Sziasztok!
Lehet hülyeséget kérdezek majd, meg lehet nem itt kellene megkérdeznem, akkor javítsatok ki, irányítsatok útba.

Szóval, van egy olyan gondom, hogy a vinyómon levő képek (JPG) nagy részét nem tudom megjeleníteni. Ott vannak a képek a vinyóm, foglalják a helyet, tudom másolni őket, de nem tudom megnézni sem az eredetit, sem a másolatot (ACDSee 5 ill. win képmegjelenítővel próbáltam, elvileg betöltik a képet, aztán mondják, hogy nincs megjeleníthető kép). Múlt héten volt kékhalál, utána indításnál a chkdsk sokáig ellenőrzött-javított, de nem lett látható nyoma a dolognak. Lehet emiatt van - a vinyók adatvesztése topicban pont emiatt már érdeklődtem a bizonyos dolgokról. Viszont ami nekem feltűnt, hogy ha megnézem a 'jó' és a 'rossz' képek tulajdonságait, akkor az összegzés fülön a 'jó' képeknél vannak infók a méretről meg egyebekről, míg a 'rosszaknál' ezt mondja a win: "A választott forrásoknak nem érhetőek el a közös összegző tulajdonságaik." Felmerült bennem egy olyan gondolat, hogy a képmegjelenítő progik is először ezeket az adatokat keresik, s ha nem találják, akkor nem jelenítik meg a képet. Ha ez hülyeség, akkor szóljatok!

Szóval az lenne a kérdésem, hogy nem tudtok valami olyan progit, ami fizikai valójában nézi a fájlt, és úgy jeleníti meg a képet? - feltéve persze ha a gondolatom helyes. Vagy a problémám teljesen vinyó gond eredetű? Vagy tudtok valami módszert ilyen "eltűnt, de meglevő" képekre?
Előre is köszi!
A katonai behívó azt jelenti, hogy a fehér ember elküldi a feketét a sárga ellen harcolni azért a földért, amit a vörösbőrűtől lopott el.
A halott Jedi a jó Jedi! (Sith közmondás)