HWSW Informatikai Kerekasztal: Augusztus 20, Tüzijáték - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (70 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Augusztus 20, Tüzijáték Nem informatika, tudom, de talán idefér Értékeld a témát: -----

#1021 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 22. 13:24

Idézet: ottokar - Dátum: 2006. aug. 22., kedd - 13:21

Akkor nem tudom hogy a rossebbe zuhant az egyik strandon egy emberre a fa mikor nem szorongott tömegben? A cserepek mármint az öngyilkos cserepek meg olyanok hogy egy ugrik csak le a tömegbe, és ha tömeg van talál, ha nincs tömeg nem. Az üvegcserepekről nem is beszélek. A gyilkos fa is úgy csinált, tömeg van zuhanok.

Ez a vonulat tényleg vakvágány. Ráadásul hülyeség. A veszélyt igenis lehet csökkenteni, minimalizálni. Még ha teljesen kiküszöbölni nem is.
Elköltöztem :-)

#1022 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 22. 13:32

Idézet: Rive - Dátum: 2006. aug. 22., kedd - 14:17

Nomost. Nagyjából ugyanezt ugatom itt néhány hozzászólás óta én is. Pl. link, link.

Ha vöröslő fejed hajtotta billentyűzetzúzás helyet olvasnál, értelmeznél, akkor talán nem kötnél bele rögtön az élő fába, betonba, szőrszálba is. Csá'.

Ez azért nem így van, mert az előzőben még a BKV 2-2,5 órás elszállítási idejét védted, és magyaráztad, hogy miért annyi az annyi.
Én pedig kezdettől fogva azt szajkózom, hogy nem az a lényeg, hogy mindenki BKV-buszon/metrón/villamoson legyen, hanem hogy onnan eltávozoon, ahol tömegnyomor volt.
Az a drámai tömeg, ami koncentrálódott vasárnap este a Petőfi híd-Dunapart-Árpád híd-Dunapart-Petőfi híd területen, az (szétterülve a belvárosban a pesti és budai oldalon egyaránt) semmi különlegeset nem nem okozott volna.
Nem kell hozzá BKV, csak az, hogy elhagyják a már említett területet. általában úgy, ahogy odamentek, gyalogosan.
És itt kanyarodok vissza az általam jópár oldallal ezelőtt állított 35-40 perccel, mint elégséges idővel ahhoz, hogy a nevezett terület gyakorlatilag felszabaduljon.
Gondolkoztál már ma?

#1023 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 22. 13:34

A kor es a bolcsesseg nincs egyenes aranyossagban. Attol, hogy 40-50 eves vagy, meg siman lehetsz hulye is (Macika, nem neked cimeztem).

#1024 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 08. 22. 13:37

Idézet: Rive - Dátum: 2006. aug. 22., kedd - 14:24

Ez a vonulat tényleg vakvágány. Ráadásul hülyeség. A veszélyt igenis lehet csökkenteni, minimalizálni. Még ha teljesen kiküszöbölni nem is.

Csökkenteni lehet, nyilván ahol kisebb a népsűrűség ott kisebb eséllyel talál el valakit a fa. Ez a matematika. de fa már eltalálta, arra meg nincs képlet, hogy mi van akkor ha odébbmennek, oszt pár cserép a nyakába potyog.
Make love not Wor.

#1025 Guest_ottokar_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 08. 22. 13:38

Idézet: Rive - Dátum: 2006. aug. 22., kedd - 14:24

Tudod hülyézni a legkönnyebb. Az elmúlt 5 évben hány ember halt meg úgy hogy rádőlt a fa.

#1026 Felhasználó inaktív   Hasse 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 22. 13:46

Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. aug. 22., kedd - 14:34

A kor es a bolcsesseg nincs egyenes aranyossagban. Attol, hogy 40-50 eves vagy, meg siman lehetsz hulye is (Macika, nem neked cimeztem).

Pláne Magyarországon.

#1027 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 22. 13:46

Idézet: ottokar - Dátum: 2006. aug. 22., kedd - 14:38

Tudod hülyézni a legkönnyebb. Az elmúlt 5 évben hány ember halt meg úgy hogy rádőlt a fa.

És vasárnap este hány ember halt meg a Dunaparton kívül, hogy rádőlt egy fa?
És a belvárosban (tehát kívül az általam megjelölt 'vörös' területen) hány helyen esett az emberek fejére tégla/cserép/bádogtető???
Gondolkoztál már ma?

#1028 Guest_ottokar_*

Elküldve: 2006. 08. 22. 13:53

Érdekes az illetékesek aszondják hogy 2óra kellett volna a tömeg szétszéledéséhez. Itt nagytehetségű fórumtársak 30-40 perc alatt röhögve megoldották volna rendőri segédlettel. Csak azt felejtik el hogy annyi rendőr nincs az országban.

#1029 Guest_ottokar_*

Elküldve: 2006. 08. 22. 13:55

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. aug. 22., kedd - 14:46

És vasárnap este hány ember halt meg a Dunaparton kívül, hogy rádőlt egy fa?
És a belvárosban (tehát kívül az általam megjelölt 'vörös' területen) hány helyen esett az emberek fejére tégla/cserép/bádogtető???

250 fa dőlt ki és 2500-ról tört le igen vastag ág, csak a véletlenen múlt.

#1030 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 22. 13:58

Idézet: ottokar - Dátum: 2006. aug. 22., kedd - 14:55

250 fa dőlt ki és 2500-ról tört le igen vastag ág, csak a véletlenen múlt.

Nem ez volt a kérdés.
Persze megszoktam már a válaszaidban a mellébeszélést...
Gondolkoztál már ma?

