4., szerda - 18:42

Amúgy meg letagadják, jön a fal-duma a "csak ha magasabb csomagra vált" vagy "kisebb csomagra vált"-tal.

Így la, jöjjön csak a Digi lassacskán.
Vagy át fog érni nekik, hogy nem csak a nettel jön mögöttük, vagy lassan megindul az erózió tv téren is.
A csomagválasztékról nem is beszélve.

#996 Felhasználó inaktív   Modika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 09:47

Idézet: llamada - Dátum: 2009. márc. 10., kedd - 18:54

Amúgy meg letagadják, jön a fal-duma a "csak ha magasabb csomagra vált" vagy "kisebb csomagra vált"-tal.

Így la, jöjjön csak a Digi lassacskán.
Vagy át fog érni nekik, hogy nem csak a nettel jön mögöttük, vagy lassan megindul az erózió tv téren is.
A csomagválasztékról nem is beszélve.

Digi csomagválaszték!

erre azt tudom írni,hogy Április 1-től a digi 69 csatiból 61-et csinál(és szerintem később ezt is csökkenti)+2700-ról 2900 Ft.-ra emeli az árat.
Nem az a 200 Ft de elvessz 8 csatornát plusz a maradékban is csereberél,és többet kell fizetni???
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása..

#997 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 10:41

Idézet: Modika - Dátum: 2009. márc. 11., szerda - 10:47

Digi csomagválaszték!

erre azt tudom írni,hogy Április 1-től a digi 69 csatiból 61-et csinál(és szerintem később ezt is csökkenti)+2700-ról 2900 Ft.-ra emeli az árat.
Nem az a 200 Ft de elvessz 8 csatornát plusz a maradékban is csereberél,és többet kell fizetni???

Légy nyugodt: a UPC ebben is vezet.
Valóban, 2900Ft-ot kell fizetni ott egy hónapban 61 csatornáért? Akkor már meg is haladta a UPC analóg ár felét. Hogy bírják a Digi ügyfelek :) ?

#998 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 11:36

Arról nem beszélve, hogy a UPC-nél is megy az áremelés a digitális csomagoknál. szintén 200Ft körül.
Azt mondjuk aláírom, hogy jobb a csatornaválaszték, főleg az új digisnél, na de ennyi pénzért ez a minimum.

Igazából csatornakiosztás terén a tkom sat a legszimpatikusabb most nekem. Legtöbb csatorna, ráadásul tematikus bontásban, külön csomagokban... de ennek ellenére a sima nagy (családi?) csomag sincs kiherélve, sőt!

#999 Felhasználó inaktív   Modika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 11:47

Nézz utána inkább.
3600 ft 50 analog csatorna Budapesten a UPC-nél!
És abban van Hallmark,Zone Europa,Filmúzeum,Animax
A Diginél ezek pl nem lesznek Áprils 1től!!
Csak utána kell menni a UPC nél a dolgoknak!!!!!!!
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása..

#1000 Felhasználó inaktív   Tom-y 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 12:02

Idézet: Modika - Dátum: 2009. márc. 11., szerda - 11:47

Nézz utána inkább.
3600 ft 50 analog csatorna Budapesten a UPC-nél!
És abban van Hallmark,Zone Europa,Filmúzeum,Animax
A Diginél ezek pl nem lesznek Áprils 1től!!
Csak utána kell menni a UPC nél a dolgoknak!!!!!!!

Országos viszonylatban viszont fostalicska a UPC analóg kínálata.A fővárosi előfizetőkkel _szokás szerint_kivételeznek.Nézzél körül a honlapjukon,mit adnak máshol.Na így azért már nem olyan hepi a dolog.
A Digi egységesít.ez így korrekt.

Téma megosztása:

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.