HWSW Informatikai Kerekasztal: ATI Mobility Radeon - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (20 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

ATI Mobility Radeon Mobility Radeon/Xpress/FireGL/IGP Értékeld a témát: -----

#361 Felhasználó inaktív   amesius 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 20. 16:28

Idézet: Chabi - Dátum: 2009. márc. 20., péntek - 7:19

1. Felbontás...mégis milyen felbontáson próbáltad legalább azt írd le légyszíves.

2. Rendesen el is távolítottad az előző drivereket vagy csak frissítetted ?

3. Szerintem inkább ne vegyél semmit amíg kicsit jobban nem értesz hozzá. Szóval olvasgass és tanulj.

1. Felbontás...mégis milyen felbontáson próbáltad legalább azt írd le légyszíves.

3. Szerintem inkább ne vegyél semmit amíg kicsit jobban nem értesz hozzá. Szóval olvasgass és tanulj.

Válaszom: 1. 1280x800. A játéknak van egy konfig-ja, ezt megcsillagozza, hogy nem optimalizált, valószínű mert nem szélesvásznúra készült. De viszi így is, van egy teszt demo a beállításoknál, semmit se akad, jó értékeket ad a gépre.
2.Driver sweepwer-t használtam, a registry-t is kitakarítottam az installok előtt.
3. Nem vagyok informatikus, az igaz, de gyökér se. Azért regisztráltam, hogy akik nálam jártasabbak a dologban, hátha tudnak segíteni. Ha így marad, se halok bele. Ez a 2. asus-om, és semmi bajom nincs vele ezen túl(a másik is működik még). Inkább idegesít, vagy furdal a kíváncsiság. Olvastam itteni, meg az angol fórumokat is, és annyira képbe kerültem, hogy ez szoftveres(illesztőprogram) hiba. Nincs optimalizált ati driver laptopra. tehát elméletileg, -idővel, vagy valamilyen módon javítható. A gép egyébként nem fagy, a kijelzőn sincs semmi, akármit csinálok, más egy életen át észre se venné ezt szerintem. Én is csak tettem egy próbát, és ráakadtam a dologra, és miután megoldani nem tudtam, jöttem a fórum bölcseihez.
Csatolok néhány info-t a driver-ről:

Driver Packaging Version 8.582-090203a-075977C-ATI
Catalyst™ Version 09.2
Provider ATI Technologies Inc.
2D Driver Version 7.01.01.871
2D Driver File Path /REGISTRY/MACHINE/SYSTEM/ControlSet001/Control/CLASS/{4D36E968-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}/0000
Direct3D Version 7.14.10.0643
OpenGL Version 6.14.10.8494
Catalyst™ Control Center Version 2009.0203.2228.40314

Meg a hardverről:

Primary Adapter
Graphics Card Manufacturer Powered by ATI
Graphics Chipset ATI MOBILITY RADEON HD 2600
Device ID 9581
Vendor 1002
Subsystem ID 1562
Subsystem Vendor ID 1043
Graphics Bus Capability PCI Express
Maximum Bus Setting PCI Express x16
BIOS Version 010.054.000.000
BIOS Part Number BK-ATI VER010.054.000.000
BIOS Date 2007/07/02
Memory Size 1279 MB
Memory Type HyperMemory
Core Clock in MHz 500 MHz
Memory Clock in MHz 400 MHz

Grafikus processzor tulajdonságai
Videokártya ATI Mobility Radeon HD 2600 (Asus)
BIOS verzió 010.054.000.000
BIOS dátuma 07/02/07,14:00:3
GPU kódneve M76
PCI eszköz 1002-9581 / 1043-1562  (Rev 00)
Gyártási technológia 65 nm
Busz típusa PCI Express 1.0 x16 @ x16
Memória mérete 512 MB
GPU órajele 500 MHz  (eredeti: 500 MHz)
RAMDAC órajele 400 MHz
Pixel futószalagok 4
TMU futószalagonként 2
Egységesített (unified) árnyalók 120  (v4.0)
Hardveres DirectX támogatás DirectX v10
Pixel kitöltési sebesség 2000 MPixel/mp
Texel kitöltési sebesség 4000 MTexel/mp

Memóriabusz tulajdonságai
Busz típusa DDR2
Busz szélessége 128 bit
Valódi órajel 396 MHz (DDR)  (eredeti: 400 MHz)
Effektív órajel 792 MHz
Sávszélesség 12.4 GB/mp

Szerkesztette: amesius 2009. 03. 20. 16:34 -kor

#362 Felhasználó inaktív   Rodrigez07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 20. 16:53

Idézet: amesius - Dátum: 2009. márc. 20., péntek - 16:28

Válaszom: 1. 1280x800. A játéknak van egy konfig-ja, ezt megcsillagozza, hogy nem optimalizált, valószínű mert nem szélesvásznúra készült. De viszi így is, van egy teszt demo a beállításoknál, semmit se akad, jó értékeket ad a gépre.
2.Driver sweepwer-t használtam, a registry-t is kitakarítottam az installok előtt.
3. Nem vagyok informatikus, az igaz, de gyökér se. Azért regisztráltam, hogy akik nálam jártasabbak a dologban, hátha tudnak segíteni. Ha így marad, se halok bele. Ez a 2. asus-om, és semmi bajom nincs vele ezen túl(a másik is működik még). Inkább idegesít, vagy furdal a kíváncsiság. Olvastam itteni, meg az angol fórumokat is, és annyira képbe kerültem, hogy ez szoftveres(illesztőprogram) hiba. Nincs optimalizált ati driver laptopra. tehát elméletileg, -idővel, vagy valamilyen módon javítható. A gép egyébként nem fagy, a kijelzőn sincs semmi, akármit csinálok, más egy életen át észre se venné ezt szerintem. Én is csak tettem egy próbát, és ráakadtam a dologra, és miután megoldani nem tudtam, jöttem a fórum bölcseihez.
Csatolok néhány info-t a driver-ről:

Driver Packaging Version    8.582-090203a-075977C-ATI    
Catalyst™ Version    09.2    
Provider    ATI Technologies Inc.    
2D Driver Version    7.01.01.871    
2D Driver File Path    /REGISTRY/MACHINE/SYSTEM/ControlSet001/Control/CLASS/{4D36E968-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}/0000    
Direct3D Version    7.14.10.0643    
OpenGL Version    6.14.10.8494    
Catalyst™ Control Center Version    2009.0203.2228.40314

Meg a hardverről:

Primary Adapter        
Graphics Card Manufacturer    Powered by ATI    
Graphics Chipset    ATI MOBILITY RADEON HD 2600    
Device ID    9581    
Vendor    1002        
Subsystem ID    1562    
Subsystem Vendor ID    1043        
Graphics Bus Capability    PCI Express    
Maximum Bus Setting    PCI Express x16        
BIOS Version    010.054.000.000    
BIOS Part Number    BK-ATI VER010.054.000.000    
BIOS Date    2007/07/02        
Memory Size    1279 MB    
Memory Type    HyperMemory        
Core Clock in MHz    500 MHz    
Memory Clock in MHz    400 MHz    

Grafikus processzor tulajdonságai    
Videokártya    ATI Mobility Radeon HD 2600 (Asus)
BIOS verzió    010.054.000.000
BIOS dátuma    07/02/07,14:00:3
GPU kódneve    M76
PCI eszköz    1002-9581 / 1043-1562  (Rev 00)
Gyártási technológia    65 nm
Busz típusa    PCI Express 1.0 x16 @ x16
Memória mérete    512 MB
GPU órajele    500 MHz  (eredeti: 500 MHz)
RAMDAC órajele    400 MHz
Pixel futószalagok    4
TMU futószalagonként    2
Egységesített (unified) árnyalók    120  (v4.0)
Hardveres DirectX támogatás    DirectX v10
Pixel kitöltési sebesség    2000 MPixel/mp
Texel kitöltési sebesség    4000 MTexel/mp

Memóriabusz tulajdonságai    
Busz típusa    DDR2
Busz szélessége    128 bit
Valódi órajel    396 MHz (DDR)  (eredeti: 400 MHz)
Effektív órajel    792 MHz
Sávszélesség    12.4 GB/mp

Hi!

