HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (118 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VI. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#161 Felhasználó inaktív   Warper 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 26. 08:46

Idézet: Warper - Dátum: 2006. szept. 26., kedd - 7:42

Szia Szőke!
Kunszertmártonba biztosan nem tudom eljuttatni, de a vörösvári út sanszosabb.
Sajnos az 1.2 gézás vinyó nem műkszik, úgyhogy azt szét is cincáltam.

A cucc csinos kis IKEÁs papírdobozban van, ölben elfér, a ház a két táppal pedig egy külön házdobozban van.
Napközben én az Árpád híd pesti oldalánál vagyok, és innen hosszabb időre elmozdulni elég nehéz, de elgondolkodom, hogy tudnám eljuttatni.

Üdv,
I.

ÓÓÓÓÓ, most látom, hogy 3 villamosmegállóra vagy innen! :))))))

Sima ügy! Ha összejön, megpróbálom holnap reggel 8 körül átvinni, ha az neked is jó.
Akkor hozzam először az egyik dobozt, egy másik nap meg a másikat a házzal és a tápokkal? (Bár a honlapon azt írjátok, hogy AT-s házakkal tele vagytok, de ha tudjátok használni, viszem, ha nem, akkor megy a kukába.)

Üdv,
I.

#162 Felhasználó inaktív   Picur 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 26. 12:20

Idézet: Szőke - Dátum: 2006. szept. 26., kedd - 3:10

Picur!

Holnap akkor találkozunk a Vörösvári úton? Vigyem-e a neked, ill. a Hóembernek szánt cumót? Feleslegesen nem szeretném utaztatni azokat.

Bezony, megyek! Én is 8-kor vagy ha fel tudok kelni olyan hajnalban akkor hamarabb megyek :)
Ha ezek közül bármely proci megszerzésében tudsz segíteni, akkor küldj PÜ-t! Köszi!

#163 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 26. 18:32

Holnap nagy a valószínűsége, hogy a 107 sz. alatt (két telekkel odébb) fogok lenni, de ez egyáltalán nem biztos ezért feltétlen hívjatok megérkezéskor a 312 kezdetű bunkofonomon (adataimnál a teljes szám) és kimegyek elétek az útcára.
Megismertek könnyen. Egy vén szivart figyeljetek zöld nadrágban és fehér sityakban aki éppen kijön valamelyik építési telekröl.

Warper! Külön köszönet, hogy elhozod a cuccot. Tekintettel, hogy AT-s kunyhóbol és tápbol már a Kőrös gátjaiba is építgetünk, azt inkább ne hozd, így legalább csak egyszer kell lógnod a munkahelyröl.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#164 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 26. 18:34

Idézet: Picur - Dátum: 2006. szept. 26., kedd - 13:20

Bezony, megyek! Én is 8-kor vagy ha fel tudok kelni olyan hajnalban akkor hamarabb megyek :)

Majd telefonyon felébresztelek indulásom előtt (03,30-kor)  :D  :Đ , hogy nehogy véletlenül elaludj. :)
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#165 Felhasználó inaktív   Warper 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 26. 21:57

Rendben, akkor a házak maradnak. Mondjuk gyártok belőlük macskacsapdát :Đ :Đ :Đ :Đ

Szerintem 8 körül ott vagyok, majd téfonálok.

Üdv,
Warper

#166 Felhasználó inaktív   Warper 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 26. 22:01

:eek: Te jó ég! Háromharminc?
Mikor alszol?

#167 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 27. 01:44

Idézet: Warper - Dátum: 2006. szept. 26., kedd - 23:01

:eek: Te jó ég! Háromharminc?
Mikor alszol?

Útközben, mint a konflis ló. :Đ  :Đ  :Đ

#168 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 27. 04:04

Warper és Picur! Ma nincs tali!, mert Kecskemétröl visszafordítottak bennünket, hogy a melóhelyen esik az eső.
Majd egyeztetünk más időpontot.

#169 Felhasználó inaktív   Warper 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 27. 05:45

Rendben.

Üdv,
Warper

#170 Felhasználó inaktív   Picur 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 27. 06:04

Ugyancsak vettem!  :)
Milyen jó, hogy netfüggő vagyok és ránéztem a fórumra mielőtt elindultam.  :Đ
Ha ezek közül bármely proci megszerzésében tudsz segíteni, akkor küldj PÜ-t! Köszi!

