HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke XXIII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke XXIII. Offkorz! :D Értékeld a témát: -----

#1721 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 02. 13:48

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. okt. 2., hétfő - 14:45

Rendben, legyen meg az akaratod, itt (de csakis itt  :Đ  ) abbahagyjuk...  :)

:omg: :Đ :Đ

Mikor fogsz megint erre járni Never?
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#1722 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 14:00

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. okt. 2., hétfő - 14:48

:omg: :Đ :Đ

Mikor fogsz megint erre járni Never?

Hétvégén szeretnék kicuccolni megint, ez nem tudom, mennyire fog összejönni, mert elég lassan haladnak itthon a dolgok. De várható vagyok mostanság, ha minden és mindenki úgy akarja...  :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#1723 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 14:01

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. okt. 2., hétfő - 14:39

Sajnálom a nyuszidat... Ellenben az hogy állatkórházban intubálják, meg infúziót adnak neki, az röhejes... Nemtom mennyire vagy járatos vidéken... ott a legédibédibb házikedvenc is megdögölhet, nem fogllakoznak vele ennyit... olyan mintha emberi szintre emelnénk egy szőrkupacot... Igen, lehet szeretni egy állatkát... de ez már enyhénszólva is túlzás.

Vidéken az emberek haszonállatokat tartanak, én speciel házikedvenceket tartok.
Én úgy gondolom, ha magam mellé veszek egy állatot, kötelességem ellátni őt élete végéig és ez nem csak az etetést meg az alomcserét jelenti. Aki nem így gondolja, az állat érdekében ne tartson állatot. Az állat nem csak egy szőrkupac, hanem egy érző lény. Sztem nem túlzás, hogy szeretek vmit/vkit, akkor nem hagyom szenvedni majd felfordulni, hanem orvoshoz viszem. A túlzás az, ha vki erőlteti az állata meggyógyítását, hagyni hogy hosszabb ideig szenvedjen csak azért mert gyenge elengedni.

Nem bírom az ember a felsőbbrendű és azt csinálnuk az állatokkal amit akarunk hozzáállást. Amíg így gondolkodunk az állatokról, addig nem hogy jobbak nem vagyunk nálunk, de... szal az én szótáramban az emberi szint lejjebb van, mint az állati szint.

Szerkesztette: OnLány 2006. 10. 02. 14:10 -kor

Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#1724 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 14:04

Nem erről van szó.... Mint mondtad a nyuszid idős volt, megbetegedett (idős korra nagyobb az esély betegségek elkapására, ugye). Szeretted, elvitted dokihoz, ez mind mind rendjén van. A gond nem veled, meg nem a hozzáállásáoddal van baj hanem azzal hogy a doki bizony rendesen levámolt azért, hogy ott májerkodjon szegény nyulón, miokor ő már tudta előre hogy el fog pusztulni... Érted? :(

>>Egészség és Harmónia<<

#1725 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 14:07

Mellesleg vidéken pistabának megsántul a lova vidéken, ugye az neki se túl jó, szerette az állatot, plusz dolgozott vele, de a doki nemaszongya Pistabának hogy na akkor 50k HUF-os antibiotikum, meg kutyafüle, hanem "Vágja le pistabá, ezen nem tudok segíteni". Pistabá bár sazomorúan, de levágja, megeszi. Doki meg nem nyúlja le. Haverom barátnőjének halai vannak, 2 neonhalat vitt el a dokihoz... 1 neonhal 300 forint, a doki (pesten) 3500 forintot kért el egy órás fertőtlenítő fürdőért. Másnapra megdöglött a hal. :(

>>Egészség és Harmónia<<

#1726 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 14:12

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. okt. 2., hétfő - 15:04

Nem erről van szó.... Mint mondtad a nyuszid idős volt, megbetegedett (idős korra nagyobb az esély betegségek elkapására, ugye). Szeretted, elvitted dokihoz, ez mind mind rendjén van. A gond nem veled, meg nem a hozzáállásáoddal van baj hanem azzal hogy a doki bizony rendesen levámolt azért, hogy ott májerkodjon szegény nyulón, miokor ő már tudta előre hogy el fog pusztulni... Érted? :(

A doki akinél voltam, a legjobb tudású, legtisztességesebb állatdoki, akit valaha ismertem. 15 éve hozzá járok az állataimmal. És egy fillért nem kért a kezelésért, még az infúzió árát sem engedte kifizetni.
Szerk: Amúgy ez a doki tényleg segíteni akar az állatokon, nem csak pénzkereseti lehetőséget lát bennük. Kb. 10 éve egy állatotthont hozott létre, a környéken az iskolásokat oktatja az állatokhoz ill. tartásukhoz való megfelelő hozzáállásra, továbbá saját költségen, saját időben kóbor állatok ivartalanítását végzi a felesleges szaporulatot megelőzendő, de még sorolhatnám, mi mindent csinált még (nem csak állatoknak segít amúgy, ezt zárójelben, halkan jegyzem csak meg).

Szerkesztette: OnLány 2006. 10. 02. 14:20 -kor

Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#1727 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 14:13

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. okt. 2., hétfő - 15:07

1 neonhal 300 forint, a doki (pesten) 3500 forintot kért el egy órás fertőtlenítő fürdőért. Másnapra megdöglött a hal. :(

LOL

#1728 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 14:17

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. okt. 2., hétfő - 15:12

A doki akinél voltam, a legjobb tudású, legtisztességesebb állatdoki, akit valaha ismertem. 15 éve hozzá járok az állataimmal. És egy fillért nem kért a kezelésért, még az infúzió árát sem engedte kifizetni.

Kivétel erősíti a szabályt.
Meg a betétel iránti vágyat...  :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#1729 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 14:24

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. okt. 2., hétfő - 15:17

Kivétel erősíti a szabályt.
Meg a betétel iránti vágyat...  :)

Ha kiveszik, már nem nagyon szoktak vágyni a betételre :p (többlövetű pasik előnyben ;)) És mivel kivétel után elpuhul, nem is nagyon tudnák, még ha vágynak is rá :D

#1730 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 14:25

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. okt. 2., hétfő - 15:24

Ha kiveszik, már nem nagyon szoktak vágyni a betételre :p (többlövetű pasik előnyben ;)) És mivel kivétel után elpuhul, nem is nagyon tudnák, még ha vágynak is rá :D

De nem sokkal utána újra megkeményedhet, persze ha olyan a hölgypartner is... vagyis azért rá kell játszani  :)
De most minek magyarázzak, azt hittem, hogy ezt már rég tudod...  :Đ

Idézet

[link]

#1731 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 14:32

Ismét téma van! :Đ
Samsung 940BF - Asus P5W DH Deluxe - Intel Core2 Duo E6300 - 2x 1GB Geil PC6400 ULTRA - Sapphire X1800XL - Creative Audigy4 - 2x WD SataII 250GB Raid edition - MSI DVD-ROM - NEC 4751 - Enermax mobilerack - Logitech Z640 5.1 - Logitech G5 - Logitch Cordless Desctop Wave bill egér - Thermaltake Tsunami Dream+vízhűtés

#1732 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 14:34

Idézet: Martinka - Dátum: 2006. okt. 2., hétfő - 15:32

Ismét téma van! :Đ

most annak örülsz, hogy kihagytunk belőle...?  :)

Idézet

[link]

#1733 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 14:34

My Webpage

#1734 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 14:36

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. okt. 2., hétfő - 15:25

De most minek magyarázzak, azt hittem, hogy ezt már rég tudod...  :Đ

Írtam h többlövetű pasik előnyben :p

#1735 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 14:38

Kép
Hm
:up:  :smoker:

#1736 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 14:39

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. okt. 2., hétfő - 15:36

Írtam h többlövetű pasik előnyben :p

Elméleti bizonyítványt mutassak Neked, vagy gyakorlati vizsgát kell tennem Nálad...?  :Đ

Idézet

[link]

#1737 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 14:39

Idézet: somafero - Dátum: 2006. okt. 2., hétfő - 15:34

Ez kamu! Te alatta maradnál, és várnád a köv adagot? ráadásul a forrás nem látszik csak a cucc!  :D
Samsung 940BF - Asus P5W DH Deluxe - Intel Core2 Duo E6300 - 2x 1GB Geil PC6400 ULTRA - Sapphire X1800XL - Creative Audigy4 - 2x WD SataII 250GB Raid edition - MSI DVD-ROM - NEC 4751 - Enermax mobilerack - Logitech Z640 5.1 - Logitech G5 - Logitch Cordless Desctop Wave bill egér - Thermaltake Tsunami Dream+vízhűtés

#1738 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 14:40

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. okt. 2., hétfő - 15:34

most annak örülsz, hogy kihagytunk belőle...?  :)

Jah köszike hogy kimaradtam!  ;)  Még újat mondanék! :Đ

#1739 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 14:42

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. okt. 2., hétfő - 15:39

Elméleti bizonyítványt mutassak Neked, vagy gyakorlati vizsgát kell tennem Nálad...?  :Đ

Nálam nincs vizsgaközpont :p

#1740 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 14:42

Idézet: somafero - Dátum: 2006. okt. 2., hétfő - 15:38

Ez goromba tekintet!  :up:

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.