HWSW Informatikai Kerekasztal: Half-Life2 & Steam - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Half-Life2 & Steam

#1 Felhasználó inaktív   Dess 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 08. 26. 13:51

Na hali!
Volna egy égetően nagy problémám!
Tavaly előtt novemberben megvettem a CD Galaxisban a Half-Life2-t. Feraktam és élvetem, minden szép volt. Aztán úgy alakult, hogy tavaly le kellett mondani egy időra a netet. Azóta lett net és mivel kijött a kiegészitő gondoltam mielőtt megveszem felelevenítem a régi emlékeket. Most megint feltettem és pár napja még működöt is de valaki (gőzöm sincs hogyan) ellopta a jelszavamat!!!!! Szal most van 5 eredeti CD-m, egy telepítőkulcsom, tok, blokk csak épp nem tudom élvezni ezt a nagyszerű dolgot! Valami ötlet, hogy hogyan lehetne ezt orvosolni?? :(
Elég sürgős lenne h válaszoljatok mert rohadtul idegesít a dolog! :mad:  :mad:  :mad:

Ui.: Azért nyitok új témát, mert ahol feltettem a kérdést ott nem kaptam rá választ.  :confused:
Core2Duo 2.2Ghz@2.8Ghz | 2X 1GiB Corsair TWIN2X2048-6400C5DHX | x1950PRO PCI-E | 2 Samsung SP2004C | Pio DVR-110D@110

#2 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 26. 14:29

Fogsz választ kapni ott is, ne aggódj; csak járjon arra valamelyik Steam doki. :)
Faster! Harder! Cadaver!

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó