Idézet: wpepi - Dátum: 2009. febr. 20., péntek - 12:44
Elveszted a TV, az asztali felvevő adta kényelmi lehetőségeket. A TV-d innentől kezdve csak mezei monitor, a műsor rögzítés is problematikus (HDD-s STB ebből a szempontból felejtős, mert nem tudod archiválni).
Élő műsor megállítás, visszatekerés pedig népbutító marketingduma hiszen HDD-s asztali DVD felvevővel ill. HDD-vel egybeépíett TV-vel már évek óta elérhető ez és nem kell hozzá digitális adás (én pld. a Pioneer felvevőmmel már 5 évvel ezelőtt megállítottam, visszatekertem az élő adást
Szerinted hány embernek van és hány ember venne hdd-s rögzitőt magától? Elenyésző százalékának van az előfizetők közül. Sokan azt sem tudják mi az. Akik meg nem tudják mi az, azok meg pláne nem akarnak archiválni műsorokat. Arra pedig tökéletesen megfelel az stb, hogy felvegye a kedvenc sorozatának részeit és egy megnézés után letörölje! Erre nem kell 40-50 netán 110eft-os hdd-s rögzitő az embereknek még külön. Nekem is van asztali rögzitőm, de amióta bejött a UPC digitális szolgáltatása azóta nem nagyon használom. Felveszem az stb-vel az adást és ha archiválni akarom akkor utána feveszem az asztalival, és ki tudom irni! Ennyi. De hogy ezért kritiziáld valamelyik cégnek a szolgáltatását, mert neked nem kell. Ez azért nevetséges. Neked nem kell, ettől még sokmindenkinek tetszik.

Súgó
A téma zárva.