Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. márc. 30., vasárnap - 20:32
á ti tényleg nem értitek hogy erre nincs igény? :Đ na mindjárt jön mumia is és akkor kitaláljátok hogy nektek van tehát emberek milliójának van erre szüksége.
Neszójábe jóóó? :Đ
Idézet
de nincs. az ilyen billentyű/egér konvertáló izék is alig fogynak.
Ja mert lagzik és szar, és még drága is, még nekem sincs, ez azért elég sokat elárul.
Idézet
amúgy én elég sokat konzolozok és abszolut kényelmes a gamepad mindne játéktípushoz. nyilván jobb az egér/bill, de a gamepad pl kényelmesebb..
Ja hát bilentyűzet+egér nyilvánvalóan nem kivitelezhető a fotelban, de nekem pl az íroasztalon van a konzol is, a monitorra kötve. Márpedig ha a pc-t mint játékplatform le akarja váltani a konzol és nem mellette akar létezni akkor el kell kezdenie azokkal az igényekkel is foglalkozni ami a pc játékosoknak kell. Amikor a jelenleg is használt controllert először bevezették még gyerekcipőben járt az fps világ, alig volt aki bill+egér irányítással játszott, azóta viszont fejlődtek a játékok, összetettebbek lettek, és ehhez a billentyűzet+egér megfelelő hátteret biztosított. De konzolon még minidg ugyanaz a nyomorék eszköz van, mint a psx-hez 1994-ben. Lássuk be eljárt felette az idő, azért mert kapott két analog botot még ugyanolyan buta mint volt.