#171 Felhasználó inaktív   Warper 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 27. 10:05

Idézet: Szőke - Dátum: 2006. szept. 27., szerda - 0:44

Útközben, mint a konflis ló. :Đ  :Đ  :Đ

:D :respect:

#172 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 27. 14:23

olnap regel megint indulunk és reménykedem, hogy nem fordítanak vissza, mert akkor kevés lesz a lovetta.
Majd jelzitek, hogy vigyem-e a cumót, ill. Warpernek még ez sem szükséges, Ő jöhet előzetes egyeztetés nélkül is.

• Csoport: Vendég

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 09. 27. 16:28

Dj.Kakukk elköszön

Tiszteletem !!! :respect:

Tiszteletem mindazért, amit csináltok, tiszteletem mindazért, amit elvállaltok.

Megemelem kalapom mindazért az önfeláldozásért, amit elkövettek napról napra; hogy azok, akiknek semmilyen lehetőségük sincsen arra, hogy a hőn áhított digitális társadalomnak akárcsak a mezsdjéjén is helyet foglalhassanak.
És mégis Ti mindannyian azon fáradoztok, hogy legalább a lehetőség felkínálása megtörténjen, hogy láthatóvá váljék azon emberek élete is, akik nem a többprocesszoros létbe születtek.

Mindazonáltal még több erőt kívánok, hiszen csak az újabb kihívások vihetik előre a Felajánlások egyre bővülő csapatát.

Kívánom, hogy a bankok lecserélendő gépeiről időben jelzést kapjatok; valamint akármelyik számítástechnikai fórumról ideszármazó alkatrészek hibátlanul teljesítsenek még hosszú-hosszú évekig.

Sajnálom, hogy nem ismerhettelek meg benneteket közelebbről, de sajnos lustaságomnál csak sértődésingerem nagyobb, így csupán saját magamat hibáztathatom azért, mert nem kóstolhattam meg Szőke kerítésszaggató nedüjét.

Néhányótokkal voltam már személyes kapcsolatban is, de valójában az egész fórumon nem ismerek, csupán valóban 1-2 emberkét.

Mivel legfőképp bennem van a hiba, ezért úgy döntöttem, hogy ikerségemet kihasználva (06.07.), saját magammal egyetértésben 2006.10.01 -el beszüntetem a Dj.Kakukk nicket.

Ez nem jelenti azt, hogy soha többet, semmilyen formában nem találkozhattok velem, de mint 'hibbant énekesmadár' megszűnök létezni.

Nem kívántalak benneteket arra inspirálni, hogy 'jaj ugyan, maradj már!' mondatokkal terheljétek egyre bővülő 'társadalmatok' fórumozását, csupán úgy éreztem, ez az egyetlen fórumbéli hely, ahol nem sűrű benézésem alkalmával jó szívvel olvastalak benneteket, és kellemes érzésekkel, gondolatokkal távoztam.

Köszönöm, hogy - ha minimálisan is - hozzátok tartozhattam, ha nem is törzs, de 'vendégtagként'.

És sok segítségre köszönetet mondó helyett is hadd' boruljak le előttetek, mint önzetlen, segítő- és tettrekész emberek előtt !!!

Köszönettel és megbecsüléssel :

Dj.Kakukk

#174 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 27. 19:17

Idézet: Dj.Kakukk - Dátum: 2006. szept. 27., szerda - 17:28

*  Dj.Kakukk elköszön

**  Sajnálom, hogy nem ismerhettelek meg benneteket közelebbről, de sajnos lustaságomnál csak sértődésingerem nagyobb, így csupán saját magamat hibáztathatom azért, mert nem kóstolhattam meg Szőke kerítésszaggató nedüjét.

Dj.Kakukk

Na ne má!!!

*  Most megint tanulhatjuk a PG.PG, meg már nem is emlékszem milyen nick nevet? Persze majd megszokjuk, mint ahogy azt régebben is megtettük. Mindenesetre az eddig nyujtott segedelmedet, támogatásodért is hálás köszönet!

