HWSW Informatikai Kerekasztal: The Wheelman - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (6 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Wheelman Vin Diesel

#101 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 29. 10:40

Idézet: sQr` - Dátum: 2009. márc. 28., szombat - 22:22

Na ne mááár...

Amiről én tudok nyilatkozni...

Irányítás ok. Elég furcsa, ez már nem is arcade, de meg lehet szokni, egész jól irányítható.

Persze, meg lehet szokni az irányítást, de ugyanúgy meg lehet szokni a saints row irányítását is így abban egál a helyzet kb.

Idézet

Grafika. Nehogy már 5 éves szint legyen. Nincs ezzel amúgy semmi baj, az a vicc, hogy csak felbontást állíthatsz és samu. Az valóban egy vicc.

Ahogy írtam nem magával a kinézettel van bajom, az unreal engine hozza az elvárható szintet, hanem a tartalom hiányával, ugyanis ez is a grafika része, a házakon kb 2 textúra ismétlődik végig.

Idézet

A többi részben vagy nem tudok nyilatkozni, vagy igazat adok...de nehogy már a SR2-höz mérjük mondjuk grafikailag vagy fizikailag. Mindkettőben jobb azért ez is...

Grafikai minőségben ue3 miatt egyértelműen jobb, viszont sr2-ben legalább nem egyforma minden utca és városrész, és több mint 4 féle autó van benne. Pl az első küldetésben végig úgy éreztem körbe körbe megyek, egyszerűen minden útkereszteződés minden ház tökegyforma, röjej komolyan mondom.

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2009. márc. 28., szombat - 22:22

most kivételesen teljesen egyetértek Mumiával. najó, majdnem teljesen... az airjack speciel nem zavar, mert arcade. oké, vicces, de még elfogadható lenne, de sajnos vannak nagyobb hibái is.

Ok, az airjack engem sem zavart játékmenet szempontjából, ha ez lenne az egyetlen zavaró dolog a játékban, akkor nem szólnék semmit.

Idézet

illetve vin hangja szerintem kurvajó, igaz nem nagyon erőltette meg magát, de nem is csodálkozom  :Đ

Persze a hangja jó, de legalább azt a fáradtságot vehették volna, hogy ha már nem ugyanabban a stúdióban veszik fel ahol a többi szinész hangját legalább valahogy hozzáigazították volna. Mert amikor vin megszólal a játékban minden alkalommal olyan mintha egy doboz lenne a fején és úgy beszélne.

#102 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 01. 16:07

Lehet valahol állítani benne a grafot?
Vagy csak felbontást lehet?

#103 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 01. 16:20

Csak felbontás. Esetleg ini piszkálásra gondolhatsz, mert unreal motor ugye, de nekem ahhoz nem volt erőm.
Acer 5536g Playstation 3 Slim LG 42LD550

#104 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 02. 08:23

Amúgy mai viszonylatok nézve (főleg ebben a stílusban) abszolút nem nagy a cucc vasigénye.
Inkább ami zavaró, a hülye akadások. Hiába megy ~ avg 50-55 fps-el, ha néha meg meg áll 1 secre. De hálisten nem annyira súlyos a helyzet mint pl a saint ROW-nál.

#105 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 18. 21:51

Na ez mondjuk vicc, de felraktam a cuccot újra, Windows 7 alatt és 30 fps a szokásos 1 vagy csak fél mpes megakadásokkal ha nagy a hajtás. A játék pedig eddig csupa szórakozás. Arcade élvezet.

Kíváncsi vagyok fenn tudja-e tartani az érdeklődésem, mert most spec megyek is vissza. Üdítő ez a játékmenet.

#106 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 20. 11:51

Volt aki ezt végigvitte? :'D

Na mindegy. Én ahogy egyre haladok tovább úgy érzem kezd bitang izzasztó lenni. Nem egyszer káromkodtam már - stílusosan - mint a kocsis...

#107 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 20. 12:41

Idézet: sQr` - Dátum: 2009. aug. 20., csütörtök - 12:51

Volt aki ezt végigvitte? :'D

jelen  :)

#108 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 20. 12:53

Igen, Rád számítottam. :'D

Én utánanéztem közben, a végjátéknál vagyok. Egymásra uszítom a 3 bandát, szétszedem a 3 bandát és végső küldetés. Azt hiszem ma estig be is fejezem.

A rengeteg mellékküldetésből csak párat csináltam meg, nem biztos hogy mindet meg akarom. :'D

Egyébként szerintem remek arcade játék. :']

#109 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 21. 17:11

Én ha jól rémlik minden melléküldit megcsináltam :D
Nemtom, valahogy megfogott ez a cucc, pedig tény hogy krva sok hibája van :)

#110 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 21. 19:37

Hát én végeztem a főszállal, aztán úgy éreztem elég volt. Néhány mellékküldetést csináltam csak meg. De szerintem egyébként nem volt rossz játék, csak nagyon sok hiányossága van ami fölött azért nem hunyhat az ember szemet. De csak ha szórakozni ül le, akkor ezekből nem sok mindent lát. Tetszett. :]

Téma megosztása:

• (6 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó