HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (302 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 266
  • 267
  • 268
  • 269
  • 270
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto 4 új GTA a láthatáron?

#5341 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 15. 09:50

Idézet: donphobos - Dátum: 2009. máj. 15., péntek - 5:50

Most nyáron meglátogatom szülőket, majd kipróbálom specifikusan a játékot. Elsőre csak az áll leesése volt, bámultam és ámultam. De ezt megnézem. Konzolon is vannak patch-ek, remélhetőleg azt is javítják. A HW elég erős ott is.

Most nem tudok erre többet mondani, de megnézem.

Üdv!

ha az neked segítség, tudok csinálni képeket/videót a telcsimmel ps3 vs pc gta4-ről hogy hogyan néz ki/fut  :D
szerk.: bár szerintem ugy a különbség nem nagyon látszódna, maximim az hogy ps3-on elég sűrűn beszaggat  :D

Szerkesztette: dani83 2009. 05. 15. 10:04 -kor

Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#5342 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 15. 17:25

Idézet: dani83 - Dátum: 2009. máj. 15., péntek - 9:50

ha az neked segítség, tudok csinálni képeket/videót a telcsimmel ps3 vs pc gta4-ről hogy hogyan néz ki/fut  :D
szerk.: bár szerintem ugy a különbség nem nagyon látszódna, maximim az hogy ps3-on elég sűrűn beszaggat  :D

Köszönöm, de majd megsasolom öcsémét. W928-W931 között leállás van, akkor utazom valamikor, aztán megnézem én is. A konzol vásárlása meg úgyis Q3, de inkább Q4, szóval még van idő bőven. De köszönöm még egyszer a lehetőséget.

Üdv!
.
.
.

#5343 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 15. 21:42

Idézet: Papesz - Dátum: 2009. máj. 15., péntek - 0:13

Persze, ízlések és pofonok.

Nem meggyőzni akarlak, de nekem egy Sony KDL-32V4500-as tévém van, 150 ezer volt. SD adás (is) megy rajta és olyan szép, hogy én magam sem gondoltam volna. DVD dettó. Tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Nem azért, mert az enyém és minden más szar, hanem mert tényleg jó. Gondolom a kollégád tévéje Full HD, azért jön rajta elő az összes tömörítési hiba, mert minél nagyobb a panel felbontása, annál több "kamupixelt" kell megjelenítenie a képernyőn SD adás esetén. Ez HD Ready esetén jelentősen csökken.

Még egyszer mondom, nem rábeszélés, de ne higgy el mindenkinek mindent aki a neten publikál. PS3-hoz Hd Ready tévé "kell", a monitor félmegoldás. Én magam 1 évig játszottam hagyományos tévén, pontosan tudom, hogy mi és mekkora a különbség.

:offtopic:

Ilyen Sony TV van a szüleimnek, mint neked. Összehasonlítva a Panasonic Plazma FullHD TV-vel (lásd a konfig aláírásomat az adataimnál) nem lehet összehasonlítani, megnéztem a SD adásokat, DVD filmeket. Még mindig alulmarad a Sony. :eek: :rolleyes: Olyan szemcsés a kép, de kontrasztban és szín élénkségben verhetetlen marad a Sony, a Panasonic viszont képminőségben kitűnő. Mindegyikükben megvannak az előnyök és hátrányok. :reklamacio: :)

"Gondolom a kollégád tévéje Full HD, azért jön rajta elő az összes tömörítési hiba, mert minél nagyobb a panel felbontása, annál több "kamupixelt" kell megjelenítenie a képernyőn SD adás esetén. Ez HD Ready esetén jelentősen csökken."

Ezt találtad ki a gondolatot? :omg: Nálam csak összemosódva jelenik meg, ha kevesebb felbontást tud ad, pl. SD adások, DVD stb. Nem értelek, persze igazad is lehet hogyha Panasonic-on kivül vannak pimasz "kinyúlások".  :bolond:  :hemuveg:
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#5344 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 15. 23:34

Idézet: bolic system - Dátum: 2009. máj. 15., péntek - 22:42

Ezt találtad ki a gondolatot? :omg: Nálam csak összemosódva jelenik meg, ha kevesebb felbontást tud ad, pl. SD adások, DVD stb. Nem értelek, persze igazad is lehet hogyha Panasonic-on kivül vannak pimasz "kinyúlások".  :bolond:  :hemuveg:

Azt gondolom magamról, hogy elég jól tudok magyarul, de ezeket a mondatokat el kellett olvasnom párszor. :D

Egyébként nem én találtam ezeket ki, szimplán a tényeket írtam le. Olvass utána, ha gondolod. Nálam egyáltalán nem szemcsés a kép, persze hozzá kell tennem, hogy digitálisan jönnek az SD adók. A szemcsésedés a rossz minőségű adásjelből fakad, az nem a tévé hibája.