Személy szerint hardware-es gebaszra gyanakszom, vagyis még arra sem. Konkrétan a videóvezérlő túlmelegedésére gondolok. Bár az én notimban nem 2600 Mobility van hanem csak 1600-as, de havernak szintén egy 2600-al szerelt notija van és ő még COD4-ezni is szokott rajta. Az idő után megjelenő krix-kraxok nem egy tipikus driver okozta jelenség, főleg túlhúzott mem vagy az említett túlmelegedés okozza, vagy egyéb hardware para. Gondolom a Mobility 2600-ast is lehet monitorozni, teszem azt GPU hőfok meg ilyenek. esetleg teszteld le egy ablakban futtatott 3D alkalmazással, hogy mellette lásd a gpu hőfok alakulását. Ha megfagy akkor látni fogod, hogy mikor tette.

Persze ez is csak egy tipp, de azért hátha magyarázatot ad a dologra.

Sok sikert!
A barátnőm megjegyezte tegnap este az ágyban: Te egy perverz disznó vagy!
Mire én: Kemény szavak ezek egy kilenc évestől!

#363 Felhasználó inaktív   amesius 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 03. 20. 22:44

Idézet: Rodrigez07 - Dátum: 2009. márc. 20., péntek - 16:53

Hi!

Személy szerint hardware-es gebaszra gyanakszom, vagyis még arra sem. Konkrétan a videóvezérlő túlmelegedésére gondolok. Bár az én notimban nem 2600 Mobility van hanem csak 1600-as, de havernak szintén egy 2600-al szerelt notija van és ő még COD4-ezni is szokott rajta. Az idő után megjelenő krix-kraxok nem egy tipikus driver okozta jelenség, főleg túlhúzott mem vagy az említett túlmelegedés okozza, vagy egyéb hardware para. Gondolom a Mobility 2600-ast is lehet monitorozni, teszem azt GPU hőfok meg ilyenek. esetleg teszteld le egy ablakban futtatott 3D alkalmazással, hogy mellette lásd a gpu hőfok alakulását. Ha megfagy akkor látni fogod, hogy mikor tette.

Persze ez is csak egy tipp, de azért hátha magyarázatot ad a dologra.

Sok sikert!

"Konkrétan a videóvezérlő túlmelegedésére gondolok."

Hát, nagyon köszönöm a segítséged. A takarólemezt alulról levettem (a belső felülete egy komplett hőtükör, nemhogy elvezető), ablakot rányit... és láss csodát: minden tökéletes. De csukott ablaknál is megy. :) Meg is emeltem, hogy járja a levegő. Tehát minden ok, nincs több gubanc, lefagyás, és még hűtőt se kell vegyek. Szóval mégegyszer köszönöm, hogy kisegítettél.

#364 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 20. 22:58

Idézet: amesius - Dátum: 2009. márc. 20., péntek - 1:24

asus Pro31sa
...
én ati-s laptopot már biztos nem vennék...
...
A takarólemezt alulról levettem (a belső felülete egy komplett hőtükör, nemhogy elvezető), ablakot rányit... és láss csodát: minden tökéletes. De csukott ablaknál is megy.  Meg is emeltem, hogy járja a levegő. Tehát minden ok, nincs több gubanc, lefagyás, és még hűtőt se kell vegyek.

Akkor szerinted ez most ati hiba vagy asus tervezési hiba ?
Az igazi mazochista az, aki közúti ellenőrzésnél leáll mögéd, pedig le se intették!
Nem jött össze neki, továbbküldték...

#365 Felhasználó inaktív   Rodrigez07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 21. 00:28

Idézet: amesius - Dátum: 2009. márc. 20., péntek - 22:44

"Konkrétan a videóvezérlő túlmelegedésére gondolok."

Hát, nagyon köszönöm a segítséged. A takarólemezt alulról levettem (a belső felülete egy komplett hőtükör, nemhogy elvezető), ablakot rányit... és láss csodát: minden tökéletes. De csukott ablaknál is megy. :) Meg is emeltem, hogy járja a levegő. Tehát minden ok, nincs több gubanc, lefagyás, és még hűtőt se kell vegyek. Szóval mégegyszer köszönöm, hogy kisegítettél.

