HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (118 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VI. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#2241 Felhasználó inaktív   g@by 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 05. 14:05

Az irogep a fagyos csaladnal. :D
Napkozben nincs idom netezni, ha surgos, hivj fel!
Egy oran belul mindent elfelejtek, ugyhogy ha surgos, hivj fel!
Nem postazok semmit, ha surgos, hivj fel!
Be is kaphatod, ha surgos, hivj fel!:D

#2242 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 05. 18:25

Idézet: g@by - Dátum: 2007. okt. 5., péntek - 15:05

Az irogep a fagyos csaladnal. :D

Köszönjük.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#2243 Felhasználó inaktív   Hoember 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 05. 18:38

Nálunk nem lenne akadálya annak hogy Anrás komához lemenjünk, de egyedül?????  Ezért irtam a multkor, hogy ezt a talit halasszuk el, és egy másik időpontot hozzunk össze, ami mindenkinek jó.
Adatmentést vállalok sérült elektronkáju, letörölt, formázott vinyókról Telefon SIM kártyákról 06/20/393-94-46

#2244 Felhasználó inaktív   gabyka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 06. 06:04

Idézet: Szőke - Dátum: 2007. okt. 5., péntek - 6:55

Ált.táj.! ...

:think: nálam még mindig itt dekkol a (jó)múltkori fehérvári felajánlás oszt gyűlt is hozzá... :think:
"Az akarok lenni, ami akkor voltam, amikor az akartam lenni, ami most vagyok..."

A munkahely nem kocsma, hogy mindennap bejárj...

#2245 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 06. 06:19

Idézet: Hoember - Dátum: 2007. okt. 5., péntek - 19:38

Nálunk nem lenne akadálya annak hogy Anrás komához lemenjünk, de egyedül?????  Ezért irtam a multkor, hogy ezt a talit halasszuk el, és egy másik időpontot hozzunk össze, ami mindenkinek jó.

Én támogatom, mert most a közlekedésbiztonsági hatóság kapacitáshiánya miatt nem tudok menni, de reménykedem, hogy hamarosan elmúlik ez az akadály.

Viszont!

Pénteken (okt.12.-n) esetleg téged meglátogatnálak, hogy az ott felgyült cuccoktol megszabadítsalak. A hagyományos írógépet is akkor hoznám el. Mindenképpen kell a fenti időpontban a nagyfaluba mennem hívatalos ügyben, még akkor is, ha más lészen a sofőröm és akkor kihasználnám az alkalmat a hw. elemek begyüjtésére is, hogy az új csapat el tudjon indulni.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#2246 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 06. 06:21

Idézet: gabyka - Dátum: 2007. okt. 6., szombat - 7:04

:think: nálam még mindig itt dekkol a (jó)múltkori fehérvári felajánlás oszt gyűlt is hozzá... :think:

Nem akarsz esetleg síkvidéki" kerítést szaggatni?

Amennyiben nem, akkor kénytelen leszek én a te készletedet (nem kimondottan hw elemekre gondolok :Đ ) apasztani egy nem is oly távoli időpontban.

Szerkesztette: Szőke 2007. 10. 06. 06:22 -kor

#2247 Felhasználó inaktív   Hoember 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 06. 08:49

Idézet: Szőke - Dátum: 2007. okt. 6., szombat - 7:19

Pénteken (okt.12.-n) esetleg téged meglátogatnálak, hogy az ott felgyült cuccoktol megszabadítsalak.

Ezt Anrással tárgyaljátok le. Nekem 8 hogy ki viszi el a hw elemeket, csak ne legyen belőle félreértés
Adatmentést vállalok sérült elektronkáju, letörölt, formázott vinyókról Telefon SIM kártyákról 06/20/393-94-46

#2248 Felhasználó inaktív   András 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 06. 17:13

Idézet: Szőke - Dátum: 2007. okt. 6., szombat - 7:19

Pénteken (okt.12.-n)

HA MÁR PÉNTEKEN fÓTON JÁRSZ, ELŐTTE HOZZÁM IS ELJÖHETNÉL, MERT ÉN ITTHON VAGYOK!!!aNDRÁS

#2249 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 06. 17:32

Idézet: András - Dátum: 2007. okt. 6., szombat - 18:13

HA MÁR PÉNTEKEN fÓTON JÁRSZ, ELŐTTE HOZZÁM IS ELJÖHETNÉL, MERT ÉN ITTHON VAGYOK!!!aNDRÁS

Elképzelhető! Azonban előtte valamikor a margit krt-n van hívatalos jelenésem és az időpont még nem ismeretes számomra. Lehet, hogy Fót sem fér bele. :(

