Grand Theft Auto 4 új GTA a láthatáron?
Elküldve: 2009. 08. 29. 17:38
Nekem be van kapcsolva High-ra a shadow, megnéztem ezt a reflection-t "kalibráló" módot, hát enyhén szólva ocsmány :Đ , úgyhogy gyorsan száműztem a gtaiv.exe mellől.
És amúgyis az fps ~3-5-tel csökkent nálam (ami nálam már észrevehető)
, bár lehet azért, mert a reflection is high-on van+ez meg rádobta a plussz tükröződést.
És amúgyis az fps ~3-5-tel csökkent nálam (ami nálam már észrevehető)
Elküldve: 2009. 08. 29. 17:39
Azt nem lehet valahogy megoldani hogy ha beszállok 1 autóba, mindjárt azindependence FM (saját zenék) szólaljon meg, és ne kelljen 25 adó között átverekedni magam?
Elküldve: 2009. 08. 29. 17:40
Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2009. aug. 29., szombat - 18:39
Azt nem lehet valahogy megoldani hogy ha beszállok 1 autóba, mindjárt azindependence FM (saját zenék) szólaljon meg, és ne kelljen 25 adó között átverekedni magam? 
trainer tudja
Elküldve: 2009. 08. 30. 16:34
Elakadtam
Pegorinot ölném meg, ott tartok hogy a krosszmotorral felugratok a helikopterra, és ott az space nyomkodásával kéne hogy beüljek a helibe, de én hiába nyomkodom, vagy tartom nyomva, akkor sem történik semmi, csak a végén leejtenek
mi lehet az oka?
Pegorinot ölném meg, ott tartok hogy a krosszmotorral felugratok a helikopterra, és ott az space nyomkodásával kéne hogy beüljek a helibe, de én hiába nyomkodom, vagy tartom nyomva, akkor sem történik semmi, csak a végén leejtenek
mi lehet az oka?
----atyuska----
Elküldve: 2009. 08. 30. 17:07
Idézet: caratyuska - Dátum: 2009. aug. 30., vasárnap - 17:34
Elakadtam
mi lehet az oka?
mi lehet az oka?
A space-t kell nagyon gyorsan nyomkodni, 5000megahertzel, és felkúszik nico :Đ .
Elküldve: 2009. 08. 30. 17:19
ettől jobban már nem lehet 
itt vagy bug van vagy az exe rossz
----atyuska----
Elküldve: 2009. 08. 30. 17:45
Ezekszerint nekem nincs, vagy 5x végignyomtam ezt a részt, mindig felugrok a helire, de ott ez a nyomi nem kapaszkodik fel
kurva unalmas beesni a vízbe majd megint előlről kezdeni az egészet
----atyuska----
Elküldve: 2009. 08. 31. 19:25
Idézet: caratyuska - Dátum: 2009. aug. 30., vasárnap - 18:45
Ezekszerint nekem nincs, vagy 5x végignyomtam ezt a részt, mindig felugrok a helire, de ott ez a nyomi nem kapaszkodik fel
Akkor használj valami helyettesítőt, pl. szétszerelt asztali ventillátor lapátait odahelyezed a szóközhöz, vagy valami pengető vonalzóval is tud helyettesíteni, ha nem tudsz villámgyorsan két ujj (mutató és középső) felváltva nyomni a szóközt. Habár túl keveset gyakoroltam a heli vezetést, már régóta nem játszom újra, most a mentéseimet nem tudtam visszahozni az összeomlott felhasználói fiók miatt.
Ui.: Nyomi gyakorlást érdemes ezen végezni...
Szerkesztette: bolic system 2009. 08. 31. 19:27 -kor
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
Elküldve: 2009. 08. 31. 19:35

Bammeg, ennyire hasonmás?
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
Elküldve: 2009. 08. 31. 20:03
Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2009. aug. 2., vasárnap - 22:05
Ehh, ezek nem szállnak be , már vagy 1 órája kínlódtam vele
Mindegy 
Azért az elég ciki, ha még a virtuális kurvák se állnak szóba veled
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Idézet
Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye
Elküldve: 2009. 08. 31. 20:13
Idézet: caratyuska - Dátum: 2009. aug. 30., vasárnap - 18:19
ettől jobban már nem lehet 
nekem eredetivel másodjára sikerült,warezzal vannak a gondok
Elküldve: 2009. 08. 31. 23:00
Idézet: Snexi - Dátum: 2009. aug. 31., hétfő - 21:13
nekem eredetivel másodjára sikerült,warezzal vannak a gondok
Nekem is eredeti, ennek ellenére engem is megszivatott párszor. Igaz a másik lehetőségnél amikor motorcsónakról kell felmászni helire. Volt párszor, hogy lógott a heli talpán, aztán felrobbant a helikopter. Vagy mikor sikerült felkapaszkodni, és úldöztem a másik helikoptert, az nekiment egy felhőkarcolónak és lezuhant, leszálltam mellette benne üldögélt a felrobbant helikopterben a faszi, lelőni sem lehetett... Szóval az, hogy eredeti nem garancia semmire.
There were 3 peanuts walking down the street. One was assaulted.......... peanut
Elküldve: 2009. 09. 01. 23:26

A második GTA4 DLC a Rockstartól október 29-étol lesz megvásárolható 1600 pontért.
DVD-n is kiadják, méghozzá az elso kiegészítovel egyutt (The Lost and Damned). A lemezes verzióhoz (Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City néven fog futni) nem kell a teljes játék.
Anno írtam a The Lost and Damned-rol, boven megérte az árát. Tokéletes kiegészíto új extrákkal és korrekt torténettel (azért ahogy osszehozták a referenciát az alapjátékkal, az sem volt semmi
Trailer: http://www.gametrail...er-gta-iv/55294
Ez is csak Xbox360-ra.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2009. 09. 02. 07:41
Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 0:26
Ez is csak Xbox360-ra.
Na, LOL...
:Đ
Elküldve: 2009. 09. 02. 08:12
Idézet: Trebron09 - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 8:41
Na, LOL...
Majd ha kijön az összes DLC dobozra, majd megkapod ingyen DLként pöcére. :Đ
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet
Elküldve: 2009. 09. 02. 18:22
Idézet: sutyi^ - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 9:12
Majd ha kijön az összes DLC dobozra, majd megkapod ingyen DLként pöcére. :Đ
Vagy kiadnak egy gta4 gold-ot aztán abban minden benne lesz jól
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred
Elküldve: 2009. 09. 04. 15:17
Feltettem ezt az alig 2 gigás realizm modot. Hát ejjha. Szvsz egész korrekt

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]