HWSW Informatikai Kerekasztal: Augusztus 20, Tüzijáték - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (70 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Augusztus 20, Tüzijáték Nem informatika, tudom, de talán idefér Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   Tron65 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 20. 20:26

Ez az égő, nemafaláb!
A "királyi" m1 mindeféle kommentár nélkül a 9. perctől rajzfilmet kezdett el adni.
A TV2 a 18. percig bírta, majd elkezdtek magyarázkodni.
Pedig mindták, hogy szél is lesz, meg eső is.
:D

A tragédiákra való tekintettel kiszedtem a bohócfej-bélyeget.

Szerkesztette: Carmaged 2006. 08. 20. 22:49 -kor

Az analfabétáknak ugyanúgy ízlik a betűtésztával készült leves?

#2 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 20:27

az rtl végigbírja úgy látszik :)
JóSebesség

#3 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 08. 20. 20:28

Mi meg felmentünk a 10 emeletes tetejére, oszt hamar takarodtunk is lefelé. Pedig vizipipa is included volt. Csávókám meg odajött, hogy akkor Neki is adjunk füvet. Hádevaze, elítélendő dolog, minnyá lehajítlak, ebben sokkal jobb banános cucc van  :reklamacio:
Make love not Wor.

#4 Felhasználó inaktív   20Joe20 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 20:38

Hat volt mar ennel jobb tuzijatek is :( .

#5 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 20:50

Átteszem szigetre.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#6 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 20:59

Elég érdekes volt az idei augusztus 20-i tüzijáték, az biztos.
Egy dolog, hogy az erős szél és a légköri változások miatt nem szabad(na) tüzijátszani, de a királyi tévé reakciója loller volt. Amúgy nem nézek TV-t, csak a Mama :reklamacio: reklamált. :)
Itt helyben még várjuk a tüzijátékot, de nem sok esélye van.
Minden esetre egy komment elkélt volna a médiában.

#7 Guest_ottokar_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 08. 20. 21:03

Idézet: Omega - Dátum: 2006. aug. 20., vasárnap - 21:59

Elég érdekes volt az idei augusztus 20-i tüzijáték, az biztos.
Egy dolog, hogy az erős szél és a légköri változások miatt nem szabad(na) tüzijátszani, de a királyi tévé reakciója loller volt. Amúgy nem nézek TV-t, csak a Mama :reklamacio: reklamált. :)
Itt helyben még várjuk a tüzijátékot, de nem sok esélye van.
Minden esetre egy komment elkélt volna a médiában.

Az RTL végigközvetítette. Szegény operatőrök micsoda küzdelmet folytattak a széllel, minketten kapaszkodtak a kamerába. Bravó!

#8 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 21:05

Azért beírhatnád (tok), hogy mi a lófüttyről van szó. Hol nézitek a tűzijátékot. Nem csak a rákos Bp létezik a világon......
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#9 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 08. 20. 21:11

A HírTV most nyekegett be meg nem erősített információk szerint volt 2 halálos áldozata a viharnak és az egyik térnél egy fa rádőlt pár nézőre... :think: Reméljük csak rossz infot kaptak...
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#10 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 21:11

Évek óta röhögök azokon, akik képesek kimenni a tömegnyomorba. Most még jobban, elég xar lehetett tökig elázni. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#11 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 21:23

Idézet: leslie - Dátum: 2006. aug. 20., vasárnap - 22:11

Évek óta röhögök azokon, akik képesek kimenni a tömegnyomorba. Most még jobban, elég xar lehetett tökig elázni. :)

meg annak a 2 -vagy remelem nem tobb- ember halala..  :rolleyes:
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#12 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 21:25

Idézet: LightBringer - Dátum: 2006. aug. 20., vasárnap - 22:11

A HírTV most nyekegett be meg nem erősített információk szerint volt 2 halálos áldozata a viharnak és az egyik térnél egy fa rádőlt pár nézőre... :think: Reméljük csak rossz infot kaptak...

Sajnos meg tudom erősíteni a hírt, a polgárőrrádióban is kiment a hír. Bővebbet még nem tudni.
A Lánchíd budai hídfőjénél a tömegbe dőlt egy fa, az Alkotmány utca sarkán a Parlamentnél kidőlt szintén egy fa, letépve a trolivezetéket.
A Matrózkocsmánál van a 2 haláleset, most mondják a PTT-n.
Gondolkoztál már ma?

#13 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 21:27

Azért, ha tudsz jó helyet kifogni, óriási élmény tud lenni, közvetlen közelről nézve.
Gondolkoztál már ma?

#14 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 21:31

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. aug. 20., vasárnap - 22:25

Sajnos meg tudom erősíteni a hírt, a polgárőrrádióban is kiment a hír. Bővebbet még nem tudni.
A Lánchíd budai hídfőjénél a tömegbe dőlt egy fa, az Alkotmány utca sarkán a Parlamentnél kidőlt szintén egy fa, letépve a trolivezetéket.
A Matrózkocsmánál van a 2 haláleset, most mondják a PTT-n.

Én ott voltam az Intercontinentalnál kb. a tizedik sorban. (Nem pestieknek: Lánchíd és Erzsébet híd között.) Iszonyatos látvány volt, ahogy nem vízszintesen, hanem szinte felfelé vitte a vizet a szél, ráadásul minden keresztutcában megvolt.

Amikor az Intercontinentalból jött az üvegcsörömpölés, elkezdett nyomulni hátra a tömeg, aztán futás. Mi először egy sarok mögé álltunk be (engem egy villanyoszlop, jóbarátomat egy autó fogta meg, úgy nyomott a szél!), majd berohantunk egy épületbe, ahol a nagy kukákat tárolták, de hogy hova, azt nem tudom. Félelmetes látvány és érzés volt, ahogy az emberek nem tudták a mozgásukat kontrollálni, szó szerint tolt a szél mindenkit. Nem volt megállás.

El tudom képzelni, hogy van súlyos sérült az Intercontinentalban is, óriási üvegcsörömpölés volt. A széltől meg nem hallottuk a tüzijátékot.

Szerk.: belegondolva, az volt a szerencsénk, hogy csak pár szem jég volt, legalábbis mi kaptunk...

Szerk2.: hol a Matrózkocsma? A Batthyány-n? Egyik ismerősöm ott volt...

Szerkesztette: Carmaged 2006. 08. 20. 21:44 -kor

#15 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 08. 20. 21:32

A HírTV-n már 3 halottról és jó sok sebesültről szólnak a hírek... :(
Kép

#16 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 21:33

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. aug. 20., vasárnap - 22:31

Én ott voltam az Intercontinentalnál kb. a tizedik sorban. (Nem pestieknek: Lánchíd és Erzsébet híd között.) Iszonyatos látvány volt, ahogy nem vízszintesen, hanem szinte felfelé vitte a vizet a szél, ráadásul minden keresztutcában megvolt.

Amikor az Intercontinentalból jött az üvegcsörömpölés, elkezdett nyomulni hátra a tömeg, aztán futás. Mi először egy sarok mögé álltunk be (engem egy villanyoszlop, jóbarátomat egy autó fogta meg, úgy nyomott a szél!), majd berohantunk egy épületbe, ahol a nagy kukákat tárolták, de hogy hova, azt nem tudom. Félelmetes látvány és érzés volt, ahogy az emberek nem tudták a mozgásukat kontrollálni, szó szerint tolt a szél mindenkit. Nem volt megállás.

El tudom képzelni, hogy van súlyos sérült az Intercontinentalban is, óriási üvegcsörömpölés volt. A széltől meg nem hallottuk a tüzijátékot.

A HírTV-n azt mondták az Icont tetejéről lehulló üvegek okoztak sérüléseket az alant küzdőkre...
Kép

#17 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 21:39

Idézet: LightBringer - Dátum: 2006. aug. 20., vasárnap - 22:33

A HírTV-n azt mondták az Icont tetejéről lehulló üvegek okoztak sérüléseket az alant küzdőkre...

Mindent elnyomott az üvegcsörömpölés. Eddig el sem tudtam képzelni, hogy ilyen létezik. Nem semmi élmény, még mindig a hatása alatt vagyok.

#18 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 21:40

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. aug. 20., vasárnap - 22:27

Azért, ha tudsz jó helyet kifogni, óriási élmény tud lenni, közvetlen közelről nézve.

Tudja a fene, mindig mondják, hogy idén még szebb lett, mint a tavalyi, de tavaly meglestük Petőfi hídről életem első és utolsó tüzijátékát. Egynek jó volt, ilyet is láttam, ennyi. Én nem láttam a szent koronát, meg az EU csatlakozós motívumokat, csak gondolkoztam, hogy a kis felusi 10 perces pukkogatás is teljesen jó, töredékéből megoldják, ez meg elég durva kiadás, fennakadás, megfejtés, tömeget meg kívánom a hátam közepére.

Inkább itthon maradtam papírmunkázni, tetőről lesős projekt pedig megbukott, aztán el voltam a folyosón egy sörrel, kész.
Make love not Wor.

#19 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 08. 20. 21:42

Röhögj, ha jólesik. Remélem, egészségedre szolgál. De legalább fogd vissza magad, ha már voltak, akik belehaltak és (szerintem) jó néhányan szenvedtek súlyos sérüléseket az üvegtől meg a faágaktól, cserepektől. :mad: :mad:

Nem szoktam így kiadni a haragom, de ettől most nagyon kinyílt a bicska a zsebemben. :mad:

#20 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 21:43

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. aug. 20., vasárnap - 22:40

Tudja a fene, mindig mondják, hogy idén még szebb lett, mint a tavalyi, de tavaly meglestük Petőfi hídről életem első és utolsó tüzijátékát. Egynek jó volt, ilyet is láttam, ennyi. Én nem láttam a szent koronát, meg az EU csatlakozós motívumokat, csak gondolkoztam, hogy a kis felusi 10 perces pukkogatás is teljesen jó, töredékéből megoldják, ez meg elég durva kiadás, fennakadás, megfejtés, tömeget meg kívánom a hátam közepére.

Inkább itthon maradtam papírmunkázni, tetőről lesős projekt pedig megbukott, aztán el voltam a folyosón egy sörrel, kész.

Mint említettem volt KÖZVETLEN KÖZELRŐL!!!
Gondolkoztál már ma?

Téma megosztása:

• (70 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó