HWSW Informatikai Kerekasztal: MTV székház foglalás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (6 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MTV székház foglalás Feltétlenül olvasd végig az első hsz-t!! Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 09. 19. 06:13

Aki ma reggel a 7 órás híradót nézte, tudhat róla. Tegnap éjjel tüntetők egy csoportja betört az MTV székházába, rabolt, fosztogatott, rongált. Több tíz millió forintos kárt okoztak, autókat gyújtogattak, szembeszálltak a rendőrökkel.
A történtekkel kapcsolatos tényszerű információkat és objektív véleményeket várom ide.
Nyomatékosan felhívnom a figyelmet arra, hogy bárminemű politikai vonulattól mentes társalgást szeretnék itt látni, különben azonnal zárni/záratni fogom a témát és dupla figyelmzetést javasolok a moderátor kollegáknak!
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#2 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 19. 06:19

Hülyék. Az egész csak tombolás, törés, zúzás volt. Értelme semmi.

#3 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 06:24

Sajnos minden ilyen megmozduláson ott vannak a bajkeverők, a fosztogatók, akiket nem érdekel a rendezvény, csak a balhé miatt mennek ki.
Ezektől EL KELL HATÁROLÓDNI!!!!!
A rendőrségnek meg illene egy kicsit erélyesebben fellépni, az ilyen rendbontók ellen! :rolleyes:
"and in this corner weighing in at 850 pounds, GUNS N' ROSES"

#4 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 06:24

Idézet: Sipi- - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 6:19

Hülyék. Az egész csak tombolás, törés, zúzás volt. Értelme semmi.

Mennyivel rosszabb, mint legálisan sikkasztani? Ez legalább nem egy sunyi dolog volt.
Rendőröket/tűzoltókat sajnálom, de hát rossz helyen/időben...
Az nevet utoljára, aki először üt.

#5 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 06:26

Az MTV tegnap közel került a tűzhőz...  :think:

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#6 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 09. 19. 06:28

Idézet: leslie - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 7:24

Mennyivel rosszabb, mint legálisan sikkasztani? Ez legalább nem egy sunyi dolog volt.

Ebbe se menjünk bele! Nem erről szól a téma.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#7 Felhasználó inaktív   Frosty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 06:35

Cool. Költségvetés kiigazítása mellett már felújításra is kell költeni adó milliókat. Birka nép.

Szerkesztette: Frosty 2006. 09. 19. 06:36 -kor

Asus P8Z68-V, Intel Core i5 2500K@4.5GHz,Corsair A70 cooler, 2*4GB Kingston HyperX Blu XMP 1600MHz @ 1.5V, Sapphire 7970 OC Dual-X, Asus Xonar DX, Corsair AX750 750W, Creative Megaworks 550, Samsung 1TB F1 HDD, Dell U2311H

#8 Felhasználó inaktív   Thrawn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 06:56

A rendőrség vagy nincs rendesen kiképezve ilyen események kezelésére, és/vagy nem mer fellépni erélyesebben, mert az első általuk okozott kék folt után durva rendőri brutalitással vádolnák őket, függetlenül attól, hogy miért kellett (volna) beavatkozni. Hasonló esetekben alapszabály a hangadók kiemelése. A 20-30-40 főnyi csőcseléktől eltekintve a tömeg semmiféle agresszivitást nem mutatott. Ezt a kemény magot kellett volna izolálni, ami nem is lett volna nehéz, hiszen a lépcsőn tomboltak, jól elhatárolhatóan a békés tüntetőktől. Ha ennek az lett volna az ára, hogy közülük többük fél arca leszakad, kevesebb foguk marad, mint fülük, akkor is. Ha a rosszul értelmezett emberi jogok nagy bajnokai mellüket döngetve kiállnak a levert csőcselék mellett, akkor is.

Szerkesztette: Thrawn 2006. 09. 19. 06:58 -kor

S minthogy az egész galaktikában nem találtak értékesebbet, mint az értelem, mindenütt segítették fölvirradni. Ők lettek a csillagmező földművesei; vetettek, s néha arattak is. És néha, egykedvűen, gyomlálni is kényszerültek.

#9 Felhasználó inaktív   sityak 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 07:16

Kép

egy tipikus kép.
legalább a frontvonalon álló szerencsétleneknek adhattak volna egy pajzsot amivel megvédik magukat.
..és a nyolcadik napon isten megteremté a TV-t!
egyszerű internet tesztelő
Panorámák

#10 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 07:17

Jaja. Bezzeg az átkosban, ott ezek a férgek (mert ezek igenis férgek) befogták, vagy befogták nekik.
Nem az a demokrácia, amit ezek a csavargó lázadók művelnek.

Oda kellett volna küldeni pár tucat lovasrendőrt (mint anno a meccseken), aztán addig ütni amíg mozog. Rend lett volna, pillanatok alatt.

#11 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 07:17

Szerintem ennek a topiknak esélye nincs politikamentesnek maradni mivelhogy a tegnapi tüntetés politikai indíttatású.

#12 Felhasználó inaktív   Blackman790817 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 07:18

Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 8:17

Jaja. Bezzeg az átkosban, ott ezek a férgek (mert ezek igenis férgek) befogták, vagy befogták nekik.
Nem az a demokrácia, amit ezek a csavargó lázadók művelnek.

Oda kellett volna küldeni pár tucat lovasrendőrt (mint anno a meccseken), aztán addig ütni amíg mozog. Rend lett volna, pillanatok alatt.

Így van.  :up:
Mit ér az erő, ha nincs Uralod?

#13 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Nevetséges, ez nem tüntetés, csak megint kiszabadult a B közép.
http://tet-halo.ning.com/
TeT háló-Tanulást segítő technológiák.
Pedagógus mentor rendszer.

#14 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

A rendőrök alaposan leszerepeltek. Megértem én, hogy ilyen helyzetben még nem voltak, a pajzsosok-sisakosok talán kevesen is voltak, de kérem szépen, milyen irányítás az, ami beküldi az osztagot a vízágyú előtt U alakban szétnyíló tömegbe? Milyen irányítás az, ami a helyzet csillapodásakor nem várja a székházból kisétáló egyedeket "hogy került be és mit keresett ott" kérdéssel? Milyen irányítás nem biztosít utat a tűzoltóknak, amikor egyértelművé válik, hogy a tűz a felgyújtott autókról átterjed az épületre? Sok ilyen kérdés merült fel tegnap a helyzet alakulását követve, talán megismerjük a válaszokat is.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#15 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: Mikeee - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 8:17

Szerintem ennek a topiknak esélye nincs politikamentesnek maradni mivelhogy a tegnapi tüntetés politikai indíttatású.

Jah, esélyes, mint a nyitó HSZ-ben említett "objektív vélemény".... Az milyen?  :think:
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#16 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Istenem, tök hülyék az emberek. Rongálni, rabolni, felgyújtani dolgokat. Ez nem old meg semmit.

De az sem lehet igaz, hogy nem tudnak a rendőrök megállatíni egy ilyet. A vízágyúsokat otthagyták a francba, meg is lett az eredménye.

EZ a szégyen!

#17 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 07:19

Leginkább ilyen Fradi B közép típusú tagoknak néztek ki. Az ilyenek ne nyilatkozzák (az én nevemben is), hogy a magyar nép mit szeretne. Én speciel őket szerettem volna szép ropogósan átsülve látni valamelyik égő autó alatt.

#18 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 07:20

A tegnapi közvetítés alcíme: "Benne leszek a tévébe'...!"

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#19 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 07:22

Idézet: sityak - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 7:16

Kép

egy tipikus kép.
legalább a frontvonalon álló szerencsétleneknek adhattak volna egy pajzsot amivel megvédik magukat.

Tipikus egyetemista és fősulis alakok vannak a képen.  :omg: Ez csak egy szélsőséges hülye banda volt, akik focimecss híjján itt bontották a közrendet.

#20 Felhasználó inaktív   Karesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 07:22

Kinn voltam. 19.00től 21.35ig, aztán 22.45től 1.30ig.

Az első turnusban szépen gyültek az emberek és csak elvétve lehetett hallani szélsőségesnek mondott felhangokat. Például kinn volt Fábry is, meg rengeteg értelmiségi kinézetű, konszolidált középkorú ember. Meg persze sok fiatal (és sok jó nő, ahogy az index írta :D).
Elkezdett laposodni szervezett program híján, meg egyébként is haza kellett kisérnünk barátom barátnőjét.
Mikor visszaértünk kb akkor mondta Toroczkai, hogy menjünk át a TV elé a petíció beolvasása miatt. Rögtön utána egy nő, talán Wittner mondta, hogy nem kéne, maradjunk együtt.

Az emberek csak elkezdtek szállingózni, mi is átmentünk. Viszonylag messze a bejárattól korzóztunk, de a rendőrkordont lehetett látni a lépcsőn. Volt nagy fújjolás is mert néha néha használták a gázsprayüket a kordonban álló rendőrök.
Aztán jött a megvilágosodás pillanata számomra. Valami olyat láttam ami teljesen nem passzolt oda (hirtelen azt hittem meccsen vagyok): kopasz 150 kilós sportszerkóban bottal üti a rohamosok pajzsát, majd odébblöki a tüntető"társát" aki vissza akarja könyörögni a sorba.

Barátom forradalomról álmodott, bennem viszont megerősödött a gondolat, hogy ez provokáció, de erről nem írok, hisz nem akarom bezáratni a topikot.

A lényeg, hogy 10 ezer ember nem azért volt kinn amit a tvben lehet ma látni, hanem amiatt, amiről mostmár sokkal, de sokkal kevesebb szó fog esni.

Én ma is ki fogok menni. Békésen.

Téma megosztása:

• (6 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó