HWSW Informatikai Kerekasztal: "KERESEK ÉS SEGÍTEK" TOPIC ! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (132 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

"KERESEK ÉS SEGÍTEK" TOPIC ! Avagy minden szinten, szinte minden ! Értékeld a témát: -----

#21 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 27. 08:07

Idézet: gazdi - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 18:31

Ez olyasmi, de kicsit bogarászni kell benne.

Nagyon szépen köszi szépen

#22 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 09:50

Szóval egy ilyen csati lábkiosztása kellene nekem.
JVC THS51 lejátszó, audio kimenete.

Csatolt fájl:

"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton

#23 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 11:53

srácokl nagyon sürgösen kéne nekem olyan ügynökség telszáma neve stb akik azzal foglalkoznak hogy lányokat utaztatnak külföldre table dance gogo girl stb munkák betöltésére..... nem nekem kell :cool:
előre is thx ha vki tud segiteni :respect:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#24 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 12:24

Idézet: MarKinG - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 12:53

srácokl nagyon sürgösen kéne nekem olyan ügynökség telszáma neve stb akik azzal foglalkoznak hogy lányokat utaztatnak külföldre table dance gogo girl stb munkák betöltésére..... nem nekem kell :cool:
előre is thx ha vki tud segiteni :respect:

Azér informáld le, mielőtt beülnek a lányok egy konténerbe!
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#25 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 12:25

Sziasztok!

Kérdés:
Hogy tudom megoldani, hogy az ie egyből beolvassa az oldalt, és ne memóriából olvassa be, mert így állandóan nyomhatom a frissít gombot.
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#26 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 12:25

Idézet: Favágó - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 13:24

Azér informáld le, mielőtt beülnek a lányok egy konténerbe!

ne aggódj megbízható a megrendelő.... :respect:

#27 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 12:28

Idézet: Favágó - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 13:25

Sziasztok!

Kérdés:
Hogy tudom megoldani, hogy az ie egyből beolvassa az oldalt, és ne memóriából olvassa be, mert így állandóan nyomhatom a frissít gombot.

Preferences/General - a Temporary Internet Files résznél a Settings gomb, és az "Every visit to the page" legyen kijelölve.

#28 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 12:28

Idézet: MarKinG - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 13:25

ne aggódj megbízható a megrendelő.... :respect:

Megrendelőőőő?!??!?! :confused:  :eek: Figyu!
Ha emberkereskedő vagy, akkor itt ne nagyon reklámozd, mert hamar lekapcsolnak. :D

#29 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 12:31

Idézet: Tigger - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 13:28

Preferences/General - a Temporary Internet Files résznél a Settings gomb, és az "Every visit to the page" legyen kijelölve.

Köszi! Magyar wingyőnél ez hol van?

#30 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 12:37

Idézet: Favágó - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 13:28

Megrendelőőőő?!??!?! :confused:  :eek: Figyu!
Ha emberkereskedő vagy, akkor itt ne nagyon reklámozd, mert hamar lekapcsolnak. :D

szó sincs semmiféle emberkeresekelemről te.... :rolleyes:
ugyanolyan dolog ez hogy más ilyen olyan táncost keres, ők meg olyant. nincs ebbe semmi furcsa. :smoker:

#31 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 12:48

Idézet: Favágó - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 13:31

:omg: Ezzel a kérdéssel megfogtál! :Đ Azt hiszem, "Internet Beállítások"-at kell keresni a fenti menüben, aztán a legbaloldalibb fül középső részében egy "beállítások" gomb, és ott a legfelső lehetőség. :Đ Pontosabban nem tudom, gőzöm nincs, mit minek fordítottak. :(

#32 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 09. 28. 12:55

Idézet: Favágó - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 13:31

Idézet: Tigger - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 13:28

Van előttem egy magyar IE:
Eszközök / Internetbeállítások... - Általános - Ideiglenesen letöltött fájlok - Beállítások... / A lap minden megtekintésekor
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#33 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 13:08

Hali srácok!

Nem tud valaki pesten valami geek boltot? Ahol kockafejűeknek lehet mindenféle mókás kacatot venni?
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#34 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 28. 13:45

Idézet: kroozo - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 14:08

Hali srácok!

Nem tud valaki pesten valami geek boltot? Ahol kockafejűeknek lehet mindenféle mókás kacatot venni?

Kifejezett geek-boltról nem tudok, de kapható mindenéle jóság városszerte... A hétvégi bulin (két fiúkocka, két lánykocka) is készült pár terhelő kép rólunk, amint elmélyülten rakosgatunk össze logikai játékokat az asztal körül. :nevet: Szerintem jó ajándék a 4x4x4-es, illetve 5x5x5-ös rubik-kocka, vagy az a szétbontás előtt téglalap alakú puha műanyag izé, amiből össze lehet rakni egy három dimenziós kockát. :blink:

#35 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 14:05

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 14:45

Kifejezett geek-boltról nem tudok, de kapható mindenéle jóság városszerte... A hétvégi bulin (két fiúkocka, két lánykocka) is készült pár terhelő kép rólunk, amint elmélyülten rakosgatunk össze logikai játékokat az asztal körül. :nevet: Szerintem jó ajándék a 4x4x4-es, illetve 5x5x5-ös rubik-kocka, vagy az a szétbontás előtt téglalap alakú puha műanyag izé, amiből össze lehet rakni egy három dimenziós kockát. :blink:

Ja, az ilyen logikai izék jó mókák. Én is szeretem. Mondjuk jelen szituban inkább vmi ajánédtárgy jellegűt keresek.
Úgy látom, nincs más hátra, mint nyakamba venni a várost :(
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#36 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 14:11

[quote name='gazdi' date='2005. szept. 28., szerda - 13:55'] Köszi! Magyar wingyőnél ez hol van?[/QUOTE]
Van előttem egy magyar IE:
Eszközök / Internetbeállítások... - Általános - Ideiglenesen letöltött fájlok - Beállítások... / A lap minden megtekintésekor [/quote]
THX! :respect:

#37 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 29. 19:00

http://video.google.com/videoplay?docid=84...5300012&q=rally

Ebből ki lehet vadászni a videot? Nembaj ha flash marad, csak offline is lejátszható legyen. Köszi az ötleteket!

ps.: a böngésző-cache-t ismerem és használom. annyira nem egyszerű.

Szerkesztette: freeone 2005. 09. 29. 19:01 -kor

A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#38 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 29. 21:38

a svédek milyen olyan alkoholt csinálnak amirol erdemes szot ejteni? koszi
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#39 Felhasználó inaktív   Lulu64 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 29. 21:57

Idézet: freeone - Dátum: 2005. szept. 29., csütörtök - 20:00

http://video.google.com/videoplay?docid=84...5300012&q=rally

Ebből ki lehet vadászni a videot? Nembaj ha flash marad, csak offline is lejátszható legyen. Köszi az ötleteket!

ps.: a böngésző-cache-t ismerem és használom. annyira nem egyszerű.

De az ;) Ottvan a cache-ban, videoplayback[?] néven (? = szám, IE alatt)

Vagy:
Az oldal forrásában van a vid linkja, ami egy *.flv (flash video).
Ezesetben ez az:

Idézet

http%3A%2F%2Fvp.video.google.com%2Fvideoplayback%3Fid%3D64fb6df19752751e%26begin%3D0%26len%3D26733%26itag%3D5%26docid%3D8449797331165300012%26urlcreated%3D1128026384%26sigh%3DvvNnzZT5PLOfiImPYLhUvzTmaoM&amp

Unescape után:

Idézet

Ez már letölthető és könnyedén le is játszható *.flv lejátszóval. (böngésző címsorába bemásol, enter, majd végül átnevezed a lejött fájlt a rend kedvéért)
„Érintőlegesen a kör is csak egy pont...”

#40 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 29. 22:26

Köszönöm! :respect:

Bár nem annyira a linket, a file tényleg megvolt, csak kiterjesztés nélkül. Amit nagyon köszönök, és örök hála érte, hogy az .flv formátumra rávilágítottál. swf filmet már láttam, ilyent még nem:), és nem értettem miért nem megy mint swf...

Mégegyszer köszönöm!

Szerkesztette: freeone 2005. 09. 29. 22:27 -kor

A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

Téma megosztása:

• (132 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó