HWSW Informatikai Kerekasztal: ATI Mobility Radeon - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (20 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

ATI Mobility Radeon Mobility Radeon/Xpress/FireGL/IGP Értékeld a témát: -----

#161 Felhasználó inaktív   vati182 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 09. 14:15

Hello ni acernek..

hát próbáltam a 8.352 amit az eredeti oldalrol lehet leszedni de yon találtam kerestem neten...
van az omega amiröl hallottam meg va valami catlist modder ha jo sejtem de ezeről nem vágom h hogy müxenek 2.73 mas bios van fenn a gépen ha ez alamit befolyásolelöttem irta valaki h valamilyen progival az ő 5112 es lapja müködött honnan szedte mert ne mvágom mire rta h nekem ezzel müködöt cimü..:s léci segitsetek ki mert e valahogy nem oké és a 2460 pont 3dmak5 ben szar eredmény mobility x1600ra

#162 Felhasználó inaktív   vati182 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 14:30

Idézet: plor - Dátum: 2007. szept. 9., vasárnap - 0:57

Nekem 5112-vel működött, tudtam friss drivert tenni XP és Vista Ultimate alá is.

most akkor az honnn van és miylen driver pontosan mert arro nics en semmi abban az idéztben az emitett driver nincsen megjelentve g az sem h honnan toom leszedni..:s nem értem a segitséget eg azért köci de lécci még rászorulok..:D

#163 Felhasználó inaktív   vati182 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 14:43

Idézet: plor - Dátum: 2007. szept. 9., vasárnap - 0:57

Nekem 5112-vel működött, tudtam friss drivert tenni XP és Vista Ultimate alá is.

jajjjjjjjj basszus most látom ogy link volt az ezzel és az ebből de nem tudom meg sbálno ert nem vágom h a moddernél a leiás mit is mond mert nem took angolul és anegyedéné elakadtam  és ez a 7.8as driverrel is müxik emrt az at honlapjárol amire linkeltél nekem csak ez az ami bejön régebbi verzió nem..

köcci a segítséget

#164 Felhasználó inaktív   vati182 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 15:04

Leszedem a moblity moddert meg az msxql4 et is meg a  7.8as drivert  atiho most megkérhetnélek h érthetően leírnád nekem magyarúl h miket kell csinálni mert nem vágom
a segitséget előre is köszönöm..:D

szal lécci Plor vayg valaki irja már lenekem  a menetet köcci és azt is mondja meg h aza 2460 pont 3d05ben az nagyon szar??

#165 Felhasználó inaktív   nvcsaba 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 09. 10. 13:24

Üdv!

Van egy asus laptopom amiben Ati X2300-as videókari van. Jelenleg 2GB ram van benne és így 830 MBs a videókari. Mikor 1 GB volt bennek akkor 310 körül volt és az bőven elég lenne a 830 helyett. Most Vista van fenn és egy Ati Catalist Control Center 2007.0316.2332.40221 Meg tudná mondani valaki hogy hol lehet beállítani a hypermemoryt ugyanis így egy csomó ramom nem használható csak videomemory-ként? :confused:

A válasz előre is köszi! :respect:

#166 Felhasználó inaktív   vati182 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 22. 12:22

hallo valak írna már h mit kell csinálni vagy hogyan abbban amobiliti bodderes témban??

#167 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 23. 09:31

Idézet: nvcsaba - Dátum: 2007. szept. 10., hétfő - 14:24

Üdv!

Van egy asus laptopom amiben Ati X2300-as videókari van. Jelenleg 2GB ram van benne és így 830 MBs a videókari. Mikor 1 GB volt bennek akkor 310 körül volt és az bőven elég lenne a 830 helyett. Most Vista van fenn és egy Ati Catalist Control Center 2007.0316.2332.40221 Meg tudná mondani valaki hogy hol lehet beállítani a hypermemoryt ugyanis így egy csomó ramom nem használható csak videomemory-ként? :confused:

A válasz előre is köszi! :respect:

DH Mobility Modder.NET + MSXML 4.0 + ATi Catalyst (Ha Vista van fent, akkor UAC-t ki kell benne kapcsolni)

Kicsomagolod az ATi drivert egy mappába, viszont ne telepítsd. Utána mehet fel a Mobility Modder, ami ráérdez az ATi driverre, add meg neki a mappát, ahova kicsomagoltad. Utána mehet a Modify.
Ez fogja hozzáadni a "Change Memory for modifying memory size" opciót.
Ha ez kész, mehet fel az ATi driver.

-C0pp3rM!n3-

#168 Felhasználó inaktív   vati182 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 23. 14:20

halli
én nem toom hogy azt az UAC t hogyan kell kikapcsolni nem volt  világos számomra az az ango leírás ami o ovlt képekkel együtt mert ami megvan adva az a második képes résznél már ami oda van rakva elérési ut azt nem tudom hova rkjam be és ajátgépnél beraktam és nem talált ilyent..:s leírná valaki h mit csináljak az UAC-al??? nagy segitség lene részletesen magyarul ha kérhetnm
köszönöm

#169 Felhasználó inaktív   vati182 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 23. 14:23

ja és
Coppermine azt szeretném kérdeni h vista alá is kell rakni msxml 4 et is kel la vista alá felrakni?? lécci z UAC ben segitsetek..:s

#170 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 24. 07:14

Idézet: vati182 - Dátum: 2007. szept. 23., vasárnap - 15:20

halli
én nem toom hogy azt az UAC t hogyan kell kikapcsolni nem volt  világos számomra az az ango leírás ami o ovlt képekkel együtt mert ami megvan adva az a második képes résznél már ami oda van rakva elérési ut azt nem tudom hova rkjam be és ajátgépnél beraktam és nem talált ilyent..:s leírná valaki h mit csináljak az UAC-al??? nagy segitség lene részletesen magyarul ha kérhetnm
köszönöm

Disable UAC
Szerintem itt elég jól le van írva, többféleképpen, elég egszerűen bemutatva a lépéseket (talán a Control Panel-es megoldás a legjobb szerintem, ha nem akarsz a registryben turkálni).

