Idézet: Fanatic - Dátum: 2006. szept. 3., vasárnap - 16:59
Basic, egyébként nem tűnik fel, hogy jóformán már csak te írsz ebbe a topikba? Nem szúrt szemet, hogy mindenki elmaradt? WH-t most külted el elég arrogánsan egy kis pihenőre, ami elég bunkó dolog volt tőled. Helyette inkább gondokodni kellett volna azon, amit leírt. Tehát elolvas, gondolkodik, majd válaszol. Esetleg nem válaszol, hanem magábaszál. De az önkritikának még az írmagja is hiányzik belőled. Szerintem.
Általad jól megmutakozik az hitgyüli valódi természete.
Én pont az ellenkezőjét látom...
Mióta megnyílt a topic, eléggé nyögvenyelősen döcögött, amíg Basic el nem kezdte újra a postolgatást. Attól a pillanattól kezdve mindenki rápörgött a témára, amivel csak az a baj, hogy nem a téma miatt, hanem az ő postjaira ugrott mindenki. Ez valszeg azt jelenti, hogy ez a topic róla szól, és az eredeti identitását "vallási felekeztek, egyházak stb" elveszítette. Nézd meg, hány post születik ezzel kapcsolatban és mennyi, ami Basicnek szól...
Lehet, hogy rosszul látom, de nekem ez a benyomásom...
Többen is írtak már az eredeti témához kapcsolódóan értelmes, jó dolgokat - no reaction. Akkor miről is szól a topic...
Engem nem zavar, csak egy észrevétel.
Egyébként megtiltották a "hitgyülizést", de végülis még annak is több köze van a témához, ugyanis identitását nézve: vallási felekezet, sőt egyház, némelyeknek pedig szekta...
Szerkesztette: WhiteHunter 2006. 09. 04. 10:01 -kor