Idézet: Lufinyul - Dátum: 2009. ápr. 5., vasárnap - 17:09
Keresztbeálltam egy busszal a hídon, majd mikor elég autó gyűlt össze (közte 2 rendőr) akkor felrobbantottam őket. 3-4 rendőrautót lőttem ki mikor jött a heli. Pilótát kilő, jön a következő, abból is pilótát kilő. Ekkor lett 4 csillag. Még 10-15 rendőrt lelőttem, jöttek kommandósok is már, és ahol elbarikádoztam magam onnan 2 oldalt is felgyűltek a kanyaron túl (viszont balra a roncsok meg a tűz miatt messzebb, szóval arra nem nagyon kelltt figyelnem). Az egyik kupac rendőrt arrafelé felrobbantottam, a másikon meg lődöztem fejbe a kommandósokat meg a rendőröket. Ekkor lett kb az 5. csillagom. Itt kezdtek jönni a katonai helikopterek, meg zsinórban a swat kocsik. Az egyik helit olyan mákkal lőttem ki, hogy arra a kupacra zuhant rá, amire a képen is célzok. Kb 3 rendőrautó, és két teli swat furgon pusztult meg a heli alatt. Itt adta be a 6. csillagot. Aztán jöttek mindkét oldalról újak, meg még lelőttem 4 katonai helit, de az 5.ből kiszedtek... rohadt fülest pont kiszedtem az egyik fülemből, és nem hallottam hogy arról is jött egy heli

Súgó
A téma zárva.