Az is lehet, hogy a GPU-t hűtő borda gyatrán érintkezik a GPU felületével de a takarólemez leszedésével friss levegőhöz juttattad. Azért a gyártók, akármennyire is szidjuk őket alapos tesztelésnek vetik alá a notikat. Tehát biztosra veheted, hogy egy FEAR szintű játékot lefuttattak rajta, hiszen nem mondhatod azt a júzernek, hogy ez a készülék nem erre van mikor beleteszik a "gamer" videókártyát :)
Szal örülök, hogy rájttünk gyoran a hiba okára, annak kevésbé, hogy ilyen szar félmegoldással lehetett csak orvosolni. esetleg ha garis a gépsárkány, nem érné meg visszavinni? Szerintem, ha simán tudod prezentálni a jelenséget márpedig tudod, akkor kutya kötelességük a kicserélni a masinát. Ennyit megér szerintem. Mond meg, hogy éjjel nappal Studio Max-ezel, meg Maya-zol és az alatt is fagy mint állat és ez Neked munkaeszköz :D
A barátnőm megjegyezte tegnap este az ágyban: Te egy perverz disznó vagy!
Mire én: Kemény szavak ezek egy kilenc évestől!

#366 Felhasználó inaktív   amesius 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 03. 21. 16:55

Ezek után már nem gyanítanám, hogy az ati lenne a hibás, a hűtésről fogalmam sincs... Csatoltam egy képet, ilyen. Az előző gépben szedtem már szét a hűtést, amikor procit cseréltem, talán csak a paszta volt elhasználódott. Ehhez a garancia miatt se nyúlok, meg hogy fiatal még. Majd fúrok néhány lyukat a takarólemezre. :D A garancia emiatt lehet, több vesződséggel járna, mint haszonnal. Inkább megszögelem, minthogy elvigyék. Szétjátszani se fogom, látom, nem arra tervezték. Csak egy lapos, nem egy asztali erőmű. Akartak bele egy HD-s kártyát, hát belerakták ezt, szerintem. Összességében, meg föleg, hogy kiderült a gubanc, semmi bajom vele, bőven megfelel.

Csatolt fájl:

#367 Felhasználó inaktív   Czmorek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 20. 06:34

Sziasztok!

Nem érzem magam otthon a következő témában, és segítségre lenne szükségem.

Van egy Toshiba A100-192-es notim, benne egy X1600-al.
Lenne helyette egy X1900-as, de MXM III-as.

Nekem ez az MXM semmit nem mond, főleg, hogy III-as.

Belemenne az előző helyére, vagy ez valami teljesen más foglalat?

#368 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 25. 20:30

Sajnos teljesen kezdő Ati user vagyok. Vettem egy Acer Aspire 5536G laptopot, amiben egy Ati Mobility Radeon 4570 található.

Windows 7 azonnal fel is ismerte mint Radeon 4000 series, de gondoltam felrakom a legújabb 9.9-es catalystot, hiszen elvileg - a leírás szerint - támogatja a kártyát. Csak hogy hiába fut e a telepítő, hiába írja, hogy sikeres, se control center, se driver, se semmi. Leszedtem Driver Swapperrel a régit és most felraktam az egészet újból. Az eredmény ugyan az. Természetesen hivatalos ati/amd oldalról van a driver. :/

Mit tehetek?
Acer 5536g Playstation 3 Slim LG 42LD550

#369 Felhasználó inaktív   SityiSXT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 26. 10:48

Idézet: Czmorek - Dátum: 2009. szept. 20., vasárnap - 6:34

Sziasztok!

Nem érzem magam otthon a következő témában, és segítségre lenne szükségem.

Van egy Toshiba A100-192-es notim, benne egy X1600-al.
Lenne helyette egy X1900-as, de MXM III-as.

Nekem ez az MXM semmit nem mond, főleg, hogy III-as.

Belemenne az előző helyére, vagy ez valami teljesen más foglalat?

Az MXM-ről itt olvashatsz bővebben. Jó volna tudni az X1600 típusát, hogy cserélhető-e, vagy alaplapra forrasztott...

