HWSW Informatikai Kerekasztal: "KERESEK ÉS SEGÍTEK" TOPIC ! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (132 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

"KERESEK ÉS SEGÍTEK" TOPIC ! Avagy minden szinten, szinte minden ! Értékeld a témát: -----

#121 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 16. 12:55

?
Szeretnénk a legújabb Harry Potter magyar nyelvű kiadására bulit szervezni.
Ehhez keresnénk helyszínt vmi hangulatos kisebb könyvesbolt képeben, lehetőleg Budapesten.
Aki tud ilyesmit, vagy ismer valakit légyszi szóljon.

A buli 2006. febr. 10-én lenne (ill 9-én estétől). Szeretnénk az animusosokat is beszervezni, hacsak ők nem találtak ki már valamit.

Előre is köszi a segítséget.
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#122 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 17. 11:12

Nem tudtok véletlenül egy olyan doki,t aki tényleg kideríti, h mitől fáj annyit a fejem?
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#123 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 17. 13:59

Idézet: EGOKA - Dátum: 2005. okt. 17., hétfő - 12:12

Nem tudtok véletlenül egy olyan doki,t aki tényleg kideríti, h mitől fáj annyit a fejem?

Egy doktor nem biztos, hogy elég lesz... Tavaly/tavalyelőtt nekem is volt néhány orvoslátogatásom fejfájás ügyben, néhány vizsgálaton is átestem.

- fogászat: góckutatás (rejtett gyulladások, amelyek közvetve fejfájást okozhatnak)
- szemészet (itt ki is derült, hogy a jobb szemem a rosszabb... :) -> :hemuveg: )
- vérnyomás (a magas és az alacsony is járhat fejfájással; nálam például előfordul, hogy kissé leesik a vérnyomásom, olyankor is fáj a fejem)

Mivel a szemüveg használata után a fejfájásaim száma egy nagyságrenddel visszaesett, így nálam ez megoldotta a problémát, vagy legalábbis mondjuk rá.

Emellett a háziorvos még említette, hogy ha nem lesz eredmény, akkor egy komplettebb átvizsgálás (EEG, EKG, vérvizsgálat) is szükséges lehet. Sajnos erre felénk ez egy hetes odüsszeia lenne, így végülis lemondtam róla...

#124 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 17. 13:59

Idézet: EGOKA - Dátum: 2005. okt. 17., hétfő - 12:12

Nekem azt mondták anno, hogy kezd kifejlődni az agyam, és a koponyaűri nyomás ettől nő. :]

Nálad hasonló ok esetleg? :Đ

PS: lassan 15 éve kínlódok vele, eddig nincs megoldás.

Szerkesztette: *Iguana* 2005. 10. 17. 14:01 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#125 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 17. 20:04

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. okt. 17., hétfő - 14:59

Egy doktor nem biztos, hogy elég lesz... Tavaly/tavalyelőtt nekem is volt néhány orvoslátogatásom fejfájás ügyben, néhány vizsgálaton is átestem.

- fogászat: góckutatás (rejtett gyulladások, amelyek közvetve fejfájást okozhatnak)
- szemészet (itt ki is derült, hogy a jobb szemem a rosszabb... :) -> :hemuveg: )
- vérnyomás (a magas és az alacsony is járhat fejfájással; nálam például előfordul, hogy kissé leesik a vérnyomásom, olyankor is fáj a fejem)

Mivel a szemüveg használata után a fejfájásaim száma egy nagyságrenddel visszaesett, így nálam ez megoldotta a problémát, vagy legalábbis mondjuk rá.

Emellett a háziorvos még említette, hogy ha nem lesz eredmény, akkor egy komplettebb átvizsgálás (EEG, EKG, vérvizsgálat) is szükséges lehet. Sajnos erre felénk ez egy hetes odüsszeia lenne, így végülis lemondtam róla...

Voltam EKG kivételével mindenen.
Szemüveg nem segített, sőt! Már a spéci.
Fogászat...hát, ezt még nem nézték. Mind1, úgyis kell mennem, majd szólok.
Vérnyomás lehet...

#126 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 17. 20:05

Idézet: *Iguana* - Dátum: 2005. okt. 17., hétfő - 14:59

Idézet

Nekem azt mondták anno, hogy kezd kifejlődni az agyam, és a koponyaűri nyomás ettől nő. :]

Nálad hasonló ok esetleg? :Đ

Hehe, okosodom? :D

Idézet

PS: lassan 15 éve kínlódok vele, eddig nincs megoldás.

Ez nem jó hír, ÉN ezt már most nem bírom. :(

#127 Felhasználó inaktív   knifemaster 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 17. 22:04

Ha ez migrénes fejfájás,tüneti kezelés van csak(bogyók).
Volt  ismerősömnek ilyen volt,de a vérképével sem volt minden rendben,pár érték a normál többszöröse volt.

Szerkesztette: knifemaster 2005. 10. 17. 22:05 -kor

Nem hülye vagyok,csak tudatlan....

