HWSW Informatikai Kerekasztal: "KERESEK ÉS SEGÍTEK" TOPIC ! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (132 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

"KERESEK ÉS SEGÍTEK" TOPIC ! Avagy minden szinten, szinte minden ! Értékeld a témát: -----

#1141 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 30. 10:55

Idézet: Lulu64 - Dátum: 2006. okt. 29., vasárnap - 17:12

DelinquentHabits: Return Of The Tres

Az nagyon jó zene! :up: Megvan több albumuk is. :)

#1142 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 30. 11:03

Ha valaki használ Zantac tablettát (esetleg 150 mg -os), és meg tudná osztani a betegtájékoztatót valamilyen formában? Sajnos nekem csak a tabletták vannak meg, és érdekelne a "miheztartás" a gyógyszerrel kapcsolatban, azonban ez nem érhető el a világhálón (legalábbis magyar nyelven, vagy csak én nem találtam).

Köszönöm előre is...!  :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#1143 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 30. 11:17

Sziasztok, a 2-es és az utso feladatot vki meg tudná esetleg csinálni? :) Kosz
http://publictranspo.../tipikus_zh.pdf
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#1144 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 30. 11:18

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. okt. 30., hétfő - 11:03

Ha valaki használ Zantac tablettát (esetleg 150 mg -os), és meg tudná osztani a betegtájékoztatót valamilyen formában? Sajnos nekem csak a tabletták vannak meg, és érdekelne a "miheztartás" a gyógyszerrel kapcsolatban, azonban ez nem érhető el a világhálón (legalábbis magyar nyelven, vagy csak én nem találtam).

Köszönöm előre is...!  :)

:offtopic: Bejön bátyám a szobába, és azt mondja "Jéé ez a tag szobatársam volt 2 éve Debrecenben." Kicsi a világ, hát még ez a része. Ő is regelve van a fórumra G46 néven, szerintem ebből sejtheted, hogy kiről van szó. ;)
Faster! Harder! Cadaver!

#1145 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 30. 12:04

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. okt. 30., hétfő - 12:18

:offtopic: Bejön bátyám a szobába, és azt mondja "Jéé ez a tag szobatársam volt 2 éve Debrecenben." Kicsi a világ, hát még ez a része. Ő is regelve van a fórumra G46 néven, szerintem ebből sejtheted, hogy kiről van szó. ;)

Na dobj csak egy üzenetet nekem...  :)
Az adatlapját megnézve már sejtem, de az több éve volt...  :)

Szerkesztette: Nevergone 2006. 10. 30. 12:07 -kor

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#1146 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 30. 16:09

Van egy 64x64 pixeles, 18kB méretű xvid-es AVI fájlom, ebből hogy tudok a fórumon használható GIF avatart csinálni? Valami ingyenes megoldás jó lenne, rákerestem néhány avi2gif programra, de az egyik semmit se csinált, a másik meg invertálta a színeket, meg eltöredezett a kép is...

Esetleg megvan az eredeti 28 BMP képből álló sorozat, amiből az avit csináltam, ezek összmérete 337kB (28x12kB), de a lényeg az lenne, hogy 64x64, ill. 20kB méreten belül maradjon.

#1147 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 30. 16:49

minek csináltál avit? :)

én adobe imageredyt használok, azzal lehet gifet készíteni, meg szépen állítgatni a minőséget, hogy beleférjen adott méretbe
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#1148 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 30. 17:03

Idézet: qnadam - Dátum: 2006. okt. 30., hétfő - 16:49

minek csináltál avit? :)
[...]

Tulajdonképpen arra lettem volna kíváncsi, hogy mekkora méretre tudom összehozni a bmp-ből, de nem ragaszkodom az aviból való kreálásra.

Nekem az is ugyanolyan jól megfelel, ha egy lépésben csinálnám, de ilyen progit se nagyon találok. Fizetős programot meg nem akarnék használni, ha nem muszály, akkor tört program nem nagyon kerül a gépemre. ;)

Nem vagyok egy grafikus alkat, egyszerűbb dolgokkal bírkózok meg maximum.  :D  Már az is haladás, hogy idáig eljutottam. Egy videó fájlból mentettem ki egy néhány másodperces részletet (virtualdub) bmp formátumban, aztán xnview-el szépen összehoztam, hogy csak a nekem kellő infó kerüljön egy négyzet terület közepére (ez méh 272x272 méretű volt), ebből csináltam 64x64-es sorozatot, és itt állt meg a tudományom.

#1149 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 30. 17:27

Idézet: A.J. Crowley - Dátum: 2006. okt. 25., szerda - 16:02

ha jövő hétig jó, és nem lesz senkinek, akkor megkeresem.

Szólt Pietrosz, hogy neki nincsenek meg. Ha meg tudod keresni, akkor azért megköszönöm. :respect:
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#1150 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 30. 20:34

Idézet: Lulu64 - Dátum: 2006. okt. 29., vasárnap - 18:12

DelinquentHabits: Return Of The Tres

Köszi szépen!

Nord neked is! :peace:

#1151 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 30. 21:39

Hali!

Olyan valakit keresek, akinek Logitech MX610-es egere van! Kéne tudnom egy mért max. hatótávolságot! Elég sürgős lenne... Előre is köszönöm!