#2250 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 06. 17:33

Idézet: Hoember - Dátum: 2007. okt. 6., szombat - 9:49

Ezt Anrással tárgyaljátok le. Nekem 8 hogy ki viszi el a hw elemeket, csak ne legyen belőle félreértés

Nekem ugyanannyi, úgyhogy a lóvé az ablakban. :Đ

#2251 Felhasználó inaktív   András 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 06. 21:37

Idézet: Szőke - Dátum: 2007. okt. 6., szombat - 18:33

Nekem ugyanannyi, úgyhogy a lóvé az ablakban. :Đ

Részemről éppen kezd teli lenni a hócipőm az itteni langyos közösséggekkel! Ugyanis egyedül Tibotrra tudok számítani, és csak vele tudom rendezni a gépeket. Ketten pedig igen kevesek vagyunk. Lehet, hogy meg is fog szünni az egész. Holnap fogok a misén beszélni az egész kközösség előtt arról, hogy minden csak fellángolás, de a munka már büdös! Tehát nagy örömmel adom a dolgokat vissza Szelevényre, vagy abban a közösségbe. :oops:  :tooth:  :jump:

#2252 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 07. 06:17

Idézet: András - Dátum: 2007. okt. 6., szombat - 22:37

Részemről éppen kezd teli lenni a hócipőm az itteni langyos közösséggekkel! Ugyanis egyedül Tibotrra tudok számítani, és csak vele tudom rendezni a gépeket. Ketten pedig igen kevesek vagyunk. Lehet, hogy meg is fog szünni az egész. Holnap fogok a misén beszélni az egész kközösség előtt arról, hogy minden csak fellángolás, de a munka már büdös! Tehát nagy örömmel adom a dolgokat vissza Szelevényre, vagy abban a közösségbe. :oops:  :tooth:  :jump:

Tanácsot nem adhatok, hiszen kalácsot sem tudok adni.

Viszont megosztanám veled az én nem is oly titkos módszeremet, mert itt nálunk csupán én egyedül voltam "szaki" mégis szuperált a dolog.
Én kimondottan rászaorulókat - akiknek gép kelett - invitáltam a csapatba, mondván, hogy egyrészt megismerkedhetnek a gépek belsejével (a vassal), másrészt aki építget az géphez is juthat. Persze ezek a rászorulók alkalmasint az ismeretségi, baráti körükböl "szakikat" is hoztak magukkal, hogy minél előbb géphez juthassanak. 
Nálam is nagyon sok olyan személy volt aki - segítségemmel, később segítségünkkel - összeszerelte a gépét és utánna felénk se nézett, de voltak olyanok is - igaz nem túl sokan, hiszen az átadott közel 200 gép mellett a csapat létszáma 20-30 fő között ingadozott - akik megkedvelték a szerelgetést és megfertőződtek a jótékonyság "vírusával". A "hozott " segítő "szakikkal is hasonló volt a helyzet, bár azok aránya nagyon minimális volt, hiszen Ők nem nagyon kaptak, csak adtak. A mai világunkban meg sajnos az a trend, hogy kapni nagyon jó, de adni????
Javasolnám, hogy esetleg Ti is próbáljatok ezen az úton elindulni. Előbb a saját közvetlen környezetednek a rászorulókkal közösen építgessetek gépeket, majd amikor alakulgat a csapat utánna már akár Erdélyre is gondolhattok.
Persze Ti tudjátok.

Szerkesztette: Szőke 2007. 10. 07. 06:21 -kor

#2253 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 07. 09:44

Ehhez már csak annyit: ha valami nem sikerül, az nem kudarc. Tanulj belőle, és egy lépés lesz a siker felé vezető úton. Kudarcoddá akkor válik, ha feladod.
... a trip back in time is all I need ...

#2254 Felhasználó inaktív   gabyka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 07. 12:58

Idézet: Szőke - Dátum: 2007. okt. 6., szombat - 7:21

Nem akarsz esetleg síkvidéki" kerítést szaggatni?

Amennyiben nem, akkor kénytelen leszek én a te készletedet (nem kimondottan hw elemekre gondolok :Đ ) apasztani egy nem is oly távoli időpontban.

Ehh, még fi...ni is csak kutyafuttában van időm mostanság, nemhogy egy komplett szabad hétvégém legyen...oszt úgynézem míg le nem esik az első hó addig ez nem is fog változni...

Szerk.: persze gyere csak, legutóbb a 'lámpás' úgyis itt maradt :)

Szerkesztette: gabyka 2007. 10. 07. 13:00 -kor

"Az akarok lenni, ami akkor voltam, amikor az akartam lenni, ami most vagyok..."

A munkahely nem kocsma, hogy mindennap bejárj...

#2255 Felhasználó inaktív   András 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 07. 13:36

Idézet: Szőke - Dátum: 2007. okt. 7., vasárnap - 7:17

Tanácsot nem adhatok, hiszen kalácsot sem tudok adni.

Viszont megosztanám veled az én nem is oly titkos módszeremet,

:up: Köszönöm szépen a gondolatokat! Természetesen Szőkénél látam, hogy hogyan kezdte, és hogyan tette a csipetkék életrehívását, működését. Én is hasonlóan, úgy ahogy Te is leírtad, kezdtem, de sajnos itt a falun, a szegény inkább szégyeli helyzetét, és nem mer jelentkezni, a gazdag pedig nem hajlandó a segítésre. Sajnos túl kicsi a falú és ezért mindenki ismeri nagyon egymást, és ezért sokkal nehezebb a velük való foglalkozás. Nem csak a számítógépes csopportnál van ez, hanem minden másnál is. Minden dologban van egy nagy fellángolás, aztán a nagy semmi!  :confused:
Ez nem elkeseredés, hanem éppen az ellenklezője, arra ösztönöz, hogy felrázam, és megújítsam a szívüket, hogy ezáltal mégis elindulhassanak a szeretet útján. :rolleyes:

#2256 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 07. 18:08

Idézet: gabyka - Dátum: 2007. okt. 7., vasárnap - 13:58

Szerk.: persze gyere csak, legutóbb a 'lámpás' úgyis itt maradt :)

Miféle lámpás? :think:

Belevalót még nem nagyon tudok vinni, mert még mindíg zavaros (na nem csak a fejem :Đ ).,

#2257 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 07. 18:10

Idézet: András - Dátum: 2007. okt. 7., vasárnap - 14:36

Köszönöm szépen a gondolatokat!

Én Telcontar gondolatával maximálisan 1-t tudok érteni.

Ne csüggedj, Ne add fel!

#2258 Felhasználó inaktív   András 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 08. 10:05

Idézet: Szőke - Dátum: 2007. okt. 7., vasárnap - 19:10

Ne csüggedj, Ne add fel!

Természets, hogy nem adom fel, csupán jelzem, hogy milyen nehéz itt az újat meghonosítani. Ugyanakkor megmagyarázom, hogy miért nem tudunk gépeket átadni Amndrás :rolleyes:

#2259 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 08. 11:05

Idézet: András - Dátum: 2007. okt. 8., hétfő - 11:05

Ugyanakkor megmagyarázom,

Ne magyarázz! Azt megteszik helyetted mások, igaz más témában. :D

Ellenben számomra a péntek sem jó, mert 14,00-re kell mennem a Margit körútra és így sehogyen sem (se de, se du.) nem fér az időmbe + 60 km.
Majd egyszer a közeljövőben. :think:

#2260 Felhasználó inaktív   András 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 11. 08:34

Idézet: Szőke - Dátum: 2007. okt. 8., hétfő - 12:05

Ne magyarázz! Azt megteszik helyetted mások, igaz más témában. :D

De kell magyarázni, mert más dolgokban sem mennek úgy a szekér, min t ahogy szeretném. Itt a faluban sem olyanok már az emberek, mint néhány évvel ezelőt voltak. Az általánios aktivitással van baj. Amíg a saját haszniomat látom, addig jó, de azéárt, hogy egyáltalán jól érezzem, magam, haszonnélkül az már nem sikk. Sajnos egyre inkább haszonelvüekké válnak az emberek. Ezt nem kell szeretni, de kell törrekedni arra, hogy megbváltozzon, és az új generációt szebb elvek is vezhéreljék :respect:  :up:

Téma megosztása:

• (118 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.