HWSW Informatikai Kerekasztal: Magyar Telekom - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Magyar Telekom Értékeld a témát: -----

#21 Felhasználó inaktív   csucsregop 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 05. 21:33

Idézet: luckystar - Dátum: 2006. dec. 5., kedd - 15:45

"Pótolhatatlan emberekkel van tele a temető." :omg:

Mattheisen jó vezető. A stílusa kicsit hasonlít a Sugáréra, mármint a közvetlensége.

#22 Felhasználó inaktív   junior117 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 06. 14:34

Idézet: csucsregop - Dátum: 2006. dec. 5., kedd - 22:33

Mattheisen jó vezető. A stílusa kicsit hasonlít a Sugáréra, mármint a közvetlensége.

Jó majd sugárzunk a boldogsátol  :Đ
De minket usereket embernek tekintö vezetö mikor fog a vezetésbe kerülni? Elhiszem hogy kedves és stb... de ettöl még nekünk nem lesz jobb semmivel :mad:  Marad a 90-évek szelleme itt " ez van köl vagy nem köl" akkor megtehette mivel egy állami cégként ... de már 2006-van és elvileg szabad verseny.
Lehet nagyon naiv vagyok :D
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#23 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 20. 17:29

Akinek van vezetékes telefonja , és használja is, azoktól kérdezem. A minap nagyon meglepődtem. Mióta lett a Bázis díjcsomag perc alapú másodperces alapú számlázású helyett? Kaptatok róla a számlához értesítést? Ugye ez a változás lényegbevágóan módosítja az előfizetői szerződést, ilyenkor 15 napon belül fel lehet bontani a szerződést. Ráadásul a T-Com ÁSZF-ben sem találtam meg az egyes díjcsomagok számlázási egységét.
"Légy szerény mint én..."

#24 Felhasználó inaktív   junior117 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 20. 18:58

Idézet: zoli62 - Dátum: 2007. ápr. 20., péntek - 18:29

Akinek van vezetékes telefonja , és használja is, azoktól kérdezem. A minap nagyon meglepődtem. Mióta lett a Bázis díjcsomag perc alapú másodperces alapú számlázású helyett? Kaptatok róla a számlához értesítést? Ugye ez a változás lényegbevágóan módosítja az előfizetői szerződést, ilyenkor 15 napon belül fel lehet bontani a szerződést. Ráadásul a T-Com ÁSZF-ben sem találtam meg az egyes díjcsomagok számlázási egységét.

mindig tudtam hogy egy xxxxxxx ceg a Tikom  :smoker:  na es a honlapjuk az maga a kaosz :omg:

Idézet

Ráadásul a T-Com ÁSZF-ben sem találtam meg az egyes díjcsomagok számlázási egységét.

konkretan en se talaltam meg :( de biztos ott van csak mi nem latjuk :eek:
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#25 Felhasználó inaktív   ádéesel 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 21. 21:19

[COLOR=blue]Egy kis T-comos kaland, ha érdekel valakit.
Dunawebes internet 2 évig. Szabadulnék de nagyon. Mindenfelé a jobbnál jobb ADSL akciókat látom. Féláron, negyed áron, olcsón, ilyen kedvezmény, olyan......Idén febr. eleje. Externet felé megrendelés, PrePaid, 4 Mbit. Externet pár nap alatt lerendez, modem csekk kézben, csekk rögtön befizet. Leadják T-comékhoz a vezetékes kérelmemet. Dunaweb nagymellénnyel lemondva és időközben ki is kapcsolva.
Még mindíg febr. eleje, T-comos szakértő ki hozzám, a falamra szerelt tel.kábelt megszakértette, azt mondta küldi a szerelőket. Hurrá, mondom, ez aztán megy mint a huzat! Örültem ám, már szóltam a barátoknak, akiknek d.web maradt, hogy majd én! Letöltök nekik olyan dolgokat, amit ők 6, 12 óra alatt....mint én a 2 év alatt...
Elment a szakértő, febr. 13-ka volt. És vártam. És vodás modemre váltottam, ami ugye a jó kis d.webhez képest is katasztrófa! (100 MB, 3123) Barátoknál próbáltam ügyeimet intézni, stb.