Vista alá is kell az MSXML 4.0, <innen leszedheted>

Ezután leszeded a Catalyst-et, a Moddert, Catalyst-et kicsomagolod egy mappába, moddert felteszed, moddolod a drivert, majd Catalyst install, és reboot.

-C0pp3rM!n3-

#171 Felhasználó inaktív   ricky731 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 25. 09:44

Itt egy link aki drivert akar a moblility radeonjához :cool:

Ati mobility radeaon driver

#172 Felhasználó inaktív   Inquisitor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 09. 25. 09:48

Gondolom tisztában vagy vele, hogy ha ezt csak ilyen egyszerűen le lehet tölteni, akkor senki se szopatná magát a driver modderral?  :think:
Ez egy kis progit tölt le, ami megnézi jár e a te notid gyártójának support, és az esetek többségében úgy dönt, hogy NEM ... és felajánlja, hogy a gyártó oldaláról szedd le, ahol általában optimista esetben 3-6 havonta frissítik is, régebbi modellekhez meg sohanapján.
.:: Close the World  . . . Open the nExt ::.

#173 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 25. 15:18

Idézet: ricky731 - Dátum: 2007. szept. 25., kedd - 10:44

Itt egy link aki drivert akar a moblility radeonjához :cool:

Ati mobility radeaon driver

ez mind szép és jó lenne, ha lehetne a memosize-t állítani a driverrel. :omg:

-C0pp3rM!n3-

#174 Felhasználó inaktív   ricky731 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 01. 18:44

Idézet: Inquisitor - Dátum: 2007. szept. 25., kedd - 9:48

Gondolom tisztában vagy vele, hogy ha ezt csak ilyen egyszerűen le lehet tölteni, akkor senki se szopatná magát a driver modderral?  :think:
Ez egy kis progit tölt le, ami megnézi jár e a te notid gyártójának support, és az esetek többségében úgy dönt, hogy NEM ... és felajánlja, hogy a gyártó oldaláról szedd le, ahol általában optimista esetben 3-6 havonta frissítik is, régebbi modellekhez meg sohanapján.

Gondolom tisztában vagy vele hogy csak segíteni akartam, és ha TE arra sem veszed a fáradtságot hogy rákattints akkor nem nagyon tudok segíteni ;)

#175 Felhasználó inaktív   ricky731 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 01. 18:46

Idézet: Coppermine - Dátum: 2007. szept. 25., kedd - 15:18

ez mind szép és jó lenne, ha lehetne a memosize-t állítani a driverrel. :omg:

-C0pp3rM!n3-

ATI tray tools-t próbáltad már?Én mindig ugy szoktam hogy
csak a drivert telepitem a CC panel nélkül, és akkor mellé
a tray tools-t. :cool:

#176 Felhasználó inaktív   asdf00 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 03. 09:36

Üdv!

Tudnátok mondani egy címet ahonnan le tudnék tölteni egy drivert az Ati Mobility radeon hd 2400 xt-hez?
Az alapon kívül amit az acer honlapján találtam(acer a notim).
Az ati honlapján az új mobility catalyst csak az x1800-ig van.

#177 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 03. 10:14

Idézet: asdf00 - Dátum: 2007. okt. 3., szerda - 10:36

Üdv!

Tudnátok mondani egy címet ahonnan le tudnék tölteni egy drivert az Ati Mobility radeon hd 2400 xt-hez?
Az alapon kívül amit az acer honlapján találtam(acer a notim).
Az ati honlapján az új mobility catalyst csak az x1800-ig van.

az érdekes, http://ati.amd.com/support/driver.html oldalon Windows XP / Radeon kiválasztása után kidobja a jobboldali listában a hd2400 series-t is.

-C0pp3rM!n3-

#178 Felhasználó inaktív   asdf00 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 06. 20:25

üdv!

Lenne egy kérdésem. Ha feltettem a mobility moddersel a 7.9es catalystot a HD 2400 Xt-m hez, viszont a catalyst angol és magyart szeretnék. Ilyenkor is moderral kell módosítani vagy lehet simán rárakni a magyart?

#179 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 07. 09:22

Idézet: asdf00 - Dátum: 2007. okt. 6., szombat - 21:25

üdv!

Lenne egy kérdésem. Ha feltettem a mobility moddersel a 7.9es catalystot a HD 2400 Xt-m hez, viszont a catalyst angol és magyart szeretnék. Ilyenkor is moderral kell módosítani vagy lehet simán rárakni a magyart?

ha ráteszed a magyar moddolatlan drivert, akkor annak nincs sok értelme (szerintem), de ebben nem vagyok biztos, lehet a zikszpé megkajolja azt is. :up:

-C0pp3rM!n3-

#180 Felhasználó inaktív   vati182 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 08. 08:12

Hallo
köszönöm az eddigi segítséget  még egy kérdésem van h a memori size vagy mia turot amiről beszéltetek azt hol lehet megtalálni mert control panelben nem találom és 850mb ot lefoglal a ramombol a a mobility x1600 és vissza szeretném venni olyan mobility modderrel raktam fel a 7.8-as catalystot a segitsége t előre is köci

Téma megosztása:

• (20 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.