Idézet: Papesz - Dátum: 2009. máj. 15., péntek - 0:13
Persze, ízlések és pofonok.
Nem meggyőzni akarlak, de nekem egy Sony KDL-32V4500-as tévém van, 150 ezer volt. SD adás (is) megy rajta és olyan szép, hogy én magam sem gondoltam volna. DVD dettó. Tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Nem azért, mert az enyém és minden más szar, hanem mert tényleg jó. Gondolom a kollégád tévéje Full HD, azért jön rajta elő az összes tömörítési hiba, mert minél nagyobb a panel felbontása, annál több "kamupixelt" kell megjelenítenie a képernyőn SD adás esetén. Ez HD Ready esetén jelentősen csökken.
Még egyszer mondom, nem rábeszélés, de ne higgy el mindenkinek mindent aki a neten publikál. PS3-hoz Hd Ready tévé "kell", a monitor félmegoldás. Én magam 1 évig játszottam hagyományos tévén, pontosan tudom, hogy mi és mekkora a különbség.
Ilyen Sony TV van a szüleimnek, mint neked. Összehasonlítva a Panasonic Plazma FullHD TV-vel (lásd a konfig aláírásomat az adataimnál) nem lehet összehasonlítani, megnéztem a SD adásokat, DVD filmeket. Még mindig alulmarad a Sony.

Olyan szemcsés a kép, de kontrasztban és szín élénkségben verhetetlen marad a Sony, a Panasonic viszont képminőségben kitűnő. Mindegyikükben megvannak az előnyök és hátrányok.

:Đ
"Gondolom a kollégád tévéje Full HD, azért jön rajta elő az összes tömörítési hiba, mert minél nagyobb a panel felbontása, annál több "kamupixelt" kell megjelenítenie a képernyőn SD adás esetén. Ez HD Ready esetén jelentősen csökken."
Ezt találtad ki a gondolatot?

Nálam csak összemosódva jelenik meg, ha kevesebb felbontást tud ad, pl. SD adások, DVD stb. Nem értelek, persze igazad is lehet hogyha Panasonic-on kivül vannak pimasz "kinyúlások".