Március közepén próbáltam először érdeklődni. Nem akarom önöket sürgetni, de ha elárulnák hogy áll az ügyem, mert a szerelők nem értek ide....Ü.félszolg.: Szives türelmét kérjük, az ügye folyamatban van. Reméljük, segítettünk. :-)))))
Ezután már hetente érdeklődöm, a válasz mindíg u.az. Rosszat sejtettem, de semmilyen vezért nem értem el sem telefonon, sem emilben! Láttam, hogy az ü.fél szolg. a megszokott országosan mocskos, hitegető, hazudozó, idióta semmire való társaság. Már áprilisban járunk. Barátok, ismerősök stb kérdezgetik ki ironikusan, ki együttérzőn, ki sajnálkozva, na, van már ADSL-d?! Én már nem is tudom, melyiken dühöngtem a legjobban. Tehetetlennek éreztem magam. Ha az elején a szakértőnek mondott idióta Tiszafüredről kűtte vóna a szerelőket.....már régen száguldoznék....dehát helyi kiskirály, azt rakott elébem akit akart. Gondoltam én.
Ápr. 16. Egy kemény levél ü.félszolgálatnak. Egy lelombozó válasz, de ha időben kapom, hetekkel ezelőtt, napirendre tértem volna fölötte: DSLAM port hiány lépett föl így hely hiányában szives elnézését és türelmét kérjük, tovább figyeljük a port......
Közbren harmadszor is aktiváltam a vodás rabló böngészős valamit, hogy legalább az emiljeimet tudjam követni. ( szinte lakáshoz kötött vagyok) Ez ugye kilencezer valamennyi...

Még keményebb levél ü.félszolg-nak, lényege: konkrét választ adjanak már, hogy tovább tudjak lépni! Meddig kell várnom?! Amíg kihalnak előlem?! Vagy talán fejlesztés lesz?! És ezt miért nem közlik velem maguktól? Közben felhúzom magam, és azt mondom: húzzanak a p-ba a vezetékessel, adsllel, és a már falamon lévő kábelt is húzzák kifelé a portámról.

Nagyon hamar válaszoltak. Szives elnézését kérjük és türelmét, de port hiány lépett föl, de mi figyeljük további 60 napig, és amint lesz hely, rögtön bekötjük.....Reméljük segítettünk....

Huhh! Aztán 60 nap után ha nem lesz hely, az már dúrván 5 hónap és addig semmi internet. Ekkor magamba szálltam és őrült ötletek kezdtek a fejembe kergetőzni. D.webhez vissza, kisebb csomagot előfizetni és ha lesz hely, csak keveset bukom, mondjuk évi 20-30 e. ft-ot, mert akkor persze 2 internet elérést fizetek. Vagy ilyen: Milyen nyugodt voltam én amíg nem volt szám.gépem, hát amíg internetem sem?! Kiviszem az udvar hátuljára a komputert és összekalapálom egy két kilóssal...stb, stb.

Ápr. 18. Beugrott valami. Budapest, egy baráti kapcsolat, aki olyan körökben forog, hátha akad neki egy T-comos vezér. Harmadikra sikerült találni. Büszkeség levetkőzve, életemben először 55 évesen egy konkrét ügyben protekciót kértem. És kaptam.

Hív egy vezérnek látszó tárgy!!!! Értitek?! Ő hívott fel!!!
Elrebegem bánatomat. Csak a tutit mondja ki, ha nem lehet ADSL, azt!
Kisebb vezérhez küld, de az is felhívott!!! Ez szentem azt hitte, hogy vezér baráti köre vagyok, mert borzasztóan kedvesen kezelt! Mondhatni gazsulázott! Még elnézést kért, hogy felhívott, hogy zavart!! Értitek?! Majd miután neki is elsoroltam, elment intézkedni, de elnézést kért amiért leteszi a kagylót, de bitosított, hogy hamarost hívni fog! És még kétszer hívott, másodszor éreztem hangján, hogy nincs nekem ADSL-m. Aszonta, nincs hely, csurig van a port, és a közeljövőben nem bővítenek, nagyon sajnálja. Csak ha valaki lemondaná.....Megköszöntem.

Ekkor nem otthon voltam, hazafelé menetben barátnál Dunawebnél megrendelve egy csomag, élénken érdeklődve, hogy valyon kiszálltnak vesznek vagy folyamatosnak mert ha előbbi, akkor kétezerrel többet fizetek.....
Lényeg: Most 21. van. Ma délutántól van Internetem, 1536/128, 12 hónapos, 5500 ft,  lehetett volna 6 hónapra is de trécomból elegem van, itt más meg nincs. Megfogadtam a jó kis D.webet nem szidom többé, itt a helyem, ami a T-basz...al történt azt meg nem ragozom mert számtalan ehhez hasonlót olvasok itt a fórumokban. Azért nagyon nehéz megérteni, hogy merre tartunk. Hogy mi lesz ennek a vége. De ha mi egy csekket nem fizetünk be időben!..../COLOR]

#26 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 15:20

http://www.origo.hu/uzletinegyed/befektete...rsjelentes.html

https://www.hwsw.hu/hirek/34618/magyar_tele..._t-systems.html

Látszik, hogy a vezetékes üzletág nem kifizetődő.

#27 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 15. 02:06

https://www.hwsw.hu/hirek/34661/europai_biz...zel_reding.html

https://www.hwsw.hu/hirek/34455/europai_uni...penetracio.html

#28 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 09. 02:34

Január elsejétől határozatlan időre is lehet kötni Favorit előfizetést. Ezt nagyon pozitív előrelépésnek tartom a Magyar Telekom részéről az eddigi rugalmatlan hozzáállásukhoz, árpolitikájukhoz képest. :) Megjegyzés: Végre rájöttek, hogy ez már erősen időszerű. Több mint két év után.
Részletek:
http://www.t-com.hu/...meny_071130.pdf
http://www.t-com.hu/egyeni/dijcsomagok/tco...it_reszletek.vm

Számolgatom, hogy pl. a másodperc alapú Sokatmondó+XXL díjcsomagggal szemben mennyire éri meg.Ha a perc alapú díjazást nézem,az plusz 20-30 % a mostani forgalmi díjhoz képest, viszont határozatlan idejű szerződés kötése esetén is még mindig egy ezressel kevesebb az előfizetési díj havonta, mint jelenleg. Eddig a kötelező 14 hónapos határozott idejú hűségszerződés volt a fő ellenérvem a Favorittal szemben. Most ez már megszűnt. Mindenestre szerintem mindenkinek meggondolandó, aki eddig XXL kiegészítőt használt. Ha így haladnak, hamarosan lesz a mobilszolgáltatókéhoz hasonló lebeszélhető előfizetés is, amit már régóta időszerűnek tartok. (a Kontroll nem igazán ilyen)

#29 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 09. 05:16

ideje lesz, hogy összeszedjék magukat, mivel ha jol tudom folyamatosan csokken pár éve a madzagos telefon lofizetesek szama.
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#30 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 09. 07:51

Megszűnik a T-System: http://www.origo.hu/uzletinegyed/magyargaz...vallalatat.html

#31 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 09. 11:26

Idézet: zoli62 - Dátum: 2008. jan. 9., szerda - 2:34

Január elsejétől határozatlan időre is lehet kötni Favorit előfizetést. Ezt nagyon pozitív előrelépésnek tartom a Magyar Telekom részéről az eddigi rugalmatlan hozzáállásukhoz, árpolitikájukhoz képest. :) Megjegyzés: Végre rájöttek, hogy ez már erősen időszerű. Több mint két év után.
Részletek:
http://www.t-com.hu/...meny_071130.pdf
http://www.t-com.hu/egyeni/dijcsomagok/tco...it_reszletek.vm

Számolgatom, hogy pl. a másodperc alapú Sokatmondó+XXL díjcsomagggal szemben mennyire éri meg.Ha a perc alapú díjazást nézem,az plusz 20-30 % a mostani forgalmi díjhoz képest, viszont határozatlan idejű szerződés kötése esetén is még mindig egy ezressel kevesebb az előfizetési díj havonta, mint jelenleg. Eddig a kötelező 14 hónapos határozott idejú hűségszerződés volt a fő ellenérvem a Favorittal szemben. Most ez már megszűnt. Mindenestre szerintem mindenkinek meggondolandó, aki eddig XXL kiegészítőt használt. Ha így haladnak, hamarosan lesz a mobilszolgáltatókéhoz hasonló lebeszélhető előfizetés is, amit már régóta időszerűnek tartok. (a Kontroll nem igazán ilyen)

Muternél bázis plusz van meg XXL, anno akkor kötettem amikor az XXL kijött így az első naptól ez van, neki nagyon megfelel havi akár 20-30 órát képes vidékre eldumálni. A favorittól plusztól eddig engem is az tartott vissza hogy 14 hónap hűség, ráadásul automatikus megújuló fajta is. Havidíjba ahogy nézem ez nála csak 250 Ft mínusz, de hétközpnapokon +5 órával nő a felhasználási időkeret. Csúcsidőben ez a percdíj nem olyan vonzó a régi mp alapú volt de kapcsolási díjjal, végülis rövid hívásnál ez közel ugyannyit jelent. Spórolni ezen sokat nem fog, árban szerintem ugyanott lesz csak nő a felhasználási időkerete. Ez a non stop pluszt is nézegettem, de +1300Ft-ot az a hétköznapi 6 óra már nem annyira éri meg, meg az is kár hogy csak Tíkom irányba él a kedvezményes díj és azért Invitelnek meg UPC-nek viszonylag nagy ügyfélköre van.

Anno a Pantel féle napi 24h-ban bármely vezetékesre irányba ingyenes csomagjuk tetszett, az még olcsóbb is volt, csak kár hogy felén nem lehet LLU, mert Hytasos területet.

#32 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 10. 00:44

Tudomásom szerint UPC irány beleszámít a kedvezményes hívások közé.

#33 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 19:09

http://www.terminal....ticle_id=108974  Megtévesztő reklámok. Hát igen, de továbbra is lesznek ilyenek. Az a szép, hogy a bírság összegét többek között az előfizetőkre rákényszerített hűségszerzödések díja is fedezi.

Szerkesztette: zoli62 2008. 01. 15. 19:11 -kor

#34 Felhasználó inaktív   tigga 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 21:50

Idézet: zoli62 - Dátum: 2008. jan. 15., kedd - 18:09

http://www.terminal....ticle_id=108974  Megtévesztő reklámok. Hát igen, de továbbra is lesznek ilyenek. Az a szép, hogy a bírság összegét többek között az előfizetőkre rákényszerített hűségszerzödések díja is fedezi.

Szerintem túlzottan lovagolnak ezeken a műszaki adatokon. Megrendeléskor az ügyfeleket tájékoztatni szokták a lehetőségekről és felhívják a figyelmüket , hogy a sebességek nagyban függnek a vonal műszaki paramétereitől.
Szívesen látnék inkább olyanokat, hogy 75 millió bírság a kurva cillit beng meg egyéb foskarika egyethúzokaszivaccsal és fényesrenyalom az odaégetett taknyot reklámozó cégeknek.Na ez a megtévesztés az előző inkább hiányos tájékoztatás. De, hogy konkrét kára származna valakinek az előbbiből azt nemhiszem :)
szakértek hozzá csak most nem jut eszembe...

#35 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 02:23

http://www.terminal....ticle_id=109061

#36 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 22. 14:07

Dataplex: több mint 4 milliárd forintos beruházás Európa egyik legnagyobb adatközpontjának bővítésére
http://hirek.prim.hu/cikk/65311/

#37 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 07. 20:37

Ismét működik az online ügyfélszolgálat. http://www.t-com.hu/...olat/fooldal.vm

#38 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 14. 00:24

A Magyar Telekom 2007. évi eredményei: erős cash-flow, kitűzött céljainkat elértük
http://www.magyartel...ek/074negyed.vm

#39 Felhasználó inaktív   Czumy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 14. 11:54

Idézet: shabba - Dátum: 2008. febr. 14., csütörtök - 0:24

A Magyar Telekom 2007. évi eredményei: erős cash-flow, kitűzött céljainkat elértük
http://www.magyartel...ek/074negyed.vm

Ennek rettentően örülök. Azonban még mindig nem fordítanak elég pénzt arra, hogy minőségi alapanyaggal dolgozzanak!

A telefonos ügyfélszolgák továbbra is ugyanakkora droidok, mint voltak, a beszélgetések hangvétele néha-néha minősíthetetlen!! 2005. óta nem beszéltem ennyit a Tré-kom ügyfélszolgáival, mint az elmúlt 1 hétben és sajnálattal kellett megállapítanom, hogy egyrészt még mindig nem értenek ahhoz, amivel a munkáltatójuk foglalkozik, másrészt pedig ugyanolyan sértődékeny és hiteltelen az egész bagázs, mint amilyen 3 éve volt!

Ez ember fia normálisan hangnemben kérdez, próbál informálódni, elmondja a kritikáját is természetesen emberi hangon és jön a hiszti, meg a sértődés... szánalmas!!  :mad:

Szerkesztette: Czumy 2008. 02. 14. 12:07 -kor

#40 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 15. 15:55

Éljen a keresztfinanszírozás! :)

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • 1