Az MX1000-emé 5-6 méter, a másik elvileg 5x nagyobb és erősebb hatósugarat ígér, de gondolom ez nem igaz, viszont kéne tudnom legalább egy becslő adatot.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#1152 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 31. 09:57

Idézet: Necros - Dátum: 2006. okt. 30., hétfő - 18:27

Szólt Pietrosz, hogy neki nincsenek meg. Ha meg tudod keresni, akkor azért megköszönöm. :respect:

Undying szerintem nem lesz, a többinek van esélye...
"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton

#1153 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 31. 16:43

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. okt. 30., hétfő - 16:09

[...]
Esetleg megvan az eredeti 28 BMP képből álló sorozat, amiből az avit csináltam, ezek összmérete 337kB (28x12kB), de a lényeg az lenne, hogy 64x64, ill. 20kB méreten belül maradjon.

Többé-kevésbé úgy néz ki, hogy ez nem fog összejönni, hiszen ahoz, hogy 20kB alatt maradjon a mérete a fájlnak, ahoz egy képkocka kb 800byte alatt kellene hogy legyen, ezt megnéztem jpeg-el, a legnagyobb tömörítéssel el lehet érni, de felismerhetetlen lesz a végeredmény. Próbáltam kiszedni kockákat, 5-6-ot sikerült is, hogy azért a végeredmény még normális legyen az animáció szempontjából, de így se fog összejönni.

Amúgy elég babra munkával csináltam eddig, a bmp-ket a GIFAnimator nevű programba egyesével beszúrogattam, aztán a végeredményt egy GIFOptimizer progival próbáltam emberi méretre varázsolni, nem sok sikerrel. Kevés az a 20kB avatarnak, a duplája már majdnem elég is lett volna... :(

#1154 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 10. 31. 16:50

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. okt. 31., kedd - 16:43

Többé-kevésbé úgy néz ki, hogy ez nem fog összejönni, hiszen ahoz, hogy 20kB alatt maradjon a mérete a fájlnak, ahoz egy képkocka kb 800byte alatt kellene hogy legyen, ezt megnéztem jpeg-el, a legnagyobb tömörítéssel el lehet érni, de felismerhetetlen lesz a végeredmény. Próbáltam kiszedni kockákat, 5-6-ot sikerült is, hogy azért a végeredmény még normális legyen az animáció szempontjából, de így se fog összejönni.

Ne legyél kishitű! Tedd fel valahova a bmp-ket zipben, biztos segít valaki. ;) (Ha más nem, este én is megpróbálom, ha hazaértem...)

#1155 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 31. 16:52

Idézet: A.J. Crowley - Dátum: 2006. okt. 31., kedd - 10:57

Undying szerintem nem lesz, a többinek van esélye...

:up: Ok, köszi. :respect:
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#1156 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 31. 17:17

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2006. okt. 31., kedd - 16:50

Ne legyél kishitű! Tedd fel valahova a bmp-ket zipben, biztos segít valaki. ;) (Ha más nem, este én is megpróbálom, ha hazaértem...)

Annyira nem érdekes, csak szerettem volna hasonló avatart, mint az AnimeAddicts-en használok (nemrégóta persze  ;) ), ott azért szabadabb volt a kezem, 100x100 és 300kB.

Mindenesetre itt van az 64x64-es képlista, plusz a próbképpen készített gif: zip file (375kB).

#1157 Felhasználó inaktív   Lulu64 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 31. 17:56

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. okt. 31., kedd - 17:17

Annyira nem érdekes, csak szerettem volna hasonló avatart, mint az AnimeAddicts-en használok (nemrégóta persze  ;) ), ott azért szabadabb volt a kezem, 100x100 és 300kB.

Mindenesetre itt van az 64x64-es képlista, plusz a próbképpen készített gif: zip file (375kB).

2 percet rászántam :)

Csatolt fájl:

„Érintőlegesen a kör is csak egy pont...”

#1158 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 31. 17:59

Idézet: Lulu64 - Dátum: 2006. okt. 31., kedd - 17:56

2 percet rászántam :)

<- Na jó, elfogadom belépő szinten... :Đ  Nagy thx! :respect:

#1159 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 31. 20:56

jajj, elfelejtettem visszanézni, elnézést
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#1160 Felhasználó inaktív   csapdani 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 01. 10:49

Sziasztok,

Egy régi, kb. 10 éves Videoton TV-t szeretnék megjavíttatni, lehetőleg kiszállással, elfogadható áron. Tudtok esetleg ajánlani egy jó céget vagy megbízható szakembert? Nem nagyon van az ilyesmiben tapasztalatom, kérlek segítsetek.

Köszi!
Phenom II 955 Black Edition + Scythe Mugen 2 cooler | Gigabyte MA-770T-UD3 | Kingmax 2x2048 MB DDR3 1333MHz | Gigabyte Radeon HD6970 2GB OC version + Windforce cooler | OCZ Vertex Plus 120 GB SSD + WD 1000GB | Corsair HX650W | Coolermaster RC-335-KKN1-GP Elite | Dell U2412M | Samsung UE-46F5000 | Razer DeathAdder 3.5G | Windows 7 64bit

Téma megosztása:

• (132 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.