Uninstalláld, töröld, majd jön a final. Ne kelljen beírni, hogy én megmondtam :Đ
Assassin's Creed
Elküldve: 2008. 03. 04. 16:34
Akkor majd koppansz szépen
Uninstalláld, töröld, majd jön a final. Ne kelljen beírni, hogy én megmondtam :Đ
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2008. 03. 04. 16:35
Idézet: Pietrosz - Dátum: 2008. márc. 4., kedd - 16:34
Akkor majd koppansz szépen
Hát pedig én addig nem szedem le, míg bele nem ütközöm egy ilyen hibába!
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"
Elküldve: 2008. 03. 04. 22:01
Elég valószínűtlen, hogy 3 héttel a megjelenés előtt még ne a végleges legyen. Főleg nem feature ready
Az pre-alpha szint, ha még nincs benne minden, azt akarják mondani a megjelenés előtt 3 héttel pre alpha szinten állt a játék? :Đ
Elküldve: 2008. 03. 04. 22:33
Idézet: Mumia - Dátum: 2008. márc. 4., kedd - 22:01
Elég valószínűtlen, hogy 3 héttel a megjelenés előtt még ne a végleges legyen. Főleg nem feature ready
Az pre-alpha szint, ha még nincs benne minden, azt akarják mondani a megjelenés előtt 3 héttel pre alpha szinten állt a játék? :Đ
Szvsz nem törvényszerű, hogy ha kikerül valami akkor automatikusan a legfrissebb kerül ki...
Így nézve meg bőven lehetséges, hogy egy végleges de utsó pár bugfix nélküli példány került mocskos mancsaink közé
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H
Elküldve: 2008. 03. 04. 22:36
Idézet: laragirl83 - Dátum: 2008. márc. 4., kedd - 17:35
Hát pedig én addig nem szedem le, míg bele nem ütközöm egy ilyen hibába! 
vki nagyot fog koppanni hamarosan :Đ
Phenom II X3 720@X4 3200MHz 4GB RAM@1333MHz HD5770
Steam Community profil - Raven (friends only)
Games for Windows Live profil - BlackRaven HU
Steam Community profil - Raven (friends only)
Games for Windows Live profil - BlackRaven HU
Elküldve: 2008. 03. 04. 22:37
Ezért csodálkoztam ,sehol egy hurrá megjelent hír a külföldi pcgamer oldalakon...
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..
Hádédész..
Elküldve: 2008. 03. 04. 22:43
tiszta hl2 feeling :o :Đ
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2008. 03. 04. 22:47
Idézet: dani83 - Dátum: 2008. márc. 4., kedd - 22:43
tiszta hl2 feeling :o :Đ
jah csak itt 1 év helyett 1 hónapot kell várni és már most is használható
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H
Elküldve: 2008. 03. 04. 23:13
Idézet: Mumia - Dátum: 2008. márc. 4., kedd - 22:01
Nézd, egyfolytába szétfagy a játék, nem tölt be az egyik pálya, ezt vicc véglegesnek hívni.
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2008. 03. 04. 23:13
Sziasztok!
Sajna nekem valamiért az egész játék alatt (elején video, menü, játékban) kb 10-15 másodpercente leáll kb 5 másodpercre az egész. meg sem mozdul.
Már drivert is cseréltem, meg directx et is. (xp directx9)
a gépemnek jónakkell lennie hozzá
4giga ram
DualCore Intel Core 2 Duo E6850, 3000 MHz (9 x 333)
NVIDIA GeForce 8800 GTX (768 MB)
Előre is köszi a segítségeket, válaszokat!
Sajna nekem valamiért az egész játék alatt (elején video, menü, játékban) kb 10-15 másodpercente leáll kb 5 másodpercre az egész. meg sem mozdul.
Már drivert is cseréltem, meg directx et is. (xp directx9)
a gépemnek jónakkell lennie hozzá
4giga ram
DualCore Intel Core 2 Duo E6850, 3000 MHz (9 x 333)
NVIDIA GeForce 8800 GTX (768 MB)
Előre is köszi a segítségeket, válaszokat!
Elküldve: 2008. 03. 04. 23:17
Gyerekek, ez nagyon üt.
Eszméletlen feelinges, nagyon jó a sci-fi vonal, eredeti.
Az egyetlen baj, amit már itt említettek: nagyon üres a vidék. Átmegyek a kezdővárosból Damaszkuszba, kis falvak, gyönyörűek, és mit kell csinálni? Semmit. Se tolvajkodni nem lehet, pénzt gyűjteni, se információt szerezni... csak Richárd király zászlóit gyűjtögetni, mint egy Mario játékban. Nagyon nagy ziccert hagytak ki. Ha belevisznek szerepjáték elemeket, vagy csak több mini-küldetést, sokkal nagyobbat is ütne. Kár, de így is az év akció-kalandja simán.
Szépen is fut, 1680-at bírja 4AA-val maxon, de az alatt elég "recés". Amúgy a grafika, művészi hatás, effektek, minden ott van. Néha mondjuk nekem is fagy, de hát ez a béta... :Đ
Az egyetlen baj, amit már itt említettek: nagyon üres a vidék. Átmegyek a kezdővárosból Damaszkuszba, kis falvak, gyönyörűek, és mit kell csinálni? Semmit. Se tolvajkodni nem lehet, pénzt gyűjteni, se információt szerezni... csak Richárd király zászlóit gyűjtögetni, mint egy Mario játékban. Nagyon nagy ziccert hagytak ki. Ha belevisznek szerepjáték elemeket, vagy csak több mini-küldetést, sokkal nagyobbat is ütne. Kár, de így is az év akció-kalandja simán.
Szépen is fut, 1680-at bírja 4AA-val maxon, de az alatt elég "recés". Amúgy a grafika, művészi hatás, effektek, minden ott van. Néha mondjuk nekem is fagy, de hát ez a béta... :Đ
Szerkesztette: spidey 2008. 03. 04. 23:18 -kor
Elküldve: 2008. 03. 04. 23:18
fél óra alapján év játéka? okééé
(fél-1 óra játék után nálam is 10/10 volt, de bazz, VÉGIG ugyanazt kell csinálni) ráadásul a vége... ehh.
JóSebesség
Elküldve: 2008. 03. 04. 23:19
Nekem is bejön amúgy, még a lovaglást is lenyelem valahogy, szerintem jó lesz, csak ne legyen rövid
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2008. 03. 04. 23:20
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. márc. 5., szerda - 0:18
(fél-1 óra játék után nálam is 10/10 volt, de bazz, VÉGIG ugyanazt kell csinálni) ráadásul a vége... ehh.
év akció-kalandja, nem ugyanaz...
Elküldve: 2008. 03. 04. 23:36
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. márc. 4., kedd - 23:18
Én nem is bírnám végigvinni, a második pályán lefordultam a székről az unalomtól. Ha 10 perc játék után kérdezik én is azt mondtam volna, hogy 10/10.
Elküldve: 2008. 03. 04. 23:39
Idézet: Pietrosz - Dátum: 2008. márc. 4., kedd - 23:13
Nézd, egyfolytába szétfagy a játék, nem tölt be az egyik pálya, ezt vicc véglegesnek hívni.
Én azt nem értem mi az, hogy hiányoznak belőle részek? Ez akkora kamu mint a ház. Eleve konzolra rég kész van, azt ületik át pc-re, tehát featureileg mindennek meg kellett lennie már akkor amikor elkezdték a pc verzió készítését. Na meg ha valóban ilyen alfa szintű lenne akkor honnan a hivatalos telepítő? A kikerült betak alfák mind mind telepítő nélküliek, hiszen mi a frásznak telepítőt csinálni egy játékhoz ami nincs kész? Kivéve ha játékmagazinoknak review-ra kiküldött példány került ki. De abban az esetben meg maximum 1-2 apróbb bugfix hiányozhat. Miért küldenének review-ra olyat amiből hiányoznak fontos részek?
Elküldve: 2008. 03. 04. 23:43
Idézet: Mumia - Dátum: 2008. márc. 4., kedd - 23:39
Én azt nem értem mi az, hogy hiányoznak belőle részek? Ez akkora kamu mint a ház. Eleve konzolra rég kész van, azt ületik át pc-re, tehát featureileg mindennek meg kellett lennie már akkor amikor elkezdték a pc verzió készítését. Na meg ha valóban ilyen alfa szintű lenne akkor honnan a hivatalos telepítő? A kikerült betak alfák mind mind telepítő nélküliek, hiszen mi a frásznak telepítőt csinálni egy játékhoz ami nincs kész? Kivéve ha játékmagazinoknak review-ra kiküldött példány került ki. De abban az esetben meg maximum 1-2 apróbb bugfix hiányozhat. Miért küldenének review-ra olyat amiből hiányoznak fontos részek?
Ez nem retail, hanem valami korábbi build, ilyen pre-release sajtónak, stb.
De majd hó végén kiderül mi van.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet
Elküldve: 2008. 03. 04. 23:53
Idézet: Mumia - Dátum: 2008. márc. 4., kedd - 23:39
Jeruzsálem pálya nem tölt be senkinél, nem lehet végigjátszani a játékot. Ubisoft mióta ad ki ilyen játékot? + a random fagyások
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.

Súgó
A téma zárva.