#370 Felhasználó inaktív   SityiSXT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 26. 10:52

Idézet: sQr` - Dátum: 2009. szept. 25., péntek - 20:30

Sajnos teljesen kezdő Ati user vagyok. Vettem egy Acer Aspire 5536G laptopot, amiben egy Ati Mobility Radeon 4570 található.

Windows 7 azonnal fel is ismerte mint Radeon 4000 series, de gondoltam felrakom a legújabb 9.9-es catalystot, hiszen elvileg - a leírás szerint - támogatja a kártyát. Csak hogy hiába fut e a telepítő, hiába írja, hogy sikeres, se control center, se driver, se semmi. Leszedtem Driver Swapperrel a régit és most felraktam az egészet újból. Az eredmény ugyan az. Természetesen hivatalos ati/amd oldalról van a driver. :/

Mit tehetek?

Mobility Radeonoknál sajna bűvészkedni kell, hogy a normál Catalyst femásszon rá. Szerencsére nem egy ördöngösség a dolog, csak Mobility Modder kell hozzá. Én is ezt használom a Mobility Radeon 2700-esemhez, mert ha a Fujitsu jóindulatára lennék bízva, akkor még mindig 8.4-es Catalystom lenne.
És egy apró megjegyzés: az UAC-ot nem kell kikapcsolni, akárhogy is javasolja, megy az UAC-cal is (nekem legalábbis nem volt problémám vele)

#371 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 26. 12:47

Köszönöm szépen, azt hiszem sikerült is. Lenne egy másik kérdésem:

Ha játszani szeretnék... a procihoz találtam már progit, amit szépen monitorozza és változtatja, hogy teljesítmény a fontos, vagy aksi élettartam és állíthatom hogy fele vagy teljes sebességen járjon.

Van egy olyan érzésem viszont, hogy a videókártya is vissza van fojtva...az ellen mit tehetek?

Köszönöm szépen előre is a sok segítséget, sajnos első laptop és számomra teljesen ismeretlen kártya...
Acer 5536g Playstation 3 Slim LG 42LD550

#372 Felhasználó inaktív   SityiSXT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 27. 10:02

Idézet: sQr` - Dátum: 2009. szept. 26., szombat - 12:47

...
Van egy olyan érzésem viszont, hogy a videókártya is vissza van fojtva...az ellen mit tehetek?
...

CCC-ben a PowerPlay. Sajna másról nem tudok, mert az átlag VGA-buherátor progik nem nagyon komálják a laptop VGA-kat. Esetleg az InjectTunnel megér egy próbát...

#373 Felhasználó inaktív   cefre00 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 10. 18. 11:51

Idézet: cefre00 - Dátum: 2008. nov. 10., hétfő - 1:10

Sziasztok!

Nem régen kaptam egy Amilo pi2540-es notebookot. XP-t tettem rá, mert azt jobban szeretem, és persze mennek rajta a kedvenc progijaim is. Ahhoz, hogy az xp felmenjen az asztali drivert kellett telepítsem az ati hd 2400-as videokarihoz. Ennek ellenére például a battle of middel-earthben csak 1024x768as felbontás a legnagyobb. Nincs ötletetek miért nem lehet a felbontást 1200xvalamire állítani, mert úgy sokkal szebb lenne...

Köszi szépen! :D

Aki akar kérdezni, az ide írjon. Ne mailt küldjön, mert nem tudom hogyan tudnék rá válaszolni.

Köszönöm!
Mindenhol jó, de legjobb a [localhost]! :)

#374 Felhasználó inaktív   Zsömbi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 11. 10. 23:51

Sziasztok!

Van egy nagy problémám. Hétvégén próbáltam frissíteni az ATi Catalyst-et, de sajnos nem jártam sikerrel. :( A hivatalos oldalon töltöttem le, de telepítés közben problémát írt ki. Utána próbálkoztam a MobilityModder-rel "meghackelni" a catalyst-et és úgy felinstallálni, de így sem jártam sikerrel.

