HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke XXI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (121 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke XXI. OFFolás ezerrel... Értékeld a témát: -----

#321 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 14. 15:27

Idézet: Omega - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 16:18

Köszönöm, de nem szükséges. ;) Csak azért ítam be, hátha valakinek hasonló van és nem veszi észre - hiszen mi itt mindannyian sokat ülünk...

Kurva nagy mázlim volt.

Igen, ezzel teljesen egyetértek. És azt is értettem, hogy miért írtad be, nem azért, hogy sajnáljanak, hanem óvatosságból... szóval, azt is köszönöm.  :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#322 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 15:27

Idézet: Omega - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 15:00

Oxigént alakítok át széndioxiddá. :D

Ez az én dumám... 'nyéinnen :Đ
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#323 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 15:37

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 16:27

Igen, ezzel teljesen egyetértek. És azt is értettem, hogy miért írtad be, nem azért, hogy sajnáljanak, hanem óvatosságból... szóval, azt is köszönöm.  :)

Nocsak, miért köszönöd? :think: Ugye nem...?  :omg:  :Đ

#324 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 15:37

Idézet: Zsul - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 16:27

Ez az én dumám... 'nyéinnen :Đ

:p  :)  Rendőr vagyok. :D

#325 Felhasználó inaktív   ikriszta 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 08. 14. 15:47

Idézet: Omega - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 16:37

:p  :)  Rendőr vagyok. :D

Még hazuCC is.  :reklamacio:

Szasztok. Omega ne vacakolj ezekkel a harisnyákkal adok én neked kőCCsön. ;)
Egyébként komolyra fordítva meglepődnél hogy hány női harisnya van ami megfelelne erre a szerepre.  :eek: 
A te lépcsőző gépeden felbuzdulva megnéztem mibe fáj egy normális futópad, mert betonon futástól eltiltottak, hát nagyon fájt.  :omg:
Az élet egy rajz radírgumi nélkül.    Ha nem lenne utolsó pillanat, akkor semmi sem készülne el.   Ne ess kétszer ugyanabba a hibába! Kövess el újakat! 
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.

#326 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 16:08

Idézet: ikriszta - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 16:47

Még hazuCC is.  :reklamacio:

Szasztok. Omega ne vacakolj ezekkel a harisnyákkal adok én neked kőCCsön. ;)
Egyébként komolyra fordítva meglepődnél hogy hány női harisnya van ami megfelelne erre a szerepre.  :eek: 
A te lépcsőző gépeden felbuzdulva megnéztem mibe fáj egy normális futópad, mert betonon futástól eltiltottak, hát nagyon fájt.  :omg:

Szia! :)

Igen, pontosan azért nem jók a hagyományos módszerek nekem (mint aszfalton futás, bringa), mert a térdem megsínylené. Plusz van egy foltozott külső-belső bokaszallagszakadásom, egy bal lapockából kitört 5cm-es csontdarabom, egy megroppant derekam... szóval gyak. nem sportolhatok szinte semmit. Edzőgépet az izületek miatt nem akartam, de most muszáj lesz.
Ne futópadot nézz, hanem ellipszistrénert!

Szerkesztette: Omega 2006. 08. 14. 16:09 -kor

#327 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 16:09

Kép

Fél milla. :Đ

#328 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 16:10

Idézet: Omega - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 16:37

Nocsak, miért köszönöd? :think: Ugye nem...?  :omg:  :Đ

Nem, szerencsére én azért sportolok valamelyest (hetenként futok, illetve átlag napi 4-5 km -ert gyaloglok), de figyelmeztetésnek mindenképpen hatásos volt.  :)
Remélem mielöbb meglesz a keróm, és akkor még kerózni is szeretnék...  :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#329 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 08. 14. 16:20

Kerózni? :think: :Đ  Ezen kellett gondolkodnom pár másodpercet. :)

Kép

Nah, mentem FlatOut2-zni, már jól belazítottam hozzá. :D

#330 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 16:49

Idézet: Omega - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 17:20

Kerózni? :think: :Đ  Ezen kellett gondolkodnom pár másodpercet. :)

Kép

Nah, mentem FlatOut2-zni, már jól belazítottam hozzá. :D

Majd belejössz...  :)