Viszont menjünk innen  máshová, mert romboljuk a topicot.
Papesz

#5345 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 16. 19:31

Újraraktam a gépemet win7-et dobtam fel. A GTA4 a régi mappából is elindul, de olyan problémám van vele hogy a ha kocsiban ülök akkor folyamatosan kanyarodik a kocsi, vagy ha kiszállok akkor pl körbe körbe mászkál az emberkém.

Valami config probléma, de nemtudom megszüntetni. Van valakinek valami tippje?

Üdv

----atyuska----

#5346 Felhasználó inaktív   Snexi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 16. 19:32

Idézet: caratyuska - Dátum: 2009. máj. 16., szombat - 20:31

Újraraktam a gépemet win7-et dobtam fel. A GTA4 a régi mappából is elindul, de olyan problémám van vele hogy a ha kocsiban ülök akkor folyamatosan kanyarodik a kocsi, vagy ha kiszállok akkor pl körbe körbe mászkál az emberkém.

Üdv

eredeti?

#5347 Felhasználó inaktív   andrew-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 16. 19:38

Idézet: caratyuska - Dátum: 2009. May. 16., Saturday - 20:31

Üdv

Kompatibilitási módban próbáltad?
i5 3570k [@ 4.2GHz] | ASUS Maximus Gene V | 16GB Samsung [DDR3 1833MHz] | Sapphire HD7950 3GB OC Dual-X | Crucial M4 128GB SSD [Sata3] | Samsung 640+1000GB [Sata2] | ASUS DVD [Sata2] | Seasonic G Series (Gold) [650W] | WACOM Graphire 4 XL | Windows 8.1 Pro [64bit] | Sound Blaster [Zx]

#5348 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 16. 19:48

Idézet: caratyuska - Dátum: 2009. máj. 16., szombat - 19:31

Üdv

Gondolom van valami controllered bedugva, első körben húzd ki hogy megszűnik e tőle.

#5349 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 16. 19:48

Idézet: andrew-- - Dátum: 2009. máj. 16., szombat - 20:38

Kompatibilitási módban próbáltad?

Nem kell kompatibilis módban indítani. Nálam tökéletesen működik nélküle is. :) Ja, 1.0.3.0-ás patch-et használok.
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#5350 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 16. 20:20

virágboltban vettem szóval..  , 1.3 rajta van, korábban mikor xp alatt játszottam vele nem volt gond, controller ki van húzva, de van telepítve, megnézem még ezt a kompatibilitás módot

----atyuska----

#5351 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 16. 22:13

Valami más gond lehet szerintem, mert nekem is másik verziós és Logitech Rumblepad 2 cucca is telepítve van, még sincs semmi gond. :think:
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#5352 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 17. 07:58

msot teljesen újraraktam, most már ok, lenne...

ha hív a rokon akkor feltudom venni a telefont, viszont én nemtudom felhívni, még a játék elején mikor az albánokhoz viszem el.

----atyuska----

#5353 Felhasználó inaktív   Snexi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 17. 15:17

autóm :up:  :Đ
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#5354 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 17. 17:16

Idézet: Snexi - Dátum: 2009. máj. 17., vasárnap - 15:17

autóm :up:  :Đ

Kispálya :)

Kép

Na vajon mi volt eredetileg? :Đ

#5355 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 17. 18:05

Az 4 kerekes, ralliart cubaru izé.  :)
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#5356 Felhasználó inaktív   Snexi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 17. 18:10

Idézet: Locutus - Dátum: 2009. máj. 17., vasárnap - 18:16

ezt a hintával sikerült?az csalás :Đ én kamionnal törtem össze

#5357 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 17. 22:12

énis énis  :Đ

Kép
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#5358 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 17. 23:43

Csezd meg ti is tudjátok élni az életet.  :omg:  :Đ

#5359 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 17. 23:46

Idézet: caratyuska - Dátum: 2009. máj. 17., vasárnap - 8:58

msot teljesen újraraktam, most már ok, lenne...

ha hív a rokon akkor feltudom venni a telefont, viszont én nemtudom felhívni, még a játék elején mikor az albánokhoz viszem el.

Fel kell töltened a Domino egyenlegedet. :)

#5360 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 05. 17. 23:58

Vazzeg, a gumikerekek időtállóbb és strapabíróbb mint a karosszériának többi eleme?

:strong:  :OOO  :help:  :box2:  :lama:  :]  :hinta:  :bologat:
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

Téma megosztása:

• (302 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 266
  • 267
  • 268
  • 269
  • 270
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.