Végül visszatettem az eredeti drivert, de sajnos nem tudja betölteni a rendszer a Catalyst-et. Ezt írja ki hibaüzenetnek:

Kép

Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy hogyan tudnám helyreállítani a gondot? Próbáltam az új Catalystet először uninstallálni, valamint biztonsági mentésből helyreállítani a rendszert, csak sajnos nem volt olyan időpontban mentés, ami jó lenne. :(
üdv.: Zsömbi

Fujitsu Siemens Amilo Pa 3553 .:. Mobile AMD Turion64 X2 RM70 2.0 GHz .:. 3072 MByte DDR2 PC5300 .:. 320 GByte 5400 rpm SATA .:. ATi Mobility Radeon HD3470
OS Windows Vista Home Premium

#375 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 00:11

Idézet: Zsömbi - Dátum: 2009. nov. 11., szerda - 0:51

Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy hogyan tudnám helyreállítani a gondot? Próbáltam az új Catalystet először uninstallálni, valamint biztonsági mentésből helyreállítani a rendszert, csak sajnos nem volt olyan időpontban mentés, ami jó lenne. :(

Első körben rendesen le kéne pucolni a drivert mert a hibaüzenetből következtetve ez inkább összevissza egymásratelepítés volt. A Control Centert is el kell távolítani nem csak a Display Drivert.
Az igazi mazochista az, aki közúti ellenőrzésnél leáll mögéd, pedig le se intették!

#376 Felhasználó inaktív   Zsömbi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 11:02

Idézet: Chabi - Dátum: 2009. nov. 11., szerda - 1:11

Első körben rendesen le kéne pucolni a drivert mert a hibaüzenetből következtetve ez inkább összevissza egymásratelepítés volt. A Control Centert is el kell távolítani nem csak a Display Drivert.

Az a baj, hogy a vezérlőpult -> programok eltávolításában nincsen semmilyen ATi bejegyzés, amit el lehetne távolítani. :( Próbáltam a "Your Uninstaller 2009" programmal is, de az sem látja.
Hogyan tudnám másképp eltávolítani? :think: A Program Files\Ati könyvtárban sincs semmilyen uninstaller.
üdv.: Zsömbi

Fujitsu Siemens Amilo Pa 3553 .:. Mobile AMD Turion64 X2 RM70 2.0 GHz .:. 3072 MByte DDR2 PC5300 .:. 320 GByte 5400 rpm SATA .:. ATi Mobility Radeon HD3470
OS Windows Vista Home Premium

#377 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 11:28

Idézet: Zsömbi - Dátum: 2009. nov. 11., szerda - 12:02

Az a baj, hogy a vezérlőpult -> programok eltávolításában nincsen semmilyen ATi bejegyzés, amit el lehetne távolítani. :( Próbáltam a "Your Uninstaller 2009" programmal is, de az sem látja.
Hogyan tudnám másképp eltávolítani? :think: A Program Files\Ati könyvtárban sincs semmilyen uninstaller.

Azt a Your uninstaller 2009-et felejtsd el mert hülyeség. A videokártya driverét próbáld meg ezzel a Driver Sweeper 2.0 programmal kipucolni. Ha a pucolás után maradna a C meghajtón egy ATI könyvtár vagy a Program Files-ban azt letörölheted és ezután indítsd újra a gépet. Ha minden ok akkor az indulásnál kérni fogja a driver telepítését.

http://downloads.guru3d.com/Driver-Sweeper...nload-2186.html

#378 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 11. 11. 11:31

Kevés lehet, adott helyzetben. Érdemes az msicuu-val leszedni az ATI minden nyomát a telepítési adatbázisból is.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#379 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 02:11

Lehet a .net-et (legalább 2-es verzió) is fel kéne tenni.

Szerkesztette: Valdy 2009. 11. 12. 02:11 -kor

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#380 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 26. 21:30

Van egy Acer 5538G-m, egy Mobility HD 4330-cal. Terhelés nélkül 220MHz-en megy a core és 250-en a memória, viszont szeretném még ezeket csökkenteni, ha lehet.
Ati tray tools-t próbáltam, de nem működött a csökkentés.
Tud valaki egy jó progit? Előny az egyszerűség :)
WoT nick: Atti77

Téma megosztása:

• (20 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.