Én viszont most mentem, a mára rendelt időm lejárt. Sziasztok, további minden jót Nektek...!  :)

Idézet

[link]

#331 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 16:54

Hazaértem :)

Nem akarok kötöszködni, meg szőrszálhasogatni, meg @oskodni, pedig DE! :D Úgyhogy felhomályosítom Omegát és Zsult is, hogy nem oxigént alakítunk/alakítotok át széndioxiddá, hanem szerves szénvegyületeket oxidálunk/oxidáltok oxigénnel, és így keletkezik széndioxid. :p
Akit bővebben érdekel a téma, szívesen rendelkezésére bocsájtom a többezer oldalnyi biokémia jegyzetem :]

Szerkesztette: OnLány 2006. 08. 14. 17:01 -kor

Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#332 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 16:56

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 17:54

Hazaértem :)

Nem akarok kötöszködni, meg szőrszálhasogatni, meg @oskodni, pedig DE! :D Úgyhogy felhomályosítom Omegát és Zsult is, hogy nem oxigént alakítunk/alakítotok át széndioxiddá, hanem szerves szénvegyületeket oxidáltok oxigénnel, és így keletkezik széndioxid. :p
Akit bővebben érdekel a téma, szívesen rendelkezésére bocsájtom a többezer oldalnyi biokémia jegyzetem :]

Neked mindig kötözködnöd kell...?  :)
Szia...  :)

Idézet

[link]

#333 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 16:57

Amúgy meg jó az új avatar, bár szerintem a másik jobban passzolt a (kissé) habókos személyiségedhez...  :)

Szerkesztette: Nevergone 2006. 08. 14. 16:57 -kor

Idézet

[link]

#334 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 17:00

Továbbá, mivel Ndrew hazaért, csak most, csak itt, csak tőlem, csak nektek (csak norisz) mai nappal -TÁDÁÁÁÁM!- elkezdődik a "Minden napra egy(-két) tehén" című rovatunk, az OnLány Bt. támogatásával :D A minőségért előre is bocsee, de minden kép este készült, telóval.

Íme az első kép, a kedvencem: rendhagyó "tehén", ti. ez egy nagy fazék, az oldalán mindenféle nyelven az van ráírva, hogy gulyásleves. (Fellelhető az Erzsébet téren)

Csatolt fájl:

Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#335 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 17:01

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 17:56

Neked mindig kötözködnöd kell...?  :)
Szia...  :)

Nem mindig, csak mikor vmi olyat írtok, ami fáj egy szegény szerencsétlen jóérzésű és nagytudású molekuláris biológusnak :D :p

#336 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 17:01

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 18:00

Íme az első kép, a kedvencem: rendhagyó "tehén", ti. ez egy nagy fazék, az oldalán mindenféle nyelven az van ráírva, hogy gulyásleves. (Fellelhető az Erzsébet téren)

Te sem vagy komplett... az új aláírások is... ehhh...  :Đ

Idézet

[link]

#337 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 17:02

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 18:01

Nem mindig, csak mikor vmi olyat írtok, ami fáj egy szegény szerencsétlen jóérzésű és nagytudású molekuláris biológusnak :D :p

Akkor nem értem, miért panaszkodsz. Te nem tartozol ebbe a kategóriába...  :)

Idézet

[link]

#338 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 17:02

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 17:57

Amúgy meg jó az új avatar, bár szerintem a másik jobban passzolt a (kissé) habókos személyiségedhez...  :)

Sztem ez is megy, nyelvnyújtogatós kutya :D De visszaváltani bmikor lehet (nekem is jobban tetszett az előző, úgyhogy szavazásra bocsájtom a kérdést, hajrá emberek) ;)

#339 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 17:03

Na de most mentem... sziasztok.
Mostantól a segédem és tanítványom, OnLány veszi át a rendkívűl nemes és magasztos szerepemet.

Sziasztok.  :)

Idézet

[link]

#340 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 17:03

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 18:02

Akkor nem értem, miért panaszkodsz. Te nem tartozol ebbe a kategóriába...  :)

Melyik rész nem stimmel?  :think:  :reklamacio:  :p

Téma megosztása:

• (121 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.