Dj.Kakukk elköszön
Tiszteletem !!!
Tiszteletem mindazért, amit csináltok, tiszteletem mindazért, amit elvállaltok.
Megemelem kalapom mindazért az önfeláldozásért, amit elkövettek napról napra; hogy azok, akiknek semmilyen lehetőségük sincsen arra, hogy a hőn áhított digitális társadalomnak akárcsak a mezsdjéjén is helyet foglalhassanak.
És mégis Ti mindannyian azon fáradoztok, hogy legalább a lehetőség felkínálása megtörténjen, hogy láthatóvá váljék azon emberek élete is, akik nem a többprocesszoros létbe születtek.
Mindazonáltal még több erőt kívánok, hiszen csak az újabb kihívások vihetik előre a Felajánlások egyre bővülő csapatát.
Kívánom, hogy a bankok lecserélendő gépeiről időben jelzést kapjatok; valamint akármelyik számítástechnikai fórumról ideszármazó alkatrészek hibátlanul teljesítsenek még hosszú-hosszú évekig.
Sajnálom, hogy nem ismerhettelek meg benneteket közelebbről, de sajnos lustaságomnál csak sértődésingerem nagyobb, így csupán saját magamat hibáztathatom azért, mert nem kóstolhattam meg Szőke kerítésszaggató nedüjét.
Néhányótokkal voltam már személyes kapcsolatban is, de valójában az egész fórumon nem ismerek, csupán valóban 1-2 emberkét.
Mivel legfőképp bennem van a hiba, ezért úgy döntöttem, hogy ikerségemet kihasználva (06.07.), saját magammal egyetértésben 2006.10.01 -el beszüntetem a Dj.Kakukk nicket.
Ez nem jelenti azt, hogy soha többet, semmilyen formában nem találkozhattok velem, de mint 'hibbant énekesmadár' megszűnök létezni.
Nem kívántalak benneteket arra inspirálni, hogy 'jaj ugyan, maradj már!' mondatokkal terheljétek egyre bővülő 'társadalmatok' fórumozását, csupán úgy éreztem, ez az egyetlen fórumbéli hely, ahol nem sűrű benézésem alkalmával jó szívvel olvastalak benneteket, és kellemes érzésekkel, gondolatokkal távoztam.
Köszönöm, hogy - ha minimálisan is - hozzátok tartozhattam, ha nem is törzs, de 'vendégtagként'.
És sok segítségre köszönetet mondó helyett is hadd' boruljak le előttetek, mint
önzetlen, segítő- és tettrekész emberek előtt !!!
Köszönettel és megbecsüléssel :
Dj.Kakukk