HWSW Informatikai Kerekasztal: Qwerty Computer Kft. keres szervizes gépszerelőt. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Qwerty Computer Kft. keres szervizes gépszerelőt. sűrgősen.

#41 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 13. 10:16

Idézet: pgyafi - Dátum: 2007. febr. 11., vasárnap - 12:17

Ha az időt is számolod, nem került vona többe a "márkás" gép.
HP, Fusi,  Acer ..  telepített winnel, azt ha nagyon jó akarsz lenni, a win/office frissítéseket rányomod.
Legutób Acer PowerF6 gépet vittem, totál halk, össz 1db venti. HP gépe már gyengébb volt, ott szokásos 3 venti.  Csak arra szoktam figyelni, hogy ne SIS chipsetes legyen a gép.

Vagy éppel a Dell sem rossz. Melóhelyen most kaptam asztali gépet. Jött a fickó, hozta a 4 dobozt, aláírás, stb. Gép qrva halk (Optiplex gx620), kicsi és gyors. Előretelepített Windows rajta, bill, egér. És ez ahogy néztem 200-220e bruttóért van ez a gép.

#42 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 02. 14. 01:27

Idézet: Sipi- - Dátum: 2007. febr. 13., kedd - 10:16

Gép qrva halk (Optiplex gx620), kicsi és gyors. Előretelepített Windows rajta, bill, egér. És ez ahogy néztem 200-220e bruttóért van ez a gép.

Mi most 745-ösöket veszünk, csak házilag kell ramot beletolni. Lowcost Dell szerverek is teljesen jók lennének, de az alapban 190 küvecs, oszt bele még 2 diszk, esetleg ram az már necces.

Mikorhogy, otthoni júzernek úgyis kell bele VGA, meg egyéb feature, cégnél meg corporate wint kell felrakni. Ennek ellenére egy élmény az egész cucc, szerveren előlapon nem csak USB van, hanem a lan linket is jelzi. Világi  :up:
Make love not Wor.

#43 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 14. 11:15

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. febr. 14., szerda - 1:27

Mi most 745-ösöket veszünk, csak házilag kell ramot beletolni. Lowcost Dell szerverek is teljesen jók lennének, de az alapban 190 küvecs, oszt bele még 2 diszk, esetleg ram az már necces.

Mikorhogy, otthoni júzernek úgyis kell bele VGA, meg egyéb feature, cégnél meg corporate wint kell felrakni. Ennek ellenére egy élmény az egész cucc, szerveren előlapon nem csak USB van, hanem a lan linket is jelzi. Világi  :up:

Sőt, van kis kék info lámpa is, amit egyrészt lehet szoftból villogtatni, másrészt meg van hozzá gomb is, ha megnyomod, villog elöl hátul. Ezen először jót röhögtem. Aztán egyszer meg kellett keresni egyet másfél szekrény ugyanolyan gépben, meg meg kellett nézi a kábeleit. azóta nem röhögök rajta :D
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#44 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 14. 13:45

Idézet: kroozo - Dátum: 2007. febr. 14., szerda - 11:15

Sőt, van kis kék info lámpa is, amit egyrészt lehet szoftból villogtatni, másrészt meg van hozzá gomb is, ha megnyomod, villog elöl hátul. Ezen először jót röhögtem.

Ahamm, ezekre mindig azt mondom, hogy yááááj, hülye mérnök beszopta, oszt megcsinálta :-) Ezek a dolgok a legvilágibbak. Brand szervernél a management szoftverről nem is beszélve.

Összerakott vasban szívtam itt a 100 rugós Adaptec raiddel, de sosem úgy jött össze, mint a Dellben. Kolléga ha megkeveri a diszkeket, akkor azt is lehet szépen villogtani, meg szól, melyik lemez a vacak, szükség esetén 1.0 titkárnéni is ki bírja húzni a fiókot, meg vissza, bár erre még nem volt példa.
Make love not Wor.

#45 Felhasználó inaktív   - Mixa - 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 21. 03:50

Én jelentkeztem anno, de nem kaptam nem nyert választ. Lehet újra kéne pályáznom?
-= 56,6K - Finally, It Works! =-

Megj.: A nagykereskedelmi árak nem tartalmazzák a 25%-os áfát és csak tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk és nem felelünk az esetleges nyomdai hibákért. Azaz amit mondtam az sem igaz...

#46 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 22. 13:00

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. febr. 14., szerda - 13:45

Ahamm, ezekre mindig azt mondom, hogy yááááj, hülye mérnök beszopta, oszt megcsinálta :-) Ezek a dolgok a legvilágibbak. Brand szervernél a management szoftverről nem is beszélve.

Összerakott vasban szívtam itt a 100 rugós Adaptec raiddel, de sosem úgy jött össze, mint a Dellben. Kolléga ha megkeveri a diszkeket, akkor azt is lehet szépen villogtani, meg szól, melyik lemez a vacak, szükség esetén 1.0 titkárnéni is ki bírja húzni a fiókot, meg vissza, bár erre még nem volt példa.

Na mondjuk fiók :omg: Kolléga multkor külön vett vinyót egy brandhoz (asszem dell), merthogy olcsóbb. Ja, csak fél napot politechnikáztunk, hogy valahogy bemenjen a helyére. Egy áll beépítőkeretet baromoltunk szét hozzá :D
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#47 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 22. 22:53

Idézet: kroozo - Dátum: 2007. febr. 22., csütörtök - 13:00

Na mondjuk fiók :omg: Kolléga multkor külön vett vinyót egy brandhoz (asszem dell)

Ez mondjuk genyaság, mert keret nincs külön, vedd meg HDDvel együtt 3x áron. Nyémánnen.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó