HWSW Informatikai Kerekasztal: Vallási felekezetek, egyházak, szekták II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (20 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Vallási felekezetek, egyházak, szekták II. Szerepük, helyük a társadalomban Értékeld a témát: -----

#361 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 10. 16:16

Idézet: Basic - Dátum: 2006. szept. 10., vasárnap - 17:13

A Németh Sándorozást meg a HGY-zést végleg be kellene már fejezni.
:mad:

Ebből az egészből csak a nevet fogtad fel?  :omg: Baromira nem az itt az érdekes hogy hol meg ki mondta, hanem hogy mit. Nem ő minősíti NS-t, hanem NS saját magát, ezért nem veszi őt komolyan _senki_ aki önálló, felnőtt gondolkodásra képes. Szerintem.
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#362 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 09. 10. 16:16

Idézet: PPeter - Dátum: 2006. szept. 10., vasárnap - 12:39

Hát erre én is...

Aki kiváncsi hamar megöregszik. Amúgy semmi közöd hozzá, és a téma erősen off. bár ezt neked jobban kellene érezned. :mad:

#363 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 10. 16:24

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. szept. 10., vasárnap - 16:16

Ebből az egészből csak a nevet fogtad fel?  :omg: Baromira nem az itt az érdekes hogy hol meg ki mondta, hanem hogy mit. Nem ő minősíti NS-t, hanem NS saját magát, ezért nem veszi őt komolyan _senki_ aki önálló, felnőtt gondolkodásra képes. Szerintem.

Nem tudom kinek érzitek magatokat, hogy egy embert megitéljetek/minősítsetek?!
Kiváncsi lennék az életetekre, ti bizti mindent jobban csináltok mindenkitől.
Nekem NS hiteles ember, az élete nyitott könyv. Ő nem egy usernév avataral, aki azt mond és csinál amit akar, ő az egész ország előtt felválalja a hitét, amiben én csak csodálni tudom őt! Szóljon aki uttánna tudná ezt csinálni, ja és gondolom azt a mára közel 50 ezer embert az ő csábos vonzereje vitte el a hit gyülekezetébe  :omg:  anno 70-es évek végén kb. 5 ember kezdte el ezt a munkát, amiből ma 50 ezer ember, és számtalan sok csarnok, iskola stb. a gyümölcs. 1 fillér állami pénz nélkül.
...na asszem én se sűrűn jövök ide, nagyon primitívek és meggondolatlanok vagytok :mad:

Szerkesztette: Basic 2006. 09. 10. 16:27 -kor

#364 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 10. 16:26

Idézet: Basic - Dátum: 2006. szept. 10., vasárnap - 17:24

Nekem NS hiteles ember, az élete nyitott könyv. Ő nem egy usernév avataral, aki azt mond és csinál amit akar, ő az egész ország előtt felválalja a hitét, amiben én csak csodálni tudom őt! Szóljon aki uttánna tudná ezt csinálni, ja és gondolom azt mára közel 50ezer embert az ő csábos vonzereje vonzotta az embereket a hit gyülekezetébe  :omg:  anno 70-es évek végén kb. 5 ember kezdte el ezt a munkát, amiből ma 50 ezer ember, és számtalan sok csarnok, iskola stb. a gyümölcs. 1 fillér állami pénz nélkül.
...na asszem én se sűrűn jövök ide, nagyon primitívek és meggondolatlanok vagytok :mad:

Ha már beidézed egy postomat, legalább vennéd a fáradtságot, hogy elolvasnád és értelmeznéd. Csak 2 sor. Írtam, nem az számít, hogy ő NS, ha Józskapista mondana akkora ökörségeket, akkor is ugyan ez lenne a véleményem.

#365 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 10. 16:27

....

#366 Felhasználó inaktív   Putt Putt 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 10. 16:28

Nekem NS hiteles ember, az élete nyitott könyv. Ő nem egy usernév avataral, aki azt mond és csinál amit akar, ő az egész ország előtt felválalja a hitét, amiben én csak csodálni tudom őt! Szóljon aki uttánna tudná ezt csinálni, ja és gondolom azt mára közel 50ezer embert az ő csábos vonzereje vonzotta az embereket a hit gyülekezetébe  :omg:  anno 70-es évek végén kb. 5 ember kezdte el ezt a munkát, amiből ma 50 ezer ember, és számtalan sok csarnok, iskola stb. a gyümölcs. 1 fillér állami pénz nélkül.

Embernek!

Gondolkodó, felnőtt embernek. :)

Te kinek képzeled magad, hogy csak úgy leprimitívezzél bárkit is.

Ezzel Te magad minősíted saját magadat.

#367 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 10. 16:28

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. szept. 10., vasárnap - 16:26

Ha már beidézed egy postomat, legalább vennéd a fáradtságot, hogy elolvasnád és értelmeznéd. Csak 2 sor. Írtam, nem az számít, hogy ő NS, ha Józskapista mondana akkora ökörségeket, akkor is ugyan ez lenne a véleményem.

Ez nem csak neked szólt. Többet nem írok erről, tele van már a hócipőm ezzel a témával.

#368 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 10. 16:31

Idézet: Putt Putt - Dátum: 2006. szept. 10., vasárnap - 16:28

Embernek!

Gondolkodó, felnőtt embernek. :)

Te kinek képzeled magad, hogy csak úgy leprimitívezzél bárkit is.

Ezzel Te magad minősíted saját magadat.

Gondolkodó felnőtt ember nem beszél így, kb, hitler beszélt így, mikor azt mondta hogy minden  a zsidók miatt van, most kb. ezt érzem én is. minden probléma a hgy-meg ns miatt van? baromság... jobb lenne a világ, meg az ország is ha még több ilyen ember lenne benne.

#369 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 10. 16:31

Idézet: Basic - Dátum: 2006. szept. 10., vasárnap - 17:28

Ez nem csak neked szólt. Többet nem írok erről, tele van már a hócipőm ezzel a témával.

Akkor rossz HSZ-t idéztél be. Bár a lényegen nem változtat.

#370 Felhasználó inaktív   Putt Putt 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 10. 16:34

Idézet: Basic - Dátum: 2006. szept. 10., vasárnap - 17:31

Gondolkodó felnőtt ember nem beszél így, kb, hitler beszélt így, mikor azt mondta hogy minden  a zsidók miatt van, most kb. ezt érzem én is. minden probléma a hgy-meg ns miatt van? baromság... jobb lenne a világ, meg az ország is ha még több ilyen ember lenne benne.

Kikérem magamnak, hogy Hitlerhez hasonlítgass.

Ki mondta, hogy bármi a HGY és NS miatt van?? Üldözési mániád nagyon fejlett úgy látom. :think:

#371 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 10. 16:34

Idézet: Basic - Dátum: 2006. szept. 10., vasárnap - 17:31

Ki mondta, hogy minden NS miatt van? Idézd már be légyszives, hogy ki/hol írt ilyet?  :rolleyes: Egyébként ilyen emberből nem kell több, van belőle elég....

#372 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 10. 16:36

Idézet: Putt Putt - Dátum: 2006. szept. 10., vasárnap - 16:34

Kikérem magamnak, hogy Hitlerhez hasonlítgass.

Ki mondta, hogy bármi a HGY és NS miatt van?? Üldözési mániád nagyon fejlett úgy látom. :think:

ugyanmá...kikéred...hm. persze neked lehet... amúgy nem tudom minek szóltál bele? nem tudsz önnáló hsz-t létrehozni? muszáj beszólni másnak/másba? ami amúgy is off...

Szerkesztette: Basic 2006. 09. 10. 16:42 -kor

#373 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 10. 16:38

Idézet: Basic - Dátum: 2006. szept. 10., vasárnap - 17:36

ugyanmá...kikéred...hm. persze neked lehet... amúgy nem tudom minek szóltál bele? nem tudsz önnáló hsz-t létrehozni? muszály beszólni másnak/másba? ami amúgy is off...

Ez viszont személyeskedés. Komolyan mondom, támaszd alá a mondandódat egy linkel pls... Ki hol írt olyat, hogy minden a hgy és NS miatt van?  :think:

ps: nem muszály, hanem muszáj ;)

#374 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 10. 16:40

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. szept. 10., vasárnap - 16:34

Ki mondta, hogy minden NS miatt van? Idézd már be légyszives, hogy ki/hol írt ilyet?  :rolleyes: Egyébként ilyen emberből nem kell több, van belőle elég....

konkrétan sehol, célozva az előző oldal pl. tele van vele. egyébként mióta megnyílt újra a topic, diplomatikusan figyeltem, nem irtam bele, de ezt ottokar kezdte, az ócsárolást, anyázást és én vagyok olyan lelkiismeretes hívő hogy ha azt mondják pro akkor én reagálhassak rá kontrával, már ha érted mire gondolod?...

nem, bocsánat dextrose kezdte: itt.

Szerkesztette: Basic 2006. 09. 10. 16:45 -kor

#375 Felhasználó inaktív   Putt Putt 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 10. 16:44

Idézet: Basic - Dátum: 2006. szept. 10., vasárnap - 17:36

ugyanmá...kikéred...hm. persze neked lehet... amúgy nem tudom minek szóltál bele? nem tudsz önnáló hsz-t létrehozni? muszály beszólni másnak/másba? ami amúgy is off...

Csak azért, mert ez egy nyilt fórum. Én pedig egy kíváncsi, mindenre nyitott ember vagyok.

Szabad véleménnyivánításhoz pedig jogom vagyon.

Alapvetően ezt a jogot, Te próbálog korlátozni. Senki semmi olyat nem mondhat, ami Neked nem tetszik. Eléggé szánalmas hozzáállás.

Úgy látom, Te azt képzeled, hogy megtérésed valami különleges magas piedesztára emel mindenki más fölé.

Nézz körül. Egy sámlin állsz, ami egy jó nagy gödörben van.

Megjegyezni kívámom, hogy ezt a gödröt nem Én ástam, nem a többi fórumozó ásta, hanem Te magad.

#376 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 10. 16:47

Idézet: Basic - Dátum: 2006. szept. 10., vasárnap - 17:40

konkrétan sehol, célozva az előző oldal pl. tele van vele. egyébként mióta megnyílt újra a topic, diplomatikusan figyeltem, nem irtam bele, de ezt ottokar kezdte, az ócsárolást, anyázást és én vagyok olyan lelkiismeretes hívő hogy ha azt mondják a akkor én reagálhassak rá b-vel, már ha érted mire gondolod?...

Akkor definiáljuk, hogy mit jelent Neked, hogy a hgy tehet "mindenről"? Mi mindenről? Ez még kicsit homályos nekem.

#377 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 10. 16:49

Idézet: Putt Putt - Dátum: 2006. szept. 10., vasárnap - 16:44

Csak azért, mert ez egy nyilt fórum. Én pedig egy kíváncsi, mindenre nyitott ember vagyok.

Szabad véleménnyivánításhoz pedig jogom vagyon.

Alapvetően ezt a jogot, Te próbálog korlátozni. Senki semmi olyat nem mondhat, ami Neked nem tetszik. Eléggé szánalmas hozzáállás.

Úgy látom, Te azt képzeled, hogy megtérésed valami különleges magas piedesztára emel mindenki más fölé.

Nézz körül. Egy sámlin állsz, ami egy jó nagy gödörben van.

Megjegyezni kívámom, hogy ezt a gödröt nem Én ástam, nem a többi fórumozó ásta, hanem Te magad.

:respect: Persze jogod van hozzá, úgy mint nekem is, ha azt mondják pro akkor én mondhassam: kontra, nem?
Nem vágyom arra, hogy itt elfogadjon bárki is, csak azért nem fogok hozzá simulni a fórumhoz, hogy elfogadjanak, neagyon jól érzem magam a bőrömben. Sikeres vagyok az élet minden területén, amit Istennek köszönhetek, nem NS-nek (közvetlenül) de nem is ennek a topicnak!  :D

#378 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 10. 16:51

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. szept. 10., vasárnap - 16:47

Akkor definiáljuk, hogy mit jelent Neked, hogy a hgy tehet "mindenről"? Mi mindenről? Ez még kicsit homályos nekem.

alapvetően irigyek az emberek, ez sokmindenben megnyilvánul. igazából a legtöbb esetben -a véleményem szerint- az irigység motiválja az embereket.

#379 Felhasználó inaktív   Putt Putt 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 10. 16:57

Idézet: Basic - Dátum: 2006. szept. 10., vasárnap - 17:49

:respect: Persze jogod van hozzá, úgy mint nekem is, ha azt mondják pro akkor én mondhassam: kontra, nem?
Nem vágyom arra, hogy itt elfogadjon bárki is, csak azért nem fogok hozzá simulni a fórumhoz, hogy elfogadjanak, neagyon jól érzem magam a bőrömben. Sikeres vagyok az élet minden területén, amit Istennek köszönhetek, nem NS-nek (közvetlenül) de nem is ennek a topicnak!  :D

Köszönöm szépen. :)

Ahogy Én látom. Senki sem korlátozta a jogaidat, mindaddig, amíg a fórum írott szabályainak keretein belül maradtál.

A több meg váljék egészségedre, élj boldogan, sokáig, jókedvben bőségben, senki nem sajnál, irígyel tőled semmit. :)

Megjegyzem Engem sohasem motivált az irígység.

#380 Guest_ottokar_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 09. 10. 17:07

Nekem NS hiteles ember, az élete nyitott könyv. Ő nem egy usernév avataral, aki azt mond és csinál amit akar, ő az egész ország előtt felválalja a hitét, amiben én csak csodálni tudom őt! Szóljon aki uttánna tudná ezt csinálni, ja és gondolom azt a mára közel 50 ezer embert az ő csábos vonzereje vitte el a hit gyülekezetébe  :omg:  anno 70-es évek végén kb. 5 ember kezdte el ezt a munkát, amiből ma 50 ezer ember, és számtalan sok csarnok, iskola stb. a gyümölcs. 1 fillér állami pénz nélkül.

Nekem meg nem hiteles, és engem taszít. Ha azt mondta a római és görög kultúráról ami felmerült nemcsak azért. Ha valaki arra vetemedik hogy kiáll a köz elé, ráadásul TV-n keresztül betolakszik emberek mindennapjaiba akkor meg fogják ítélni, és jogosan. Az adott csatornáért én fizetek és nem mindegy hogy mivel töltik ki az időt. A két nagy európai kultúráról így nyilatkozni meg több mint műveletlenség.

Téma megosztása:

• (20 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó