HWSW Informatikai Kerekasztal: Assassin's Creed - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (26 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Assassin's Creed

#101 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 12. 18:31

Idézet: Tiga - Dátum: 2007. nov. 12., hétfő - 10:55

Isteni egy játék. Törlöm is a Crysis a CoD4-el együtt :eek:

Megjelent pc-re? :think:
(vagy x360-ról is lehet gamékat törölni?)

Szerkesztette: lordrolee 2007. 11. 12. 18:32 -kor

Kép

Xfire profil

LordRolee

#102 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 12. 18:35

Mivel van saját HDD-je, ja :D

#103 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 12. 18:46

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2007. nov. 12., hétfő - 18:35

Mivel van saját HDD-je, ja :D

de crysis nincs xboxra... azt minek törli?  :confused:
a másik meg, nem férnek el egymás mellett? :D

Szerkesztette: Valdy 2007. 11. 12. 18:46 -kor

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#104 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 12. 18:50

:think: Kép  :D

#105 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 12. 21:31

Hát én pont fordítva vagyok a játékkal, ahogy haladok úgy lesz egyre laposabb. Az első fél óra egyébként valami isteni, amikor még minden új... és még cska "gyakorol" az ember az irányítással. Késöbb viszont...

Iszonyat mű az irányítás, teljesen indirekt(jól mondta amd rula). Nem a célzással van gond még mielőtt a pcsek felhörrennek, igazából arra semmi szükség. Egyrészt bonyolult, másrészt túl egyszerű: bonyolult mert tököm se akar kínlódni a kijelöléssel. Komolyan, ez kinek az ötlete volt? Ha kardozni akarok valakivel miért nem elég ha odamegyek hozzá és nyomok egy gombot? Miért kell még ezenfelűl KIJELÖLNI? Ráadásul baromi idegesítő, ha az ember el akar futni, mert akkor megint meg kell nyomni a kijelölés gombot  :Đ
Egyszerű mert tényleg néha olyan érzése mvan mintha nem is én irányítanám a karaktert. Épp az elöbb volt itt pár haverom és megmutattam nekik, tisztára készen voltak hogy miket csinálok, de igazából semmit. :D

A feladatok elég egyszerűek, az első fél óra után már mindent láttál :D legutóbb a Dead Rising-nál volt ez az érzés. Baromi erős első fél óra, isteni körítés, de...

Egy biztos. A grafika,a látvány, a design, a hatalmas városok odabasznak. Ezt tényleg látni kell, egész egyszerűen hihetetlenűl szép. és élettel teli. A városok közti terek is hatalmasak.

De akkor térjünk is át a további dolgokra. AI. Hát nem tudom, szerintem egyszerű mint a bot. Talán nem is baj annyira, de néha nagyon röhejes hogy az őr elé esek le a tetőről és csak csúnyán néz rám. Egyébként ez a másik, hogy ugye kerülni kell a feltűnést. De ez... hát néha idegtépő. Olyan iszonyat lassú tempóban kell közlekedni ahhoz hogy ne vegyenek észre, hogy elalszom közben. Még lovon sem lehet vágtázni, mert az is "gyanús". LOL.  Elmenekülni egyébként nem nehéz, csak egy idő után idegesítő...

Ami még hatalmas negatívum, az a hang. Hát a beszédhangok a városban(nem a cutscene-kben) az valami baszott gyenge minőségű. Mint a GTA3-ban. Ráadásul itt is ismételnek, nem is kicsit.

Azért még egy pozitívumot megemlítenék. A történet. Na az nagyon jó. Jól kidolgozott, nem hatalmas hülyeség(bár nem értem miért kellett a legelején ellőni a poént) és eléggé eredeti is!

Még szerintem a játék felénél sem tartok, de ezek jöttek le. Az eleje iszonyatosan bejött, de aztán egyre lejjebb csúszott a lelkesedésem. Jelenleg olyan 7/10. :D
JóSebesség

#106 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 13. 09:20

Nem kell kijelölni, hogy harcolj, legalábbis én sosem szoktam, megcsinálja első csapás után :D
Amikor pl. megmentek őröktől az utcán valakit, mindig úgy csinálom, hogy a kedvenc kis pengével odafutok, az egyikre ráugrok, aztán kard elő és harc, ameddig jönnek :D

Asszem most jön a 8. emberke majd nekem, szóval eléggé a vége felé vagyok, egy kifogásom van, hogy túl egyszerű a játék, mondjuk nem szeretem a nagy kihívásokat az tény, de eddig nem volt nehezebb kinyírni a 7. embert, mint az elsőt.

Valóban nem változik sokat a játék az első másfél óra után, de az engem nem zavart :p

Azt még nem értem, hogy miért csinálták tökugyanojanra mind a 3 városban assassin kirendeltségek épületét :D

#107 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 13. 21:45

Végigtoltam, egész sok volt még hátra, és volt 1-2 keményebb rész is :D

#108 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 13. 21:48

Szameg hogy csúsztatják a PC megjelenést.  :reklamacio:
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#109 Felhasználó inaktív   Neo [HuN] 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 13. 21:51

Áááá...rettentően irigyellek. Én meg megnéztem a játék első fél óráját és csak ámultam-bámultam, csorgattam a nyálam. Szerintem csúcs...
AMD Athlon 64 X2 Dual 4200+ | 2 GB Kingmax | Geforce 8600 GT Silence

#110 Felhasználó inaktív   Aguinaga 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 13. 23:00

Uhh, én is kipróbáltam, még a legelején vagyok, de tetszik...
(Ahogy itt látom, még lehet, hogy lejjebb lohad a lelkesedésem, de annyi baj legyen)

#111 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 13. 23:10

Idézet: Valdy - Dátum: 2007. nov. 12., hétfő - 18:46

de crysis nincs xboxra... azt minek törli?  :confused:
a másik meg, nem férnek el egymás mellett? :D

Nem akarok most nagyon belemenni, hogy mivel töltöm le a játékokat boxra, de kb úgy néz ki, hogy van egy boxom meg van egy pc-m is. És pc-re illetve boxra is a pc-vel kell játékokat letölteni, tudod a netről. Így egymás mellett voltak a pc vinyóján és miután kipróbáltam az Assasint 'töröltem' a két említett játékot. Ennyi :omg:  :Đ

NEm gondoltam, hogy egy hwsw forumon ilyet technikai dolgokat kell magyaráznom :rolleyes:  :p  :D

Szerkesztette: Tiga 2007. 11. 13. 23:11 -kor

#112 Felhasználó inaktív   Aguinaga 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 18. 13:54

Hehe :)

#113 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 19. 17:27

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2007. nov. 12., hétfő - 22:31

Egyrészt bonyolult, másrészt túl egyszerű: bonyolult mert tököm se akar kínlódni a kijelöléssel. Komolyan, ez kinek az ötlete volt? Ha kardozni akarok valakivel miért nem elég ha odamegyek hozzá és nyomok egy gombot? Miért kell még ezenfelűl KIJELÖLNI? Ráadásul baromi idegesítő, ha az ember el akar futni, mert akkor megint meg kell nyomni a kijelölés gombot  :Đ

te valamit kurvara szarul csinalsz akkor en sosem jeloltem ki senkit csak ha meg kellett lopni vagy hallgatozni :D

Amugy vegigtoltam a jatekot, a szotri jo, a kuldetesek nagyjabol egylere mennek, kb ezek vannak:

Fokuldetes - szerezz informaciot a kovetkezo modon:
-informatortol aki arra ker, hogy rohangalj es szedj ossze zaszlokat
-informator aki arra ker h bizonyos idon belul nyirj ki valakit
-hallgatozas: ulj le egy padra es hallgasd az informaciot. ennyi
-lopjal meg valakit. ugyancsak nagyon egyszeru

Opcionalis kuldetes:
-magas tornyok megmaszasa, a terep felderitesehez
-civilek megmentese
-zaszlok osszeszedese (kalapomat leteszem azelott aki mindet megtalalja), lovagok kinyirasa, de ezek mar csak olyan konzolos "legyen mit csinalnod" trukk, semmi koze a sztorihoz, es jutalommal sem jar (max achievmentet kapsz erte)

Kb ennyi. Szerencsere a jetek nem kotelez h az osszes infot megszerezd, tehat nem kell minden informatoros kuldit megcsinalni (sot van ugy hogy egyet sem) mert ezek a jatek vege fele kurva nehezek lesznek, majdnem lehetetlen megcsinalni h kinyirjal valakit anelkul h az orok ne vegyenek eszre. Mivel semmi jutalom nincs ha mindent megcsinalod, igy az utolso 3-4 kuldinel ki is hagytam ezeket es csak a tobbit csinaltam meg.

