HWSW Informatikai Kerekasztal: iPod NANO vs. Creative Zen V - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

iPod NANO vs. Creative Zen V

#1 Felhasználó inaktív   trakz7 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 01. 15:54

Az új Creative igencsak méltó ellenfélnek néz ki, aki esetleg nem ismerné.... http://www.creative.com/products/product.a...4&product=15283
Kép

Amit tudni kell róla és találunk benne:
- kapható 1, 2 és 4GB-s változatban, 5 féle színben
- Mp3, waw, wma és jpeg support (az újabb vátlozatban, a Zen V Plus-ban már van mpeg4 és divx support is és 1 FM tuner)
- 1,5" színes LCD kijelző (128*128 pixel, forgatható kép)
- Line-in bemenet
- 5 irányú joystick
- szervező
- nincs UMS support :|

Én úgy gondolom, hogy sokkal jobban megéri mint a nano, bár eddig még csak azt használtam, de az árát és teljesítményét nézve, sokkal jobb választásnak tűnik.

Vélemények?

Szerkesztette: trakz7 2006. 09. 01. 15:54 -kor

#2 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 01. 16:56

tud vezérelni kártyaolvasót (mint mobil háttértár, fényképek lehúzásához tábori körülmények között) esetleg? mert számomra az lenne a jó kütyü...

üdv!
.
.
.

#3 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 01. 18:00

Idézet: donphobos - Dátum: 2006. szept. 1., péntek - 17:56

fényképek lehúzásához tábori körülmények között

1, 2 vagy 4G-ra? :confused:

#4 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 01. 21:18

Idézet: Degeczi - Dátum: 2006. szept. 1., péntek - 18:00

1, 2 vagy 4G-ra? :confused:

"vész esetén" jól jön az. de mondjuk Korfun is van minden második faluban internet kávézó, tehát nem kell sokat menni, hogy találjon az ember egy kis megkönnyebülést a kártyája számára. viszont a lehetőség szerintem hasznos.

de csak ezért ilyen kütyüt nem vennék. menet közben pedig nem hallgatok zenét, nekem ahhoz le kell ülni. de ettől függetlenül tetszene egy ilyen lejátszó. ha asszonypajtás hallgatja a nagy zenegépet, akkor én is tudok muzsikálni. de én nem erőltetném ezeket a nagy képernyőket. el kellene már dönteni, hogy zenelejátszót akarnak vagy média lejátszót. az utóbbira egy nagyobb (jóval nagyobb) kijelző kéne. az előbbire egy monokróm vagy OLED kis fogyasztású és méretű kijelző is megteszi.

kicsit úgy tűnik, hogy a gyártók egy készülékkel próbálják lefedni mindkét piaci réteg igényeit, ettől aztán olyan felemás lesz a készülék. mert a zenéhez kár ilyen nagy kijelző szerintem...

üdv!
.
.
.

#5 Felhasználó inaktív   trakz7 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 03. 19:53

Idézet: donphobos - Dátum: 2006. szept. 1., péntek - 17:56

tud vezérelni kártyaolvasót (mint mobil háttértár, fényképek lehúzásához tábori körülmények között) esetleg? mert számomra az lenne a jó kütyü...

üdv!

ezt nem tudom pontosan.. nem használtam még a készüléket, de szeretnék venni egyet a közeljövőbe ... szerintem nem tud, de ha meglesz kipróbálom

...

amúgy nem árt ha nagy a kijelző, engem például megtud őríteni mikor egyenként kell böngészni a számokat.. a képtárolási lehetőség mondjuk tényleg csak 1 extra, de néha az is jól jöhet..

mindenesetre nekem nagyon bejön ez a cucc, és az ára is nagyon jó (1GB - 105$ ; 2GB - 140$ ; 4GB - 175$) ... sztem nagyon megéri, pláne ha azt nézzük h mennyi a nano..

#6 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 03. 20:13

Olyan mp3 lejatszo van, amiben lehet keresni a dalok kozt? Pl beirok egy szot es megtalalja a keresett szamot? Vagy ilyet max az mp3as telefonok tudnak?

#7 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 09. 04. 10:48

ez a topic nem a multimediaba valo? :think:
nah mind1.

nekem 2 gigas nanom van, szal en elfogult vagyok ilyen teren. :)
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#8 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 16. 15:06

Sziasztok!
Kaptam egy ilyen kis 2GB-s szerkezetet bátyámtól. Azelőtt cd-s lejátszóm volt (jobban mondva még van is), szóval a Zen igencsak apró azután. Ha gondoljátok, akkor le is írhatok néhány tapasztalatot vele kapcsolatban, bár még csak 1 hónapja van meg. :)
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#9 Felhasználó inaktív   TiWiNE 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 10:35

Idézet: ion - Dátum: 2006. szept. 3., vasárnap - 20:13

Olyan mp3 lejatszo van, amiben lehet keresni a dalok kozt? Pl beirok egy szot es megtalalja a keresett szamot? Vagy ilyet max az mp3as telefonok tudnak?

5.5 gen Video, de gondolom azota rajottel.

#10 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 10:38

Zen V-t rá lehet venni (firmware frissítéssel), hogy videót is tudjon játszani, vagy azt csak a Plus tudja?
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#11 Felhasználó inaktív   ate 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 05. 09:46

nekem nanom van (2gen, 2gb), öcsém viszont sokáig vacillált a zen v és egy sony között. végül a sonyt vette meg, mert:
1. a zen joystickje könnyen csütörtököt mond (több ismerős is panaszkodott rá)
2. pontosan úgy gondolta, mint donphobos: ekkora méret mellett nincs értelme ilyen kijelzőnek
persze jogosan felmerül a kérdés: miért, az ipodé sem nagyobb. lehet, hogy nem nagyobb, viszont sokkal élesebb, szebb, fényerőssége sokkal nagyobb és albumborítók megjelenítésére tökéletesen alkalmas. aki kicsit többet szán rá, mindenképpen nanot vegyen. strapabíróbb, minőségibb cucc, nem beszélve a támogatásról (az itunes még windowson is egész tűrhetően fut, macen maga az álom :) )

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó