HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (118 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VI. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#481 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 30. 06:48

Idézet: a_miller - Dátum: 2006. nov. 29., szerda - 21:07

Kedves Barátaim! - miller lennék -

Fodor László úr (205-85-92 telefonszámot hagyva meg nekem) keresett meg számítógépes anyagok (komplett gép?) visszaszármaztatása tekintetében. Vele nékem semmiféle kontaktusom nem volt a korábbiakban, bár ő azt állítja, hogy valamely fórumon találkozott velem. Kérlek Benneteket, hogy vele a kapcsolatot felvenni szíveskedjetek, s ezzel egyidejűleg az én elérhetőségemet ( , mely kívánságom szerint egyáltalában nem volt engedélyezett) törölni szíveskedjetek.

Üdv.!

Nagy a valószínűsége, hogy Fodor úr a korábbi alapítótagunkra a.a.Miller (már nem is emlékszem, hogy hogyan írta a nick nevét) cimborára gondolt.
Emlékeimben sejlik, hogy Ő adott át gépet ilyen nevű családnak.
Tekintettel, hogy senkinek sem regisztráljuk az elérhetőségét, de egyéb adatait sem (legfeljebb Te adhattad meg valahol teljesen más célbol, ahol Fodor úr megtalálhatta, de ahhoz nekünk semmi közünk), így a teljes törlést nem is tudjuk megcsinálni, mert nincs  mit. Azt legfeljebb ott kérheted ahol Te adtad meg, de ezt sem tudhatjuk mi.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#482 Felhasználó inaktív   Hoember 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 30. 11:21

Idézet: a_miller - Dátum: 2006. nov. 29., szerda - 21:07

Kedves Barátaim! - miller lennék -

Fodor László úr (205-85-92 telefonszámot hagyva meg nekem) keresett meg számítógépes anyagok (komplett gép?) visszaszármaztatása tekintetében. Vele nékem semmiféle kontaktusom nem volt a korábbiakban, bár ő azt állítja, hogy valamely fórumon találkozott velem. Kérlek Benneteket, hogy vele a kapcsolatot felvenni szíveskedjetek, s ezzel egyidejűleg az én elérhetőségemet ( , mely kívánságom szerint egyáltalában nem volt engedélyezett) törölni szíveskedjetek.

Szia Miller barát.

Téged is látni itt?  Mere vagy fellelhető?  Szivesen összeröffennék veled egy kávé melletti beszélgetésre
Kérlek ha olvasod a forumot akkor csörögj rám telcsin, és megbeszéljük a továbbiakat.
telszámom:  06/20/3-93-94-46

Barátod hoember
Adatmentést vállalok sérült elektronkáju, letörölt, formázott vinyókról Telefon SIM kártyákról 06/20/393-94-46

#483 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 30. 20:51

Idézet: Hoember - Dátum: 2006. nov. 30., csütörtök - 12:21

Szia Miller barát.

Téged is látni itt?  Mere vagy fellelhető?  Szivesen összeröffennék veled egy kávé melletti beszélgetésre
Kérlek ha olvasod a forumot akkor csörögj rám telcsin, és megbeszéljük a továbbiakat.

Barátod hoember

Nagy a valószínűsége, hogy ez a Miller nem az a Miller. Nick nevüksem egyezik, de a hozzászólások száma sem, ráadfásul a stílus sem stimmel. Igaz mindezért nagy kár, mert a Mi Millerünket szívesen viszontlátnám én is.

Szerkesztette: Szőke 2006. 11. 30. 20:51 -kor

Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#484 Guest_tsibe._*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 11. 30. 21:45

Idézet: Szőke - Dátum: 2006. nov. 30., csütörtök - 20:51

Nagy a valószínűsége, hogy ez a Miller nem az a Miller. Nick nevüksem egyezik, de a hozzászólások száma sem, ráadfásul a stílus sem stimmel. Igaz mindezért nagy kár, mert a Mi Millerünket szívesen viszontlátnám én is.

Mivel törlődött az itteni felhasználóneve hosszú idő inaktivitás után, más pedig beregisztrált ezt követően a nickjével, ezért kényszerült másik nevet regisztrálni, kedves Szőke. Ha méltóztatott volna bármelyik kétkedő telefont ragadni, mert annyira nagyon utána akart volna járni a rejtélynek, akkor könnyedén megtehette volna azt. Az ember stílusa pedig előfordulhat, hogy változik, már ha egyáltalán emlékszel rá, kedves Szőke, és nem tévedsz ismét.