A szori az nagyon jo, a vefejezes reszbn zarja le a sztorit, es gondolom nem lovok le nagy poent ha azt mondom h a jateknak van egy sci-fi resze is, lenyegeben ez a sztori gerince. Reszletezni,spoilerezni most nem fogok, de a vegzest nezve, ugy nez ki hogy a POP utan ez lesz az Ubisoft ujabb sikeres franchiseja.

A jatek mint olyan nagyon jo, hangulatos, viszont azt a kuldit ami nem megy nem kell eroltetni mert akkor csak potyara eszed sajat idegeid.
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#114 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 19. 17:33

Idézet: Tiga - Dátum: 2007. nov. 14., szerda - 0:10

Nem akarok most nagyon belemenni, hogy mivel töltöm le a játékokat boxra, de kb úgy néz ki, hogy van egy boxom meg van egy pc-m is. És pc-re illetve boxra is a pc-vel kell játékokat letölteni, tudod a netről. Így egymás mellett voltak a pc vinyóján és miután kipróbáltam az Assasint 'töröltem' a két említett játékot. Ennyi :omg:  :Đ

NEm gondoltam, hogy egy hwsw forumon ilyet technikai dolgokat kell magyaráznom :rolleyes:  :p  :D

szeirintem meg egyaltalan nem kell ilyet magyarazz ezen a forumon nyilvanosan. legyen ez az elso es utolso csak szobeli figyelmeztetes!
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#115 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 19. 17:37

Bocsi! Mindig elfelejtem az álszentséget, hogy kussolgatni kell MO-n! Tényleg nem akarom hangoztatni...

Szerkesztem ;) Ja, nemlehet már...

Szerkesztette: Tiga 2007. 11. 19. 17:38 -kor

#116 Felhasználó inaktív   nobela 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 19. 22:15

Idézet: Tiga - Dátum: 2007. nov. 19., hétfő - 16:37

Bocsi! Mindig elfelejtem az álszentséget, hogy kussolgatni kell MO-n! Tényleg nem akarom hangoztatni...

Álszentség ???
Te hülye vagy öcsém.

Bűncselekményre utalgatsz itt, talán nem meglepő hogy a HWSW nem akar ebben partnered lenni...

#117 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 19. 22:49

Azért kértem bocsánatot. ;) És nem hülyéztem le senkit :offtopic: Szóval még egyszer bocsánat a forumtól és kiszerkeszteném, ha lehetne! Esetleg egy modi megtenné ezt helyettem? :rolleyes:

nobela, veled sem akarok vitázni, hogy mi bűncselekmény és mi nem. Egyenlőre egy külföldi szerzői jogi cégnél dolgozom és tudom mi, merre, hányóra nem kell kétségbe esni :respect: Láttam én már rosszabbat is munkám folyamán ;)

Szerkesztette: Tiga 2007. 11. 19. 22:53 -kor

#118 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 19. 23:07

akkor méginkább szégyelld magad hogy warezolsz és reklámozod :respect:  :up:
JóSebesség

#119 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 20. 09:08

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2007. nov. 19., hétfő - 17:27

Fokuldetes - szerezz informaciot a kovetkezo modon:
-informatortol aki arra ker, hogy rohangalj es szedj ossze zaszlokat
-informator aki arra ker h bizonyos idon belul nyirj ki valakit
-hallgatozas: ulj le egy padra es hallgasd az informaciot. ennyi
-lopjal meg valakit. ugyancsak nagyon egyszeru

Kihagytad a beszéd meghallgatását, aztán a szónok összeverését :D

#120 Felhasználó inaktív   nobela 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 20. 14:43

Idézet: Tiga - Dátum: 2007. nov. 19., hétfő - 21:49

nobela, veled sem akarok vitázni, hogy mi bűncselekmény és mi nem. Egyenlőre egy külföldi szerzői jogi cégnél dolgozom és tudom mi, merre, hányóra nem kell kétségbe esni

Bocs, kicsit talán elragadott a hév...

Viszont, hogy mi bűncselekmény és mi nem, azt nem TE fogod eldönteni... (sajnos nem is én  :D  )

Mindenki tudja, hogy hogy mennek a dolgok, de reklámozni talán nem kéne...

Ráadásul gyűlölöm azt a mentalitást, hogy mindent letöltünk warezbe' aztán meg szidjuk a fejlesztőket hogy milyen szar konzol-portokat csinálnak. Tessék vásárolni!

Főleg bírom amikor valaki 8800GTX-el warezhuszárkodik  :mad:

De ez az egész egy nagy  :offtopic:

Téma megosztása:

• (26 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »