HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke XXIII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke XXIII. Offkorz! :D Értékeld a témát: -----

#1701 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 02. 12:43

Bááááz bevette a mikrofont! :nevet:
Samsung 940BF - Asus P5W DH Deluxe - Intel Core2 Duo E6300 - 2x 1GB Geil PC6400 ULTRA - Sapphire X1800XL - Creative Audigy4 - 2x WD SataII 250GB Raid edition - MSI DVD-ROM - NEC 4751 - Enermax mobilerack - Logitech Z640 5.1 - Logitech G5 - Logitch Cordless Desctop Wave bill egér - Thermaltake Tsunami Dream+vízhűtés

#1702 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 12:44

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. okt. 2., hétfő - 13:41

...

Én azt hittem, hogy azzal a konkrét típussal van tapasztalatod...  :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#1703 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 12:48

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. okt. 2., hétfő - 13:44

Én azt hittem, hogy azzal a konkrét típussal van tapasztalatod...  :)

Nincs, de lehet kipróbálom, mert a Niveja termékek sztem jók :) De ha netán neked van tapasztalatod a Niveja Pörl dezodorral kapcsolatban, várom a véleményed :D
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#1704 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 12:49

Idézet: Martinka - Dátum: 2006. okt. 2., hétfő - 13:43

Mega :lol: Azé reméljük a bácsi nem fulladt meg :eek:

Szerkesztette: OnLány 2006. 10. 02. 12:49 -kor

Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#1705 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 12:52

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. okt. 2., hétfő - 13:48

Nincs, de lehet kipróbálom, mert a Niveja termékek sztem jók :) De ha netán neked van tapasztalatod a Niveja Pörl dezodorral kapcsolatban, várom a véleményed :D

Személyes tapasztalatom nincs az adott termékkel, és ez szerintem így is marad. Maga a Nivea szerintem is jó, pl. borotválkozás utáni balzsamnak nagyon is megfelelt...  :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#1706 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 12:55

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. okt. 2., hétfő - 13:37

taníts még, ó Mester...!  :Đ
Netán Te is kiemeled a hónaljad rejtett szépségét...?  :)

Ja ki! Csak a hónajkutya eltakarja! :Đ
Samsung 940BF - Asus P5W DH Deluxe - Intel Core2 Duo E6300 - 2x 1GB Geil PC6400 ULTRA - Sapphire X1800XL - Creative Audigy4 - 2x WD SataII 250GB Raid edition - MSI DVD-ROM - NEC 4751 - Enermax mobilerack - Logitech Z640 5.1 - Logitech G5 - Logitch Cordless Desctop Wave bill egér - Thermaltake Tsunami Dream+vízhűtés

#1707 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 12:59

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. okt. 2., hétfő - 13:52

Személyes tapasztalatom nincs az adott termékkel, és ez szerintem így is marad. Maga a Nivea szerintem is jó, pl. borotválkozás utáni balzsamnak nagyon is megfelelt...  :)

A Niveja Pörl dezodor, mint borotválkozás utáni balzsam? :D Jaja, tom, azóta nem is izzad a képed :Đ

Szerkesztette: OnLány 2006. 10. 02. 12:59 -kor

#1708 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 13:00

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. okt. 2., hétfő - 13:59

A Niveja Pörl dezodor, mint borotválkozás utáni balzsam? :D Jaja, tom, azóta nem is izzad a képed :Đ

Hülye...  :)

Idézet

[link]

#1709 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 13:10

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. okt. 2., hétfő - 14:00

Hülye...  :)

Jaj, bocs, ez a szó valóban kimaradt :omg: Íme no a kijavított mondat: Jaja, tom, azóta nem is izzad a hülye képed :Đ

#1710 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 13:16

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. okt. 2., hétfő - 14:10

Jaj, bocs, ez a szó valóban kimaradt :omg: Íme no a kijavított mondat: Jaja, tom, azóta nem is izzad a hülye képed :Đ

Figyelj már, Neked speed -et kevertek a reggeli beöntésedbe...?  :)

Idézet

[link]

#1711 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 13:19

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. okt. 2., hétfő - 14:16

Figyelj már, Neked speed -et kevertek a reggeli beöntésedbe...?  :)

Kép

Szerkesztette: OnLány 2006. 10. 02. 13:20 -kor

#1712 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 13:23

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. okt. 2., hétfő - 14:19

Kép

Ha csak ennyire tellett, öregszel... mit ábrázol a kép, szarkalábat...?  :)

Idézet

[link]

#1713 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 13:27

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. okt. 2., hétfő - 14:23

Ha csak ennyire tellett, öregszel... mit ábrázol a kép, szarkalábat...?  :)

Kitalálását a fantáziádra bízom  :p

#1714 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 13:34

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. okt. 2., hétfő - 14:27

Kitalálását a fantáziádra bízom  :p

szerintem Téged, és azért van így lekicsinyítve a kép, mert így még nagyjából elviselhető...  :Đ

Idézet

[link]

#1715 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 13:36

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. okt. 2., hétfő - 14:34

szerintem Téged, és azért van így lekicsinyítve a kép, mert így még nagyjából elviselhető...  :Đ

Kép

#1716 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 13:37

Kép

:p

#1717 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 13:37

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. okt. 2., hétfő - 14:36

Kép

igen, már látom, bár nehéz... ezen is Te vagy valami szexparty közben, azért nyújtogatod olyan nagy elánnal a nyelved...  :Đ
Sőt, ahogy látom a kezeidet is szorgalmasan használod...  :Đ

Szerkesztette: Nevergone 2006. 10. 02. 13:38 -kor

Idézet

[link]

#1718 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 13:38

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Kép

:D

#1719 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 13:39

Never, OnLány, ebből előreláthatólag szex lesz, így kérlek benneteket, itt hagyjátok abba :Đ

Sajnálom a nyuszidat... Ellenben az hogy állatkórházban intubálják, meg infúziót adnak neki, az röhejes... Nemtom mennyire vagy járatos vidéken... ott a legédibédibb házikedvenc is megdögölhet, nem fogllakoznak vele ennyit... olyan mintha emberi szintre emelnénk egy szőrkupacot... Igen, lehet szeretni egy állatkát... de ez már enyhénszólva is túlzás.

Császármetszés hörcsögnek: 4500 HUF.
Hörcsög: 500 HUF
Az élmény, mikor ennek hallatán szétröhögtem a belem: Megfizethetetlen. :D

Ha a blökim megfázik, elviszem Berlinbe (ott van a legjobb állatkórház) , és kérek neki vmi speckó gyógymasszázst. Váááá... röhejes.
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#1720 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 13:45

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. okt. 2., hétfő - 14:39

Never, OnLány, ebből előreláthatólag szex lesz, így kérlek benneteket, itt hagyjátok abba :Đ

Rendben, legyen meg az akaratod, itt (de csakis itt  :Đ  ) abbahagyjuk...  :)

Idézet

[link]

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.