#1031 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 08. 22. 14:00

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. aug. 22., kedd - 14:58

Nem ez volt a kérdés.
Persze megszoktam már a válaszaidban a mellébeszélést...

Nem ér a kérdés, mert aki az utcán volt, az a Dunaparton hempergett  :D

Vagy épen híradásokból nem hallottunk egyéb balesetekről, mint ahogy sok autós balesetet is látok, akár halálosat is, mégsem szerepel a híradóban, sem a lánglovagokon, sehol.
Make love not Wor.

#1032 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 22. 14:00

Idézet: ottokar - Dátum: 2006. aug. 22., kedd - 14:53

Érdekes az illetékesek aszondják hogy 2óra kellett volna a tömeg szétszéledéséhez. Itt nagytehetségű fórumtársak 30-40 perc alatt röhögve megoldották volna rendőri segédlettel. Csak azt felejtik el hogy annyi rendőr nincs az országban.

Én alátámasztottam több oldalról is logikus magyarázattal a 40 percet.

Ők mivel támasztották alá Neked a >2 órát? Csak nem azzal, hogy ők az illetékesek?
Gondolkoztál már ma?

#1033 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 22. 14:03

Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. aug. 22., kedd - 12:44

Te vegyel vissza kollega. Te kezdted el a jol ismert videk <-> varos ellentetet szitani. Ha annyira nem tetszik a fovaros meg a lakoi, hat maradj otthon foldet turni, senki sem fog megakadalyozni benne.

Olvasd el a postot és utána állj neki hülyeségeket beszélni légyszives...  :rolleyes:  :offtopic: vége, ha egyéb probléma van akkor PÜ, vagy jöhet a warn, amelyik jobban esik...  :rolleyes:
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1034 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 22. 14:05

Idézet: Eleanor - Dátum: 2006. aug. 22., kedd - 6:09

Valahol olvastam, hogy aki a természeti katasztrófából politikai tőkét akar kovácsolni, az egyéb aljasságokra is képes.  :think:

szerintem kezdheted kaparni a falat, mert te eppen ezt a toket kovacsolod most...
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#1035 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 22. 14:10

Idézet: Thrawn - Dátum: 2006. aug. 22., kedd - 12:34

Jelen esetben amúgy is nagyobb menetsűrűséggel közlekedtek, a tömeget oda is kell szállítani, nem csak vissza, de mindegy, ezen nem érdemes vitatkozni. Amit én nehezményezek, hogy sok hozzászólás a teljes kiürítés lehetetlensége mellett érvel (ebben alighanem igazuk lehet), méghozzá olyan felhangokkal, hogy akkor meg kár a gőzért, vesszen mindenki (ez viszont már erősen megkérdőjelezhető).

Azért tudod, hogy ezt a következtetést te teszed hozzá, és így vágod mások fejéhez?

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#1036 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 22. 14:10

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. aug. 22., kedd - 6:48

Szerk.: miután önrendelkezési jogokról lemondok azzal, hogy állampolgár vagyok, elvárható, hogy ő egy kicsit gondoskodjon rólam. Az egyénnek sokszor nincs erőforrása vigyázni magára. Az államnak van.

es meg adot is fizetsz az allamnak azert, hogy a kozrendet es a kozbiztonsagot fenntartsa.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#1037 Felhasználó inaktív   Thrawn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 22. 14:16

Idézet: Eleanor - Dátum: 2006. aug. 22., kedd - 15:10

Azért tudod, hogy ezt a következtetést te teszed hozzá, és így vágod mások fejéhez?

Lehet, hogy sarkítottam, de lassan oda jut a topik, hogy sokan azon kezdenek vitatkozni, hogy ha 19:00-kor felhívják a figyelmet a veszélyre, akkor 21:00-ig 458935, vagy 458936 embert lehetett volna biztonságba helyezni. Igen, ez megint sarkítás, de így talán jobban átmegy minden egybegyűltnek, hogy mit akarok mondani.
S minthogy az egész galaktikában nem találtak értékesebbet, mint az értelem, mindenütt segítették fölvirradni. Ők lettek a csillagmező földművesei; vetettek, s néha arattak is. És néha, egykedvűen, gyomlálni is kényszerültek.

#1038 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 22. 14:16

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. aug. 22., kedd - 15:03

Olvasd el a postot és utána állj neki hülyeségeket beszélni légyszives...  :rolleyes:  :offtopic: vége, ha egyéb probléma van akkor PÜ, vagy jöhet a warn, amelyik jobban esik...  :rolleyes:

Elolvastam mar. Hulyeseg. :D Viszont kikerem, hogy azt feltetelezd, hogy warn-t fogok osztogatni egy olyan forumszekcioban, ami nem is hozzam tartozik. Az idevalosi mod majd ad, ha akar. Veled a tovabbi kommunikaciot meg PU-ben sem szeretnem folytatni, ha nem nagy gond. Tema lezarva.

#1039 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 22. 14:22

Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. aug. 22., kedd - 15:16

Elolvastam mar. Hulyeseg. :D Viszont kikerem, hogy azt feltetelezd, hogy warn-t fogok osztogatni egy olyan forumszekcioban, ami nem is hozzam tartozik. Az idevalosi mod majd ad, ha akar. Veled a tovabbi kommunikaciot meg PU-ben sem szeretnem folytatni, ha nem nagy gond. Tema lezarva.

:offtopic:
Lehet minősíteni a hozzászólásomat, de egyet ne felejts el, te kezdtél személyeskedni, kostolgatni. A véleményemhez pedig -azt hittem- jogom, van, mint ahogyan hülyének lenni is.
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1040 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 22. 14:22

Térjünk vissza a topic témájához, ha lehet.

Téma megosztása:

• (70 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.