HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (118 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VI. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#341 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 10. 31. 04:02

Idézet: Telcontar - Dátum: 2006. okt. 30., hétfő - 18:24

Jelen! A többit telón, priviben, akárhogy.

Naja, nekem a számaitok jól elkeveredtek, mert visszatöltöttem egy 30 éves backupot, oszt elbasztam  :D
Make love not Wor.

#342 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 31. 08:26

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. okt. 31., kedd - 5:02

Naja, nekem a számaitok jól elkeveredtek, mert visszatöltöttem egy 30 éves backupot, oszt elbasztam  :D

Szóval: én lennék az a bizonyos tagtárs...  ;)  Lehet jönni, én örülök neki, ha holnap el is szállítódik a cucc... Amúgy lenne itt még 4-5 fénymásoló is, ha véletlenül szükség lenne rá (állapot passz, de ha igaz, megközelíthető a kupin keresztül, aztán lehet vizsgálni...). De természetesen a gépek a fő csapásirány... Cca 2 köbméter, ha jól saccolom...

#343 Felhasználó inaktív   YceBear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 31. 08:43

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. okt. 30., hétfő - 2:55

Pesti vagy környéki népek nem érnek rá szerdán reggelfelé? Egyik topiktárs itt 2 utcányira tőlünk felajánlott vagy párköbméternyi mindenfélét. Ki kellene szórni a pincét a folyosóra, ezt a cuccost 1-2-3-x fordulóval belapátolni, szemetet egyik sarokba, jót a másikba, oszt innen meg elintézem a sorsát, ha egy autónyi komplett értelmes jó valami már összejon, akkor hamar megy le Tiszazugba, ha nem, akkor így jártunk, oszt kihajigáljuk.

Szóval autós/pakolós jómunkásemberek jelentkezhetnének, Soroksári úton kell begyűjteni a cuccost.

Udv Mindenkinek!

Mikor, hova? :)

#344 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 31. 16:13

Idézet: YceBear - Dátum: 2006. okt. 31., kedd - 8:43

Mikor, hova? :)

Mondom toljatok SMS-t, mert reggel valami 9 környékét beharangoztunk Desideriusnak, aztán akkor úgy kellene, hogy ja. Ha vagytok szállítani, akkor lehet egyből jövök is vissza, oszt inkább helyet csinálok a válogatásnak.
Make love not Wor.

#345 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 31. 18:58

Picur!

A beharangozott 1,7 GB-s vinnyogó megérkezett Tokodrol. Köszönjük!

Állapota jelenleg ismeretlen, de szombaton kuksizzuk.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#346 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 31. 19:01

Idézet: desiderius - Dátum: 2006. okt. 31., kedd - 9:26

Szóval: én lennék az a bizonyos tagtárs...  ;)  Lehet jönni, én örülök neki, ha holnap el is szállítódik a cucc... Amúgy lenne itt még 4-5 fénymásoló is, ha véletlenül szükség lenne rá (állapot passz, de ha igaz, megközelíthető a kupin keresztül, aztán lehet vizsgálni...). De természetesen a gépek a fő csapásirány... Cca 2 köbméter, ha jól saccolom...

Felajánlásodat hálásan köszönjük!Kunszentmártoni Csipet csapat nevében.

Fénymásolóbol max. 1 db. (ami biztosan műxik, és festék is akad bele) kelhet (de nem létkérdés) ide, a többivel mi nem nagyon tudnánk mit kezdeni.

Szerkesztette: Szőke 2006. 10. 31. 19:01 -kor

Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#347 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 31. 19:09

Idézet: Szőke - Dátum: 2006. okt. 31., kedd - 20:01

Felajánlásodat hálásan köszönjük!Kunszentmártoni Csipet csapat nevében.

Nagyon szívesen, de a főnökömé az érdem.

#348 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 01. 07:28

Idézet: desiderius - Dátum: 2006. okt. 31., kedd - 20:09

Nagyon szívesen, de a főnökömé az érdem.

Akkor viszont kérlek légyszives tolmácsolni főnöködnek a köszönetünket, de természetesen neked is kijár a köszönet, hiszen te is (nem is keveset) közreműködöl, hogy segíts a rászorulókon.

#349 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 01. 07:35

Kérés Pösti tettestársakhoz!

Honlapunkon ismételten elszaporodtak a felajánlások.

Tekintettel, hogy én nem is tudok belenézni a felajánlásokba, de a szállítás megszervezése is elég körülményes lenne innen a Tiszazugbol, igazán megnézhetné valaki azokat.

Amint látom van benne bőven olyan, melyet nem tudunk hasznosítani (vízágy, PI alatti gépek, stb) valaki megírhatná a felajánlónak, hogy köszönjük a felajánlását, de azt nem tudjuk haszosítani, persze a használhatókat sem ártana begyüjteni, mert a végén nem lesz aki felajánljon részünkre valamit, melynek viszont az lehet a következménye, hogy alkatrészhiány miatt lehúzhatjuk a redőnyt. Igaz egyelőre ennek veszélye nem fenyeget.

Köszönöm a segedelmeteket!

Szerkesztette: Szőke 2006. 11. 01. 07:38 -kor

#350 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 01. 14:56

Hukk, feljöttünk pincébő. Derekam össze van törve, de majd valami sörital meggyógyíjja. Mai cucc az elég kukázni való anyag lett, de most már gyűlnek kocsiravaló mindenfélék, aztán szervezhetjük a levitelt.

Esetleg akinél Pesten kisebb adag cuccok vannak, azokkal is össze kellene szerveződni, mert egy nagyobb adaggal már érdemes lemenni.

Viszont maradékokhoz már kell 1-2 konténer, mert annyi a szemetelni való.
Make love not Wor.

#351 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 01. 16:53

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. nov. 1., szerda - 15:56

Hukk, feljöttünk pincébő. Derekam össze van törve, de majd valami sörital meggyógyíjja. Mai cucc az elég kukázni való anyag lett, de most már gyűlnek kocsiravaló mindenfélék, aztán szervezhetjük a levitelt.

Esetleg akinél Pesten kisebb adag cuccok vannak, azokkal is össze kellene szerveződni, mert egy nagyobb adaggal már érdemes lemenni.

A leszállításért előre is köszönet. A serital dobozolva gyülemlik.

Viszont: Lehet választani. Vagy szombat, vasárnap jöttök, vagy nem taliztok velem. Hétközben ugyanis még mindíg Törökbálint térségében kutakodom.

Kiegézítő anyagként tudnám javasolni a ZooLee által felajánlott cumóst, ha egyáltalán már szállítható állapotban van. Illetve a Honlapunk -on lévő apróbb (azok között is van említésre érdemes) felajánlások összegyüjtését.

Persze gondolom a kesztyűtartóban ráadásként azért még a számla is be fog férni. :D

#352 Felhasználó inaktív   Malmsteen 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2006. 11. 01. 17:00

A leszállítás nem mostanában esedékes szerintem, amugy az egykét köbméter vasból lett kábé két és fél gép, meg vagy 13monitor.

Szerkesztette: Malmsteen 2006. 11. 01. 17:01 -kor

#353 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 01. 17:52

Idézet: Malmsteen - Dátum: 2006. nov. 1., szerda - 18:00

... meg vagy 13monitor.

:oops:

#354 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 01. 19:25

A leszállítás nem mostanában esedékes szerintem, amugy az egykét köbméter vasból lett kábé két és fél gép, meg vagy 13monitor.

Nálam is van még egy fél gép, ami esélyes arra, hogy egész gép legyen. Memória híján most nem tudom tesztelni, de hamarosan átépítem a netezős gépem, akkor annak a memóriájával tudom majd tesztelni.
... a trip back in time is all I need ...

#355 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 01. 19:27

Itt van némi levinnivaló...hét AT-háznyi cuccos, meg egy nyominger...meg sok-sok billentyűzet, néminemű egérkék, ez-az...

#356 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 01. 19:29

Idézet: Szőke - Dátum: 2006. nov. 1., szerda - 17:53

Hétközben ugyanis még mindíg Törökbálint térségében kutakodom.

Ha mához egy hétre is ez lesz még a helyzet (ti. hogy Törökbálinton leszel), akkor nyélbe tudjuk majd ütni végre a találkozót (legalábbis nagyon remélem).

#357 Felhasználó inaktív   YceBear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 01. 22:39

Kisebb cucc nalam is van mint  es ha olyan nagyon sok osszegyulik akkor meg tarsulok is a levitelhez. :)

#358 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 16:54

Idézet: Malmsteen - Dátum: 2006. nov. 1., szerda - 17:00

Azért az a 13 monitor az elmúlt év termésével együtt annyi. Mostanit nem néztem mennyi lett ebből a működő, azoka Samptronok meg mittomén. Lényeg, hogy van vagy 13 moncsi összesen ja, meg pár gép.
Make love not Wor.

#359 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 18:01

meg vagy 13monitor.

Ezekböl javasolnék egy jelentősebb mennyiséget Bp-n tartalékolni. Nálunk ugyanis jelenleg nincs hiány belőle, viszont Telcontar tettestárs állandóan moncsicsi hiánnyal küzd, de lehet, hogy más is.

#360 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 18:02

Idézet: Telcontar - Dátum: 2006. nov. 1., szerda - 20:25

Nálam is van még egy fél gép, ami esélyes arra, hogy egész gép legyen. Memória híján most nem tudom tesztelni, de hamarosan átépítem a netezős gépem, akkor annak a memóriájával tudom majd tesztelni.

Milyen memória kellene. Hátha a Törökbálinti talira tudnék vinni? Ugyanis előreláthatólag (ha Péter Bá' közbe nem szól) nov.24-ig leszünk azon a vidéken. Perszte semmi sem biztos ebben a munkakörben.

Téma megosztása:

• (118 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.