#128 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 18. 08:19

Nekem mindig akkor fáj, ha valami front jön. Megoldás: Béres Antifront + Saridon. Ezt bedobom reggel és egész nap semmi bajom nincs.
"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton

#129 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 18. 12:27

Cső!

Tudja valaki pontosan, hogyan működik a supercharger?
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#130 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 19. 13:21

egy zeneszám előadója és címe érdekelne, mondjuk kicsit nehéz lesz rájönni, mert nem sokat tudok róla..

Szóval, van benne valami "hej kisangyalom" meg ha jól emléxem akkor az is, hogy "felnézek az égre". Most hétfőn kérte egy pali a Petőfi kívánságműsorba, de nem ilyen régi nóta, esetleg valami feldolgozás lehet, egy rekedtes hangú férfi énekli. Valakinek ez mond valamit?  :think:  :)
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#131 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 19. 13:36

Idézet: Favágó - Dátum: 2005. okt. 18., kedd - 13:27

Tudja valaki pontosan, hogyan működik a supercharger?

Google, masodik es negyedik talalat. ;)

Samott

Szerkesztette: Samott 2005. 10. 19. 13:36 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#132 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 19. 19:19

Idézet: knifemaster - Dátum: 2005. okt. 17., hétfő - 23:04

Volt  ismerősömnek ilyen volt,de a vérképével sem volt minden rendben,pár érték a normál többszöröse volt.

Ez nem vígasztal. :(

#133 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 19. 19:30

Idézet: Gabesz - Dátum: 2005. okt. 19., szerda - 14:21

egy zeneszám előadója és címe érdekelne

Deep Forest: Freedom Cry

#134 Felhasználó inaktív   Rocketjump 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 20. 21:36

Legfőbb vágyam azt megtudni, miért nyomtatnak gyárilag madársziluetteket az autópályák hangfogó plexiüvegeire  :think: :)

#135 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 20. 23:07

Idézet: Rocketjump - Dátum: 2005. okt. 20., csütörtök - 22:36

Legfőbb vágyam azt megtudni, miért nyomtatnak gyárilag madársziluetteket az autópályák hangfogó plexiüvegeire  :think:   :)

... valamint jópár üvegépületre is.
Azért, hogy a madarak ne repüljenek arra, mert nem ismerik az átlátszó anyag fogalmát, míg egy ragadozómadár sziluettjét elriasztónak tartják.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#136 Felhasználó inaktív   Rocketjump 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 21. 10:12

:respect:

De annyira buták lennének a madarak, hogy beveszik a repülő, mégis mozdulatlan, ráadásul egymás mellett sokszorosított képeket? Úgy látszik, igen!  :D

#137 Felhasználó inaktív   bp56 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 21. 10:39

Idézet: knifemaster - Dátum: 2005. okt. 17., hétfő - 23:04

Ha igazi migrénes a dolog, akkor nem nagyon segít a bogyó (legalábbis nekem). A fejfájást csak kialudni tudom, semmiféle tabletta nem használ.
Jó pár éve szenvedtem, de lett megoldás, egy karkötő. Három hónapja használom, de máris drasztikusan csökkent a fejfájós napok száma, amikor fáj, akkor meg elviselhető mértékű.
[ Script Execution time: 237.4565 -  2005. november 24 12:00]
[ Script Execution time: 0.1000 ]

#138 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 21. 11:42

Sziasztok!

Egy kollegám (XP) beállította véletlenül, hogy a wingyő jegyezze meg a jelszavát a freemail-ben. Hogy lehet kikapcsolni, mert így automatice beírja a felh.nevet és a jelszót, és ugye így bárki elolvashatja az emailját.
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#139 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 21. 13:37

Idézet: bipi - Dátum: 2005. okt. 21., péntek - 11:39

Ha igazi migrénes a dolog, akkor nem nagyon segít a bogyó (legalábbis nekem). A fejfájást csak kialudni tudom, semmiféle tabletta nem használ.
Jó pár éve szenvedtem, de lett megoldás, egy karkötő. Három hónapja használom, de máris drasztikusan csökkent a fejfájós napok száma, amikor fáj, akkor meg elviselhető mértékű.

Milyen karkötő? Az a mágneses? Kép?
Ha jó (és kifizethető) beruházok egyre.

#140 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 21. 22:30

Idézet: Favágó - Dátum: 2005. okt. 21., péntek - 12:42

Sziasztok!

Egy kollegám (XP) beállította véletlenül, hogy a wingyő jegyezze meg a jelszavát a freemail-ben. Hogy lehet kikapcsolni, mert így automatice beírja a felh.nevet és a jelszót, és ugye így bárki elolvashatja az emailját.

Miaza wingyő?

--

Idézet

Deep Forest: Freedom Cry

Kösz KovacsUr :respect:
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

Téma megosztása:

• (132 Oldal)
  • +
  • « Első