Idézet: critical_source - Dátum: 2007. szept. 12., szerda - 21:23
Na de kérlek evone, ilyenen azért mégsem csúszok el

GeF 7 series-t szedtem 7600 GS-re. igen, x86-ot. le is fordította szépen. de akkor le kellett szednem az nvidia-glx-et, most meg ha felrakom, semmi sem változik.
más: ne legyél már ilyen gentoo only, nem mindenki időmilliomos rendszert forgatni :Đ
Egészen pontosan miért is nem volt jó a debian etchben levő patchelt 8776-os driver ?
Ha nem tudod rendesen feltenni a "hivatalos nvidia"-t,használd a disztróban levőt.
Fel lehet a hivatalost, csak deb alatt asszem a *GL.h, meg hasonló fájlokat kell kézzel kezelni.
Itt ütközések vannak az nvidia-glx meg valami másik xserveres csomag között. Meg javítani kell a symlinkeket is, mert az nvidia telepítője nem mindet csinálja meg. / még deb sarge alatt használtam "gyári vezérlőt" a debsarge féle helyett. gyak. feleslegesen szopattam magam vagy 20 percet a telepítésével, mert tapottat sem gyorsult gyakorlatilag / 6600GT /. viszont nem megy katt-katt simán, egy 10-15 percet rá kell szánni a "kézimunkára". Végül is debian vagy mi a szösz.

/
Attól hogy 100. akárhányas a verzió, attól amúgy nem lesz "egetverően gyorsabb". Nagyrészt csak az újabb videókártyák támogatása került bele, meg pár gl, glx "belső kiterjesztés", amit viszont nem biztos hogy a kártyád támogat. Magyarán, ha megy a régi, akkor nem feltétlen érdemes cserélni.