Úgy mellesleg hadd kérdezzem meg: A kérésnek megfelelően Fodor urat felhívta valamelyikőtök, hogy ezt a súlyt is levegye miller válláról?

Nem a megbízásából írtam, mielőtt ismét rosszul kezdenél kombinálni...

#485 Felhasználó inaktív   Tibsó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 30. 23:18

Idézet: Szőke - Dátum: 2006. nov. 29., szerda - 7:24

...A közelmultban szó volt itt a fórumon a tintasugaras patronok ujratöltésének lehetőségéröl.
Tekintettel, hogy jelenleg már több ilyen nyominger van a birtokunkban üres patrongyokkal kipróbálnánk ezt a lehetőséget, ...

Eddig csak az utántöltő kitet próbáltam, azzal nem volt gond, jól működik és tintás sem lettem.  :D
Ha kimérve veszi az ember a tintát, akkor még gazdaságosabb (kb. az utántöltő árának a harmada), de több féle tinta létezik (festék, pigment, viasz bázisú, stb).  :think:
Ezért jó lenne, ha pár nyomtatót vagy patrontipust összeírnátok. Gyanítom, a legtöbbje HP, gondolon, hogy egy gyártóhoz egy, talán két féle fekete festék létezik.
Nah, szerintem azért ez nem olyan bonyolult, mint ahogy leírtam, majd rákérdezek.
Legfeljebb küldök egy ampullányit a leggyakoribb tipusokhoz, és megírom, hogy miket lehet vele újratölteni.  :D
Addig is okulásként egy kis olvasnivaló.

#486 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 30. 23:39

Idézet: tsibe. - Dátum: 2006. nov. 30., csütörtök - 21:45

Jaj, de nem hiányzik ez a hangnem innen. Nem elég, ha a politikusok marják egymást, nekünk is ezt kell tennünk?!

Ha jól olvastam Szőke azt írta: "a Mi Millerünket szívesen viszontlátnám én is."

Egyébként ismeretlenül is köszöntelek errefelé!

Miller válla pedig izmos, nagy, s jól bírja a súlyokat.  :)

#487 Felhasználó inaktív   a_miller 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 01. 01:31

Idézet: zoltánszól - Dátum: 2006. nov. 29., szerda - 23:00

Ööö... :confused:  Melyik Miller? a.a.Miller? Aki itt sokáig volt alapító atya?

Mert akkor Isten hozott!! :respect:

Alapító??
Ugyan!!
Egy voltam azok közül, aki tette a dolgát.
Most viszont zömmel az ágyat nyomom; segítségére lenni keveseknek tudok. Ha lehet, vegyétek le Fodor úr gondját a vállamról!

jó munkát, Kedves Mindnyájatoknak!

#488 Felhasználó inaktív   a_miller 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 01. 01:37

Idézet: Hoember - Dátum: 2006. nov. 30., csütörtök - 11:21

Szia Miller barát.

Barátod hoember

Egyelőre az ágyat nyomom; jó hosszú ideje. Kereslek, ha módom lesz a kedves meghívásnak eleget tenni.
Boldog napokat, addig is!

#489 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 01. 07:27

Idézet: a_miller - Dátum: 2006. dec. 1., péntek - 2:31

Alapító??
Ugyan!!
Most viszont zömmel az ágyat nyomom; segítségére lenni keveseknek tudok. Ha lehet, vegyétek le Fodor úr gondját a vállamról!

Nagyon örülök, hogy ismét olvashatlak!

Mikor látjuk egymást? Már nagyon hiányzik az aluljáróban lévő "butik"-ban való "nézetegyeztetés", de még joban örülnék egy "ZUG"-i látogatásodnak.
Druszám mostanában sokat járkál ezen a vidéken (Békéscsabára jár), egyszer leugorhatnál vele.

Egyébként mielőbbi jobbulást!

#490 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 01. 07:28

Idézet: tsibe. - Dátum: 2006. nov. 30., csütörtök - 22:45

Mivel törlődött az itteni felhasználóneve hosszú idő inaktivitás után, más pedig beregisztrált ezt követően a nickjével, ezért kényszerült másik nevet regisztrálni, kedves Szőke. Ha méltóztatott volna bármelyik kétkedő telefont ragadni, mert annyira nagyon utána akart volna járni a rejtélynek, akkor könnyedén megtehette volna azt. Az ember stílusa pedig előfordulhat, hogy változik, már ha egyáltalán emlékszel rá, kedves Szőke, és nem tévedsz ismét.

Úgy mellesleg hadd kérdezzem meg: A kérésnek megfelelően Fodor urat felhívta valamelyikőtök, hogy ezt a súlyt is levegye miller válláról?

No comment!

#491 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 01. 07:29

Idézet: Tibsó - Dátum: 2006. dec. 1., péntek - 0:18

Eddig csak az utántöltő kitet próbáltam, azzal nem volt gond, jól működik és tintás sem lettem.  :D
Ha kimérve veszi az ember a tintát, akkor még gazdaságosabb (kb. az utántöltő árának a harmada), de több féle tinta létezik (festék, pigment, viasz bázisú, stb).  :think:
Ezért jó lenne, ha pár nyomtatót vagy patrontipust összeírnátok. Gyanítom, a legtöbbje HP, gondolon, hogy egy gyártóhoz egy, talán két féle fekete festék létezik.
Nah, szerintem azért ez nem olyan bonyolult, mint ahogy leírtam, majd rákérdezek.
Legfeljebb küldök egy ampullányit a leggyakoribb tipusokhoz, és megírom, hogy miket lehet vele újratölteni.  :D
Addig is okulásként egy kis olvasnivaló.

A mai napon menni fog a teljes tipuslista bentröl.

#492 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 01. 10:26

Idézet: tsibe. - Dátum: 2006. nov. 30., csütörtök - 21:45

Az látszik is szerencsére.
Ha évente egyszer csak valami kötekedőt, negatívat tudsz ide beírni, akkor kérlek, hgy a jövőben inkább ezt az egy hozzászólásodat is spórold meg ebben a topikban. Köszönöm.

#493 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 01. 10:28

Idézet: a_miller - Dátum: 2006. dec. 1., péntek - 1:37

Egyelőre az ágyat nyomom; jó hosszú ideje. Kereslek, ha módom lesz a kedves meghívásnak eleget tenni.

Jobbulást Miller cimbora! :)

#494 Felhasználó inaktív   Hoember 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 01. 11:27

Idézet: a_miller - Dátum: 2006. dec. 1., péntek - 2:37

rendben.

Neked pedig jóbbulást kivánunk  ;)
Adatmentést vállalok sérült elektronkáju, letörölt, formázott vinyókról Telefon SIM kártyákról 06/20/393-94-46

#495 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 01. 15:10

Tibsó!

Igéretemnek megfelelően a tipuslista a nyomingerekröl:

Canon BJC-250
Lexmark Z33
Lexmark Z12
Apollo P-2100U
HP DeskJet 520

#496 Felhasználó inaktív   TroppauerHümér 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 01. 16:12

no én hívtam ezt a 205-ös számot, nem veszik föl.
próbálkozzak tovább, vagy már rendeződött?
:)
Business as usual. We fucked up everything.

#497 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 01. 19:34

Idézet: TroppauerHümér - Dátum: 2006. dec. 1., péntek - 17:12

no én hívtam ezt a 205-ös számot, nem veszik föl.
próbálkozzak tovább, vagy már rendeződött?
:)

Szerintem próba - > cseresznye.

#498 Felhasználó inaktív   gabyka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 01. 20:56

Idézet: a_miller - Dátum: 2006. dec. 1., péntek - 1:31

Alapító??
Ugyan!!

Nocsak, nocsak :D jobbulást  Neked...kár, hogy mostanában nem tisztelsz meg bennünket társaságoddal  :respect:
"Az akarok lenni, ami akkor voltam, amikor az akartam lenni, ami most vagyok..."

A munkahely nem kocsma, hogy mindennap bejárj...

#499 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 02. 06:58

gabyka!

Az ÁPV Rt-s ügy csütörtökön intéződik, egyeztetve a megadott kontakt személlyel.

#500 Felhasználó inaktív   gabyka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 02. 07:17

Idézet: Szőke - Dátum: 2006. dec. 2., szombat - 6:58

gabyka!

Az ÁPV Rt-s ügy csütörtökön intéződik, egyeztetve a megadott kontakt személlyel.

:cool:
"Az akarok lenni, ami akkor voltam, amikor az akartam lenni, ami most vagyok..."

A munkahely nem kocsma, hogy mindennap bejárj...

Téma megosztása:

• (118 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.