**  Tudod ami késik az nem múlik. Nem feltétlen csak "csapattag" kóstolgathatja azt az igazi kerítésszaggatót, melyböl az idén remélhetőleg ismét lészen egy picinyke utánpótlás.
A lustaságot félre kell tenni egy kis időre, hogy utánna itt a "ZUG"-ban lehessen hódolni ennek a szenvedélynek.

#175 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 27. 19:21

Picur!

REPÜ repült.

#176 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 27. 19:39

Idézet: Dj.Kakukk - Dátum: 2006. szept. 27., szerda - 17:28

Dj.Kakukk elköszön

:kakukk:

#177 Felhasználó inaktív   Warper 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 28. 07:37

Idézet: Szőke - Dátum: 2006. szept. 27., szerda - 13:23

Majd jelzitek, hogy vigyem-e a cumót, ill. Warpernek még ez sem szükséges, Ő jöhet előzetes egyeztetés nélkül is.

A fórum reggel fél hétkor nem láttam arra utaló üzenetet, hogy visszafordítottak volna. Ott voltam ma reggel 8-kor a dobozkával, hívtam a számodat, de azt mondta a robotnéni a túloldalon, hogy átmenetileg nem elérhető.
A portán nem ismerték a nevedet, úgyhogy visszafordultam. Egyeztessünk másik napot.

#178 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 28. 19:55

Idézet: Warper - Dátum: 2006. szept. 28., csütörtök - 8:37

A fórum reggel fél hétkor nem láttam arra utaló üzenetet, hogy visszafordítottak volna. Ott voltam ma reggel 8-kor a dobozkával, hívtam a számodat, de azt mondta a robotnéni a túloldalon, hogy átmenetileg nem elérhető.
A portán nem ismerték a nevedet, úgyhogy visszafordultam. Egyeztessünk másik napot.

Elnézésedet kérem! Egy ilyen sajnálatos esetnek kell bekövetkeznie, hogy beigazolódjom miért is hívom én folyamatosan és következetesen a mobilt bunkofonnak. Idehaza derülz ki, hogy a még garis készülékem csak úgy szó nélkül felmondta a szolgálatot, mehet vissza a servicébe garis javításra.
Ellenben a holnapi naptol kezdődően a régi ütött kopott készülékünk a 297 kezdetű számal (teljes szám adataimnál) nálam fog lenni. Reménykedjünk, hogy aki próbálkozik (azért ajánlom az indulás előtti hívást) az el is tud érni.

Ami a portát illeti. Az természetes, hogy személyesen nem ismernek annál a cégnél, hiszen mi az építkezés területén régészeti feltárásokat végzünk és így egyáltalán nem tartozunk hozzájuk. Aki esetleg telefonhívás nélkül próbál megtalálni az a régészeti ásatásokat végzők között a "tengerészt" keresse (Őt ismeri mindenki, mint a rossz pénzt) aki pontosan meg tudja mondani, hogy hol vagyok és akár szól is.

Egyébként nem tartom szükségesnek az újabb időpont egyeztetést, mert nekem minden hétköznap megfelel, persze csak akkor, ha nem esik a lé, de azt meg úgyis jelzem itt, vagy megmondom az indulás előtti telefonhíváskor.

Várom jelentkezésedet. Holnap egyébként ismételten zöld nacis, de sárga sapis öreg hapsit kell figyuzni.

#179 Felhasználó inaktív   Warper 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 28. 20:57

Idézet: Szőke - Dátum: 2006. szept. 28., csütörtök - 18:55

Elnézésedet kérem!

Semmi probléma ;)

Holnap szintén 8 körül megyek, de felhívlak, mielőtt a villamosra szállok.

Üdv,
Warper

#180 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 29. 01:44

Idézet: Warper - Dátum: 2006. szept. 28., csütörtök - 21:57

Semmi probléma   ;)

Holnap szintén 8 körül megyek, de felhívlak, mielőtt a villamosra szállok.

Üdv,
Warper

OK! Várlak. És köszi a fáradozásodért.

Picur!

REPÜ ment. Várlak, de neked is ajánlom, hogy indulás előtt (amennyiben addig nem jelzek valami akadályt itt a fórumon) hívj a 297 kezdetű telefonszámon.

Szerkesztette: Szőke 2006. 09. 29. 01:48 -kor

Téma megosztása:

• (118 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.