HWSW Informatikai Kerekasztal: "KERESEK ÉS SEGÍTEK" TOPIC ! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (132 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

"KERESEK ÉS SEGÍTEK" TOPIC ! Avagy minden szinten, szinte minden ! Értékeld a témát: -----

#2041 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 09. 10:02

Idézet: charlie - Dátum: 2007. aug. 9., csütörtök - 10:38

...

Nagyon köszönöm a segítségedet, megy a KCS!  :) :respect:

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#2042 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 09. 11:06

Idézet: Nevergone - Dátum: 2007. aug. 9., csütörtök - 11:02

Nagyon köszönöm a segítségedet, megy a KCS!  :) :respect:

egyszer osszegyujtottem egy csomo ilyen iratmintat (marmint egyesulet letrehozasahoz), mindent ami kell (szekhely, alapitoize, meg ilyenke)
este vegigturom a gepem, remelem meg megvan valahol.
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#2043 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 09. 11:53

Keresek  olyan digitális diktafont, ami vagy mp3-ban vagy wavban rögzít (netán egyéb tömörítettben), amit később át lehet tölteni a gépre USB-n keresztül, aztán ezeket az állományokat CDre írnám,  cda esetleg mp3 formátumban...

Elárulom: a gyereknek nem győzünk mesélni (napi 3-8 óra mese!) és inkább ráolvasnánk jópárat, aztán meg kis asztali magnóval ami mp3 at is bír visszajátszani, lenyomjuk neki.

#2044 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 09. 16:18

Idézet: charlie - Dátum: 2007. aug. 9., csütörtök - 12:06

egyszer osszegyujtottem egy csomo ilyen iratmintat (marmint egyesulet letrehozasahoz), mindent ami kell (szekhely, alapitoize, meg ilyenke)
este vegigturom a gepem, remelem meg megvan valahol.

Nagyon köszönöm, igazán hasznos lenne.  :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#2045 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 09. 17:10

Viszont érdemes keresni ügyvéd cimborát vagy ezzel rendelkező egyént, amikor mi akartunk civil szervezetet alapítani, még ügyvéd segítségével is csak harmadszorra sikerült megfelelő Alapszabályzatot összedobnunk.

#2046 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 09. 17:13

Idézet: debaj - Dátum: 2007. aug. 9., csütörtök - 18:10

Viszont érdemes keresni ügyvéd cimborát vagy ezzel rendelkező egyént, amikor mi akartunk civil szervezetet alapítani, még ügyvéd segítségével is csak harmadszorra sikerült megfelelő Alapszabályzatot összedobnunk.

Van egy kedves barátom, aki jártas az ilyen dolgoknak (pár egyesületnek alapító tagja és titkára), csak éppen nyaral... én meg éppen nézelődöm információ után.  :)

Idézet

[link]

#2047 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 10. 20:01

Keresnék a világhálón használható Javascript leírást, lehetőleg magyarul. Csak itt van ez az AJAX, meg hasonlók, amihez kezdésnek jó lenne megismerkednem vele apránként.  :)
Köszönöm.  :)

Idézet

[link]

#2048 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 10. 20:39

Idézet: WEbshark - Dátum: 2007. aug. 9., csütörtök - 12:53

Keresek  olyan digitális diktafont, ami vagy mp3-ban vagy wavban rögzít (netán egyéb tömörítettben), amit később át lehet tölteni a gépre USB-n keresztül, aztán ezeket az állományokat CDre írnám,  cda esetleg mp3 formátumban...

Elárulom: a gyereknek nem győzünk mesélni (napi 3-8 óra mese!) és inkább ráolvasnánk jópárat, aztán meg kis asztali magnóval ami mp3 at is bír visszajátszani, lenyomjuk neki.

KépEz csak egy példa. 
De épp hasonló céllal vettük.
Igaz, a "mesélő" a katedrán állt.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#2049 Felhasználó inaktív   Primary 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 11. 15:56

Régi játékokat keresgélek. Egyszer játszottam Win 95-ön vagy 98-on egy Ősemberes játékkal. Kicsit hasonlított a Super Mario-ra, volt az ősemberünknek bunkója, ha jól emlékszem voltak kis barlangok is, ahova belehett menni, és ott voltak bónusz izék. Az ősemberrel csontokat kellet összegyűjteni. Az első pályának szürke sziklás háttere volt. A szakadékok fölött voltak zöld indás, dzsindzsás leszakadós utak, ahol átkellett szaladni, hogy ne szakadjon le!

Van egy szám továbbá amit minap hallottam a rádióban:
A Szövegéből részlet:
for my name was ***** day

call me its like

last him my world

---
A Klippjében egy Johnny Depp-hez hasonló csávó énekel benne!

