Idézet: sQr` - Dátum: 2009. márc. 28., szombat - 22:22
Amiről én tudok nyilatkozni...
Irányítás ok. Elég furcsa, ez már nem is arcade, de meg lehet szokni, egész jól irányítható.
Persze, meg lehet szokni az irányítást, de ugyanúgy meg lehet szokni a saints row irányítását is így abban egál a helyzet kb.
Idézet
Ahogy írtam nem magával a kinézettel van bajom, az unreal engine hozza az elvárható szintet, hanem a tartalom hiányával, ugyanis ez is a grafika része, a házakon kb 2 textúra ismétlődik végig.
Idézet
Grafikai minőségben ue3 miatt egyértelműen jobb, viszont sr2-ben legalább nem egyforma minden utca és városrész, és több mint 4 féle autó van benne. Pl az első küldetésben végig úgy éreztem körbe körbe megyek, egyszerűen minden útkereszteződés minden ház tökegyforma, röjej komolyan mondom.
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2009. márc. 28., szombat - 22:22
Ok, az airjack engem sem zavart játékmenet szempontjából, ha ez lenne az egyetlen zavaró dolog a játékban, akkor nem szólnék semmit.
Idézet
Persze a hangja jó, de legalább azt a fáradtságot vehették volna, hogy ha már nem ugyanabban a stúdióban veszik fel ahol a többi szinész hangját legalább valahogy hozzáigazították volna. Mert amikor vin megszólal a játékban minden alkalommal olyan mintha egy doboz lenne a fején és úgy beszélne.