Idézet: qnadam - Dátum: 2007. nov. 2., péntek - 12:17
te ugye délnyugaton laksz, biztos véletlenül van ott az osztrák meg a szlovén adó, bp-n a upc-nél egyik sincsen.
egyébként egyik adót se nézem, vagy szinte alig, szóval rossz példa, anyám viszont sokszor néz tv5-öt, tve-t, mezzot, sőt a bbc prime-ot is nézné ha lenne.
légy erős, ha ezeket senki sem nézné, akkor nem lennének a csomagban.
amit ismerek, az a családom, és biza ott nem nagyon néznek ilyen adokat. A városban sok a kisnyugdijas, ok se hinném, hogy TV5-t, meg hasonlokat néznének.
Nos, azért ne bizz abba, hogy azt rakjak be amit az ember nezni. Nemrég volt olyan, mikor a musorstrukturat atalakitottak, hogy olyan adokat kivettek, amiket szerintuk nem nez senki, aztán kiderült, hogy azért elég szép számmal nézik.
A szlovén2 helyett meg pont becsusszanhatna az axn scifi. meg van ha jol emlekszem horvat ado is, azt se hinnem, hogy annyian neznek...
engem amugy hidegen hagy, hogy bp-n mi van, meg mi nincs, a musorkiosztas minden varosba (sot ,meg varoson belul is, itt is kétfajta van) változik, szoval az igényeket lehet adott városhoz igazitani. DE én még nem halottam volna, hogy az ismerosi korben (ami azért eléggé nagy) valakit is megkérdeztek vonla, hogymit szokott nézni (statisztika)
de a legjobb ugye a digitalis musorszoras lenne, csakhat arra meg varhatunk meg...
ha ilyeneket néz, mirét nem veszel egy parabolat (ja, az itt eléggé elterjedt, még a 90-es évek elejéből) ott bejonnek ezek.