#2050 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 11. 16:02

Idézet: Primary - Dátum: 2007. aug. 11., szombat - 16:56

Régi játékokat keresgélek. Egyszer játszottam Win 95-ön vagy 98-on egy Ősemberes játékkal. Kicsit hasonlított a Super Mario-ra, volt az ősemberünknek bunkója, ha jól emlékszem voltak kis barlangok is, ahova belehett menni, és ott voltak bónusz izék. Az ősemberrel csontokat kellet összegyűjteni. Az első pályának szürke sziklás háttere volt. A szakadékok fölött voltak zöld indás, dzsindzsás leszakadós utak, ahol átkellett szaladni, hogy ne szakadjon le!

Én így elsőre a Prehistorik 2 -re gondoltam, ami szerintem egy nagyon jópofa játék, nagyon szerettem.  :)

Ha mégsem az, akkor bocsi...  :)

Idézet

[link]

#2051 Felhasználó inaktív   Primary 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 11. 16:09

Idézet: Nevergone - Dátum: 2007. aug. 11., szombat - 17:02

Én így elsőre a Prehistorik 2 -re gondoltam, ami szerintem egy nagyon jópofa játék, nagyon szerettem.  :)

Ha mégsem az, akkor bocsi...  :)

Huh, nagyon köszi!
Így elsőre ez az!

#2052 Felhasználó inaktív   Lulu64 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 11. 16:28

A Szövegéből részlet:

call me its like

last him my world

---

Nick Cave and The Bad Seeds (&Kylie Minogue): Where The Wild Roses Grow :think:
„Érintőlegesen a kör is csak egy pont...”

#2053 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 11. 17:12

A Szövegéből részlet:

call me its like

last him my world

---

Régi játékok: http://www.abandonia.com/index2.php vagy http://www.the-underdogs.info/ .

A játék talán a Prehistorik? letöltés

A szám: Nick Cave and Kylie Minogue: Where The Wild Roses Grow (album: Murder Ballads)

youtube

A szöveg "For my name was Eliza Day".

Szerk: megelőztetek :reklamacio:  :)

Szerkesztette: spidey 2007. 08. 11. 17:13 -kor

#2054 Felhasználó inaktív   Primary 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 11. 19:37

Mintha a gondolataimat olvasnátok! :)
Ezer köszönet!

#2055 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 12. 10:30

Idézet: Nevergone - Dátum: 2007. aug. 9., csütörtök - 17:18

Nagyon köszönöm, igazán hasznos lenne.  :)

sajnos nem találtam meg, lehet, hogy valami cd-n van, vagy a fene tudja, sajnálom :(
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#2056 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 12. 10:58

Idézet: charlie - Dátum: 2007. aug. 12., vasárnap - 11:30

sajnos nem találtam meg, lehet, hogy valami cd-n van, vagy a fene tudja, sajnálom :(

Semmi baj, de amúgy én sem sietek vele annyira, szóval ha esetleg később a kezedbe kerül, az is jó.  :)
Ha pedig egyáltalán nem találod meg, akkor legfeljebb majd összevadászom valahonnan, gondolom elérhető.  :)

Idézet

[link]

#2057 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 13. 08:12

Szemtakarót keresek, olyasmit mint a repülőkön adnak (olyat sem láttam még közelről, csak képeken). Nem bőrből vagy gumiból, hanem valami finom, légáteresztő szövetből kellene. Hol találok ilyet? (google csak sok oldalnyi szexboltot ajánlott)

#2058 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 08. 13. 15:46

Idézet: Sipi- - Dátum: 2007. aug. 13., hétfő - 9:12

Szemtakarót keresek...

Nagyobb gyógyszertárakban próbáld meg.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#2059 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 13. 15:53

Idézet: Sipi- - Dátum: 2007. aug. 13., hétfő - 9:12

Szemtakarót keresek, olyasmit mint a repülőkön adnak (olyat sem láttam még közelről, csak képeken). Nem bőrből vagy gumiból, hanem valami finom, légáteresztő szövetből kellene. Hol találok ilyet? (google csak sok oldalnyi szexboltot ajánlott)

OnLány vett vmi ilyesmit, esetleg kérdezd meg hol jutott hozzá. :)
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#2060 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 13. 23:29

Köszönöm, rákérdezek majd.

Újabb kérdés: mi a neve az olyan töltőcsatlakozónak, mint ami a régebbi nokiákon (pl. 3210) is volt? Nekem olyasmi csatlakozó kellene, csak még annál is kicsit nagyobban (PDA-hoz).

szerk: tárgytalan, lomex-nél találtam: TÁP DC APA vagy ANYA Lengő. Méretet úgysem tudok, hanem próbálni kell.

Szerkesztette: Sipi- 2007. 08. 13. 23:31 -kor

Téma megosztása:

• (132 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.